Találatok a következő kifejezésre: Melyik teszt ki a (47 db)

Melyik a legérzékenyebb terhességi tesz? Melyik mutatja ki leghamarabb a terhességet? Miért késhet?

Úgy néz ki a helyzet, hogy 3 napja késik a mensim. Sosem szokott, inkább korábban lep meg. Igaz, hogy gumival szoktunk védekezni, de szeretném kizárni ezt a lehet?séget, miel?tt orvoshoz fordulok. Mi más okból késhet még? Nincs különösebb stressz az életemben(itthon vagyok Gyes-en), nem voltam beteg, semmi panaszom, tünetem nincs, csak hogy nem jött meg.

Legjobb válasz: szia, nekem a gabriel teszt vált be, az orvos ultrahangon még nem látott semmit, csak vérbõl tudták kimutatni, hogy terhes vagyok de a teszt már jelzett igen határozottan nem csak halvány csík volt. 38 hetes kismama

szia, nekem a gabriel teszt vált be, az orvos ultrahangon még nem látott semmit, csak vérbõl tudták kimutatni, hogy terhes vagyok de a teszt már jelzett igen határozottan nem csak halvány csík volt. 38 hetes kismama
Én a mensi elõtt 3 nappal a Lillyvel már pozitívat teszteltem. :)

Ha teherbeesik egy nő, akkor mikortól vannak terhességre utaló jelek és mikor mutatja ki a teszt? Melyik teszt mutatja ki a legelőbb?

Legjobb válasz: Vannak érzékenyebb tesztek, azok korábban kimutatják.Sajnos nevet nem tudok, én egy sima tesztet vettem miután már kb 1-2 hete nem jött meg. Sokan egybõl csinálnak miután nem jön meg, én ezt nem ajánlom.Mert sajna néhány nap késés simán benne van a pakliban, és az nagyo csalódás tud lenni.Én így jártam....ezért nem rohantam egybõl tesztért, de persze ez egyéni. Jelek elvileg szédülés, mellfeszülés, esetleg hányinger, fáradékonyság.De nem törvényszerü, nem mindenkinek vannak tünetei. Remélem tudtam segíteni:)

Vannak érzékenyebb tesztek, azok korábban kimutatják.Sajnos nevet nem tudok, én egy sima tesztet vettem miután már kb 1-2 hete nem jött meg. Sokan egybõl csinálnak miután nem jön meg, én ezt nem ajánlom.Mert sajna néhány nap késés simán benne van a pakliban, és az nagyo csalódás tud lenni.Én így jártam....ezért nem rohantam egybõl tesztért, de persze ez egyéni. Jelek elvileg szédülés, mellfeszülés, esetleg hányinger, fáradékonyság.De nem törvényszerü, nem mindenkinek vannak tünetei. Remélem tudtam segíteni:)
A peteérés útán úgy 10 nappal már kimutatja a ClearBlue, a Corax. De legbiztosabb a vérvétel, az tutira leghamarabb kimutatja, hogy van-e a véredben HCG. A jelekbõl meg semmit nem tudsz meg, mert lehet másnak is ilyen tünete vagy lehet, hogy semmi jele nincs vagy ugyanolyan, mint mielõtt megjönne.

Melyik teszt mutatja ki legkorábban a terhesseget? Tegnap kellett volna a nem vártnak megjonnie!

Legjobb válasz: Szerintem ha biztosra akarsz menni, vegyél clear blue-t (bár ez azért drágább, mint a simák, kb 1500 körül forog az ára). Mondjuk ilyenkor már valószínûleg bármelyik ki fogja mutatni, hogyha van baba. :) Legalábbis szerintem az érzékenység akkor számít, hogyha még nem maradt el a menstruációd, de érzed, hogy van valami, vagy hogyha negatív lett a teszt, de meg szeretnél bizonyosodni róla jobban. Sok sikert! :)

Szerintem ha biztosra akarsz menni, vegyél clear blue-t (bár ez azért drágább, mint a simák, kb 1500 körül forog az ára). Mondjuk ilyenkor már valószínûleg bármelyik ki fogja mutatni, hogyha van baba. :) Legalábbis szerintem az érzékenység akkor számít, hogyha még nem maradt el a menstruációd, de érzed, hogy van valami, vagy hogyha negatív lett a teszt, de meg szeretnél bizonyosodni róla jobban. Sok sikert! :)
Én Gabrielt használtam a nemvárt napján totál erõset teszteltem. És bejött. Azóta már anya vagyok. :)
x-epil vagy gabriel! Mind a kettõ egyértelmû! A Clear Blue sokszor mutat olyan jelzést, amirõl nem lehet eldönteni, hogy pozi vagy negatív!
A kérdező hozzászólása: Most csináltam clear blue digitális tesztet, pozitív lett!:-)Köszönöm a válaszokat!

Melyik teszt mutatja ki legkorábban a terhességet? Melyik a legmegbízhatóbb?

Legjobb válasz: a legmegbízhatóbb a vérvétele teszt.Az a pár naposat is kimutatja.De sokan dicsérik a clear blue tesztet.A lényeg hogy minél érzékenyebb legyen.azok akár a pár naposat is kimutatják.

a legmegbízhatóbb a vérvétele teszt.Az a pár naposat is kimutatja.De sokan dicsérik a clear blue tesztet.A lényeg hogy minél érzékenyebb legyen.azok akár a pár naposat is kimutatják.
clear blue szerintem is!
rossmannos facelle-nekem nagyon bevált.Már napokkal mensi elött is.
A clearblue digital 1-2 hetes terhességet is kimutat. Nemvárt elõtt akár 2-3 nappal.
Nekem a clear blue reggeli vizeletbõl nem mutatott semmit, a rossmann-os pedig kimutatta e terhességet délutáni pisibõl. Lehet a clearblue a legdrágábbak közül való, de semmiképpen nem a legjobb. SOSE VENNÉK TÖBBET OLYAT! Jó a marketingje az kétségtelen.

Mekkora a legkisebb terhesség amit teszttel ki lehet mutatni? Melyik márkájú teszt a jó?

Legjobb válasz: Én csak egy kicsit vagyok terhes, és kimutatta. Holnap megyek felnagyíttatni.

Én csak egy kicsit vagyok terhes, és kimutatta. Holnap megyek felnagyíttatni.
Kicsi terhesség nagy terhesség? nagyon terhes hogy tudsz lenni?
A kérdező hozzászólása: Hát mostanában kicsit szabálytalan ez az egész! 1 héttel elõtte jött meg és 4 nappal elõtte volt vége
A kérdező hozzászólása: Eddig majdnem mindig pontosan 28 napos ciklusaim voltak, de a legutóbbi csak 21-re sikeredett (vsznû h a sok idegességtõl)
Akkor egy fokkal jobb a helyzet. De attól még védekezhettetek volna normálisan. Ha nem akarsz magadnak álmatlan éjszakákat, nem akarsz még gyereket szülni, nem akarsz abortuszra menni és megölni egy magzatot, akkor keressetek más módszert. Mert amit ti csináltok, az nem védekezés.
Viszont ha ez a ciklusod is 21 naposnak készült, akkor már lehetett peteérésed. Mindegy most már. A véleményemet leírtam, meg azt is, hogy mikor lehet tesztelni. Örülnék, ha megfogadnád a tanácsaimat.
A kérdező hozzászólása: 84%-osnak! Megfogadom a tanácsokat, és köszönöm!!
Két héttel az aktus után már mutat eredményt a teszt, elõtte felesleges tesztelgetni. 4. napon még a beágyazódás sem történhetett meg.
Az esemény utáni tabletta nem okoz trombózist. Az csak annyit okoz, hogy egy mesterséges menstruációt idéz elõ, ami kilöki a még nem beágyazódott zigótát (megtermékenyített petesejt) A fogamzásgátló az amire szokták mondani, hogy hajlamosít a trombózisra. De nem azt jelenti, hogy aki fogamzásgátlót szed az trombózist kap. Ez is csak egy az esetleges rizikófaktorok között. Ha nincs más rizikófaktor (pl túlsúly, cigaretta, genetikai betegség pl protein c rezisztencia akkor a fogamzásgátló nem veszélyes. De az orvos ezeket felméri, mikor kiadja a tablettát.) De, hogy számokat is mondjak... Kb 3-4 szeresére növeli a trombózis esélyét, míg mondjuk a dohányzás 10- 12 szeresére. És az óvszerrel mi a baj? Ne legyél buta, hidd el egy abortusz sokkal több veszélyt hordoz mint a fogamzásgátló vagy az esemény utáni : S (A lelki dolgokról ne is beszéljünk) Amúgy a teszt csak 2 hét után mutatja ki a vizeletbõl az eredményt. Bár szerintem mivel ciklus elején vagy szerencséd lehet. A peteérés és a kilökõdés csak a ciklus 15. napján történik meg, és akkor nõ meg az esélye a teherbe esésnek. De attól még csináltass egy tesztet : ) És védekezzetek.
A kérdező hozzászólása: Heterozygota leiden mutációm van, enyhe VIII-as faktor aktivitással. Az orvos mondta h nem szedhetek hormontartalmú gyógyszert, ebbõl gondoltam h nem vehetek be esemény utáni tabit!
Hány napos a ciklusod? Hány napos a menzeszed? Ha egy héttel azelõtt lett vége, akkor pont, hogy baromi nagy esélyed van a terhességre, mert kb peteéréskor voltatok együtt.
Ott van akkor az óvszer vagy a pesszárium. Vagy legalább használnátok a hülye megszakítás mellé spermicidet. Már bocs, de ez nem magyarázat. Van egy csomó más módszer, nem értem miért a legeslegmegbízhatatlanabbat kellett kiválasztanotok.
A kérdező hozzászólása: Aki nem érti a kérdést, az inkább ne válaszoljon! Köszi
Szted van kicsi és nagy terhesség? Úgy érted, hogy hány napos? Aktus után 14 nappal érdemes tesztelni, reggeli elsõ vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: Na úgy látom ez így nem lesz jó! Írom másképp! Ha a párommal 3 napja sexeltünk és nem sikerült idõben megszakítani akkor mikor csináljak tesztet hogy ne fars eredményt kapjak? Gondolok itt arra, hogy ha holnap csinálok (4.nap) akkor az már kimutatja hogy terhes vagyok vagy várjak még vele??
A kérdező hozzászólása: Köszi az utolsó válaszolónak!
Nem, nem mutatja ki, mert még terhes sem vagy. Terhességrõl a beágyazódástól beszélünk, az pedig alapból kb. 7 nap. Csak utána kezd termelõdni a HCG. Egyébként: A megszakítás alapból egy kalap szar, de ha nem szakítjátok meg idõben, akkor meg aztán fõleg nem ér semmit. Miért nem védekezel normálisan? Ha meg már megtörtént a baj, akkor mi a büdös francért nem mentél el esemény utáni tablettáért?
A kérdező hozzászólása: Azért mert nem szedhetek hormontartlú gyógyszert trombózis veszélye miatt! Már csak reménykedni tudok :-(
akkor mért nem használtok óvszert? tudom, utólag mi könnyen magyarázunk, de én is mindig felhúzom a gumit...
A kérdező hozzászólása: Azért mert azt meg nem szeretjük, ugyanúgy ahogy sokan mások sem! Ha elõtte 1 héttel volt meg akkor kisebb az esélye hogy terhes legyek??
nagyon jól tudsz fogalmazni... jártál te iskolába?

Melyik terhességi teszttel mutatható ki a legkorábban a terhesség?

Vagy mindegyikkel meg kell várni az elmaradt menstruáció idejét?

Legjobb válasz: Igen, mert kell egy minimális mennyiségû hcg hormon. Elõbb nem érdemes tesztelni, mert nagy valószínûséggel akkor is negatív még a teszt, ha valaki várandós.

Igen, mert kell egy minimális mennyiségû hcg hormon. Elõbb nem érdemes tesztelni, mert nagy valószínûséggel akkor is negatív még a teszt, ha valaki várandós.
Létezik olyan terhességi teszt, ami már három napos terhességet is kimutat és még csak a reggeli elsõ vizelet sem szükséges hozzá. (én így kértem a gyógyszertárban) De az valóban úgy van, hogy beágyazódás után minden nap kétszeresére nõ a hcg, ezért érdemes várni amíg kb. a kimaradt menzi idejét megközelíted.
A beágyazódás kb. a 7-10. nap körül van, ezután min. 3 nap, hogy a legjobb teszt is kimutassa a terhességet. Ezért érdemes megvárni az elmaradt mensi napját a teszttel.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy szoptatok és fogalmam sincs mikor kell megjönnie, annyira kuszán jelentkezett mostanában...
ha tudod mikor eshettél teherbe, ahhoz adj hozzá 14 napot, az a legkorábbi idõpont szerintem.
Nekem clearblue-val a mensi elõtt 4 nappal már erõs pozitív volt. Tehát ovu után a 10. napon.
A Pregnasens is jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen

Melyik HCG teszt az érzékenyebb? 10, 20, 25, 50? Melyik mutatja ki leghamarabb a terhességet?

Legjobb válasz: a 10-es. de gyakorlatilag csak napokról beszélünk

a 10-es. de gyakorlatilag csak napokról beszélünk
a 10-es érzékenységû mutatja ki legelõször..van olyan, ami a nemvárt mensi elõtt is akár.. de mivel a hcg 48 óra alatt megduplázódik, így tényleg hamar kimutatjáka 20-as, 25-ösök is.. De ha tutira akarsz menni, akkor 10-eset javasolnék!
Szia!én folyamatosan végig teszteltem 10-es érzékenységûvel, de egy õrület volt az egész, azt hittem meghibbanok, mert mindig 2csík volt rajta de ezt persze csak én láttam:) )))) S mire a nemvárt napja lett addigra már a gabriel teszt is kimutatta.S aznap lett egyértelmû pozitív a 10-es érzékenységû tesztem is.Sõt!!Nekem volt olyan, miután ez történt, hogy egy pár nap múlva csináltam még 10-es tesztet és az a többivel ellentétben negatívat mutatott!Meg is rémísztett akkor!! De itt a baba a pocimban:) ) szia
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azért is kérdeztem pont, amit az utolsó írt, hogy sokaknak - itt olvastam és más fórumokban is - a 10-es érzékenységû nem mutatta ki, amikor már a 25-ös pl igen. Akkor most mi van? Egyem a kefét még pár napig vagy vegyek egy 25-öst boltban (a 10-eseim rendeltek) és próbáljam ki?
Holnap regge már a legtöbb teszt jó. One step, clearblue, lily... ezek elég jók.
A folyásnak pedig kb ilyennek kell lennie. azt mondják terhesség esetén nõ a mennyisége.
Szia! Lehet baba is, de lehet hogy megfog jönni.Én 2x voltam terhes(egyszer ikrekkel) és egyik terhességemnél sem volt bõ folyásom.Én eddig Gabrielt használtam, de mindig vártam mensi után 5-6 napot, hogy biztosan kimutassa. DE persze késhet is a nagyon akarásod miatt.Szorítok, hogy baba legyen.Egy öreg róka

Melyik megbízhatóbb teherbeeses céljából? A hőmerozes vagy az Ovulacios teszt? Kinek melyik vált be?

Legjobb válasz: Nekem a hõmérõzés. 2. hónapban sikerült a baba. De sokan használják mellé az ovu tesztet is!

Nekem a hõmérõzés. 2. hónapban sikerült a baba. De sokan használják mellé az ovu tesztet is!
2 hónapig ovuteszteltem, aztán hõmérõztem. Hõmérõzéssel 2. hónapban terhes lettem.
A tüszõ az megérik, azt mutatja az ovuteszt, de nem mindenkinél reped meg. Na azt nem mutatja! Arra jó a hõmérõzés!
A kérdező hozzászólása: Utolsó valaszolo!Ha jól értem akkor hiába pozitív az Ovulacios teszt ik az még nem jelenti azthogy érett tûszõ is van?
A kérdező hozzászólása: Utolsó valaszolo!Ha jól értem akkor hiába pozitív az Ovulacios teszt Kinek az még nem jelenti azt, hogy érett tûszõ is van?
A hõmérés megbízhatóbb, az ovuteszt nem mutatja, hogy meg is reped-e a tüszõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!A második valaszolonak Gratula a babyhez!:-)
2es vagyok azt nem irtam oda hogy elsõ ovu tesztes honapban babás lettem :D 31hkm
Ovu teszt!!!hõmérõzéshez igazábol több honapra van szükséged hogy kirajzolodjon a ciklusod és elfelejted vagy nem tudod mérni a hõdet vagy közben betegség miatt feljebb megy, nem tudom, nekem nem jött be
Nálunk az 1. ovuteszt használatnál baba lett! :) Sok sikert!

A habtapinak melyik felét teszed a földre, a simát vagy a recéset? Nem szedi ki a mintákat a babád belőle? Ajándéknak jó? Mennyit illene vinni, 1 csomag elég? Kicsit vagy nagyot?

Köszönöm, ha segítesz!

Legjobb válasz: Én a simát teszem lefelé, felül van a recés. Nekünk betûs van. A biztonság kedvéért beleragasztottam az apró darabokat a keretbe, így a gyerek nem tudja kipiszkálni. (Veszélytelen hobbiragasztóval) De mostanában már nagyon sokfélét lehet kapni. Vannak olyanok, ami tömör, és nyomott minta van rajta, pl. Micimackós, Verdás, Hercegnõs. Nagyobb játékboltban, Auchanban is láttam már ilyet. Ez szerintem jó ajándék, kicsit különlegesebb is, mint a hagyományos habtapi, és nem kell aggódni, hogy széthullik apró darabokra.

Én a simát teszem lefelé, felül van a recés. Nekünk betûs van. A biztonság kedvéért beleragasztottam az apró darabokat a keretbe, így a gyerek nem tudja kipiszkálni. (Veszélytelen hobbiragasztóval) De mostanában már nagyon sokfélét lehet kapni. Vannak olyanok, ami tömör, és nyomott minta van rajta, pl. Micimackós, Verdás, Hercegnõs. Nagyobb játékboltban, Auchanban is láttam már ilyet. Ez szerintem jó ajándék, kicsit különlegesebb is, mint a hagyományos habtapi, és nem kell aggódni, hogy széthullik apró darabokra.
Én a sima felét tettem a föld fele. De igen, a babák kiszedik a mintákat (minden baba az összes mintát, és még a szépen összerakott habtapikat is gondosan szétszedik). Emiatt célszerû olyan habtapit venni, ami számos vagy betûs, szóval ne az állatost, a lényeg, hogy ne legyen benne icipici darabka, hogy ne tudják megkajálni. Szerintem jó ajándéknak. Egy csomag szerintem kevés, mi pl 4 csomagot vettünk. Azt kell kideríteni, hogy akinek veszed, kb mekkora területet szeretne elfoglalni habtapival. Nekünk egy csomagban 10 darab volt és kb 30*30 centisek voltak (ebbõl vettünk 4-et). Remélem segítettem :)
A miénkben 10 db volt, nekem elég volt. A recés fele volt felfelé. A kis darabokat kiszedtem, eltettem, de a nagyobbakat benne hagytam, így is kirakhatóak a képek, és a gyerek élvezte a szétszedést, néha még az összerakásnál is segített, ha mást nem, újra szétszedni:-) Ajándékba viszont ilyen kis darabost ne vigyél, kiátkoz az anyuka, ha ragasztania kell vagy naponta 35x összerakni. A betûs jobb lesz. Szerintem 1 csomag elég ajándéknak.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm!
A sima van lefelé, én is beragasztottam az apró darabokat. Egy csomag semmire nem elég, mi az egész gyerekszobát ezzel raktuk le, így lett a vége 16 csomag, de 1 csomagban 9 db van, azon a 1 hónapos baba még elvan, de ha lekezd kúszni, mászni, egy pillanat alatt lent lesz róla.
En ugy tettem, hogy a reces fele felul legyen viszont az en draga 7, 5 honapos kisfiam megevett belolle egy jo darabot. Sima habtapi volt nem betus vagy allatos de felpiszkalta es a sarkat elkezdte harapdalni. Mire visszajottem a konyhabol (par perc volt, mikroba felmelegitettem a kihult kavemat)mar ott ragcsalta vigan. Igy mi egyelore eltettuk, majd par honap mulva ismet elovesszuk mikor mar nem akar mindent a szajaba venni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!