Találatok a következő kifejezésre: Melyik teszt érzékenységű a (4 db)

Melyik teszt 10-es érzékenységű a Qupido-n kívűl?

Van egyáltalán ilyen érzékeny még? 20-as a legkisebb, amit eddig találtam, mert persze Qupidot sehol nem tudtam venni. Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: A Clearbluet nagyon dicsérik elég drága, de megbízható, már mensi elõtt is pár nappal. Én azért nem vettem drágát és amikor nem jött meg másnap lilyvel pozitívat teszteltem(halványan) aztán one step sötét két csík lett.

A Clearbluet nagyon dicsérik elég drága, de megbízható, már mensi elõtt is pár nappal. Én azért nem vettem drágát és amikor nem jött meg másnap lilyvel pozitívat teszteltem(halványan) aztán one step sötét két csík lett.
Egyik sem, 20as a gabriel, az easy, a clearblue pont 50es, õ a legteteje az érzékenységi listának, de az tuti, mert magas hcg bõl mutatja ki
utolsó válaszadó el vagy tévedve a 10 a leg érzékenyebb!!!!
Szerintem Gabriel is jó, de azt hiszem az 20-as, nekem a nem várt mensi napján pozitív lett:) Sok sikert! 8+3 napos kismama
10-es még az ACON nevû teszt. http://www.vitani.hu-n tudsz rendelni, vagy személyesen venni a boltjukban, ha pesti vagy. A címük a weblapon van.
az "eltévedt" vagyok. A kérdésre válaszoltam, ami:Melyik teszt 10-es érzékenységû a Qupido-n kívûl?. Erre egyksem...., stb. De már tudom, hogy van még

Melyik teszt milyen érzékenységű? Én Lilit használok (döbbenet, hogy használni kell, nem elég egyszer tesztelni és annyi) az milyen érzékeny? Hogy is van ez, ha 10-es, az a legérzékennyebb és minél magasabb a szám annál kevéssé?

Legjobb válasz: Nagyon egyet értek a cikkel, nagyjából ezt akartam megfogalmazni. A dolog anyagi oldala csak az egyik amiért nem vagyok híve a korai tesztelésnek. Én 10 nap késés után teszteltem egy pozitívat Lilyvel és kész.

Nagyon egyet értek a cikkel, nagyjából ezt akartam megfogalmazni. A dolog anyagi oldala csak az egyik amiért nem vagyok híve a korai tesztelésnek. Én 10 nap késés után teszteltem egy pozitívat Lilyvel és kész.
Igazából a Clearblue a legjobb, de az 1500-1800 Ft. Én sem szoktam feleslegesen tesztelni, most használtam el sokat, miután 2 halványan pozi tesztem volt, ezután sajna mellé bejött 3 negatív...És nem értettem a dolgot...
A kérdező hozzászólása: :) Nem szoktam a nemvárt elõtt tesztelni, múlt hónapban vettem elõször tesztet, késett. Persze kiderült, hogy gyógyszerek hatására a 28 naposból lett 33 napos ciklus, most meg már 34... ha így folytatom 35. :) Köszi a választ.
Utolsó válaszoló!És terhes voltál???
Qupido.
Mi Gabrielt használtunk egybõl kimutatta a terhességet, és sokkal olcsóbb, mint a clear blue. http://bolthely.hu/arcanum/id/01637_Terhessegi_teszt_Gabriel..
Valentin
Corax (DM)
2/4es!Gabriel Érzékenység: 20mlU/ml
A legérzékenyebb a predictor early a menstruáció elõtti 4.napon is már kimutatja.Ennél érzékenyebb nem létezik.

Melyik érzékenységű teszt a jobb? A 10-es vagy a 12, 5-es?

Kett?t kértem a gyógyszertárban és ilyet kaptam. Két különböz?t. Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a tizes a legérzékenyebb. Én azzal kezdeném mert az esetleg a nagyon korai terhességet is megmutatja.

Én úgy tudom, hogy a tizes a legérzékenyebb. Én azzal kezdeném mert az esetleg a nagyon korai terhességet is megmutatja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!