Találatok a következő kifejezésre: Melyik teszt érzékenységű (7 db)

Melyik teszt 10-es érzékenységű?

Legjobb válasz: Midstream, Qupido, Amazon

Midstream, Qupido, Amazon
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Szívesen, lehet van többféle is forgalomba de én ezeket ismerem csak és ezekhez volt eddig szerencsém, egyedül a qupidó az ami néha átvert persze azért mert idõn túl néha megjelent rajta száradási csík és azt hittem baba van pedig nem volt, a másik kettõvel még nem jártam így.
QUPIDO a legjobb.Nem kell képzelõdni, és akkor mindig az igazat fogja mutatni :)
One step vateráról csak 75forint és 10-es érzékenységû:)

Melyik teszt milyen érzékenységű? Én Lilit használok (döbbenet, hogy használni kell, nem elég egyszer tesztelni és annyi) az milyen érzékeny? Hogy is van ez, ha 10-es, az a legérzékennyebb és minél magasabb a szám annál kevéssé?

Legjobb válasz: Nagyon egyet értek a cikkel, nagyjából ezt akartam megfogalmazni. A dolog anyagi oldala csak az egyik amiért nem vagyok híve a korai tesztelésnek. Én 10 nap késés után teszteltem egy pozitívat Lilyvel és kész.

Nagyon egyet értek a cikkel, nagyjából ezt akartam megfogalmazni. A dolog anyagi oldala csak az egyik amiért nem vagyok híve a korai tesztelésnek. Én 10 nap késés után teszteltem egy pozitívat Lilyvel és kész.
Igazából a Clearblue a legjobb, de az 1500-1800 Ft. Én sem szoktam feleslegesen tesztelni, most használtam el sokat, miután 2 halványan pozi tesztem volt, ezután sajna mellé bejött 3 negatív...És nem értettem a dolgot...
A kérdező hozzászólása: :) Nem szoktam a nemvárt elõtt tesztelni, múlt hónapban vettem elõször tesztet, késett. Persze kiderült, hogy gyógyszerek hatására a 28 naposból lett 33 napos ciklus, most meg már 34... ha így folytatom 35. :) Köszi a választ.
Utolsó válaszoló!És terhes voltál???

Melyik teszt 10-es érzékenységű a Qupido-n kívűl?

Van egyáltalán ilyen érzékeny még? 20-as a legkisebb, amit eddig találtam, mert persze Qupidot sehol nem tudtam venni. Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: A Clearbluet nagyon dicsérik elég drága, de megbízható, már mensi elõtt is pár nappal. Én azért nem vettem drágát és amikor nem jött meg másnap lilyvel pozitívat teszteltem(halványan) aztán one step sötét két csík lett.

A Clearbluet nagyon dicsérik elég drága, de megbízható, már mensi elõtt is pár nappal. Én azért nem vettem drágát és amikor nem jött meg másnap lilyvel pozitívat teszteltem(halványan) aztán one step sötét két csík lett.
Egyik sem, 20as a gabriel, az easy, a clearblue pont 50es, õ a legteteje az érzékenységi listának, de az tuti, mert magas hcg bõl mutatja ki
utolsó válaszadó el vagy tévedve a 10 a leg érzékenyebb!!!!
Szerintem Gabriel is jó, de azt hiszem az 20-as, nekem a nem várt mensi napján pozitív lett:) Sok sikert! 8+3 napos kismama
10-es még az ACON nevû teszt. http://www.vitani.hu-n tudsz rendelni, vagy személyesen venni a boltjukban, ha pesti vagy. A címük a weblapon van.
az "eltévedt" vagyok. A kérdésre válaszoltam, ami:Melyik teszt 10-es érzékenységû a Qupido-n kívûl?. Erre egyksem...., stb. De már tudom, hogy van még

Melyik terhességi teszt 10-es érzékenységű?

Légyszi javasoljatok ilyet, mert én edig csak 25-össel találkoztam, és amikor mondtam a gyógyszertárban, hogy 10-est szeretnék, úgy néztek rám mint egy ufóra, nem tudták miről beszélek. Előre is köszi.

Legjobb válasz: :D Én is jártam így, amikor el kellett magyaráznom a patikában az eladónak, hogy teszt és teszt között is van különbség!!! :D

:D Én is jártam így, amikor el kellett magyaráznom a patikában az eladónak, hogy teszt és teszt között is van különbség!!! :D
Ezeket találtam hirtelen: Amazon 10mlU/ml Qupido: 10 mlU/ml Midstream (sötétkék): 10 mlU/ml Pregimax Plussz: 10 mlU/ml Gólyahír: 10 mlU/ml Acon (vitani.hu) : 10 mlU/ml
Bocsánat, lemaradt, hogy a netrõl lehet rendelni jó áron a fastest.hu- ról is.
DM-ben kapható margarétamintás is az (tapasztalat;)) és 370 Ft körül van.
Én a vateráról rendeltem, nagyon olcsó és jó, nekem ovu utáni 10.napon pozitív lett a tesztem. 13hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok a segítséget, azt hittem, hogy csak én járhatok így a gyógyszertárban, de ezek szerint máshol is van ilyen :-) Vateráról készülök rendelni most, és neked kedves kismami jó babavárást! :-) Remélem hamarosan nekünk is sikerül :-)

Melyik érzékenységű teszt a jobb? A 10-es vagy a 12, 5-es?

Kett?t kértem a gyógyszertárban és ilyet kaptam. Két különböz?t. Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a tizes a legérzékenyebb. Én azzal kezdeném mert az esetleg a nagyon korai terhességet is megmutatja.

Én úgy tudom, hogy a tizes a legérzékenyebb. Én azzal kezdeném mert az esetleg a nagyon korai terhességet is megmutatja.
Qupido.
Mi Gabrielt használtunk egybõl kimutatta a terhességet, és sokkal olcsóbb, mint a clear blue. http://bolthely.hu/arcanum/id/01637_Terhessegi_teszt_Gabriel..
Valentin
Corax (DM)
2/4es!Gabriel Érzékenység: 20mlU/ml
A legérzékenyebb a predictor early a menstruáció elõtti 4.napon is már kimutatja.Ennél érzékenyebb nem létezik.

Hogy lehet? Clearblue teszt 20-as, határozott +, Viola 10-es érzékenységű pedig -? Melyiknek lehet hinni így?

Legjobb válasz: ha van egy pozitivod az tuti pozitiv de ha negativ az meg lehet pozitiv ,de szerintem a clear blue jobb . azert varhatsz 2 3 napot es tesztelj ujra de akkor vegyel ugyanugy clearbluet.meg irod hogy mi lett?

ha van egy pozitivod az tuti pozitiv de ha negativ az meg lehet pozitiv , de szerintem a clear blue jobb . azert varhatsz 2 3 napot es tesztelj ujra de akkor vegyel ugyanugy clearbluet.meg irod hogy mi lett?
A clearblue 50-es én annak hinnék http://www.kismamablog.hu/terhesseg/terhesseg-elott/nem-mind.. de ha beírod a googleba, hogy clearblue érzékensége akkor kidob egy csomó oldalt! és mindenhol azt írja, hogy 50es
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! 50-es lenne? De még mindig nem értem hogy hogy lehet akkor hogy a 10-es, ami ugye sokkal érzékenyebb nem mutatja ki? Elsõnek üzenem: -persze h megírom :)
Szia! Ne izgulj en is igy jartam es most mar 6 hetes kismama vagyok. :) Reggeli elso vizeletbol csinaltam egy clear blue-t es halvany pozitiv lett. Volt otthon egy 10-es erzekenysegu tesztem gondoltam, megcsinalom azt is, az majd biztos erosebb lesz es azt adom oda delutan a ferjemnek. Hat dobtam egy hatast mert negativ lett. Szoval nallam a halvany pozitiv clear blue es a negativ 10-es teszt babat jelent. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!