Találatok a következő kifejezésre: Melyik teszt ki a nem várt (3 db)

Melyik teszt mutatja ki a nem várt mensi után egy nappal?

Holnap nem kellene megjönnie. Semmi tünetem nincs azon kívül, hogy egy kicsit feszül a hasam alja. Olyan jó lenne, ha nem jönne meg és babám lenne :) Szerda reggel tesztelek, ha addig nem jön meg.

Legjobb válasz: akkor elvileg már mutatnia kell mindegyiknek föleg ha elsö vizeletböl csinálod.

akkor elvileg már mutatnia kell mindegyiknek föleg ha elsö vizeletböl csinálod.
Bármelyik.
A kérdező hozzászólása: És ha esetleg késõbb volt peteérésem, akkor van az hogy nem mutatja ilyenkor még ki? Csak kb. egy hétre rá?
simán elõfordulhat!

Létezik olyan teszt (ha igen melyik? ), amelyik a nem várt menstruáció elõtt 2 nappal már ki tudja mutatni, ha pozitív?

Legjobb válasz: 3 nappal mensi elõtt a vaterás One Step 10-es érzékenységû nekem már kimutatta. Ráadásul tök olcsó is. Legközelebb is csak ilyet fogok venni.

3 nappal mensi elõtt a vaterás One Step 10-es érzékenységû nekem már kimutatta. Ráadásul tök olcsó is. Legközelebb is csak ilyet fogok venni.
Annyi hogy ne 25-ös érzékenységû tesztet vegyél hanem 10-est. Nekem mensi elõtt a walentin teszt 10-es érzékenységû mutatta a 2 csíkot. Már 1, 5 éves nagyfiú. :)
nekem az x epil és a gabriel is kimutatta, pedig 25ös mind a kettõ.
Létezik persze, csak nem vagyunk egyformák, és lehet, hogy nálad nem mutaja ki. van, akinek a 25ös is kimutatja már nem várt elõtt, vagy akinek a 10-es sem. Két napod van a nem vártig? Azt bírd ki! és akkor tesztelj 10-sel.
A kérdező hozzászólása: a dobozra rá van írva, hogy milyen érzékenységû a teszt?
igen, rá van írva, hogy 10 IU/l vagy 25 IU/l, de ha gyógyszertárban veszed, akkor olyat adnak, amilyet kérsz.

Melyik teszt mutatja ki a terhességet a nem várt menstruáció napján?

Tudom, hogy szinte mindegyik, de engem igazából az érdekelne, hogy melyik érzékeny, megbízható.

Legjobb válasz: Terhességi tesztek és érzékenység: Qupido: 10 Rapi preg corax: 20 Rapi preg direct: 20 Gabriel: 20 HCG: 20 Clear blue: 50 Medi-lab: 20 többet itt olvashatsz: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid..

Terhességi tesztek és érzékenység: Qupido: 10 Rapi preg corax: 20 Rapi preg direct: 20 Gabriel: 20 HCG: 20 Clear blue: 50 Medi-lab: 20 többet itt olvashatsz: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid..
Az elõzõ leírta az érzékenységeket, én pedig azt írom le, hogy ha van elég hcg-d bármelyik kimutatja, ha nincs hcg, akkor semmelyik sem..Ez a te szervezetedtõl függ és nem a teszttõl, mindenkinek más lehet!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Nekem a Coralene mutatta ki az elmaradt menstruáció elsõ napján. Azt hiszem 20-as az érzékenysége.
Szia. Én a Tescoban vettem Pregimax-ot az menzi elõtt kimutatta 4 nappal, a többi nem, majd amikor nem jött meg utána 4. mutatta ki a Clearblue. Szóval szervezet válogatja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!