Találatok a következő kifejezésre: Melyik terhesvitamint Elevit (5 db)

Melyik terhesvitamint válasszam? Elevit, Femibion vagy Gravida? Mik a tapasztalatok? Melyiktől nem lehet hízni?

Még nem vagyok terhes csak remélem nemsokára az leszek és fel szeretném addigra tölteni már a szervezetemet, hogy 100%-on legyen.

Legjobb válasz: Én Elevittel kezdtem (mi is csak tervezzük a babót), na akkor híztam vagy 4 kilót. Állandóan éhes voltam és ettem, nem a vitamin hizlal! Most Béres Gravidát vettem, nekem ez jobb, már 2 kilótól mag is szabadultam. Szerintem ez egyén függõ, ha még csak tervezitek, akkor ki lehet próbálni több félét, a lényege mindnek ugyanaz:)

Én Elevittel kezdtem (mi is csak tervezzük a babót), na akkor híztam vagy 4 kilót. Állandóan éhes voltam és ettem, nem a vitamin hizlal! Most Béres Gravidát vettem, nekem ez jobb, már 2 kilótól mag is szabadultam. Szerintem ez egyén függõ, ha még csak tervezitek, akkor ki lehet próbálni több félét, a lényege mindnek ugyanaz:)
Én femibion 800-ast szedek kb. 4 vagy 5 hónapja nagyon jó az összetétele, nekem valamiért ez volt a legszimpibb és a dokimat megkérdezve õ is ezt ajánlotta. Egyáltanán nem híztam ez idõ alatt!
Elevitet szedtem elõtte (teherbeesés elõtt 5-6 hónappal kezdtem) is és most is (28 hetes vagyok), eddig 5 kilót híztam.
Én Elevitet szedek és teljesen normálisan gyarapszik a súlyom, nem vagyok falánkabb mint elõtte. Barántõm pedig nagyon hányós (õ még 10 hetes) és õ is Elevittel kezdett de áttért a Femibionra mert attól csökkentek a rosszullétei (a dokija ajánlotta és így is lett). Én mondjuk maradtam az Elevitnél mert én nem hánytam :)
Szia! Rendkívül hízékony vagyok, és túlsúllyal is rendelkezem, de nem a vitamin hízlal. Amíóta terhes vagyok elevitet és femibion 400-as (korábban 800-ast) szedek. felváltva egyik nap egyiket másik nap másikat, orvosi javaslatra, mert a dokim szerint az elevit nagyon sok nyomelemet és vitamint tartalmaz amit más nem, viszont jódot egyalátalán nem és folsavat sem elég mértékben. Nagyon jó így csak drága, a femibion 400-as (5200, -Ft 60 szem, de egyszerre 2szemet kell bevenni, egy tabletta, és egy kapszula) Az orvosom tanácsára elkezdtem viszont úgy enni. 1800 kalória és 180 g szénhidrát elosztva 6 étkezésre, utolsó este 9 órakkor. Amíg nem így ettem decemberben feljött 3 kiló így 98 lettem, azóta viszont semmit sem híztam, pedig már 26 hetes vagyok.
Én egyik mellett sem voksolnék! Éjl egészségesen, táplálkozz változatosan! Szedj sima folsavat, patikában lehet venni 3mg-os 1100 ft és 60 szem van benne. Dokim is ezt javasolta! Minden jót!
Nekem nagyon öreg dokim van. Sokszor bosszantott, hogy ugynazokat a gyógyszreket adja, mint 20 évvel ezelõtt, de most a Femibiont ajánlotta. Azt mondta, hogy annak a legjobb az összetétele és nagyon sok kismamája szedi, akiknek remek az összes labor eredménye.

Melyik terhesvitamint szedjem? Elevit vagy gravida? Mennyibe kerülnek?

Legjobb válasz: szia én a Gravidát szedem. Nekem vhogy szimpatikusabb, mint az agyon reklámozott Elevit. Ez valamivel olcsóbb is (mármint a Gravida). Meg én úgy vagyok vele, hogy Béres termék, tehát szar nem lehet. És minden vitaminból Bérest szedek, tehát ez egyértelmû volt nálam.

szia én a Gravidát szedem. Nekem vhogy szimpatikusabb, mint az agyon reklámozott Elevit. Ez valamivel olcsóbb is (mármint a Gravida). Meg én úgy vagyok vele, hogy Béres termék, tehát szar nem lehet. És minden vitaminból Bérest szedek, tehát ez egyértelmû volt nálam.
az elevitet szerintem ne szedd sokaktól hallottam hogy nagyon erös és egy bizonyos szint után már baj is lehet pl.:tul nagy lesz a baba!(2 nögyogyász mondta+ismerösök)amugy én probáltam ennek ellenére de nekem nem segitett még terhesség elött , csak hogy könnyebben teherbe essek!nem jött be!bár én csak véleményt tudok mondani!
én azthalottam hogy az elevittõl therbe lehet esni ha valakiek az a baja hogy vitamin hiánya van és azért nemlesz babéja
Én az Elevitet szedem, és csak dicsérni tudom. Egészséges, jol fejlõdött kisbabám van a pocimban, és még egy ultrahangon sem mondták, hogy nagyobb lenne az átlagosnál. Az egyik barátnõm az elsõ terhességénél végig szedte az elevitet, valóban majdnem négy kg-s babája lett, a másodiknál éppen ezért semmit sem szedett, és az még nagyobb lett. Nézz esetleg rá a http://www.elevit.hu-ra. Az Elevitet Ceizer E. fejlesztette. A 100 db-os boboz kerül ( max. 1 tabl./nap) kb.: 5500-ba.
én elevitet szedek, 30 db 1950 ft
Szerintem is az Elevit a jobb. De ha nem tudsz választani a kettõ közül, akkor eleinte szedj inkább folsavat, mert az a legfontosabb most, ha babát vársz. Gyógyszertárban ezt is lehet kapni, tablettában úgyanúgy, mint az Elevitet és a Gravidát.Viszont a vitaminokat pótolnod kéne sok gyümölccsel és zöldséggel.Aztán majd eldöntöd a késöbbiekben, hogy mit szeretnél szedni, mi lenne a legjobb. Sok sikert a babaváráshoz! :)
En az elevittel kezdtem de elfogyott es kaptam ajandekba gravidat.Amiota a gravidat szedem nincs etvagyam.De mindenkepp visszaallol az elevithez..
A kérdező hozzászólása: És a gravida mennyibe kerül?
Szia, Én teljesen Gravida párti vagyok. Hallottam már én is sok jó, meg rosszat is, de szerintem az, hogy ha valakinek hányingere vagy székrekedése van, lehet hogy sokkal inkább egyénfüggõ, meg egyéb táplálkozás kérdése, mint az ilyen vitaminoké. De lehet, hogy tévedek.

Melyik terhesvitamint ajánlják leginkább? Gravida vagy Elevit?

Legjobb válasz: Egyértelmuen az elevitet...nekem eddig az oszes nogyogyász ezt ajánlotta

Egyértelmuen az elevitet...nekem eddig az oszes nogyogyász ezt ajánlotta
Femibiont
Femibion!
Elevittõl Én rosszul voltam, még az illatától is. (Sógornõm szedte), sokat keresgéltem a neten mit is kellene szedni, végül találtam egy oldalt ahol összehasonlítják az összes ilyen vitamin készítményt, ott láttam, hogy a Gravida több mindent és nagyobb mennyiségben tartalmaz, mint az Elevit, így Én azt vettem. Soha semmi bajom nem volt tõle, viszont annyit tudni kel, hogy soha nem szabad ezeket üres gyomorra bevenni. Ja meg Hipp Natalt ittam, szerintem finom. Ha megtalálom azt az oldalt belinkelem neked!
Femibion! nekem ezt a ajánlotta a nõgyógyász és bevált :D
Miért ne lehetne üres gyomorra bevenni? Én ezt még sehol senkitõl nem hallottam.Hajnali 5kor kelek mert dolgozom ilyenkor nem állok neki enni ha nem beveszem a vitamint meg a magnerotot és megyek dolgozni ott meg reggelizek.
Femibion!!!!!
En Elevitet szedtem, de ezeknel a vitaminoknal szerintem mindegy. Off: Egyik valaszolonak: Azert kell enni elotte, hogy valami felszivja. Nem torvenyszeru, hogy reggel kell bevenni, akarmikor be lehet. Celszeru ebed utan, akkor eszik az ember kiadosabbat.
Femibion.


Kismamik! Melyik terhesvitamint javasolta a dokitok? Az egyik dokim ma azt mondta, hogy az Elevit a legrosszabb, a legelavultabb, a legjobb meg a Femibion 800?

Legjobb válasz: A dokidnak vsz. czeizellel van baja és a Femibionnal van leszerzõdve. Ez a döntés a Tied, úgy , ahogy a gyereked egészsége is rajtad múlik.. Neked ez nem üzlet!

19.08-as vagyok. Azt nem írtam, hogy én is csak a 13. hétig szedtem minden nap a vitamint, azóta minden másnap. Most még írt fel a dokim vasat és javasolta a magnéziumot mellé. Amúgy meg én is törekszem a természetességre. Hamarosan itt a nyár, érik a sok-sok gyümölcs és zöldség...Azokban valahogy jobban hiszek.
Én Gravidát szedek, mert olcsóbb, mint az Elevit, van benne jód is, és a vérképem szerint így is kiváló a vasam. A dokim egyszer sem mondta magától, hogy melyik vitamint szedjem, rám bízta a választást. Mikor rákérdeztem, akkor mondta nekem is, hogy most a Femibion a legújabb. Ennyi.
Szia! Ez tényleg úgy megy , hogy kinek a pap... :) Van aki nem is terhesvitamint szed, hanem van ez a HippNatal ivólé, azt kortyolgatja, mert nem szereti a tabikat eleve. Nekem személy szerint jó az elevit. Mivel jód nincs benne, megoldom úgy, hogy jódozott sót használok majdnem mindenhez. Az butaság , hogy nagy babákat "okoz". A nasik , meg a mami táplálkozása + a babó genetikája adja meg igazán hogy mekkora lesz! nem kell reklámot csinálni egyiknek sem , vagy leírni hogy a másik tabi miért nem jó; szerintem ezeket azért elõtte "komolyan" bevizsgálják. 37 hetes kismami
ÉN is Elevitet szedek meg Omega 3mat...semmi bajom tölük.A Fiam is szépen fejlödik, de h tényleg egészséges e csak megszületése után derül ki:S Az Elevitet én választottam, sokak ajánlása után. Boldog babavárást! 28hetes km:)
Szia! Az én dokim is mondta, hogy a Fem. 800 szedjem 12 hét végéig, majd a centrum maternát! Azért ajánlotta a Fem. mert jelenleg ebben a vitaminban található a legtöbb folsav, amire a babádnak jelenleg szüksége van!
A dokidnak vsz. czeizellel van baja és a Femibionnal van leszerzõdve. Ez a döntés a Tied, úgy , ahogy a gyereked egészsége is rajtad múlik.. Neked ez nem üzlet!
Én azt olvastam, hogy az Elevitet amerikai nõk igényeinek megfelelõen fejlesztették ki - az amerikai táplálkozási szokásokhoz mérten. A Gravida-t meg a magyar nõk igényeihez mérten fejlesztette ki a Béres Rt. Jelentõs különbség a vas tartalomban van: Elevit: 60mg/tabletta http://www.elevit.hu/site/get_pregnant.php?page=3 Gravida: 30mg/tabletta http://www.beres.hu/hu/termekek/gravida/osszetetel/ A Gravida és a Femibion javára írható viszont az, hogy jódot is tartalmaz, ami a fejlõdõ magzat idegrendszerének fejlõdéséhez szükséges. (Magyarországon sok a jódhiányos terület.)Az Elevitben nincs jód.
18:59esnek! Ezt el lehetne már felejteni, hogy az elevittõl nagy lesz a baba! Nem egy vitamin határozza meg a gyerek súlyát/nagyságát, hanem a mami táplálkozása, és fõleg a genetika! A kérdezõnek: én nem azért szedem az elevitet, mert sokat reklámozzák, hanem mert nekem ez még megfizethetõ. A femibion drágább. Nekem nem javasolt semmit a doki, én döntöttem. Neked kell eldöntened, hogy szerited mi a jobb. Régen nem volt terhesvitamin, mégis egészséges gyerekek születtek. Nekem pl. a védõnõ azt mondta a 12. hét után, hogy nyáron nem is nagyon kell szedni, mert lesz annyi friss gyümi, zöldség, hogy elegendõ lesz a kicsinek. 19+5 hetes
Szia, én csak az elevitet nem hánytam ki az összes többi 5 perc után visszaköszönt! Szerintem jó az elevit, nekem nem egy doki ajánlotta, és elég elismert orvosok! Üdv: 36 hetes kismama
Második vagyok, megnéztem jobban úgy látom ebben az a jó, hogy kétféle van belõle az egyik • A gyermekvállalás tervezése körüli idõtõl a 12. terhességi hét végéig - az anya és gyermeke fontos vitaminokkal, jóddal történõ ellátása érdekében. A másik meg • A terhesség 13. hetétõl ajánlott a szoptatási idõszak végéig az anya és gyermeke fontos vitaminokkal, jóddal és DHA-val történõ ellátása érdekében. De akkor is neked kell döntened szerintem.
Én az Elevitet szedem plusz a Magne B6-ot. Nekem azt mondta a dokim rám bízza mert szerinte mindegyik egyforma egy-két eltérés van csak köztük de az minimális. De most hogy írtad megnéztem a Femibion-t hát az ára azért jóval magasabb mint az Elevité az biztos.
Nem értem, mi lehet rossz vagy elavult egy vitaminban. Én az elevitet szedem, és ugy tudom ez a vezetõ terhes vitamin.Pont ma vettem, és kérdeztem a patikust, hogy dravida????Azt mondta, hogy az elevitben magasabbak a vitamintartalmak.
Az Elevit pont azért nem jobb, mert túl sok benne a vitamin, a vastartalma miatt sokaknál szorulást okoz és nagyon nagyra nõnek tõle a babák.A Gravida összetétele sokkal jobb, a Femibionban pedig már van omega 3 zsírsav is úgy tudom, ami nagyon fontos a kismamiknak.
Hát, nekem 6 hós a bébim, Elevitet szedtem minden másnap a terhesség elejétõl kezdve, sõt, szülés után is 4 hónapig szopi mellett. Még most is szoptatok, de már kipihentem magam + helyre jöttem annyira, hogy ne kelljen szednem. a babám 3100 grammal született, egészséges, gyönyörû. nem lett óriási, nem volt szorulásom, csak segített. (ha kihagytam egy-egy idõre, sokkal fáradékonyabb voltam). sokan vitamink nélkül várandósak és ott sincs semmi baj. szerintem is tiéd a döntés, én valahogy biztos vagyok benne, hogy nem a vitaminon fog múlni. szedd a válszott vitamint + élj egészségesen: igyál sok folyadékot, vizet, egyél sótlan kajákat, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt és ne lustulj, mozogj (persze módjával).
Én nem szedtem a kisfiamnál sem semmiféle bogyót, és most sem szedek semmit. Rengeteg zöldség, és gyümölcs :)
Szia!Én elevitet szedtem a 6. hétig, aztán elmentem a dokimhoz és õ a femibiont javasolta, aztán azt szedtem.Szó se róla jó drága, de elméletileg a folsav a legfontosabb, és a femibiont úgy állították össze, hogy az abban lévõ folsavat 100%-osan tudja a szervezetünk hasznosítani, az elevitben lévõt meg nem.A bajom csak annyi, hogy a femibionban nincs magnézium, kálcium, stb.Abból jöttem rá, hogy fokozottan törik a körmöm és éjszakánként görcsöl a lábam.Ebbõl levontam a tanúlságot, és naponta felváltva szedem. Nekem ez bevált. Boldog babavárást!
Én gyógyszerész vagyok, szóval tudok ezt-azt. Az Elevit nem elavult, az nagy hülyeség, hogy óriásbabák születnek tõle. A Femibion egy új termék a piacon, elég nagy kampánnyal mögötte, szerintem nem kell elmagyaráznom, ez mit jelent. Jód pedig éppen elegendõ van a sóban Magyarországon, a jód túladagolása pedig pajzsmirigyproblémákat okozhat. ja, és a fõ ok, amiért sokan ellenzik az Elevitet, az valóban a Czeizel doktorral való ellenszenv.
Nyáron tényleg jobb a zöldség és gyümölcs, de a gáz az, hogy ma már ezekben sincs olyan tápanyag és vitamintartalom, mint régebben volt, plusz ugye a környezeti szennyezés, savas esõ, trágya, miegymás... Én Elevitet szedek, a dokim azt mondta ennél csak annyi a gáz, hogy jód nincs benne, a gravidában az is van. Úgyhogy az Elevit mellé szedek napi egy jódot, mert mi magyarok jódhiányosak vagyunk... Az utolsó harmadban meg érdemes Omega 3-at szedni (ez van a Femibion mellett is), abból én FLP-s Arctic Sea-t vettem, mert árban jobb az Elevittel, mint a femibion, plusz több a hatóanyag benne. De ezeket mindenki egyeztesse szedés elõtt az orvosával is, én nem mertem nélküle elkezdeni szedni semmi. :-)
Kb. 1 hete elkezdtem nézelõdni az Interneten – keresve a legalkalmasabbnak vélt terhességi vitamint – amit úgy gondolom meg is találtam a Femibion 800 – 400 személyében. Hogy miért pont ez? Hát hosszú volt az út a döntésig. Elõször az Elevitben gondolkodtam, mivel itt hazánkban elég népszerû, aztán mikor rákerestem találtam az egyik internetes fórumon egy érdekes hozzászólást a termékrõl: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=8406 – A hölgy leírja, hogy Németországban él 2 éve itthon megvette az Elevitet mikor kint Németországban kereste a patikában a patikus teljesen kiakad, hogy ez a gyógyszer veszélyes a kismamáknak „Hiszen ez nagyobb mennyisegu A vitamint tartalmaz! (az A vitamin-kulonosen az elso fazisban- deformitast okozhat! A masik eszrevetel, hogy nincs benne Jod” - itt jegyezném meg, hogy itt valamelyik hozzászóló fel volt háborodva, mikor valaki azt írta, hogy a terhes vitamintól nagy babák születnek; hát errõl annyit, hogy kisebb utána járás után rájöttem, hogy az A-vitaminnak növekedés serkentõ hatása is van és hát az Elevit nem kis mennyiség tartalmazza ezt a vitamint. Valóban igaza van annak, aki azt írta, hogy minden ország az ország lakosságának szükségletei alapján készíti a terhes vitamint – mivel itthon gyakori a kis súlyú gyermekek születése így nálunk forgalmazott vitaminok A-vitamin tartalma ezek igazolódik. Szóval az Elevitrõl mindent mondanék, csak azt nem, hogy a vezetõ terhes vitamin! A Femibionról 800: - Német készítmény (és köztudott, hogy a németek igen igényes arra, mit szednek be); Gyártó: Merck Selbstmedikation GmbH - Tartalmazza a szükséges napi folsav mennyiséget; • A B1-vitamin a szénhidrát-, fehérje-, zsír-anyagcseréhez és az energiaellátáshoz nélkülözhetetlen. • A B2-vitamin a szervezet energiaháztartásához szükséges. • A B6-vitamin részt vesz a normál fehérje-anyagcserében. • A B12-vitamin a vérképzéshez és az idegrendszer egészséges mûködéséhez szükséges. • A C-vitamin a kötõszövetek felépítésében és a vas felszívódásában vesz részt, egyidejûleg hozzájárul a szervezet védekezõképességének fenntartásához. • Az E-vitamin a sejtek és a kötõszövet védelmében játszik fontos szerepet. • A biotin részt vesz a szervezet aminosav és zsír anyagcseréjében és az energiatermelésben. • A pantoténsav a szervezet mûködéséért felelõs anyagok, mint pl.a hormonok termelõdéséhez is szükséges. • A nikotinamid részt vesz a bõr és nyálkahártya egészségének fenntartásában. • A jód egy olyan nyomelem, amelynek megfelelõ bevitele fontos a szervezet anyagcseréjéhez és energiatermelõ folyamataihoz. Femibion 400: mondjon valaki olyan terhes vitamint ami Omega 3 –at tartalmaz?! http://patikaszentanna.hu/?p=sztanna_textbox2&id=179 Ui.: Valaki azt írta, hogy azért nem a Femibion szedi mert drágább, mint a többi terhes vitamin: amennyivel drágább úgy gondolom annyival jobb is! Az én mottóm, ha már gyerekek vállaláson gondolkodom, vagy kapjon meg az a születendõ gyermek mindent – minden szükséges vitamint, mert én nem szeretnék dislexiás, disgráfiás vagy egyéb gyógypedes, testi szellemi betegségben szenvedõ gyereket – vagy ha sajnálom rá a pénzt (mert 2-3.000 Ft-al drágább a jobb vitamin) akkor inkább nem is vállalok gyereket (megjegyezném teljesen átlag keresetbõl élek!).

Terhesvitaminba az Elevit ugyanolyan jó mint a : Pharmaton Maturelle? Ti melyiket szeditek, szedtétek? és meddig?

Legjobb válasz: Az elsõ pár hétben Elevitet szedtem, de kiütéses lettem tõle, és felkavarta a gyomrom. A védõnõm tanácsára váltottam a Matruelle-re, és nekem nagyon bevált. Ivás nélkül is le tudom nyelni, sosem kavarja fel a gyomrom, semmi mellékhatást nem tapasztalok. Árban ugye azért borsosabb, de azt kell mondanom, a kettõt össze se tudnám hasonlítani. Egyébként nálam annyira bevált, hogy az influenzás, "taknyos" idõszakot Matruellel és magnéziummal vészeltem át, semmi bajom nem volt. Most vagyok 27 hetes, a 12. hétig naponta szedtem, a 22. hétig kétnaponta, és most 3 naponta szedem. Azt mondták, hogy nagyon jó minden vizsgálati eredmény, jó, ha pluszként idõként szedem, de tényleg csak némi kiegészítésként. Szóval, merem ajánlani a Pharmaton Matruelle-t.

Az elsõ pár hétben Elevitet szedtem, de kiütéses lettem tõle, és felkavarta a gyomrom. A védõnõm tanácsára váltottam a Matruelle-re, és nekem nagyon bevált. Ivás nélkül is le tudom nyelni, sosem kavarja fel a gyomrom, semmi mellékhatást nem tapasztalok. Árban ugye azért borsosabb, de azt kell mondanom, a kettõt össze se tudnám hasonlítani. Egyébként nálam annyira bevált, hogy az influenzás, "taknyos" idõszakot Matruellel és magnéziummal vészeltem át, semmi bajom nem volt. Most vagyok 27 hetes, a 12. hétig naponta szedtem, a 22. hétig kétnaponta, és most 3 naponta szedem. Azt mondták, hogy nagyon jó minden vizsgálati eredmény, jó, ha pluszként idõként szedem, de tényleg csak némi kiegészítésként. Szóval, merem ajánlani a Pharmaton Matruelle-t.
Szia!Én mindkét terhességem alatt csak Elevitet szedtem, vagy is már a terhesség tervezésekor elkezdtem szedni, kb.3 hónnapal hamarabb, mint ahogy babás lettem :-)Ettõl nem voltam riosszul, nem émelyegtem, egyszer sem voltam a 9 hónap alatt beteg, még csak náthás sem voltam.(Az egyik lányom Dec.23, án a másik márc.15-én született, átvészeltük az Influenzát is)elõszörre 12, másodszorra pedig 13 kilót híztam, ebbõl a babák 4330 és 4050 grammosak voltak.Szóval én csak ajánlani tudom az Elevitet!!! :-)Boldog babavárást kívánok!!Üdv:Tamy
Én mind a kettõt szedtem, egyikkel sem volt semmi bajom. Nem voltam rosszul tõlük, és szerintem a hízás sem ezektõl volt. C-vitaminnal, kálciummal meg magnéziummal egészítettem/egészítem ki ezeket, de nem minden nap. Habár én is azt mondom, hogy jön a jó idõ, most már természetes cuccokból (ételekbõl) is ki lehet nyerni azt, amire ilyenkor a legnagyobb szükségünk van. (én pl. nemrég tudtam meg, hogy a szezámmagban 6x annyi kálcium van, mint a tejben. Azóta minden nap összekeverek egy kis adagot mézzel és azt eszem nasi gyanánt. :D)
Én femibion-t szedek. Elsõ babóval, és most is. Nem hízok tõle, és eddigi jelek szerint a baba sem lett tõle nagyobb (elsõ baba 2750g és 50 cm-rel született) Így ezt csak ajánlani tudom. Két fajtája van, az egyik az elsõ trimeszterre, majd az azt követõ kettõre egy másik.
tervezéskor elkezdtem elevitet szedni, az elsõ ultrahangon mondta az orvos, hogy a gravida jobb, mert abban jód is van, azóta azt szedem, szoptatás alatt is, már elmúlt egy éves a kislányom.
Nekem a Pharmatont ajánlotta a nõgyógyász
A kérdező hozzászólása: köszi de még nagyon a kezdeteknél vagyunk..:)
Az Elevitet a 3. hónapban kezdtem szedni, addig egy grammot se híztam, Elevittel 3 hét alatt 7 kilót, utána abbahagytam. A Pharmaton elvileg jobb, több a vitamin benne. Az én védõnõm a sok gyümölcsöt , zöldséget javasolta vitamin helyett. Jó babavárást! :) 7 hónapos baba anyukája
A kérdező hozzászólása: köszi
nekem 2 nõgyógyász is a Ladeevit-et ajánlotta, mindketten azt mondták, hogy az Elevit a terhesvitaminok közül a "legrosszabb", csak a reklámja nagy.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!