Találatok a következő kifejezésre: Melyik temakorben a (35 db)

Melyik témakörben a legnépszerűbb az alaptalan lepontozás?

Én eddig úgy vettem észre, hogy a "Szépség és divat" és a "Politika" van az élen. :D

Legjobb válasz: Politika viszi a prímet.

Politika viszi a prímet.
a szerelem szexben is megfordulnak olyan emberkék, akik elõszeretettel pontoznak le mindent, amit találnak:D de amúgy sztem minden kategóriában elõfordul ez, de van, ahova többen járnak.
szerelem/szex, politika, és a vallás ha olyant írsz, ami nem egyezik meg a nagyátlaggal, ne is remélj jó százalékot ;) tapasztalat :D
A gyereknevelesnel is van. Nezz be az aboruszos kerdeshez :) )
Szex, egyértelmûen. De egyébként mindenhol. A humorban is.
Sajnos most már mindenhol.:( Legutóbb megkérdezték, hogy iwiwen látják-e az emberek, ha valaki megnézte az adatlapjukat.Erre válaszoltam, hogy iwiwen nem lehet látni, myvipen igen.Másnap visszanéztem a kérdésre, 0%-ban volt hasznos a válaszom.:S Lassan elmegy a kedvem az egésztõl, mindegy, hogy mit írok, jól le leszek pontozva.:(
Egyéb kérdések
Egészség, családi kapcsolatok, szépség-divat.
Közlekedés, elektronika, számítástechnika...

Melyik témakört nézed a leggyakrabban, meg melyikbe írtad a legtöbb kérdésedet meg válaszodat?

Legjobb válasz: kérdés: szerelem, szex válasz: egyéb kategória (azon belül humor és önismereti kérdések)

kérdés: szerelem, szex válasz: egyéb kategória (azon belül humor és önismereti kérdések)
kérdés:számítástechnika(nagyon béna vagyok:( válasz:szépség, oktatás
melyik témakört nézem többször: 1.önismereti kérdése 2.humor legtöbb válasz 1.humor, 2.egyéb
leggyakrabban a szépség/divat:bõr-hajápolás, öltözködés, kiegészítõkbe írok. vagy a tanulási lehetõségekbe. hogy melyikbe írtam legtöbbször választ? õõõ azt hiszem:a bõr és hajáplolásba.
Válasz: politika.
számtech, tudomány, szerelem&szex. Ez a 3 a fõ. De csak válaszolok. Kérdezni nem kérdeztem még és nem is akarok.
olv/válaszok: Egyéb kérdések > Önismereti kérdések (gyakorlatilag csak ez) még nem kérdeztem semmit
legtöbb választ az elektronikus eszközökbe írtam, a legtöbb kérdés meg mindenfélébe, amit nem tudtam rögtön megkérdeztem , pár perc alatt jöttek a válaszok.
kérdés: állatok-kutyák válasz: állatok-kutyák :) )


Ti, akiket érdekel a téma, melyikben hisztek a témakörök közül?

Én HISZEK: horoszkóp, parapszichológia (szellemek), reinkarnáció, karma, okkultizmus NEM HISZEK: feng-shui, jóslás, term.feletti lények (vámpír, stb), UFO észlelések (Az agykontrollhoz nem értek, azt nem tudom, az álomfejtés meg szerintem itt a gyakorin nem jó ötlet, mert túl szubjektív, hogy egy bizonyos álom kinek mit jelent) Kérlek titeket, többségében olyanok válaszoljanak, akik LEGLALÁBB AZ EGYIKBEN hisznek! Tudjuk, hogy sokan "egyikben sem", aki ellenállhatatlan, kényszerít? vágyat érez rá, hogy ezt beírja ide, az egye fene, írja, de els?sorban nem az ? válaszaikra lennék kíváncsi :) Köszönöm.

Legjobb válasz: Hinni egyikben sem hiszek, de a (komolyan mûvelt) asztrológia sok esetben meglepõen hasznos eredményeket ad, és több esetben elég pontosan elõre jelzett pl. rossz idõszakokat (melyekre így felkészülve enyhíteni tudtam rajtuk). A feng-shui-t el tudom képzelni, hogy mûködik, lévén a lakókörnyezetrõl (és esetleg a munkakörnyezetrõl) szól, az pedig erõteljesen meghatározza az ember mindennapjait, kedélyállapotát, lelkiállapotát, stb. Ezeken keresztül pedig a teljesítõ képességét. Agykontroll tanfolyamot végeztem. Nekem nem úgy mûködött, ahogy vártam, de nem tartom lehetetlennek, hogy sokmindent meg lehessen csinálni vele. Ezzel együtt baromi veszélyesnek is látom, pont azért, mert olyan erõk felett kapunk rendelkezési jogot, amihez sem a szakértelmünk, sem a felelõsségünk nincs meg... Az álomfejtésben úgy nem hiszek, ahogy az álmoskönyvek írják. Ahogy a kérdezõ is mondja, szubjektív. Az adott ember idegrendszerének visszhangjai, amit az adott ember mély ismerete nélkül elég hazárdos értelmezgetni. A többiben nem hiszek, fõleg a szellemekkel, és hasonlókkal lehet kiakasztani: túl sokan élnek szellemûzésbõl, és túl sok az olyan ember, aki a minimális természettudományos ismereteknek is híján lévén a padló recsegését is képes mindenféle természetfeletti lények mászkálásának betudni. (Ha lenne pofám, biztos valami szellemirtónak állnék, a technológiai ismereteim megvannak, hogy látványos "szellemfogásokat" tudjak prezentálni, hadd "vakuljon a paraszt". :) De sajna nincs pofám, kénytelen vagyok továbbra is áramkörök tervezésével és programozással megkeresni a napi betevõt. :-P)

Amiben hiszek: reinkarnáció, okkultizmus, természetfeletti lények(de nem a vámpírokban :) ), és abban, hogy a csillagjegyek adnak egy alapot az emberek jelleméhez. A karmán még gondolkodom:)
Kriptozoológiai lények. (Csupakabra, jeti, nessie, stb. [Aki szerint meg ez "beteges" meg hasonlók, annak pedig egy AIDS-essel való szexben gazdag szép napot kívánok.]) Többit elolvasgatom, igazán nem hiszek bennük, de az alapvetõ kíváncsiság megvan bennem :D
Hinni egyikben sem hiszek, de a (komolyan mûvelt) asztrológia sok esetben meglepõen hasznos eredményeket ad, és több esetben elég pontosan elõre jelzett pl. rossz idõszakokat (melyekre így felkészülve enyhíteni tudtam rajtuk). A feng-shui-t el tudom képzelni, hogy mûködik, lévén a lakókörnyezetrõl (és esetleg a munkakörnyezetrõl) szól, az pedig erõteljesen meghatározza az ember mindennapjait, kedélyállapotát, lelkiállapotát, stb. Ezeken keresztül pedig a teljesítõ képességét. Agykontroll tanfolyamot végeztem. Nekem nem úgy mûködött, ahogy vártam, de nem tartom lehetetlennek, hogy sokmindent meg lehessen csinálni vele. Ezzel együtt baromi veszélyesnek is látom, pont azért, mert olyan erõk felett kapunk rendelkezési jogot, amihez sem a szakértelmünk, sem a felelõsségünk nincs meg... Az álomfejtésben úgy nem hiszek, ahogy az álmoskönyvek írják. Ahogy a kérdezõ is mondja, szubjektív. Az adott ember idegrendszerének visszhangjai, amit az adott ember mély ismerete nélkül elég hazárdos értelmezgetni. A többiben nem hiszek, fõleg a szellemekkel, és hasonlókkal lehet kiakasztani: túl sokan élnek szellemûzésbõl, és túl sok az olyan ember, aki a minimális természettudományos ismereteknek is híján lévén a padló recsegését is képes mindenféle természetfeletti lények mászkálásának betudni. (Ha lenne pofám, biztos valami szellemirtónak állnék, a technológiai ismereteim megvannak, hogy látványos "szellemfogásokat" tudjak prezentálni, hadd "vakuljon a paraszt". :) De sajna nincs pofám, kénytelen vagyok továbbra is áramkörök tervezésével és programozással megkeresni a napi betevõt. :-P)
Amiben hiszek: agykontroll, reinkarnáció, természetfeletti lények. Még nem döntöttem el: karma. :) Nem hiszek benne: horoszkóp (a legtöbb fajtájában legalábbis), jóslás, feng-shui.
Hiszek: a tényleges csillag-horoszkópnak, szellemek, részleges reinkarnáció, aura, jóslás, és bizonyos természetfeletti lények(bár a szellem is ilyen)
Én a humor és szórakozás témában hiszek.
Én hiszek: reinkarnációban, karma, természetfeletti lények(pl szellem, ufok), horoszkóp(sokszor volt, hogy igazat írtak ), agykontroll.
én hiszek a szuperman-ba és hiszek a pokemberbe és hiszek dart wederbe is :D aztán meg még hiszek a husvéti nyusziban meg a mikulásban is ki ne felejcsem a medvedisznóemberse mivel már találkoztam is velle ugy nézet ki mint egy disznó és hát nagyon szörös is volt aztán meg olyan ember formája is volt de a fogai egy kicsit mintaha ki logtak a szájából :D És ti mibe hisztek?
egyikben se mint bizonytalan emberek mankói humbuk
abban, hogy az ilyen idióták mint te kipusztulnak majd a Földrõl és akkor békességben fogunk élni.:D
Hiszek: horoszkóp, parapszichológia, auralátás, jóslások.
Én alapvetõen hiszek a horoszkópban - de: nem az ilyen napi hasból megírt dologban, hogy "jövõ héten az egészséged megromlik, elhagy a párod" meg hasonlók, a jegyeket nem tartom butaságnak. /de nem mélyedtem még el a témában/ Az UFO-észlelésekben nem hiszek, de abban igen, hogy van élet máshol is. Reinkarnáció, aura igen. Szellemek talán. Jó kérdés:)
Hiszek: agykontroll, asztrológia-horoszkóp Nem hiszek: mágia, UFO-észlelések A többiben még kételkedem, vannak olyan elemei, amelyek elgondolkoztatók, például a feng shui kapcsán, vannak olyan szobák, amiben rossz érzés fog el, nyomasztóak, tök sötétek. Nem csoda, ha az ott élõ embereknek problémáik vannak, szóval ilyen szinten ezt is elfogadom.
én szõrmókseggben hiszek...
abban hiszek h becsuknám azokat akik bármelyikben hisznek
Én abban hiszek, hogy a földön kívül van élet. Meg a szellemekben talán. De leginkább, az érdekes történetekért jövök ide.:D

Ez melyik témakörhöz tartozik? (Kémia) H2so4+2K2oH --> K2SO4+2H2o Ha valaki érti ezt a témát elmagyarázná?

Sajnos erről az óráról lemaradtam és senki más sem érti nagyon.

Legjobb válasz: Egyenletrendezés. Lényeg, hogy ugyanannyi betû és szám legyen mindkét oldalon.

Egyenletrendezés. Lényeg, hogy ugyanannyi betû és szám legyen mindkét oldalon.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Így már rá tudok keresni. :) A logikáját esetleg nem tudnád leírni?
Eleve rosszul van felírva! H2SO4+2KOH --> K2SO4+2H2o Ez egy közömbösítési reakció: sav+lúg=só+ víz
A kérdező hozzászólása: Igazad van! Egy 2-est hozzá tettem. Hasonló példákat esetleg tudnál írni?
HNO3+NaOH -->NaNO3+H2O HCl+NaOH -->NaCl +H2O H2SO4 + Ca(OH)2-->CaSO4+2H2O 2HNO3 +Ca(OH)2-->Ca(NO3)2 +2H2O
Itt meg az ezo-ban, de az már nem olyan jó mint volt.
Ez a Szerelem, szex témakör nagyon virágzik, aranykorát éli már sok-sok ideje... Korábban még az Ezotéria volt ilyen nagyszabású, de idõvel megfogyott a népszerûsége.
itten Zsófikám
egyszer láttam egy sapkás kérdést, ott is bõven 100 felett volt...ja az a kérdés, hogy a micisapka kinek áll jobban...? valami ilyesmi
December 21.-én is volt este egy kérdés, egy kismama félt, hogy jön a vég. Asszem 500 fölé ment egy este alatt.
hát itt
A legtöbb kérdés biztos, hogy itt van....viszont a család kategóriában egy-egy kérdésre nagyon durva mennyiségû válasz érkezik, több mint itt :)
Jó, de az a kategória betegebb mint ez.
Pedig ezt nehéz ûberelni :DD
A sport kategóriában van egy kérdés, ahol már 500 - ön felül vannak a vàlaszok:)
Nekem meg reklámblokkolóm van :D
nabasszus...nekem egyfolytában a bojlert reklámozta...
Régen még olyan kérdések/válaszok voltak, hogy szakadtam, de a világvége hiszti óta már nem.
már ott is a Lomini úr nyomja?
Jó helyen jársz :)
Én nem tudom, nem szoktam minden rovatot nézegetni.
Itt
A kérdező hozzászólása: Nekem mindig egy marancsbõrös segg a reklám :''DDD

Szerintetek melyik témakörben vannak a legtöbben?

Legjobb válasz: Családi kapcsolatok, Szexualítás

Családi kapcsolatok, Szexualítás
Az elsõhöz még hozzátenném a "Politika" témakört. A Gyereknevelésben szerintem nincsenek olyan sokan, viszont abban van a legtöbb kérdés, mert a kismamák ahelyett, hogy fél perc alatt rákeresnének, állandóan itt kérdeznek meg mindent.
viszont az egészség témakörben van a legtöbb kérdés, múltkor direkt megnéztem!!:D és az ezotériában a legkevesebb..nem is csodálom..(N)
ja, bocsánat, akkor valamit nagyon elnéztem..:$

Melyik témaköröket kell tudni fizikából ahhoz hogy a gépészmérnöki szakmából jó legyen az ember?

Gondolok itt mechanika, h?tan, elektromosság. De úgy azon belül, már ha lehet sz?kíteni.

Legjobb válasz: Középiskolában annyira alapszinten tanulod, hogy érdemes mindent tudni, eleve nem sok tanulás kell hozzá, csak értés. Egyetemen meg úgyis kiverik belõled az adott területet. Amúgy statika, szilárdságtan, áramlás-, meg még nem tudom.

Középiskolában annyira alapszinten tanulod, hogy érdemes mindent tudni, eleve nem sok tanulás kell hozzá, csak értés. Egyetemen meg úgyis kiverik belõled az adott területet. Amúgy statika, szilárdságtan, áramlás-, meg még nem tudom.
Középiskolai anyag? Minden/és semmi! Nem vicc. BME gépészen tanulok: Statika, Szilárdságtan, Dinamika, Rezgéstan, Áramlástan, Hõtan, Elektro alapok, Digit elektro, Analóg elektro.(már csak az utcsó kettõ van vissza jupííí :D) Lényegében arról van szó, hogy egyetemi tananyag nagyságrendekkel nehezebb több mint a középiskolai.(10-100) Szóval nem igazán a tudás a lényeg, mivel azt az elejérõl kezditek, képletek pl. teljesen haszontalanok abból a szemszögbõl, hogy csak olyan összetett problémákat vizsgáltok, amikhez az alap képletek részben vagy egyáltalán nem jók.(mgj. Minden középiskolás képlet egy szép integrál vagy difegyenletbõl/vagy többõl/ van levezetve jó-pár elhanyagolással, és pont azt próbálják itt megtanítani hogy kell levezetni õket, vagy bonyolultabb esetekre hogy kell a kiindulási egyenletbõl használhatót varázsolni.) Ellenben ami kell, az a készség. Vagy hogy nevezzem. Mikor meglátod az összefüggéseket. Szóval a józan paraszti észnek titulált városi megfogalmazásban készség kell amit ott fejlesztenek ki. Meg a szorgalom. Ami még nagyon fontos ha van, anélkül hmm... a matek. Az viszont kell tövirõl hegyire. Átlag minden 2. matekA1 hallgatót azért kaszálnak el mert a közép anyag nem megy neki. A többit azért, mert az új anyagot képtelen feldolgozni. És bizony 3 félév matek híján ezeket a hangzatos tárgyakat nem engedik felvenni.
Az elõzõ nagyon jól leírta. Egyébként most középiskolában a fizika óra keretei között szinte egyáltalán nincs szilárdságtan, statika, áramlástan, sõt hõtanból, rezgéstanból is csak édes kevés.
A kérdező hozzászólása: A matek az megy nekem, meg a fizika is csak tényleg így a típusokra voltam kíváncsi, köszi.

Ha valakinek áthelyezik a kérdését melyik témakörben kap pontot?

ügye ha kérdezel nemtom menyi pontot kapsz a témakörben,de mivan ha a modik áthelyezik a kérdésed? tehát pl. felteszed egyébben és áthelyezik a vallásba melyik témában kapsz érte pontot?

Legjobb válasz: igen ahova jár.

igen ahova jár.
Ott ahova áttették.
Én is ugytudom.
nem tom, biztos ahová teszik abba.
Akkor a vallásba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!