Találatok a következő kifejezésre: Melyik terhességi ajánljátok (8 db)

Melyik terhességi tesztet ajánljátok a legjobban? Melyik az, ami majdnem 100%-osan ki tudja mutatni a terhességet?

Márc. 24-én kellett volna megjönnie

Legjobb válasz: azt akartam írni hogy elég régen meg kellett volna jönnie neked csak elütöttem valamit bocsi majd írj hogy mi van

azt akartam írni hogy elég régen meg kellett volna jönnie neked csak elütöttem valamit bocsi majd írj hogy mi van
te terhes vagy szerintem..... én is a MediLabot ajánlom meg a Gravi Hcg-t. Már elég régen ki kellett volna megjönnie neked. miért nem teszteltél eddig?, nekem 2 nap késés után pozitívat mutattak a tesztek :) :) 10 hós kisfiú anyuja és 9 hetes terhes
Szia! Patikában kérd a fellelhetõ legérzékenyebbet, a gyógyszerész tudni fogja, melyiket adja. Egyébként tapasztalatbl mondom, hogy inkább az a lényeges, hogy mikor tesztelsz. A használati utasításban benne szokott lenni, hogy bármely napszakban mûködik, de a délutánival szemben a hajnali tömény "anyag" nem csaphat be! 24hetes km
Szia! Nekem a MediLab volt a legmegbízhatóbb! Én du teszteltem vele és pár mp után már pozitívat is jelzett.Ugyan ez volt az ismételt tesztnél is! Drukkolunk 36 hetes pocakos
Én anno a Medi-labot vettem (patikában). 31. napon tökéletesen mutatta a + jelet :-)
Gabriella terhességi gyorsteszt, Sok sikert, 21 hetes kismama:)
ma 11.napja hogy késik.... miért nem tesztelsz már??? akkor megtudnád hogy mi a helyzet. na én nem bírnám ki az tuti...jobb a biztos mint a bizonytalan, nem?? még ha neked ez rossz is lenne. miért nem akarsz gyereket?? ha megkérdezhetem...
Ja.Lemaradt a vege. Ird meg h mi lett.27 hetes kismami Elozo voltam.
Te jo eg ez a lepontozas!Valaki sportot uz belole. Kerdezo:Allitolag a Clearblue is jo, nem tudom.En kulfoldon elek, nem ismerem a hazaiakat(mar arra sem emlexem milyennel teszteltem:) De mindenkeppen reggel elso pisibol csinald! Sok szerencset!
4. válaszoló vok. azt hiszem itt szinte mindenkit lepontozott vki! csak nem értem, h miért. :( de ha neki jó, akkor legyen így boldog a mai napja!
A kérdező hozzászólása: Én nem pontoztam le senkit sem! Mindenkinek megköszöntem a válaszát!
valaki írta az elején hogy Gabriella gyorsteszt. Az nem Gabriell? ebbe nem kötöttök bele??
mi a francnak kell lepontozni??? én írtam hogy 11 napja késik. miért? talán NEM??? birom az ilyet.....
Én a MediLabot tudom ajánlani!Nekem szinte várakozás nélkül, a menszesz elmaradása után, megjelent a két csík!:) A reggeli elsõ, középsugaras vizeletbõl célszerû megcsinálni a tesztet.
A kérdező hozzászólása: Még nagyon fiatal vagyok hozzá! Délután veszek egyet...
A kérdező hozzászólása: Azért nem, mivel van olyan, hogy 5 napot is késik vagy 1 hetet... Meg mintha éreztem volna kis tompa fájást, mint ahogy szoktam, de mégsem jött meg... :( el agyok keseredve
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Igazából még nem szeretnék babát, mindig védekezünk óvszerrel, ami nem sérült meg stb.., de mégis késik. Ráadásul mielõtt megjönne, mindig érzem, hogy fáj a mellem, hasam, pattanásos leszek, de még mindig semmi! És már aggódom nagyon!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Tegnap vettem egy tesztet, holnap akartam megcsinálni, de ma megjött, úgyhogy örülök nagyon! Köszönöm a segítséget!

Melyik vitamint ajánljátok terhesség alatt, melyik a jobb?

Elevit, vagy Pharmaton Matruelle? Melyiket ajánljátok?

Legjobb válasz: Én a Gravidát szettem a 12hétig utána inkább sok sok gyümölcsöt ettem. 30hkm

Én a Gravidát szettem a 12hétig utána inkább sok sok gyümölcsöt ettem. 30hkm
Femiblion 800 12.hetes korig, utána pedig Femiblion 400. Én legalábbis ezt szedem:)
Femibion:) 25hkm.
Én is Gravidát szedek, nem csak 12 hétig. Elõzõnél is azt szedtem. Fontos szempont, hogy legyen benne jód, az nem mindegyikben van, s éppen a jódot nem lehet csak táplálékból fedezni. Szerintem ez alapján válassz!
Én a Gravidara esküszöm, második gyerekemmel vagyok terhes és most is azt szedem nem voltam tole rosszul soha. 13+3hkm
Szia! Az Elevitre sok orvos rosszat mond és a kismamák közül is kevesen szeretik, de ki tudja hogy neked mi jön be. Én teherbe esés elött a Femibiont kezdtem el szedni de hányingerem volt tõle, amikor terhes lettem Gravidát vettem, azt olvastam róla hogy nem hízlal (nem leszel tõle pluszban éhes), nem lesz óriás a baba és általában nincs hányingerük a babásoknak tõle. Nekem teljesen bejött, azóta is ezt szedem, soha nem voltam tõle rosszul. Ja és a 90db-os nagyon jó árban van, ennyi meg úgy is kell. 30hkm
Az elején Elevitet szedtem, teljesen tökéletes volt, majd Gravidára váltottam, de az kicsinálta a gyomrom, úgyhogy ismét váltottam a Femibionra.
MÉG EGY CSILLAG A FEMIBIONNAK:)
Én LadeeVit-et szedtem az elején + folsavat +magnéziumot. Azt mondta a doktornõm, hogy a 12. hét után abbahagyhatom, nem kell semmit szednem, ha elég zöldséget, gyümölcsöt eszek.De ha ragaszkodom hozzá, szedhetem a vitamint.Abbahagytam. Minden eredményem jó azóta is. Most kezdek magnéziumot szedni megint. 28 hkm (hetes kismama)
A kérdező hozzászólása: ne haragudj, de a hkm az minek a rövidítése? még nem vagyok otthon ebben...:)
Nekem a Gravida teljesen bevált és nem voltam soha rosszul tõle, én azt szedem még most is, de nagyon jó a Femibion, arról is csak jót hallottam!Az Elevitrõl azt hallom, hogy sokaknak hányingert/hányást okoz...de persze ez lehet egyéni! 29hkm
A kérdező hozzászólása: Nekem unokatesóm hozta át az elevitet nem rég mert hogy õ is ezt szedi.De láttam az ujságban amit kaptam ezt a pharmaton matruellet..de abba meg nincs kálcium.azért kérdeztem hogy melyik lehet jobb a kettö között..:D
Én is Gravidát szedek. Eleinte napi 1-et (a 12. hétig) aztán lecsökkentettem, most 30 hetesen heti 1-et szedek. A dokim szerint ez így pont elég. Én is hallottam, hogy a Gravida mellett kevesebbet lehet hízni. Az elõzõ terhességemkor Elevitet szedtem, akkor elég sokat híztam, most valamivel kevesebb jött fel rám.

Melyik terhesség felkészítő vitamint ajánljátok? Gondolok itt az elevit, gravida, fembion? Vagy esetleg valami más?

Azért mesélek egy kicsit magamról.másfél éve próbálkozunk,azóta összejött egyszer 8 hónap után,ebből missed ab lett 10 hetesen.azóta megint csak próbálkozunk.műtétem óta szedek folsavat e-vitamint (előtte semmit),viszont most azt találtam ki,hogy abbahagyom a folsavat és e-vitamint és megpróbálom valamelyik készítmény egyikét :)

Legjobb válasz: Én Femibiont szedek.

Én Femibiont szedek.
Szerintem teljesen mindegy, ha semmi problémád nincs. Én Elevitet szedtem, mert abban nincsen jód, és gond van a pajzsmirigyemmel, ezért nekem ez fontos volt.
A kérdező hozzászólása: kérdeztem a dokimat õ elevitet mondta de 2 naponta, de arról több rosszat hallottam mint a másik kettõrõl.
A kérdező hozzászólása: szia! és azt minden nap? de ha még nem vagyok terhes akkor is? amúgy eddig a gravidiával szemezgettem.
Nekem prof. Dr. Czeizel Endre azt mondta, hogy az elevit a legjobb, azt kell szednem.
Femibion vált be nekem is.
Én csak folsavat szedtem, azt se mindig, mert nagyon oká sikerültek a babák. Mikor sikerültek, szedtem még magnéziumot, 12. héttõl csak a kismamavitamint.
Femibion 800-at a 12. hét végéig kell szedni, utána a 400-at. Nekem a nõgyógyászom ajánlotta ezt a fajtát, mert elõtte Elevitet szedtem és folyton éhes voltam tõle, ezért híztam is. Drágább a Femibion, de nekem ez vált be.
Szerintem az e-vitamint szedheted, én is szedtem, amíg babás nem lettem, minden második nap, egyéb napokon multivitamint. Azt mondta a dokim, hogy elég egyelõre. Viszont amikor összejött a babánk, akkor már mondta, hogy Elevitet vagy Gravidát kezdjem el szedni, meg c-vitamint! Én Gravidát vettem, azt szedtem 12.hétig. Most már nem kell szednem egyiket sem. Azért még azt hozzá teszem, hogy azt is mondta, hogy fõként a folsav miatt kell szedni ezeket a babavitaminokat. Szóval szerintem jól csinálod, ne hagyd abba, esetleg még szedj valami multivitamint! Vagy kérdezd meg a dokid, hogy õ mit ajánl! 21hkm
A kérdező hozzászólása: és a fembion nem drága kicsit? vagy a többi is ilyen áron van? a fembion 400 at vagy 800 at kell szednem a terhesség elején vagy ez hogyan van? leírná nekem valaki?
Én az elevitet semmiképpen nem ajánlom, piszok nagy étvágyat csinál. Leteszteltem mind a 3vitamint úgyhogy van összehasonlításom. 1.baba végig elevit és sokat híztam 3930g-os baba HIÁNYZIK belõle a JÓD 2.baba femibion és LadeeVit(hasonló mint a femibion, van pluszba benne omega) válogatva egyik nap ez másik nap az. 4000g-os baba Femibionba nincs VAS és MAGNÉZIUM SE 3.most kezdtem a Gravidát szedni még nincs semmi rossz tünetem (valóban a legteljesebb vitamin) és árban se rossz Szerintem baba elõtt pont jó neked minden szempontból... Sok sikert!!

Melyik terhességi tesztet ajánljátok? Mik a tapasztalatok a tesztekkel kapcsolatban?

7 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését, elötte 6 évig szedtem Lindynette 30-at. Most tervezzük a babát, és ma van a 6. napja hogy késik a menstruációm. Vettem egy Corax tesztet de negativ lett sajnos. Mikor próbálkozzak újra teszttel és szerintetek melyikkel? Köszi

Legjobb válasz: Ha 6. napja késik a mesid akkor mindegyik tesztnek ki kell már mutatnia. Én azt javaslom h vegyél még egy tesztet és ha az is negatív akkor sajnos nem baba van a dologban. Dokihoz mindenféleképp menj majd ha nem jön meg idõközben.

Ha 6. napja késik a mesid akkor mindegyik tesztnek ki kell már mutatnia. Én azt javaslom h vegyél még egy tesztet és ha az is negatív akkor sajnos nem baba van a dologban. Dokihoz mindenféleképp menj majd ha nem jön meg idõközben.
én a dmbe vettem olyan 700-800 ft küröl tesztet! zöldes dobozban van! A nevét sajna nem tudom! Családom és barátaim ajánlották! nekem kimutatta a 3 nap késé után halványa, de péntekre már erõsen!
Lehet, hogy más miatt késik, mindenképpen menj el orvoshoz, ott minden kiderül. Amúgy a Corax teszt nagyon jó, bár a zöld dobozú (kazettás) nekem nem vált be, de 6 napos késésnél az is kimutatja. Ha sugaras Corax tesztet vettél (ilyen barack színû dobozban van) az tényleg nagyon jó, nekem menzesz elõtt 4-5 nappal kimutatta a terhességet. De 6 napos késésnél már bármelyik teszt elméletileg ki kellene, hogy mutassa. Persze, vannak kivételes esetek. Ha elmész orvoshoz és nem lát semmit az ultrahangon, akkor valószínûleg elküld vérvételre, hogy kizárja vagy megállapítsa a terhességet, ott tényleg biztosan kiderül a dolog.

Melyik terhességi tesztet ajánljátok?

Legjobb válasz: Én Gabrielt használtam.

Én Gabrielt használtam.
Gratula!!! Vigyázz magatokra! Boldog babavárást kívánok! Puszi!
A kérdező hozzászólása: Sikerült!!! 2 csík! Életem legcsodálotosabb napja van ma! :) )) Köszönöm a tanácsokat!
szia.nakam is 9 napja késik és én is érzek néha menzis érzéseket.drukolok neked
A kérdező hozzászólása: Drága vagy, köszönöm! :) Mindenképpen írok!
Írj majd hogy mi lett! Bármelyik tesztet veszed, szerintem ha babát vársz az már ki fogja mutatni! NAGYON NAGYON SZORÍTOK!!! (2. válaszoló)
A kérdező hozzászólása: Meggyõztetek, holnap reggel tesztelek! :) Drukkoljatok! Köszönöm a válaszokat!
Szia! A mellfeszülés igen, lehet a terhesség jele, de sztem is tesztelj egyet.Én is a Lillyt ajánlom, ráadásul lehet venni 2db -os kiszerelésben, és csak 900 ft körül van a 2db ára
Én a Lily-t ajánlom az az esti vizelettel is kimutatja. (Rossmannban lehet venni)
A kérdező hozzászólása: 9 napja késik, fehérfolyásom van, viszont a mellemben olyan érzést érzek mintha megakarna jönni. Szerintetek lehet baba? Már nagyon szeretnénk!
Én CelarBlue-t használtam, mert azt hiszem az egyik legérzékenyebb teszt! Igaz nem valami olcsó - én 1.500, -Ft - ért vettem), de szerintem könnyû használni és megbízható! szorítok, ha babát szeretnél hogy pozitív legyen!
Gratulálok! Melyik tesztet használtad?

Teszt hány nap mulva mutatja ki a terhességet? Milyen árban kaphatóak illetve melyiket ajánljátok?

Legjobb válasz: Nekem a vaterás wondfo vált be, 65 ft-ért vettem darabját, peteérés utáni 11. napon már pozitív volt. Jó még az X-epil, DM-ben, Rossmannban lehet kapni. Az One Step viszont már kétszer is becsapott, szellemcsíkos lett.

Nekem a vaterás wondfo vált be, 65 ft-ért vettem darabját, peteérés utáni 11. napon már pozitív volt. Jó még az X-epil, DM-ben, Rossmannban lehet kapni. Az One Step viszont már kétszer is becsapott, szellemcsíkos lett.
Ja, az X-epil azt hiszem 600 ft 2 darab.
Az én elsõ tesztem a Gabriel volt, nem csapott be, gyógyszertárban 800 körül vettem 2 éve. Majd rendeltem vateráról, hogy legyen itthon ha kell. De még nem kellett.
Az aktus után leghamarabb 10 nappal mutatja ki. De biztosabb ha 12-14 nap után tesztelsz.
én medilab tesztet vetem 11dik nap már halvány pozi volt 1 3dpo-n meg már szép 2csikos:-)

Nemrég tudtam meg, hogy terhes vagyok, és el is kezdtem szedni az Elevitet, ahogy az első babámnál is. Most azt tapasztalom, hogy nem tudok toalettre menni, és fáj. Valószínű a vitamin okozza, melyik más terhességi vitamint ajánljátok?

Persze eszem a sok gyümölcsöt, zöldséget, de fontosnak tartom így az elején a vitamint is.

Legjobb válasz: Elég ha csak folsavat szedsz az nem okoz székrekedést. mást nem tudok ajánlani mert én csak az elevitet szedtem bár ilyen jellegü problémám nem volt sose. jó egészséget!!

Elég ha csak folsavat szedsz az nem okoz székrekedést. mást nem tudok ajánlani mert én csak az elevitet szedtem bár ilyen jellegü problémám nem volt sose. jó egészséget!!
Elején én is így voltam. Aztán 2 naponta szedtem. Próbáld ki a búzakorpát joghurtban, ettõl megindul. Késõbb semmi bajom nem volt tõle.
én nem szedtem elevitet, de a sógórnõm igen és õ is panaszkodott erre, illetve hasfájásra. õ ezért 2-3 naponta vett be egy szemet. én folsavat szedtem csak, a vérképem mindig jó volt, a lányom most 9 hónapos. nekem azt mondta a dokim, itt a tavasz (szept-re voltam kiírva) egyek sok zöldséget, gyümit, napi egy almát minimum (!!!) hájastúl!
Ladeevit.
Femibion 800, igaz kicsit drága, de nem kell mellé se folsav, se vas kiegészítésként, mindig tökéletes vérképem volt, és pocilakó is szépen nõtt. Ha változatosan eszel, elég csak 2 naponta szedni.
Én a Hipp Natalt ittam és iszom még most is. Attól nincs székrekedés, és télen egyszer sem voltam megfázva, pedig iskolában dolgozom a gyerekek között. Meg a kislányom is hozott haza nem egyszer betegséget. Nekem ez nagyon bevált, jobban mint a tabletta szedés (valahogy jobban el is tudom fogadni).
Ezt általában a vas okozza és az az összes terhesvitaminban van csak a mennyiség más...
én 1hete tudom hogy terhes vagyok, elsõ terhesség, még nem szedek semmit kb 6hetes vagyok de már 2hete puffadok és szorulásom van enyhén..
Fontos is. Próbáld ki a Gravidát, nekem semmi bajom tõle.
Gravidát szedtem, 4 hó-ig.

Terhességi tesztek közül melyiket ajánljátok?

6 évig szedtem a Lindynette 30 fogamzásgátlót és babát tervezünk a férjemmel. Mostmár lassan a 10 hónapja próbálkozunk és még nem jött össze a baba, de amióta abbahagytam a fogamzásgátlót, azóta elég rendszertelen lett a menstruációm. Általában a 30-35. napon szokott megjönni. Február 9-én jött meg utoljára, szerda körül teszteltem egyet (márc.16) és negativ lett. Corax terhességi tesztet használtam. Szerintetek?

Legjobb válasz: corax elég megbizható. tulajdonképpen mindegyik az. egyedül amire rosszat hallottam, de arról többször is a maria romed nevû, azt kerüld el. én pl. one stepet használtam, az is korán kimutatta amikor + lett és elõtte a negák is egyétrelmûek voltak, nem volt szellemcsikos, vagy ilyesmi. ugyanigy elégedett voltam az ovulációs tesztjével is.

corax elég megbizható. tulajdonképpen mindegyik az. egyedül amire rosszat hallottam, de arról többször is a maria romed nevû, azt kerüld el. én pl. one stepet használtam, az is korán kimutatta amikor + lett és elõtte a negák is egyétrelmûek voltak, nem volt szellemcsikos, vagy ilyesmi. ugyanigy elégedett voltam az ovulációs tesztjével is.
Gabriellet és a Medi-labot messzire kerüld el. Az elsõ a 7 hetes terhességemet sem mutatta ki a 2. meg szellem csíkos volt, közben nem is volt abban a hónapban még gyerek. Kérdezz rá a patikában, és szuperérzékenyt vegyél. Mint megtudtam van különbség köztük. Még várj pár napot, és ha semmi, akkor vegyél mégegy tesztet. Kívánom a legjobbakat!
Szia. nekem a Medi-lab nem várt elõtt 3 nappal halvány pozitív volt, kimaradás után megint pozitív. Most 25 hetes terhes vagyok, de a Gravi hcg tesztek is nagyon jók.
nekem a corax nagyon korán kimutatta mindkétszer
12:59-es írta, hogy Gabrielt, és a Medi-Labot nem ajánlja.. Fura :D Amikor már 3 napja késett a menstruációm, akkor elõször a Medi-Lab mutatta ki, 2nap múlva pedig ugyanúgy a Gabriel! :D Szerintem semmi baj nincs a tesztekkel! :-) 35+1h km
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg. Remélem baba lesz a dologban. Ma veszek megint egy tesztet. Az a fura hogy semmilyen tünetem sincs. Nincs reggeli rosszullétem, semmi.
a tünetek késõbb jönnek, ráadásul nem is egyértelmûek. elõször úgyis a teszt fogja kimutatni. drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem ma reggel Lily terhességi teszttel és sajnos ez is negatív lett. Szerintetek van rá esély még hogy babás vagyok csak nem mutatja a teszt ki?
azért nem sok sajnos, mert ha még nem mutatja ki, akkor ahhoz az kell, hogy késõn legyen a peteérésed. de általában ha nagyon hosszú egy ciklus (pl. (35)-42 napnál hosszabb) akkor maga a peteérés is el szokott maradni. persze akadnak ellenpéldák is, sose lehet tudni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!