Találatok a következő kifejezésre: Melyik teszt ki (62 db)

Melyik a legérzékenyebb terhességi tesz? Melyik mutatja ki leghamarabb a terhességet? Miért késhet?

Úgy néz ki a helyzet, hogy 3 napja késik a mensim. Sosem szokott, inkább korábban lep meg. Igaz, hogy gumival szoktunk védekezni, de szeretném kizárni ezt a lehet?séget, miel?tt orvoshoz fordulok. Mi más okból késhet még? Nincs különösebb stressz az életemben(itthon vagyok Gyes-en), nem voltam beteg, semmi panaszom, tünetem nincs, csak hogy nem jött meg.

Legjobb válasz: szia, nekem a gabriel teszt vált be, az orvos ultrahangon még nem látott semmit, csak vérbõl tudták kimutatni, hogy terhes vagyok de a teszt már jelzett igen határozottan nem csak halvány csík volt. 38 hetes kismama

szia, nekem a gabriel teszt vált be, az orvos ultrahangon még nem látott semmit, csak vérbõl tudták kimutatni, hogy terhes vagyok de a teszt már jelzett igen határozottan nem csak halvány csík volt. 38 hetes kismama
Én a mensi elõtt 3 nappal a Lillyvel már pozitívat teszteltem. :)

Melyik teszt mutatja ki legkorábban a terhességet? Melyik a legmegbízhatóbb?

Legjobb válasz: a legmegbízhatóbb a vérvétele teszt.Az a pár naposat is kimutatja.De sokan dicsérik a clear blue tesztet.A lényeg hogy minél érzékenyebb legyen.azok akár a pár naposat is kimutatják.

a legmegbízhatóbb a vérvétele teszt.Az a pár naposat is kimutatja.De sokan dicsérik a clear blue tesztet.A lényeg hogy minél érzékenyebb legyen.azok akár a pár naposat is kimutatják.
clear blue szerintem is!
rossmannos facelle-nekem nagyon bevált.Már napokkal mensi elött is.
A clearblue digital 1-2 hetes terhességet is kimutat. Nemvárt elõtt akár 2-3 nappal.
Nekem a clear blue reggeli vizeletbõl nem mutatott semmit, a rossmann-os pedig kimutatta e terhességet délutáni pisibõl. Lehet a clearblue a legdrágábbak közül való, de semmiképpen nem a legjobb. SOSE VENNÉK TÖBBET OLYAT! Jó a marketingje az kétségtelen.

Az x-epil teszt ennyire fals lehet? Kinek mely teszt vált be? X epil vélemény?

Nekem eddig a Gravi Hcg vált be,de azt felénk egy ideje már nem kapni,így neten rendeltem,ami jövõhéten érkezik meg.

Legjobb válasz: Nem helybe járok dokihoz és Õ csak máju 20.-án tud fogadni. 3.baba lenne,de megõrjít ez a sok teszt...remélem jövõhéten a Grvai Hcg rendes eredményt mutat majd és nem csalódok benne ,mint eddig se :D

A kérdező hozzászólása: Nem helybe járok dokihoz és Õ csak máju 20.-án tud fogadni. 3.baba lenne, de megõrjít ez a sok teszt...remélem jövõhéten a Grvai Hcg rendes eredményt mutat majd és nem csalódok benne , mint eddig se :D
Gratulalok es sok boldogsagot! Hogy vagy? Mekkorak a fiuk? ? Majd varom, ha tudod a nemet:)
A kérdező hozzászólása: MA volt elsõ uh. 5hét 4napnak felel még. 14mm petezsák-2hét múlva kontroll szívhang remélem akkor mát lesz :D
A kérdező hozzászólása: Remélem 2lány után most már fiúcska lesz :D
A kérdező hozzászólása: Most már nem kell több megerõsítés, így nyugodt vagyok, csak az x epilben nem bíztam nagyon :D Legyen már május , h lássam uh-n is, h minden okés e :D
A kérdező hozzászólása: az egyik teszt az DM-s Corax tegnapi, a másik az mai Gravi Hcg :D :D :D [link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :D De azért csinálok a héten más fajtát is, ami nem x epil... Eléggé sok mindent olvastam már róla és nem tudom hihetek e neki...az elõzõ 2 terhességnél is a Gravi hcg vált be-várom, h a héten meghozza a futár...Inkább abba bízok, meg, h 1hete késik ;)
Ez nagyon pozitív!!! :) Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: ez a mai x epil tesztcsík-még mindig nem az a erõs , mint a régi bevált tesztemmel, de picit erõsebb, mint a tegnapi ugyanilyen teszt, amin fotóval se látszik [link] [link]
Hú, látni vélek valamit! Drukk, hogy erõsödjön ! :)
A kérdező hozzászólása: szóval a teszt a gáz vagy...nem kellett volna már erõsödnie?Lehet még kevés a hcg szintem? Jövõhéten megjön az eddig bevált Gravi hcg teszt-hát kíváncsi leszek...
A kérdező hozzászólása: ez a kazettás x-epil tesztem [link] ez tegnap elõtti a sima tesztcsíkosat megse próbálom , mert ennyire se látni rajta, ha lefotózom, szabad szemmel is úgy kell skubizni, h meglássam
Szerintem semmi gond nincs vele. Eddig ahányszor használtam mindig tökéletes eredményt mutatott. Egyébként szerintem sokan rosszul használják, illetve nem várják meg az együttléttõl számított 14. napot. Legutóbb én ilyet használtam [link] 29 hkm
Én eddig az x-epilre hallottam a legtöbb panaszt. Én is Gabriel-t használtam, ami halvány volt, majd a BENU saját márkás gyógyszertáriát. Kapásból a kettes kiszerelésût. :) Szerintem az nagyon jó.
Nekem minden tesztem akkor volt pozitív amikor lett is baba. az xepil teszt is jó. 3 gyerekem van és mikor nem voltam terhes nem volt még halvány csík sem. Amikor terhes voltam akkor nem kellett szugerálni a teszteket mert látszott rendesen a rózsaszín csík a teszten. Drukkolok neked nagyon.
Bocsi mekkoral a *lanyok :D

Melyik teszt mutatja ki legkorábban a terhesseget? Tegnap kellett volna a nem vártnak megjonnie!

Legjobb válasz: Szerintem ha biztosra akarsz menni, vegyél clear blue-t (bár ez azért drágább, mint a simák, kb 1500 körül forog az ára). Mondjuk ilyenkor már valószínûleg bármelyik ki fogja mutatni, hogyha van baba. :) Legalábbis szerintem az érzékenység akkor számít, hogyha még nem maradt el a menstruációd, de érzed, hogy van valami, vagy hogyha negatív lett a teszt, de meg szeretnél bizonyosodni róla jobban. Sok sikert! :)

Szerintem ha biztosra akarsz menni, vegyél clear blue-t (bár ez azért drágább, mint a simák, kb 1500 körül forog az ára). Mondjuk ilyenkor már valószínûleg bármelyik ki fogja mutatni, hogyha van baba. :) Legalábbis szerintem az érzékenység akkor számít, hogyha még nem maradt el a menstruációd, de érzed, hogy van valami, vagy hogyha negatív lett a teszt, de meg szeretnél bizonyosodni róla jobban. Sok sikert! :)
Én Gabrielt használtam a nemvárt napján totál erõset teszteltem. És bejött. Azóta már anya vagyok. :)
x-epil vagy gabriel! Mind a kettõ egyértelmû! A Clear Blue sokszor mutat olyan jelzést, amirõl nem lehet eldönteni, hogy pozi vagy negatív!
A kérdező hozzászólása: Most csináltam clear blue digitális tesztet, pozitív lett!:-)Köszönöm a válaszokat!

Ha teherbeesik egy nő, akkor mikortól vannak terhességre utaló jelek és mikor mutatja ki a teszt? Melyik teszt mutatja ki a legelőbb?

Legjobb válasz: Vannak érzékenyebb tesztek, azok korábban kimutatják.Sajnos nevet nem tudok, én egy sima tesztet vettem miután már kb 1-2 hete nem jött meg. Sokan egybõl csinálnak miután nem jön meg, én ezt nem ajánlom.Mert sajna néhány nap késés simán benne van a pakliban, és az nagyo csalódás tud lenni.Én így jártam....ezért nem rohantam egybõl tesztért, de persze ez egyéni. Jelek elvileg szédülés, mellfeszülés, esetleg hányinger, fáradékonyság.De nem törvényszerü, nem mindenkinek vannak tünetei. Remélem tudtam segíteni:)

Vannak érzékenyebb tesztek, azok korábban kimutatják.Sajnos nevet nem tudok, én egy sima tesztet vettem miután már kb 1-2 hete nem jött meg. Sokan egybõl csinálnak miután nem jön meg, én ezt nem ajánlom.Mert sajna néhány nap késés simán benne van a pakliban, és az nagyo csalódás tud lenni.Én így jártam....ezért nem rohantam egybõl tesztért, de persze ez egyéni. Jelek elvileg szédülés, mellfeszülés, esetleg hányinger, fáradékonyság.De nem törvényszerü, nem mindenkinek vannak tünetei. Remélem tudtam segíteni:)
A peteérés útán úgy 10 nappal már kimutatja a ClearBlue, a Corax. De legbiztosabb a vérvétel, az tutira leghamarabb kimutatja, hogy van-e a véredben HCG. A jelekbõl meg semmit nem tudsz meg, mert lehet másnak is ilyen tünete vagy lehet, hogy semmi jele nincs vagy ugyanolyan, mint mielõtt megjönne.

Mekkora a legkisebb terhesség amit teszttel ki lehet mutatni? Melyik márkájú teszt a jó?

Legjobb válasz: Én csak egy kicsit vagyok terhes, és kimutatta. Holnap megyek felnagyíttatni.

Én csak egy kicsit vagyok terhes, és kimutatta. Holnap megyek felnagyíttatni.
Kicsi terhesség nagy terhesség? nagyon terhes hogy tudsz lenni?
A kérdező hozzászólása: Hát mostanában kicsit szabálytalan ez az egész! 1 héttel elõtte jött meg és 4 nappal elõtte volt vége
A kérdező hozzászólása: Eddig majdnem mindig pontosan 28 napos ciklusaim voltak, de a legutóbbi csak 21-re sikeredett (vsznû h a sok idegességtõl)
Akkor egy fokkal jobb a helyzet. De attól még védekezhettetek volna normálisan. Ha nem akarsz magadnak álmatlan éjszakákat, nem akarsz még gyereket szülni, nem akarsz abortuszra menni és megölni egy magzatot, akkor keressetek más módszert. Mert amit ti csináltok, az nem védekezés.
Viszont ha ez a ciklusod is 21 naposnak készült, akkor már lehetett peteérésed. Mindegy most már. A véleményemet leírtam, meg azt is, hogy mikor lehet tesztelni. Örülnék, ha megfogadnád a tanácsaimat.
A kérdező hozzászólása: 84%-osnak! Megfogadom a tanácsokat, és köszönöm!!
Két héttel az aktus után már mutat eredményt a teszt, elõtte felesleges tesztelgetni. 4. napon még a beágyazódás sem történhetett meg.
Az esemény utáni tabletta nem okoz trombózist. Az csak annyit okoz, hogy egy mesterséges menstruációt idéz elõ, ami kilöki a még nem beágyazódott zigótát (megtermékenyített petesejt) A fogamzásgátló az amire szokták mondani, hogy hajlamosít a trombózisra. De nem azt jelenti, hogy aki fogamzásgátlót szed az trombózist kap. Ez is csak egy az esetleges rizikófaktorok között. Ha nincs más rizikófaktor (pl túlsúly, cigaretta, genetikai betegség pl protein c rezisztencia akkor a fogamzásgátló nem veszélyes. De az orvos ezeket felméri, mikor kiadja a tablettát.) De, hogy számokat is mondjak... Kb 3-4 szeresére növeli a trombózis esélyét, míg mondjuk a dohányzás 10- 12 szeresére. És az óvszerrel mi a baj? Ne legyél buta, hidd el egy abortusz sokkal több veszélyt hordoz mint a fogamzásgátló vagy az esemény utáni : S (A lelki dolgokról ne is beszéljünk) Amúgy a teszt csak 2 hét után mutatja ki a vizeletbõl az eredményt. Bár szerintem mivel ciklus elején vagy szerencséd lehet. A peteérés és a kilökõdés csak a ciklus 15. napján történik meg, és akkor nõ meg az esélye a teherbe esésnek. De attól még csináltass egy tesztet : ) És védekezzetek.
A kérdező hozzászólása: Heterozygota leiden mutációm van, enyhe VIII-as faktor aktivitással. Az orvos mondta h nem szedhetek hormontartalmú gyógyszert, ebbõl gondoltam h nem vehetek be esemény utáni tabit!
Hány napos a ciklusod? Hány napos a menzeszed? Ha egy héttel azelõtt lett vége, akkor pont, hogy baromi nagy esélyed van a terhességre, mert kb peteéréskor voltatok együtt.
Ott van akkor az óvszer vagy a pesszárium. Vagy legalább használnátok a hülye megszakítás mellé spermicidet. Már bocs, de ez nem magyarázat. Van egy csomó más módszer, nem értem miért a legeslegmegbízhatatlanabbat kellett kiválasztanotok.
A kérdező hozzászólása: Aki nem érti a kérdést, az inkább ne válaszoljon! Köszi
Szted van kicsi és nagy terhesség? Úgy érted, hogy hány napos? Aktus után 14 nappal érdemes tesztelni, reggeli elsõ vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: Na úgy látom ez így nem lesz jó! Írom másképp! Ha a párommal 3 napja sexeltünk és nem sikerült idõben megszakítani akkor mikor csináljak tesztet hogy ne fars eredményt kapjak? Gondolok itt arra, hogy ha holnap csinálok (4.nap) akkor az már kimutatja hogy terhes vagyok vagy várjak még vele??
A kérdező hozzászólása: Köszi az utolsó válaszolónak!
Nem, nem mutatja ki, mert még terhes sem vagy. Terhességrõl a beágyazódástól beszélünk, az pedig alapból kb. 7 nap. Csak utána kezd termelõdni a HCG. Egyébként: A megszakítás alapból egy kalap szar, de ha nem szakítjátok meg idõben, akkor meg aztán fõleg nem ér semmit. Miért nem védekezel normálisan? Ha meg már megtörtént a baj, akkor mi a büdös francért nem mentél el esemény utáni tablettáért?
A kérdező hozzászólása: Azért mert nem szedhetek hormontartlú gyógyszert trombózis veszélye miatt! Már csak reménykedni tudok :-(
akkor mért nem használtok óvszert? tudom, utólag mi könnyen magyarázunk, de én is mindig felhúzom a gumit...
A kérdező hozzászólása: Azért mert azt meg nem szeretjük, ugyanúgy ahogy sokan mások sem! Ha elõtte 1 héttel volt meg akkor kisebb az esélye hogy terhes legyek??
nagyon jól tudsz fogalmazni... jártál te iskolába?

Ha nov.3. hetében estem teherbe, melyik teszt mutatja ki?

lehet ilyenkor már haskeményedést,enyhe húzódást érezni nevetésnél,fekvésnél?!

Legjobb válasz: Ha november harmadikán történt a fogantatás, akkor már bármelyik tesz kimutatja a nap bármely szakában. Nekem nov. 3-án jött meg utoljára, és november 26-án már pozitívat teszteltem. Keményedést én nem éreztem, de mell feszülést, valamint enyhe nyomást hason fekvésnél igen. De nekem ez a második terhességem, és míg az elsõ babámmal 18 hetesen még semmi nem látszott, addig most pár hetesen már látszik, hogy valaki készülõdik a pocakban. Nem nagyon, de mivel nagyon vékony vagyok így annak aki ismer feltûnik. :)

Ha november harmadikán történt a fogantatás, akkor már bármelyik tesz kimutatja a nap bármely szakában. Nekem nov. 3-án jött meg utoljára, és november 26-án már pozitívat teszteltem. Keményedést én nem éreztem, de mell feszülést, valamint enyhe nyomást hason fekvésnél igen. De nekem ez a második terhességem, és míg az elsõ babámmal 18 hetesen még semmi nem látszott, addig most pár hetesen már látszik, hogy valaki készülõdik a pocakban. Nem nagyon, de mivel nagyon vékony vagyok így annak aki ismer feltûnik. :)
Jaj, bocsi, elnéztem! November harmadik hetében, nem nov. 3-a. Akkor 10-es érzékenységû tesztet kellene választani. Nekem a Medi-Lab is nagyon korán kimutatta, az elvileg fogantatás után 3 nappal képes kimutatni, de ezen az oldalon sokan panaszkodnak rá, hogy álpozitívat mutat. De nekem eddig csak jó tapasztalatom volt vele.
A kérdező hozzászólása: októberben nekem is nagyon-nagyon halvány volt, mégis megjött
9:37-es! Nem fogantatás után 3 nappal mutatja ki, hanem beágyazódás után 3 nappal. Amúgy tényleg nem valami jó teszt, nem ajánlom. Az a november 3. hete elég tág fogalom. :) Mert ha az elején, akkor már jó eséllyel kimutattja az összes teszt, de ha csak a vége felé, akkor még az sem biztos, hogy a legérzékenyebbnek sikerül. Várj még 1-2 napot, ha tudsz.
Tök jogos, nem fogantatás, hanem beágyazódás után 3 nappal. Elírtam, látszik, hogy beteg vagyok, mert nem szoktam ilyen figyelmetlen lenni. :)
Gondoltam, hogy csak elírás. :) Elõfordul. Jobbulást Neked!

Melyik teszt mutat ki 5nap késéssel terhességet?

Legjobb válasz: ha a menzid 5 napja késik, akkor szerintem elvieg már bármelyik teszt kimutatja, de inkább reggeli elsõ vizeletbõl csináld.

ha a menzid 5 napja késik, akkor szerintem elvieg már bármelyik teszt kimutatja, de inkább reggeli elsõ vizeletbõl csináld.
bármelyik
Így van, már bármelyik!
Holnap regge már a legtöbb teszt jó. One step, clearblue, lily... ezek elég jók.
A folyásnak pedig kb ilyennek kell lennie. azt mondják terhesség esetén nõ a mennyisége.
Szia! Lehet baba is, de lehet hogy megfog jönni.Én 2x voltam terhes(egyszer ikrekkel) és egyik terhességemnél sem volt bõ folyásom.Én eddig Gabrielt használtam, de mindig vártam mensi után 5-6 napot, hogy biztosan kimutassa. DE persze késhet is a nagyon akarásod miatt.Szorítok, hogy baba legyen.Egy öreg róka

Melyik megbízhatóbb teherbeeses céljából? A hőmerozes vagy az Ovulacios teszt? Kinek melyik vált be?

Legjobb válasz: Nekem a hõmérõzés. 2. hónapban sikerült a baba. De sokan használják mellé az ovu tesztet is!

Nekem a hõmérõzés. 2. hónapban sikerült a baba. De sokan használják mellé az ovu tesztet is!
2 hónapig ovuteszteltem, aztán hõmérõztem. Hõmérõzéssel 2. hónapban terhes lettem.
A tüszõ az megérik, azt mutatja az ovuteszt, de nem mindenkinél reped meg. Na azt nem mutatja! Arra jó a hõmérõzés!
A kérdező hozzászólása: Utolsó valaszolo!Ha jól értem akkor hiába pozitív az Ovulacios teszt ik az még nem jelenti azthogy érett tûszõ is van?
A kérdező hozzászólása: Utolsó valaszolo!Ha jól értem akkor hiába pozitív az Ovulacios teszt Kinek az még nem jelenti azt, hogy érett tûszõ is van?
A hõmérés megbízhatóbb, az ovuteszt nem mutatja, hogy meg is reped-e a tüszõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!A második valaszolonak Gratula a babyhez!:-)
2es vagyok azt nem irtam oda hogy elsõ ovu tesztes honapban babás lettem :D 31hkm
Ovu teszt!!!hõmérõzéshez igazábol több honapra van szükséged hogy kirajzolodjon a ciklusod és elfelejted vagy nem tudod mérni a hõdet vagy közben betegség miatt feljebb megy, nem tudom, nekem nem jött be
Nálunk az 1. ovuteszt használatnál baba lett! :) Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!