Találatok a következő kifejezésre: Melyik terhestornára Melyik (3 db)

Melyik terhestornára tornázzak? Melyik jó, ha a terhesség előtt nem nagyon mozogtam?

Legjobb válasz: én tudom ajánlani Rubint Réka cd-jét!kismamáknak szol!

én tudom ajánlani Rubint Réka cd-jét!kismamáknak szol!
Szerintem a Réka féle torna még egy nem terhes nõnek is kemény! Fõleg ha nem mozogtál, inkább ne erõltesd! Keress valami könnyebbet, biztosan találsz leírásokat a neten. Vagy menj el a környékeden elérhetõ terhestornára, pár alkalom után már magad is fogod tudni csinálni otthon.

Terhestorna, jóga, vagy intimtorna? Melyik lenne jobb? Melyik mire jó? Tapasztalatok.

Milyen fajta mozgást lehet végezni a különböz? trimeszterekben? Mi a leginkább ajánlott?

Legjobb válasz: Én azt javaslom, hogy a terhestornát mind a 9 hónap alatt csináld, ill. amíg engedi a pocaklakó. Ha már tapasztalt jógázó vagy, akkor azt is csinálhatod; ha nem, akkor hanyagoljad. Az intimtorna is jó lehet, a hüvely izmainak karbantartásához.

Én azt javaslom, hogy a terhestornát mind a 9 hónap alatt csináld, ill. amíg engedi a pocaklakó. Ha már tapasztalt jógázó vagy, akkor azt is csinálhatod; ha nem, akkor hanyagoljad. Az intimtorna is jó lehet, a hüvely izmainak karbantartásához.

Mikortol kezdtetek a terhestornat? Es nalatok melyik valt be?

Legjobb válasz: 12. héttõl. Voltam jogán is és sima terhes tornán, Budán Jeges Jutkánál. Õ nagyon szuper, de tényleg. Egyébként mindkettõ nagyon jó volt. Lényeg hogy olyanhoz menj, aki tényleg érti a dolgát. Egyszer volt helyettesítés, hát..elég sok gyakorlatot nem tudtunk megcsinálni, mert egyszerûen nem esett jól. A csajnak gõze nem volt hogyan kell terhestornát tartani, pedig állítólag rendszeresen tart helyettesítést.

12. héttõl. Voltam jogán is és sima terhes tornán, Budán Jeges Jutkánál. Õ nagyon szuper, de tényleg. Egyébként mindkettõ nagyon jó volt. Lényeg hogy olyanhoz menj, aki tényleg érti a dolgát. Egyszer volt helyettesítés, hát..elég sok gyakorlatot nem tudtunk megcsinálni, mert egyszerûen nem esett jól. A csajnak gõze nem volt hogyan kell terhestornát tartani, pedig állítólag rendszeresen tart helyettesítést.
Rubint Réka dvd-je is jó, bár aki elõtte sportolt annak gyengécske lehet, de arra jó hogy formában maradjon az ember. Sajnos a nagy kánikulában abbahagytam azóta nincs erõm újra kezdeni, már örülök ha levegõt kapok :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!