Találatok a következő kifejezésre: Melyik típusú a legkönnyebbek (4 db)

Melyik típusú német nyelvvizsga a legkönnyebb? (alapfok)

Legjobb válasz: Minek mész alapfokra? Semmire nem jó, el is akarják törölni. Inkább gyúrj még rá egy kicsit és menj középfokúzni.

Minek mész alapfokra? Semmire nem jó, el is akarják törölni. Inkább gyúrj még rá egy kicsit és menj középfokúzni.
A kérdező hozzászólása: Merk arra van szükségem második nyelvvizsgaként PhD-hez
Elsõ, nekem pl. két nyelvvizsga kellett a diplomámhoz, egy alap c és egy közép c. Hát csak kb. ennyi értelme van.
egyébként nekem angolból van alapfokú nyelvvizsgám, a telcnél csináltam, elsõre meglett.
jó, így már mindjárt más :D Amúgy ECL szerintem könnyû, középfokon is az volt, szerintem alapfokon még inkább.

Angol nyelvből, C típusú, középfokú, államilag elismert nyelvvizsgát szeretnék tenni. Melyik a legkönnyebb?

Az a hely érdekelne, ahol ezt a nyelvvizsgát a lehet? legkönnyebben és leggyorsabban letehetném. Mivel hallottam, hogy vannak nehezebbek, és könnyebek, de nem ismerem ?ket. El?re is köszönöm!!

Legjobb válasz: a TELC a legcélravezetõbb.

a TELC a legcélravezetõbb.
TELC a segítõ honlap: http://www.angolnyelvtanitas.hu itt össze van hasonlítva összes nyvizsga angolból
Szerintem relatív, melyik a legkönnyebb, én pl utálok kapkodni, ezért nem lenne jó nekem a TELC. A BME-vel teljesen meg vagyok elégedve, 2. vizsgámat készülöm letenni ott.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Leírná az elsõ hozzászóló hogy miért is a TELC a legcélravezetõbb?? :) És az utsó hozzászólótól pedig azt kérdezném, hogy a TELC-nél kapkodni kell, sok a feladat vagy miért? A BME-rõl azt hallottam, hogy éppen az a legnehezebb és legkomolyabb nyelvvizsga, nekem pedig épp a legkönnyebb kéne :D
Elsõ vagyok. Igazából azért gondolom a telcet a legkönnyebbnek, mert ez a leginkább olyan vizsga ami tényleg nem arra figyel, hogy mekkora is a szókincsed meg milyen jól tudod a nyelvtant az se baj ha hibázol ki tud magad fejezni ez a lényeges náluk, hogy mindenrõl folyékonyan el tudd mondani a véleményed. számomra ez könnyebb volt, mint leveleket fordítgatni meg teszteket kitölteni.

Melyik típusú babakocsik a legkönnyebbek? (újszülött kortól használhatóra gondolok)

A bergon babakocsiról mit tudni? jó típus? hány kg?

Legjobb válasz: A Bergon elég nehéz fajta és nem is annyira megbízható. A Peg Peregot ajánlom, nézz körül a honlapon!

A Bergon elég nehéz fajta és nem is annyira megbízható. A Peg Peregot ajánlom, nézz körül a honlapon!
A kérdező hozzászólása: köszi most csalódott lettem a bergon miatt :( , de az ajánlott típust akkor mindenképp megnézem.
A kérdező hozzászólása: köszi én igazából egy kicsi, könnyû, könnyen irányítható babakocsit szeretnék, panel, pici lift.meg én is pici vagyok, gyengécske :) , hogy tudjam kezelni.
nekünk top rider ts combi kocsink van, merevaljú mózessel, sportrésszel és babahordozóval. sportrésszel 8.5 kg, mózessel 10-, esernyõre csukható. ha esetleg érdekelne, írj, mert épp eladósorban van.


Német középfokú ("C" típusú) nyelvvizsgából melyiket a legkönnyebb megcsinálni?

Például:TELC, BME stb.

Legjobb válasz: A német középfok nem C tipus hanem B, azaz B2 Nyelvizsga németbõl az felel meg a középfoknak a C már felsõfok. De nem is ez a lényeg, de nem árt, ha tudod. Egy könyebb vizsga az ECL nyelvizsga, de nem tudom, hogy ezt mindenhol elfogadják e a világban. Viszont a Goethe Intézetét igen, bár az nehezebb. Én is azt csináltam meg, és szerintem nem volt nehéz. Megér egy próbát. Én ennyit tudtam segiteni. Sok sikert.

A német középfok nem C tipus hanem B, azaz B2 Nyelvizsga németbõl az felel meg a középfoknak a C már felsõfok. De nem is ez a lényeg, de nem árt, ha tudod. Egy könyebb vizsga az ECL nyelvizsga, de nem tudom, hogy ezt mindenhol elfogadják e a világban. Viszont a Goethe Intézetét igen, bár az nehezebb. Én is azt csináltam meg, és szerintem nem volt nehéz. Megér egy próbát. Én ennyit tudtam segiteni. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: köszi ;) a felvi.hu-n ott "C" volt a középfoknak is, de a "C" az azt jelenti sztem hogy megvan a szóbeli meg az írásbeli is. Majd megkérdezek egy némettanárt hogy melyiket érdemes megcsinálni.
rendeben, sok sikert kívánok hozzá


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!