Találatok a következő kifejezésre: Melyik teszt ki a nem (11 db)

Melyik teszt mutatja ki a nem várt mensi után egy nappal?

Holnap nem kellene megjönnie. Semmi tünetem nincs azon kívül, hogy egy kicsit feszül a hasam alja. Olyan jó lenne, ha nem jönne meg és babám lenne :) Szerda reggel tesztelek, ha addig nem jön meg.

Legjobb válasz: akkor elvileg már mutatnia kell mindegyiknek föleg ha elsö vizeletböl csinálod.

akkor elvileg már mutatnia kell mindegyiknek föleg ha elsö vizeletböl csinálod.
Bármelyik.
A kérdező hozzászólása: És ha esetleg késõbb volt peteérésem, akkor van az hogy nem mutatja ilyenkor még ki? Csak kb. egy hétre rá?
simán elõfordulhat!

Melyik teszt mutatja ki legkorábban a terhesseget? Tegnap kellett volna a nem vártnak megjonnie!

Legjobb válasz: Szerintem ha biztosra akarsz menni, vegyél clear blue-t (bár ez azért drágább, mint a simák, kb 1500 körül forog az ára). Mondjuk ilyenkor már valószínûleg bármelyik ki fogja mutatni, hogyha van baba. :) Legalábbis szerintem az érzékenység akkor számít, hogyha még nem maradt el a menstruációd, de érzed, hogy van valami, vagy hogyha negatív lett a teszt, de meg szeretnél bizonyosodni róla jobban. Sok sikert! :)

Szerintem ha biztosra akarsz menni, vegyél clear blue-t (bár ez azért drágább, mint a simák, kb 1500 körül forog az ára). Mondjuk ilyenkor már valószínûleg bármelyik ki fogja mutatni, hogyha van baba. :) Legalábbis szerintem az érzékenység akkor számít, hogyha még nem maradt el a menstruációd, de érzed, hogy van valami, vagy hogyha negatív lett a teszt, de meg szeretnél bizonyosodni róla jobban. Sok sikert! :)
Én Gabrielt használtam a nemvárt napján totál erõset teszteltem. És bejött. Azóta már anya vagyok. :)
x-epil vagy gabriel! Mind a kettõ egyértelmû! A Clear Blue sokszor mutat olyan jelzést, amirõl nem lehet eldönteni, hogy pozi vagy negatív!
A kérdező hozzászólása: Most csináltam clear blue digitális tesztet, pozitív lett!:-)Köszönöm a válaszokat!

A habtapinak melyik felét teszed a földre, a simát vagy a recéset? Nem szedi ki a mintákat a babád belőle? Ajándéknak jó? Mennyit illene vinni, 1 csomag elég? Kicsit vagy nagyot?

Köszönöm, ha segítesz!

Legjobb válasz: Én a simát teszem lefelé, felül van a recés. Nekünk betûs van. A biztonság kedvéért beleragasztottam az apró darabokat a keretbe, így a gyerek nem tudja kipiszkálni. (Veszélytelen hobbiragasztóval) De mostanában már nagyon sokfélét lehet kapni. Vannak olyanok, ami tömör, és nyomott minta van rajta, pl. Micimackós, Verdás, Hercegnõs. Nagyobb játékboltban, Auchanban is láttam már ilyet. Ez szerintem jó ajándék, kicsit különlegesebb is, mint a hagyományos habtapi, és nem kell aggódni, hogy széthullik apró darabokra.

Én a simát teszem lefelé, felül van a recés. Nekünk betûs van. A biztonság kedvéért beleragasztottam az apró darabokat a keretbe, így a gyerek nem tudja kipiszkálni. (Veszélytelen hobbiragasztóval) De mostanában már nagyon sokfélét lehet kapni. Vannak olyanok, ami tömör, és nyomott minta van rajta, pl. Micimackós, Verdás, Hercegnõs. Nagyobb játékboltban, Auchanban is láttam már ilyet. Ez szerintem jó ajándék, kicsit különlegesebb is, mint a hagyományos habtapi, és nem kell aggódni, hogy széthullik apró darabokra.
Én a sima felét tettem a föld fele. De igen, a babák kiszedik a mintákat (minden baba az összes mintát, és még a szépen összerakott habtapikat is gondosan szétszedik). Emiatt célszerû olyan habtapit venni, ami számos vagy betûs, szóval ne az állatost, a lényeg, hogy ne legyen benne icipici darabka, hogy ne tudják megkajálni. Szerintem jó ajándéknak. Egy csomag szerintem kevés, mi pl 4 csomagot vettünk. Azt kell kideríteni, hogy akinek veszed, kb mekkora területet szeretne elfoglalni habtapival. Nekünk egy csomagban 10 darab volt és kb 30*30 centisek voltak (ebbõl vettünk 4-et). Remélem segítettem :)
A miénkben 10 db volt, nekem elég volt. A recés fele volt felfelé. A kis darabokat kiszedtem, eltettem, de a nagyobbakat benne hagytam, így is kirakhatóak a képek, és a gyerek élvezte a szétszedést, néha még az összerakásnál is segített, ha mást nem, újra szétszedni:-) Ajándékba viszont ilyen kis darabost ne vigyél, kiátkoz az anyuka, ha ragasztania kell vagy naponta 35x összerakni. A betûs jobb lesz. Szerintem 1 csomag elég ajándéknak.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm!
A sima van lefelé, én is beragasztottam az apró darabokat. Egy csomag semmire nem elég, mi az egész gyerekszobát ezzel raktuk le, így lett a vége 16 csomag, de 1 csomagban 9 db van, azon a 1 hónapos baba még elvan, de ha lekezd kúszni, mászni, egy pillanat alatt lent lesz róla.
En ugy tettem, hogy a reces fele felul legyen viszont az en draga 7, 5 honapos kisfiam megevett belolle egy jo darabot. Sima habtapi volt nem betus vagy allatos de felpiszkalta es a sarkat elkezdte harapdalni. Mire visszajottem a konyhabol (par perc volt, mikroba felmelegitettem a kihult kavemat)mar ott ragcsalta vigan. Igy mi egyelore eltettuk, majd par honap mulva ismet elovesszuk mikor mar nem akar mindent a szajaba venni.
a 10-es mutatja ki leghamarabb
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :)
A 10-es tesztek a legérzékenyebbek, a 10-es azt jelenti, hogy már 10 egységnyi HCG-t is képes kimutatni a vizeletbõl.

Létezik olyan teszt (ha igen melyik? ), amelyik a nem várt menstruáció elõtt 2 nappal már ki tudja mutatni, ha pozitív?

Legjobb válasz: 3 nappal mensi elõtt a vaterás One Step 10-es érzékenységû nekem már kimutatta. Ráadásul tök olcsó is. Legközelebb is csak ilyet fogok venni.

3 nappal mensi elõtt a vaterás One Step 10-es érzékenységû nekem már kimutatta. Ráadásul tök olcsó is. Legközelebb is csak ilyet fogok venni.
Annyi hogy ne 25-ös érzékenységû tesztet vegyél hanem 10-est. Nekem mensi elõtt a walentin teszt 10-es érzékenységû mutatta a 2 csíkot. Már 1, 5 éves nagyfiú. :)
nekem az x epil és a gabriel is kimutatta, pedig 25ös mind a kettõ.
Létezik persze, csak nem vagyunk egyformák, és lehet, hogy nálad nem mutaja ki. van, akinek a 25ös is kimutatja már nem várt elõtt, vagy akinek a 10-es sem. Két napod van a nem vártig? Azt bírd ki! és akkor tesztelj 10-sel.
A kérdező hozzászólása: a dobozra rá van írva, hogy milyen érzékenységû a teszt?
igen, rá van írva, hogy 10 IU/l vagy 25 IU/l, de ha gyógyszertárban veszed, akkor olyat adnak, amilyet kérsz.

A számítógépemen 2 operációs rendszer van eddig kiadta hogy melyiket akarom indítani, de mostmár nem teszi ki hanem indít! Mit tegyek vele?

A win 7 és a win 8 volt rajta, a win 8 at lecseréltem win xp-re de rögtön azt indítja és én a win 7 et szeretném elindítatni vele! Eddig ki adta mikor bekapcsoltam a gépe hogy melyiket szeretném indítani de most már nem adja ki hogyan lehet ezt beállítani??? Fontos lenne mert mindenem a win 7 en van!!! És az xp csak mellékes rendszer! Egyébként kettévan osztva a hdd-m Köszönöm szépen! :)

Legjobb válasz: én erre gondolok : http://s7.postimage.org/tltfuy223/N_vtelen_3.jpg

A kérdező hozzászólása: Igen sikerült eljutni eddig de nekem nincs ott hogy win 7!!! miért? Köszönöm
Vízzáró vakolattal, csempével, vagy olaj festékkel megoldható szerintem.
Hello Ha megfagyasztod a vizet akkor nem fog szivárogni

Melyik teszt mutatja ki a terhességet a nem várt menstruáció napján?

Tudom, hogy szinte mindegyik, de engem igazából az érdekelne, hogy melyik érzékeny, megbízható.

Legjobb válasz: Terhességi tesztek és érzékenység: Qupido: 10 Rapi preg corax: 20 Rapi preg direct: 20 Gabriel: 20 HCG: 20 Clear blue: 50 Medi-lab: 20 többet itt olvashatsz: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid..

Terhességi tesztek és érzékenység: Qupido: 10 Rapi preg corax: 20 Rapi preg direct: 20 Gabriel: 20 HCG: 20 Clear blue: 50 Medi-lab: 20 többet itt olvashatsz: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid..
Az elõzõ leírta az érzékenységeket, én pedig azt írom le, hogy ha van elég hcg-d bármelyik kimutatja, ha nincs hcg, akkor semmelyik sem..Ez a te szervezetedtõl függ és nem a teszttõl, mindenkinek más lehet!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Nekem a Coralene mutatta ki az elmaradt menstruáció elsõ napján. Azt hiszem 20-as az érzékenysége.
Szia. Én a Tescoban vettem Pregimax-ot az menzi elõtt kimutatta 4 nappal, a többi nem, majd amikor nem jött meg utána 4. mutatta ki a Clearblue. Szóval szervezet válogatja.

Ha egy hete akcióztunk ugye még a héten nem mutatna ki semmit a terhességi teszt? Jövő héten kellene menstruálnom. Melyik a legmegbízhatóbb teszt és mikor teszteljek?

Legjobb válasz: amelyik napon nem jön meg azutáni reggelen bármelyik teszt jó. Nem kell 2000ft-ost venni. Lily 600ft, one step kb ugyanennyi, de az utóbbin nekem jobban látszódott.

amelyik napon nem jön meg azutáni reggelen bármelyik teszt jó. Nem kell 2000ft-ost venni. Lily 600ft, one step kb ugyanennyi, de az utóbbin nekem jobban látszódott.
szerintem felesleges akkor, mert nem biztos hogy kimutatja még, olyan alacsony hcg szint ha terhes is vagy. mondjuk ha elmarad onnantol 5 nap. mert a beágyazódás közvetlen a menstruáció elött van és jó pár nap meddigre a hcg szinted akkora hogy egy érzékeny teszt is kimutatja. felesleges pénzkidobás ha az elsö nem mutat kis emmit, aztán másnap már halvány a csík, aztán meg 4 nap már mutatja.
a beágyazódás az konkrétan a peteérés után 8 nappal van, ami után egy hét lenne a mensiig nagyjából addigra felmegy ahcg úgy hogy kimutassa 29 napos ciklusomon 30. napon mutatta, mert nem jött meg. Nem vita, mert lehet másnál eltér, de a tesztek nagy százaléka az elmaradt mensi utáni napon 99%-os biztonsággal ad eredményt.
gtx660
Miért mindig a max grafika? Természetes, hogy középkategóriás kártyáknál ezt ne várjuk el, de az architektúrák közti különbség nem csak ott fog kijönni. A Dirt Showdown meg egy szélsõséges példa, nem is valami jó játék, meg az nV is gyilkolja. A játékok piaca meg megoszlik, az AAA címek többsége Gaming Evoledes, többnyire azok jobban is futnak azonos kategóriájú radeonon mint GF-en(oké, van kivétel). A TWIMTBP meg inkább az MMO és F2P játékok piacát célozza meg, bár bátorkodom kijelenteni, hogy az nV-nek ez sokkal inkább marketing vonal csak. Persze ezekhez hozzácsapnak pár AAA címet is, de azoknál se szentírás, hogy GF-en fusson jobban. Itt inkább a tesztelõk részérõl egy újra mérés kéne a legújabb driverekkel. A HD8K inkább csak ráncfelvarrás lesz, plusz 10-15%-ot várnak. "bár kíváncsi vagyok hogy a nvidia mivel fog elõ állni a kepler után" Én is. A tegrába lévõ alapot már megteremtették, és nyilván látják, hogy ez a vonal ha minden így folytatódik(a DX11.1 se kedvezõ nekik ilyen téren), nem lesz jó a kártyáiknak. Az még belefér minkét oldalon, hogy azonos kategóriában egy-egy játéknál a konkurens elhúzzon, de azért az nem a legjobb, ha valahol a középkategória szorongatja a felsõ kategória tökeit(pl Dirt Showdown HD7870->GTX 670). A compute vonal meg egyértelmûen hasznos a fejlesztõknek, gyorsulást is érnek el mindenhol. Az más, hogy a GCN-en ez sokkal jobban megy mint kepleren. A kepler utódjára visszatérve. Sokan a GK110-et("nagy kepler) találgatták utódnak, de azt nem erre a piacra szánták, nem lenne sok értelme azt kidobni 1 év után GK104-es utódnak. Az nV-nek itt az a jó, hogy ésszerû alakításokkal könnyen lehet növelni a compute hatékonyságot(azért a GCN szinthez újra kéne tervezni), és nem is látom akadályát ennek, de ez a GK204 még csak pletyka.
GTX 660 árához hozzáteszel pár ezret, és kapsz egy abszolút best buy HD7870-et.
"úgy gondolom ez nem nagyon közép kategóriában fog eldõlni mennyire jobb ha nem felsõ kategóriában" Ezt el is magyaráznád miért? Nem tudom mennyire vagy tisztába a compute vonallal, de a GCN tekint szebb jövõ elé úgymond. Teszteknél meg sokat számít, hogy milyen játékkal milyen felbontáson stb. mértek.
A kérdező hozzászólása: a teszt alapján mondhatjuk simán hogy a gtx 660 erõsebb . de nem fog a hd 7850 sem sokkal többet erõsödni majd compute terhelésnél . a véleményem amikor már full hd -hoz kevés lesz a gtx 660 akkor már a h 7850 sem lesz elég . bár egyes játékoknál már észrevehetõ
A kérdező hozzászólása: http://www.anandtech.com/bench/Product/549?vs=660&i=372.373...
A kérdező hozzászólása: hd 7870 valóban jó de nekem csak 7 ezret kellene ráfizetnem mindegyikre ennyi a keret rá . de az hogy a geforce kepler vagy az ati gcn archiektura lesz e jobb még messzebb van és úgy gondolom ez nem nagyon közép kategóriában fog eldõlni mennyire jobb ha nem felsõ kategóriában
A kérdező hozzászólása: mondtam hogy ne számot írjatok . erre x-y személy is képes
A kérdező hozzászólása: azért max mert ott lehet legjobban kivenni a különbségeket. kösszi az értelmes válaszodat és a hozzá járúló magyarázatott :)
A kérdező hozzászólása: akkor mindennképen jobb ha maradok egy hd 7850-nél amúgy ennél a kártyánál a 2gb vramnak kb mennyi értelme vagy haszna van . láttam olyant is hogy az 1gb -s változat gyorsabb . full hd-ban esetleg 1-2 játéknál okozhat az 1gb-s változat keményebb lagokat vagy még itt is mondhatjuk hogy a gpu-n mulik még a dolog ? és valóban elõfordulhat olyan a fejlõdésel hogy a gtx 680 akár majd egy hd 7850 szintjére sülyedjen teljesítményben ?
Oké, hogy maxon jön ki a legnagyobb különbség, de nem csak ott jöhet ki. A GTX 680 HD7850-re való csökkenése még csak egyszeri példa, én sok ilyet nem várnék. Tesztek többsége szerint bõven elég az 1 gigás is, nem nagyon hoz pluszt a kettõ, kivéve CF esetén lenne értelme, de sok tesztben csinálják azt is, hogy ár alapján húzzák fel a beállításokat, szóval olyan szint ahol az 1 giga korlátolna nem is nagyon akad. Én viszont tuti a 2 gigásat venném, van olyan helyzet ahol elég a GPU, de kevés a VRAM, de igaz ez még ritka.
A kérdező hozzászólása: igen nekem van hd 7850 kártyám és sajnos találkoztam olyan helyzettel amikor a vram korlátolt le nem a gpu ereje

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!