Találatok a következő kifejezésre: Melyik terhességi a (340 db)

Melyik terhességi tesztet ajánljátok a legjobban? Melyik az, ami majdnem 100%-osan ki tudja mutatni a terhességet?

Márc. 24-én kellett volna megjönnie

Legjobb válasz: azt akartam írni hogy elég régen meg kellett volna jönnie neked csak elütöttem valamit bocsi majd írj hogy mi van

azt akartam írni hogy elég régen meg kellett volna jönnie neked csak elütöttem valamit bocsi majd írj hogy mi van
te terhes vagy szerintem..... én is a MediLabot ajánlom meg a Gravi Hcg-t. Már elég régen ki kellett volna megjönnie neked. miért nem teszteltél eddig?, nekem 2 nap késés után pozitívat mutattak a tesztek :) :) 10 hós kisfiú anyuja és 9 hetes terhes
Szia! Patikában kérd a fellelhetõ legérzékenyebbet, a gyógyszerész tudni fogja, melyiket adja. Egyébként tapasztalatbl mondom, hogy inkább az a lényeges, hogy mikor tesztelsz. A használati utasításban benne szokott lenni, hogy bármely napszakban mûködik, de a délutánival szemben a hajnali tömény "anyag" nem csaphat be! 24hetes km
Szia! Nekem a MediLab volt a legmegbízhatóbb! Én du teszteltem vele és pár mp után már pozitívat is jelzett.Ugyan ez volt az ismételt tesztnél is! Drukkolunk 36 hetes pocakos
Én anno a Medi-labot vettem (patikában). 31. napon tökéletesen mutatta a + jelet :-)
Gabriella terhességi gyorsteszt, Sok sikert, 21 hetes kismama:)
ma 11.napja hogy késik.... miért nem tesztelsz már??? akkor megtudnád hogy mi a helyzet. na én nem bírnám ki az tuti...jobb a biztos mint a bizonytalan, nem?? még ha neked ez rossz is lenne. miért nem akarsz gyereket?? ha megkérdezhetem...
Ja.Lemaradt a vege. Ird meg h mi lett.27 hetes kismami Elozo voltam.
Te jo eg ez a lepontozas!Valaki sportot uz belole. Kerdezo:Allitolag a Clearblue is jo, nem tudom.En kulfoldon elek, nem ismerem a hazaiakat(mar arra sem emlexem milyennel teszteltem:) De mindenkeppen reggel elso pisibol csinald! Sok szerencset!
4. válaszoló vok. azt hiszem itt szinte mindenkit lepontozott vki! csak nem értem, h miért. :( de ha neki jó, akkor legyen így boldog a mai napja!
A kérdező hozzászólása: Én nem pontoztam le senkit sem! Mindenkinek megköszöntem a válaszát!
valaki írta az elején hogy Gabriella gyorsteszt. Az nem Gabriell? ebbe nem kötöttök bele??
mi a francnak kell lepontozni??? én írtam hogy 11 napja késik. miért? talán NEM??? birom az ilyet.....
Én a MediLabot tudom ajánlani!Nekem szinte várakozás nélkül, a menszesz elmaradása után, megjelent a két csík!:) A reggeli elsõ, középsugaras vizeletbõl célszerû megcsinálni a tesztet.
A kérdező hozzászólása: Még nagyon fiatal vagyok hozzá! Délután veszek egyet...
A kérdező hozzászólása: Azért nem, mivel van olyan, hogy 5 napot is késik vagy 1 hetet... Meg mintha éreztem volna kis tompa fájást, mint ahogy szoktam, de mégsem jött meg... :( el agyok keseredve
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Igazából még nem szeretnék babát, mindig védekezünk óvszerrel, ami nem sérült meg stb.., de mégis késik. Ráadásul mielõtt megjönne, mindig érzem, hogy fáj a mellem, hasam, pattanásos leszek, de még mindig semmi! És már aggódom nagyon!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Tegnap vettem egy tesztet, holnap akartam megcsinálni, de ma megjött, úgyhogy örülök nagyon! Köszönöm a segítséget!
Lily(rossmann), OneMinute(dm) ezek is jók.
Nekem a nemvárt elõtt 1 nappal halványan kimutatta a Medi-Lab. De én szerintem a Gabriel a legjobb :) Én azt a márkát szeretem.Én abból a márkából vettem az LH tesztet is, és segített is teherbe esni :)
nem várt elõtt nekem már egy hétel elõtte ki mutatta a faccele teszt csík a +.rossmanban lehet kapni.
nekem a gabriel teszt a nemvárt elõtt 2nappal mutatta ki.
clearblue-t ajánlom :)
A kérdező hozzászólása: Akkor várjak még egy két napot?
Nekem nemvárt elõtt 4nappal az x-epil már halványan mutatta. Attól is függ mikor volt ovud, mert ha nem félidõben akkor elõbb kimutatja. Ha negatív lesz nemvárt elõtt érdemes kivárni a kimaradt menzi napját és utána tesztelni.A lányomat pl. ugyanez a teszt csak 3nap késés után mutatta ki.
Nekem a romed maria teszt vált be.

Melyik terhességi teszt a legérzékenyebb?

Mindig olvasom, hogy 10-es teszttel teszteljünk, de én még nem találkoztam olyannal, amire ez rá lett volna írva. Szóval melyikek 10-esek? A Gabriel pl. hányas? Vagy az Illa?

Legjobb válasz: Itt egy link, fel van sorolva rajta jó pár teszt, válogathatsz! :) Sok sikert kívánok! +++ http://www.pocaklako.hu/terhesseg-jelei/terhessegi-tesztek-f..

Itt egy link, fel van sorolva rajta jó pár teszt, válogathatsz! :) Sok sikert kívánok! +++ http://www.pocaklako.hu/terhesseg-jelei/terhessegi-tesztek-f..
A kérdező hozzászólása: Köszi, pont egy ilyenre voltam kíváncsi. :)

A segicségeteket szeretném kérni! Melyik az a terhességi teszt amelyik a legrövidebb idő után is kimutassa azt hogy terhes e vagyok?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de ezt muszáj... "A segítségeteket szeretném kérni! Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idõ után is kimutatja, hogy terhes vagyok-e?" VÁlasz: leghamarabb a 10-es érzékenységû tesztek mutatják ki általában. Kérj ilyet a patikában. Együttléttõl számított 10-14. napnál hamarabb ne tesztelj, felesleges, addig még nemigen mutatja ki.

Ne haragudj, de ezt muszáj... "A segítségeteket szeretném kérni! Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idõ után is kimutatja, hogy terhes vagyok-e?" VÁlasz: leghamarabb a 10-es érzékenységû tesztek mutatják ki általában. Kérj ilyet a patikában. Együttléttõl számított 10-14. napnál hamarabb ne tesztelj, felesleges, addig még nemigen mutatja ki.
Na itt van a nyelvész találkozó ??????
Gola: "na haragudj" Bocs de nem na, hanem ne! Csak, hogy én is kötekedjek! :D A kérdésre válaszolva, én a Gabriella tesztet ajánlom. Nekem a nem várt elõtt 4 nappal pozitív lett!
helyesen: "Na, itt van a nyelvész találkozó?"
8-as: teljesen jogos, amit írsz, szégyenlem is magam...
elsõ, na haragudj, de a tied sem 100%-os. "A segítségeteket szeretném kérni. Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idõ után is kimutatja azt, hogy terhes vagyok?" vagy "A segítségeteket szeretném kérni. Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idõ után is kimutatja, hogy terhes vagyok-e?"
A kérdésedre válaszolva: nekem az x-epil már az ovulációutáni 9.nap esti vizeletbõl halványan pozi lett.Hõmérõztem, ezért tudtam mikor volt peteérésem.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet mindenki tökéletes helyes írásból! Köszönõm a válaszokat, várok akkor még a tesztel.
A kérdező hozzászólása: Az x-epilt még nem próbáltam, holnap szerintem meg is veszem azt hétvégére talán már ki is mutassa.Köszi a választ :)

Melyik az a terhességi teszt ami kimutat 12napos terhességet is akár? Dmben melyik kapható?

Legjobb válasz: A 12.napon,ha megtörtént a beágyazódás a szervezeted ugyan elkezdi termelni a HCG hormont,de ez még csak vérvételbõl mutatható ki.Kb.a 14.nap után lehet a vizeletbõl is kimutatni,mert hamar nõ a szintje.A DM-ben kaphatok,azok a 14.nap után kimutatják,de én azt javaslom,hogy még utána pár nappal is csinálj egy másik tesztet,hogy biztosra menj!

A 12.napon, ha megtörtént a beágyazódás a szervezeted ugyan elkezdi termelni a HCG hormont, de ez még csak vérvételbõl mutatható ki.Kb.a 14.nap után lehet a vizeletbõl is kimutatni, mert hamar nõ a szintje.A DM-ben kaphatok, azok a 14.nap után kimutatják, de én azt javaslom, hogy még utána pár nappal is csinálj egy másik tesztet, hogy biztosra menj!

Mi a különbség a terhességi és az ovu teszt közt? A Gabriel, melyik: terhességi, vagy ovu teszt?

Legjobb válasz: A Gabriel az terhességi teszt. Az ovu teszt a peteérést jelzi.

A Gabriel az terhességi teszt. Az ovu teszt a peteérést jelzi.
Gabriel márkában van ovu teszt és terhességi teszt is. A kettõ nem ugyanaz: az uvo teszt a peteérést mutatja, a terhességi pedig a sikeres fogantatást.
Bocsánat: ovu teszt

Mely terhességi teszt mutatja ki legkorábban a terhességet?

Legjobb válasz: Mindegyikre rá van írva, hogy a beágyazódás után hány nappal mutatja ki már a terhességet, de én a helyedben várnék a mensi elmaradásáig, így biztosabb

Mindegyikre rá van írva, hogy a beágyazódás után hány nappal mutatja ki már a terhességet, de én a helyedben várnék a mensi elmaradásáig, így biztosabb
Én Gabrielt használtam. 5 nappal a mensi késése után pozítiv lett. Szeretem.:) 28 hetes kismami
Clearblu! A mensi elõtt 3 nappal kimutatja a terhességet! :) Boldog Babavárást!
Az egyik legérzékenyebb teszt az ACON 10-es érzékenységû. A http://www.vitani.hu oldal alatt látod a boltot ahol lehet venni. Ez nagyon hamar kimutatja. Már peteérés után 8 nappa mutathat valamit.

Melyek azok a gyogyszerek amiket szabad szedni terhesseg elso trimesztereben?

Pl. fejfajas,izuleti fajdalom,hules,szoval ilyen konnyebb bajokra,fogfajas,szekrekedes.

Legjobb válasz: Ibuprofen vagy aszpirin tartalmu gyogyszerek szedhetok - Nurofen, Aspirin, Algoflex, ha szukséges. Ha véletlenul egy-két szem panadol becsuszík még nem baj, de az elso trimeszterben ajánlott kerulni. A Panadol és a tobbi paracetamoltartalmu gyogyszer az elso trimeszterben kerulendo, befolyásolhatja a magzatfejlodést. Persze, nem egy tbl, de pár napig nem szedném. A panadol extra a paracetamolon kívul koffeint tartalmaz, ugyancsak kerulendo. Paracetamol viszont a második és harmadik harmadban használhato, akkor nem ajánlott az ibuprofen meg az aspirin, mivel vérboséget okozhat(kulonosen a terhesség vége felé ajánlott vigyázni). Az algopirin szerintem nagyon eros fájdalomcsillapíto, én mellozném terhesség és szoptatás alatt is. Korházban elofordul, hogy adnak mutét után, de akkor valoban szukség is van rá. Gyogyszerész vagyok, évekig ezt sulykolták belénk:)

Ibuprofen vagy aszpirin tartalmu gyogyszerek szedhetok - Nurofen, Aspirin, Algoflex, ha szukséges. Ha véletlenul egy-két szem panadol becsuszík még nem baj, de az elso trimeszterben ajánlott kerulni. A Panadol és a tobbi paracetamoltartalmu gyogyszer az elso trimeszterben kerulendo, befolyásolhatja a magzatfejlodést. Persze, nem egy tbl, de pár napig nem szedném. A panadol extra a paracetamolon kívul koffeint tartalmaz, ugyancsak kerulendo. Paracetamol viszont a második és harmadik harmadban használhato, akkor nem ajánlott az ibuprofen meg az aspirin, mivel vérboséget okozhat(kulonosen a terhesség vége felé ajánlott vigyázni). Az algopirin szerintem nagyon eros fájdalomcsillapíto, én mellozném terhesség és szoptatás alatt is. Korházban elofordul, hogy adnak mutét után, de akkor valoban szukség is van rá. Gyogyszerész vagyok, évekig ezt sulykolták belénk:)
Utolso vagyok: kifelejtettem a homeopatiás bogyokat , azok használhatok (megfázásra Oscillococcinum, Homeovox, Homeogene). Puffadásra nyugodtan szedheto az Espumisan, székrekedésre glicerines kup és sok-sok rostos gyumi...
A legjobb ha az elsõ trimeszterben nem veszünk be gyógyszert , semmilyet.Csak mérlegeléskor ha úgy érezzük tényleg nem bírjuk tovább, de akkor is a gyógyszertárban a gyógyszerésztõl homeopáiás gyógyszert kell kérni!
Algopyrin és származékai, Panadol, Panadol extra. Lidocain, és a homeopátiás bogyók.

Legkorábban mikor és melyik terhességi teszttel lehet kimutatni a terhességet?

Legjobb válasz: Legkorábban az aktus után kb 2 héttel lehet kimutatni. Addig nagy valószínûséggel fals negatív lesz, mert a hcg hormonnak el kell érnie egy bizonyos szintet, hogy kimutatható legyen.

Legkorábban az aktus után kb 2 héttel lehet kimutatni. Addig nagy valószínûséggel fals negatív lesz, mert a hcg hormonnak el kell érnie egy bizonyos szintet, hogy kimutatható legyen.
Beágyazódás után 3 nappal reggeli elsõ vizeletbõl 10es érzékenységû teszttel ki lehet mutatni. A beágyazódás az aktus után 7-10 nappal történik meg, tehát legeslegeslegkorábban 10 nappal az aktus után lehet tesztelni, de ekkor még simán lehet fals negatív. 13 nappal az aktus után már nagy valószínûséggel megbízható a negatív eredmény is, de még közel nem 100% (kb 80%). A kimaradt vérzés után pár nappal lehet 99% pontossággal állítani, hogy ha negatív a teszt, akkor nincs terhesség.

Melyik terhességi teszt a legjobb, legmegbízhatóbb? Mennyibe kerülnek kb?

Sosem vettem ilyet, lehet, hogy most kelleni fog, bár "elvileg" nem valószín?...

Legjobb válasz: Lehetek terhes, ha nem volt behatolás? Nem azért kérdem, mert totál kezdõ lennék, hanem ha kézzel macera volt, akkor kézrõl kerülhet be úgy, hogy terhesség legyen?

A kérdező hozzászólása: Lehetek terhes, ha nem volt behatolás? Nem azért kérdem, mert totál kezdõ lennék, hanem ha kézzel macera volt, akkor kézrõl kerülhet be úgy, hogy terhesség legyen?
A kérdező hozzászólása: Hol vetted? Már vettem egyet a dm-ben, a szerint nem vagyok.
Szia! Én Preganens nenût vettem, egyértelmûen kimutatta a terhességet.És többet is vette belöle.Mindössze 500 Ft!
Clearblue vagy corax (a sárga) , mindkettõ dm-ben kapható.
Gabriell 750 Ft a gyógyszertárban.
Én a Vaterán vettem One Step 10-es érzékenységût, darabja 100 Ft. Már a nemvárt napján kimutatta halványan. Egy hét múlva rossmannos Lily-vel teszteltem baromi erõset.
én a Corax Be Sure-t szerettem. 6-700 forint a dm-ben. ilyen rácsepegtetõs, én hülye vagyok a vizeletsugarashoz. és 25-ös, tehát hamar kimutatja.
Ja, olyan 800FT körül van mindkettõ a tescoban, és kézzel is bekerülhet, nem mindig kell behatolás! 27hetes km
Nekem a Lily és a Pregimax vált be, mensi elõtt 3 nappal kimutatta a terhességet!
Én a Clear Blue-re esküszöm/tem, 1600 körül van , DM-ben is kapható.
elõzõ vagyok! Gyógyszertárban vettem :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!