Találatok a következő kifejezésre: Melyik teszt ki a terhességet a (26 db)

Melyik terhességi teszttel mutatható ki a legkorábban a terhesség?

Vagy mindegyikkel meg kell várni az elmaradt menstruáció idejét?

Legjobb válasz: Igen, mert kell egy minimális mennyiségû hcg hormon. Elõbb nem érdemes tesztelni, mert nagy valószínûséggel akkor is negatív még a teszt, ha valaki várandós.

Igen, mert kell egy minimális mennyiségû hcg hormon. Elõbb nem érdemes tesztelni, mert nagy valószínûséggel akkor is negatív még a teszt, ha valaki várandós.
Létezik olyan terhességi teszt, ami már három napos terhességet is kimutat és még csak a reggeli elsõ vizelet sem szükséges hozzá. (én így kértem a gyógyszertárban) De az valóban úgy van, hogy beágyazódás után minden nap kétszeresére nõ a hcg, ezért érdemes várni amíg kb. a kimaradt menzi idejét megközelíted.
A beágyazódás kb. a 7-10. nap körül van, ezután min. 3 nap, hogy a legjobb teszt is kimutassa a terhességet. Ezért érdemes megvárni az elmaradt mensi napját a teszttel.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy szoptatok és fogalmam sincs mikor kell megjönnie, annyira kuszán jelentkezett mostanában...
ha tudod mikor eshettél teherbe, ahhoz adj hozzá 14 napot, az a legkorábbi idõpont szerintem.
Nekem clearblue-val a mensi elõtt 4 nappal már erõs pozitív volt. Tehát ovu után a 10. napon.
A Pregnasens is jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen

Kb hány hetes terhességet mutat ki egy teszt? Melyik a legbiztosabb, mennyi idő után mutatja ki a terhességet?

Legjobb válasz: Nekem mikor nem jött meg,rá 1 hétre teszteltem 3 pozitivat. Akkor már tuti az eredmény.

Nekem mikor nem jött meg, rá 1 hétre teszteltem 3 pozitivat. Akkor már tuti az eredmény.
A vélt fogamzás után kb. két héttel mutathat valamit a teszt, ez nagyjából a nem várt napjaiban van.
A kérdező hozzászólása: akkor lehetek terhes ha a párommal két hete voltam együtt de csak akkor elõször 2honap után mert nem itthon dolgozik...szóval ha én két hete együtt voltam vele és rá 4napra kellett volna megbetegednem de azóta sem az jelenthet terhességet ? a tesztem nagyon de nagyon halvány pozitívat mutat...de nem mindegyik fajta mert több félét is csináltam.lett ilyen is olyan is!
Hány napja késik? Ha nem vagy benne biztos, nyugodtan elmehetsz dokihoz is. Vérvétellel általában biztosat mutatnak ki. Nekem - miután nem jött meg - rá 3 napra csináltunk tesztet. Gabriel nevû tesztet vettünk. Pozitív lett!!!! :) Most vagyok a 37. hétben! :)
Nekem is Gabriel volt, elõször halvány pozitív, majd pár napra rá Clearblue teljesen pozitív.
Ha már picit halványan is látszik, akkor terhes vagy! A csík erõssége semmit nem számít. Bizonyos tesztek azért nem mutatták ki, mert ilyenkor még alacsonyabb a HCG szint a vizeletben, és azok a tesztek csak egy magasabb határ felett "lépnek mûködésbe".
A kérdező hozzászólása: másfél hete késik...soha életemben nem késett még..mindig pontos volt.Nekem is Gabriel nevû mutatta a halvány pozitívot...
Mikor nem jött meg, attól a naptól számítva a 4.-en teszteltem és egyértelmû két csík volt! (Egyszerû Rossmannban vásárolható teszt volt)

Melyik teszt mutatja ki legkorábban a terhességet? Melyik a legmegbízhatóbb?

Legjobb válasz: a legmegbízhatóbb a vérvétele teszt.Az a pár naposat is kimutatja.De sokan dicsérik a clear blue tesztet.A lényeg hogy minél érzékenyebb legyen.azok akár a pár naposat is kimutatják.

a legmegbízhatóbb a vérvétele teszt.Az a pár naposat is kimutatja.De sokan dicsérik a clear blue tesztet.A lényeg hogy minél érzékenyebb legyen.azok akár a pár naposat is kimutatják.
clear blue szerintem is!
rossmannos facelle-nekem nagyon bevált.Már napokkal mensi elött is.
A clearblue digital 1-2 hetes terhességet is kimutat. Nemvárt elõtt akár 2-3 nappal.
Nekem a clear blue reggeli vizeletbõl nem mutatott semmit, a rossmann-os pedig kimutatta e terhességet délutáni pisibõl. Lehet a clearblue a legdrágábbak közül való, de semmiképpen nem a legjobb. SOSE VENNÉK TÖBBET OLYAT! Jó a marketingje az kétségtelen.

Melyik teszt mutatja ki legkorábban a terhesseget? Tegnap kellett volna a nem vártnak megjonnie!

Legjobb válasz: Szerintem ha biztosra akarsz menni, vegyél clear blue-t (bár ez azért drágább, mint a simák, kb 1500 körül forog az ára). Mondjuk ilyenkor már valószínûleg bármelyik ki fogja mutatni, hogyha van baba. :) Legalábbis szerintem az érzékenység akkor számít, hogyha még nem maradt el a menstruációd, de érzed, hogy van valami, vagy hogyha negatív lett a teszt, de meg szeretnél bizonyosodni róla jobban. Sok sikert! :)

Szerintem ha biztosra akarsz menni, vegyél clear blue-t (bár ez azért drágább, mint a simák, kb 1500 körül forog az ára). Mondjuk ilyenkor már valószínûleg bármelyik ki fogja mutatni, hogyha van baba. :) Legalábbis szerintem az érzékenység akkor számít, hogyha még nem maradt el a menstruációd, de érzed, hogy van valami, vagy hogyha negatív lett a teszt, de meg szeretnél bizonyosodni róla jobban. Sok sikert! :)
Én Gabrielt használtam a nemvárt napján totál erõset teszteltem. És bejött. Azóta már anya vagyok. :)
x-epil vagy gabriel! Mind a kettõ egyértelmû! A Clear Blue sokszor mutat olyan jelzést, amirõl nem lehet eldönteni, hogy pozi vagy negatív!
A kérdező hozzászólása: Most csináltam clear blue digitális tesztet, pozitív lett!:-)Köszönöm a válaszokat!
a 10-es mutatja ki leghamarabb
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :)
A 10-es tesztek a legérzékenyebbek, a 10-es azt jelenti, hogy már 10 egységnyi HCG-t is képes kimutatni a vizeletbõl.

Teszt hány nap mulva mutatja ki a terhességet? Milyen árban kaphatóak illetve melyiket ajánljátok?

Legjobb válasz: Nekem a vaterás wondfo vált be, 65 ft-ért vettem darabját, peteérés utáni 11. napon már pozitív volt. Jó még az X-epil, DM-ben, Rossmannban lehet kapni. Az One Step viszont már kétszer is becsapott, szellemcsíkos lett.

Nekem a vaterás wondfo vált be, 65 ft-ért vettem darabját, peteérés utáni 11. napon már pozitív volt. Jó még az X-epil, DM-ben, Rossmannban lehet kapni. Az One Step viszont már kétszer is becsapott, szellemcsíkos lett.
Ja, az X-epil azt hiszem 600 ft 2 darab.
Az én elsõ tesztem a Gabriel volt, nem csapott be, gyógyszertárban 800 körül vettem 2 éve. Majd rendeltem vateráról, hogy legyen itthon ha kell. De még nem kellett.
Az aktus után leghamarabb 10 nappal mutatja ki. De biztosabb ha 12-14 nap után tesztelsz.
én medilab tesztet vetem 11dik nap már halvány pozi volt 1 3dpo-n meg már szép 2csikos:-)

Melyik teszt mutatja ki leghamarabb a terhességet!?

Meg lehet bolondulni a várakozásba.

Legjobb válasz: Sziasztok! Engem is ez érdekelne, én most 3 nappal vagyok a nem várt után. Csalódninem szeretnék, ezért akarok olyat ami biztos kimutatja ha van!

Sziasztok! Engem is ez érdekelne, én most 3 nappal vagyok a nem várt után. Csalódninem szeretnék, ezért akarok olyat ami biztos kimutatja ha van!
Hát ha már tegnapra nem vártad, akkor Neked már nem nagyon kell várni a teszteléssel:-) Qupido sajna nem sok helyen van, nem tudom merre laksz, én Dunaújvárosban szerencsére mindig kapok(sajna elég régóta tesztelgetek). Lily tescoban 1db-os van 600-700körül azt hiszem, Dm-ben 2db-os 800körül.
Ugye?!Ezzel én is így vagyok, nem akarnak telni a percek, napok:( Én a qupidot javasolnám, elvileg az a legérzékenyebb (10-es) Hányadik napnál jársz?
Még ne keseredj el! Reggeli elsõ vizeletbõl kéne tesztelned! Minden jót! :)
A kérdező hozzászólása: csináltam gabrielt, az sajna negatív:(
Lilly-t lehet kapni a Tesco-ban és a DM-ben is. De az árát nem tudom.
A kérdező hozzászólása: ja amugy tegnapra nemvártam.
A kérdező hozzászólása: sziasztok! qupidot és lillit hol lehet venni? 2 patikában is jártam de egyikben sem találtam.
A clearbluera mondják, hogy nagyon érzékeny teszt. De nekem a nemvárt napján reggel kimutatta a lilly nevezetû. Sokkal olcsóbb, és szerintem ez is megbízható.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Melyik teszt mutatja ki legkorábban a terhességet?

Legjobb válasz: A Clearblue már négy nappal a nem várt elõtte.

A Clearblue már négy nappal a nem várt elõtte.
Qupido 10 UI/ml. A többi általában 20-25-ös.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen...
A clearblu nekem még az elmaradt mensi után 2 nappal sem mutatott szinte semmit. Egy másik viszont igen. Nekem nem volt jó.
A clearblau nekem teljesen jo volt. még a nem várt mensi elõtt 4 nappal + lett.
Lily(rossmann), OneMinute(dm) ezek is jók.
Nekem a nemvárt elõtt 1 nappal halványan kimutatta a Medi-Lab. De én szerintem a Gabriel a legjobb :) Én azt a márkát szeretem.Én abból a márkából vettem az LH tesztet is, és segített is teherbe esni :)
nem várt elõtt nekem már egy hétel elõtte ki mutatta a faccele teszt csík a +.rossmanban lehet kapni.
nekem a gabriel teszt a nemvárt elõtt 2nappal mutatta ki.
clearblue-t ajánlom :)
A kérdező hozzászólása: Akkor várjak még egy két napot?
Nekem nemvárt elõtt 4nappal az x-epil már halványan mutatta. Attól is függ mikor volt ovud, mert ha nem félidõben akkor elõbb kimutatja. Ha negatív lesz nemvárt elõtt érdemes kivárni a kimaradt menzi napját és utána tesztelni.A lányomat pl. ugyanez a teszt csak 3nap késés után mutatta ki.
Nekem a romed maria teszt vált be.

Melyik a legérzékenyebb terhességi tesz? Melyik mutatja ki leghamarabb a terhességet? Miért késhet?

Úgy néz ki a helyzet, hogy 3 napja késik a mensim. Sosem szokott, inkább korábban lep meg. Igaz, hogy gumival szoktunk védekezni, de szeretném kizárni ezt a lehet?séget, miel?tt orvoshoz fordulok. Mi más okból késhet még? Nincs különösebb stressz az életemben(itthon vagyok Gyes-en), nem voltam beteg, semmi panaszom, tünetem nincs, csak hogy nem jött meg.

Legjobb válasz: szia, nekem a gabriel teszt vált be, az orvos ultrahangon még nem látott semmit, csak vérbõl tudták kimutatni, hogy terhes vagyok de a teszt már jelzett igen határozottan nem csak halvány csík volt. 38 hetes kismama

szia, nekem a gabriel teszt vált be, az orvos ultrahangon még nem látott semmit, csak vérbõl tudták kimutatni, hogy terhes vagyok de a teszt már jelzett igen határozottan nem csak halvány csík volt. 38 hetes kismama
Én a mensi elõtt 3 nappal a Lillyvel már pozitívat teszteltem. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!