Találatok a következő kifejezésre: Melyik szoptatós a (19 db)

Melyik szoptatós párna a jó?

Tesz-vesz-en nézegettem, de annyi fajtájú van, hogy honnan tudjam melyik az igazi? Vagy mindegy?

Legjobb válasz: Nekem ehhez hasonló volt, mikrogyöngyökkel, és nagyon szerettem: http://baba-mama.teszvesz.hu/szoptatas_etetes/szoptatos_parn..

Nekem ehhez hasonló volt, mikrogyöngyökkel, és nagyon szerettem: http://baba-mama.teszvesz.hu/szoptatas_etetes/szoptatos_parn..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. mosás után kipróbáltam magamon és nekem elég ducinak tûnik, de majd használat közben kiderül. Még kiírás szerint 1 hetem van, szóval így pocakkal nem is igazán lehet jól kipróbálni. Csak a huzatot mostam, nehogy félreértsd. Legfeljebb veszek ki belõle, ha túl ducinak tartom.
Örülök hogy találtál! Neten is van fent, a szopiparna.huról is tudsz rendelni, de pl minimanó bababoltban is láttam mikrogyöngyöt-az ára mondjuk elég széles skálán mozog... De írták is hogy kell majd pótolni, mert összeesik, de nekünk pl a gyárit annyival túltöltötték, hogy szerintem nem kell venni. De fogsz találni hozzá ne aggódj! :) Sõt ha jól rémlik még vaterán is láttam utántöltõst (csak az mintha Szegeden lett volna). Remélem neked is tetszeni fog! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy figyelted. Még aznap ráakadtam egy használtra a tesz-en. Eredeti szopipárnás best kids baby. 1700ft-ért. Még pót huzatot is kaptam hozzá. Azt nem tudom, hogy ha kelleni fog bele mikrogyöngy azt hol lehet kapni. Bár ha gyárilag is ennyi volt benne, akkor kopni nem fog gondolom elég lesz ami benne van. Csak sok hirdetésben úgy volt, hogy pótolni kell a töltetet, mert lötyi.
2. vagyok. Ma meg holnap 3060 újonnan a párna, amit én is rendeltem. Tényleg csak ajánlani tudom! http://szopiparna.hu/rendelheto_parnak_huzatok.html
Enyém is olyan mint a képen én nagyon jó áron vettem tavaly 1500-ért használtan bababörzén imádom terhesen jó volt aludni vele, szoptatni is Isteni a kórházba is bent volt velem, kislányomnak feküdni rajta olyanokat aludt benne hogy csak na, most 6hónapos a pinduri és még mindig ez a fotelje, ebbõl könnyen felül ha kell neki vmi. játék aztán visszadõl.
Én vettem egyet üzleten anno 6000- ért, majd mikor elmentünk a Mamihoz, otthon felejtettem, anélkül nem tudtam szoptatni, rendeltem egyet a teszveszen 3000- ért. Ugyan olyan jó volt mondd a kettõvél szoptatni, sõt a teszveszesnek jobb volt az anyaga, kicsit vastagabb pamut volt, nem kopott ki a színe a mosásban, mint a boltinak!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Most látom, hogy épp nem akcióznak, de eddig úgy volt, hogy minden nap 25-31% kedvezmény volt-naponta változtatva éppen mennyi. Ha nem túl sürgõs akkor nézegess rá, mert tényleg tök jó akciójuk szokott lenni. Amúgy kb 2 hét alatt készül el. Elõzõ
Én a szopiparna.hu-ról rendeltem, nagyon szeretem. Mivel szinte folyamatosan akcióznak 3000 ft körül van újonnan is a párna, ami szerintem nem drága érte (brendonos meg hasonlók 6-8000).
Nem kell kivenni belõle szerintem; meg fogsz lepõdni én is pocakkal úgy éreztem de szülés után tökéletes volt :)

Melyik szoptatós tea a legjobb?

Mondjuk, amelyikkel(fokozni) vissza lehet hozni a tej mennyiségét?

Legjobb válasz: Mivel mindegyikben ugyan az a gyógynövény van, szerintem mindegyik egyformán jó. Én még nem tapasztaltam különbséget.

Mivel mindegyikben ugyan az a gyógynövény van, szerintem mindegyik egyformán jó. Én még nem tapasztaltam különbséget.
Én a Laktoherb teát ittam és még mindig szoptatok. 10 hónapos lesz a kislányom 24-én.
Nekem a laktoherb jobban bevált, mint pl. a Hipp teája, sokkal több tejem lett tõle.

Melyik szoptatós párna jobb a szivacsos, vagy a polygolyós, vagy mi is a neve?

Legjobb válasz: Nekem tönkölybúzás van, és nagyon szerettem (kaptam). Nagyon jó az illata! Egyetlen hátránya, hogy nagyon nehéz...

Nekem tönkölybúzás van, és nagyon szerettem (kaptam). Nagyon jó az illata! Egyetlen hátránya, hogy nagyon nehéz...
A bogyós:) Jobb a tartása mint a szivacsosnak.
erre én is kíváncsi vagyok melyik szopis párna jobb én is most szeretnék venni .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Én meg pont a szivacsosra tippeltem...de hát nekem még nem volt.Akkor eddig a tönkölybúzás és a bogyós vezet :)
Van egy nõ, aki varrja, s így csak 3000 +1000 posta Ft levehetõ mosható huzattal, a bogyós! Ha érdekek írok elrrhetõséget, sokféle anyag közûl lehet választani! Anno az elsõ párnát bababoltban vettem, 7000 volt, s mikor elmwntünk Mamihoz, nem vittem a párnát, anrlkül nem tudtam szoptatni, rendeltem egyet, s jobb volt mint a bolti, mert a boltban Hungarocell törte volt, nem a Hungarocell bogyó, nem volt olyan jó a tartása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Vaterán van egy, amit kinéztem.


S. O. S. Melyik szoptatós tea a legjobb?

Ha puha a cicim akkor is van tejem?Látom,hogy szivja és van de elég?Nem kéne kő keménynek lenni? Csak azért kérdem mert egyre többet van cicin .És a hig széklet is természetes?

Legjobb válasz: igen,igen:) Nyugodj meg:) Igyál sok folyadékot.Víz a legjobb:) Egy idõ után beáll a kereslet kínálat szolgálat.Akkor már nem kemény a mell:) Max ha végig alszik az éjjel ,reggelre megkeményedik.

igen, igen:) Nyugodj meg:) Igyál sok folyadékot.Víz a legjobb:) Egy idõ után beáll a kereslet kínálat szolgálat.Akkor már nem kemény a mell:) Max ha végig alszik az éjjel , reggelre megkeményedik.
A kérdező hozzászólása: Oké nagyon szépen köszönöm
Ez így igaz!A híg széklet meg általában annak a jele, hogy sokat eszik a baba.Nem gond!És ne vegyél szoptatós teát felesleges egyél igyál ami jól esik (kivéve tejet), és bízz a természetben.
A szoptatós teák hasfájást okoz(hat)nak. Ahogy elõttem írták, a kereslet-kínálat beálltát jelzi a puhább cici. Menyi idõs baba? Lehet növekedési ugrása is, ezért van többet cicin. A híg széklet is normális, anyatejes babáknak általában hígabb, vagy mustár állagú a széklete.
A kérdező hozzászólása: Még csak 3-hetes

Nektek melyik szoptatós tea vált be jobban? A mecsek tejszaporító teája, vagy a herbária Laktoherb-je?

Napjában mennyit kell inni bel?lük,és mennyi id? után hat?

Legjobb válasz: Nekünk a Laktoherb jött be.

Nekünk a Laktoherb jött be.
Én a miluopa milusan nekem bejött! Nagyon finom, viszont drága.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Nekem mindkettõtõl begörcsölt a kisfiam, pedig csak 1-1 bögrével ittam belõle. A More Milk Plus viszont bevált, igaz attól is görcsölt kicsit, de nem annyira, mint a teáktól.
nekem a Laktoherb bevált.én pont úgy vettem észre hogy a babám pocijának is jót tesz.Rá is van írva hogy görcsoldó hatású.én reggel este ittam meg kb 3-4 dl belõle.A végén már az ízét is szerettem.
Nekem egyik sem sajnos, pedig napi fél litert ittam belõle. Viszont a görögszénamag az nagyon hatásos volt. Mézbe raktam és úgy ettem egy kanállal. Mivel nekem sose volt sok tejem így, igazán mérhetõ volt a változás. Sok sikert és jó babázást!
Mecsek tejszaporító.Nálunk csodát tett.Én úgy tudom a Laktoherb okozhat pocakfájást a tecsin keresztül a babának, így én alapból a Mecsekkel kezdtem és maradtam is ennél.
Nekem a kecskeruta. És napi 3 liter folyadék, mindegy, hogy mi. (csak ne tej legyen)

Melyik szoptatós tea a legjobb? Már a kórházban elkezdhetem inni?

Legjobb válasz: Mecsek mindenképpen.A Laktoherb sok esetben okozhat hasfájást a tejcsin keresztül a babának.Én már a szülés után ittam. 1-1,5 l vízhez 3 db filter.A 2. napon már volt tejem,illetve folyamatosan ittam biztos ami biztos alapon.Nagyon hatékony!

Mecsek mindenképpen.A Laktoherb sok esetben okozhat hasfájást a tejcsin keresztül a babának.Én már a szülés után ittam. 1-1, 5 l vízhez 3 db filter.A 2. napon már volt tejem, illetve folyamatosan ittam biztos ami biztos alapon.Nagyon hatékony!
Igyál citromos sört!Az is nagyon jó tejserkentõ!

Ti vittetek a kórházba magatokkal szoptatós teát? Ha igen milyet, mikortól ittátok, melyik vált be nektek?

Granulátumos jobb, vagy filteres? Kb. meddig elég egy 20-as csomag?

Legjobb válasz: Nem vittem, mert nem lett volna hol, miben elkészíteni. Azért vízforralót, fazékot nem pakoltam!

Nem vittem, mert nem lett volna hol, miben elkészíteni. Azért vízforralót, fazékot nem pakoltam!
Nem, semmiképp. Egyrészt bajos az elkészítés, mint fentebb írták (bár ahol én szültem, volt mikró), másrészt nem tudhatod, hogy szükséged van-e rá. Én megvártam, elég-e a tej, és elég volt. Harmadrészt (elsõ gyerekemmel én is inni kezdtem otthon!) irtó haspuffadást és hasfájást csinált a babának. Szóval csak csínján! :o)
nekem felajánlották a csecsemõsök, hogy elkészítik, mivel császáros voltam, így késõbb indul majd be a tej. Reggel szültem, aznap (egyszerre)70 grammot szopizott a fiam. Mérgelõdtek, hogy nem lett volna szabad felkelnem elkészíteni a teát, és másnak sem lett volna szabad odaadnom elkészíttetni. Nem vittem teát, nem is ittam, egyszerûen nagyon hamar beindult a tejem (második baba), nem is ittam utána sem, mert fájt a pici pocakja tõle.
Én sem vittem. Azt mondták a teát csak akkor szabad elkezdeni inni, ha már beindult rendesen a tejtermelés, ha elõtte kezded el begyulladhat a melled (barátnõm járt így). Ez az idõpont kb.egybeesett a hazamenetellel, így felesleges volt, meg azzal is egyetértek amiket elõttem írtak. Én filtereset ittam (gazdaságosabb), szerintem mindegy melyik fajtát iszod(én nem vettem észre különbséget), mert kb ugyanaz van mindben. Én hígabbra csináltam a teát mint írták (védõnõ javaslatára), ha jól emlékszek 1 filter/500ml víz(?), és 1 litert ittam naponta (de ezekre az adatokra nem vennék mérget, majdnem 2 éve volt)
Úgy tudom, hogy tejbelövellés elõtt nem ajánlják a teát, és más dolgokat sem, mert tényleg úgy járhatsz, hogy kapásból mellgyulladásod lesz. Ha rendesen beindul a tejtermelés, és erre rásegítesz, a baba meg alig eszik valamit, az szívás. Ha látod, hogy sokat veszt a baba a súlyából (ezt majd úgyis mondják, ha így van), vagy nem indul meg rendesen a tej, akkor lehet próbálkozni. Ajánlom ilyen esetekre a homeos bogyókat (nem kell fõzögetni) Ricinus Communis CH5, vagy Urtica Urens CH5 Én ittam a Laktoherbet is, hát napi 3-4 fogyott belõle. Mondjuk 5 napig tartott így egy csomag.
A tejjel nem volt gondom, így a második naptól kezdve a férjem itthon elkészítette, és behozta nekem minden nap. (filteres Lactoherbet ittam, kb napi 3-4 filter ment el).
Én vittem, ahol szültem, ott nem volt gond az elkészítéssel. Sõt, a csecsemõsök adtak is "saját" szoptatós teát is. Én az elejétõl fogva ittam, a legjobban nekem a DM-ben is kapható Mecsek szoptatós tea vált be. Kérdezz rá a kórházban, ahol szülsz, van a lehetõség vizet forralni a csecsemõsöknél, szerintem sok helyen lehet.

Melyik növény csíráját fogyasszam? Szoptatós édesanya vagyok és rettenetesen hullik a hajam.

Legjobb válasz: Akut vashiányod van. Sok vasat, folsavat és C vitamint egyél. Nyugi, egy idõ után már nem fog hullani és visszanõ.

Akut vashiányod van. Sok vasat, folsavat és C vitamint egyél. Nyugi, egy idõ után már nem fog hullani és visszanõ.
Gyulladás is lehet. régen nekem annyira hullott a hajam, h azt hittem rákos vagyok. De kiderült egy foggóc volt a mumus. Késõbb megint elõjött a probléma, azt pedig ciszta okozta. Szülés után akialakulhatnak szövõdmények, k itudja lehet van vmi nõgyógyászati gyulladásod. nem ijesztgetni akarlak, én csak azt írom ami velem volt. De hormonzavar is okozhat ilyet, szülés után kell idõ, míg helyreálla ahormonháztartás. Én a cisztás mûtétem után kaptam nagy adag progeszteront (nõi hormon), és a máté után még jó ideig ugyanúgy hullt a hajam. Attól a nagy adag progeszteron hormontól jó sokáig nincs menzesze az embernek, és mikor megkellett jönnie, utána mág fél évig nem jött meg, és folyamatosan hullt ahajam. amikor megjött végre a menzim, akkor állhatott szerintem ehylre a hormonháztartásom, és akkor megszünt a hajhullás. azóta sincs ilyne problémám, szerencsére szépen visszanõtt. ja és a hajhullásos idõszak alatt szedtem étrendkiegészítõt a "hajhullásra" de csak nagyon minimálisan segített--azért, mert hormonháztartás zavar volta probláma, aprogeszteron injekció elõtt meg ugye a ciszta miatta volt, azb elõtt pedig a foggóc miat... DE egy kollégámnak pusztán a kombucha tea ivás, ill. ha azzal leöblített a haját és rajta hagyta 15 percig-már az is segített. Az õ esetében sima B vitamin hiányról van szó. Amit ez elõttem lévõ válaszolt.
a máté- mûtét akart lenni.

Melyik a jobb szoptatós párna megtöltéséhez: a tönkölypelyva vagy a mikrogyöngy? Mi a különbség?

Legjobb válasz: Tönkölypelyva: "Fájdalomcsökkentõ, gyógyító, nyugtató hatását, a magas kovasav tartalmának köszönheti. Ezenkívül -ezt szakemberek is megerõsítik- a tönkölyvéd a káros sugárzásoktól, ugyanakkor jótékony hatású kisugárzása van." "A párna rendszeres használata nagymértékben csökkenti, vagy megszünteti az izületi fájdalmakat. Segíti a nyugodt, mély alvást. Gyengéden masszírozza a testet. A párnában lévõ pelyva kisugárzása nyugtatja a csecsemõket." "A tönköly nem vált ki allergiát, nem telepedik meg benne atka (ha nem éri nedvesség)." De mivel drágább, én sima mikrogyöngyöst vettem...

Tönkölypelyva: "Fájdalomcsökkentõ, gyógyító, nyugtató hatását, a magas kovasav tartalmának köszönheti. Ezenkívül -ezt szakemberek is megerõsítik- a tönkölyvéd a káros sugárzásoktól, ugyanakkor jótékony hatású kisugárzása van." "A párna rendszeres használata nagymértékben csökkenti, vagy megszünteti az izületi fájdalmakat. Segíti a nyugodt, mély alvást. Gyengéden masszírozza a testet. A párnában lévõ pelyva kisugárzása nyugtatja a csecsemõket." "A tönköly nem vált ki allergiát, nem telepedik meg benne atka (ha nem éri nedvesség)." De mivel drágább, én sima mikrogyöngyöst vettem...

Melyik a jobb szoptatós melltartó és miért? Az Angilure vagy az Anita?

Legjobb válasz: ezek márkák, még típus is van belölük. menj be egy boltba próbáld fel, és arra figyelj hogy ne legyen szoros, mert az legrosszabb szoptatás alatt. többi nem nagyon számít csak a kényelem.

ezek márkák, még típus is van belölük. menj be egy boltba próbáld fel, és arra figyelj hogy ne legyen szoros, mert az legrosszabb szoptatás alatt. többi nem nagyon számít csak a kényelem.
A kérdező hozzászólása: Az érdekel, hogy melyik bírja tovább a sok mosást.
Nekem az összes szops melltartóm Angilure, nagyon szeretm õket. Van egy világosrózsaszín, egy fehér és egxy fekete, én nem mindig ezeket hordom, csak ha elmegyünk itthonról és út közben várható szoptatás, de nagyon jól bírják, nem nyúltak ki, nem fakultak, a kapocs is remekül mûködik. MÁsfél éves a lányom, majdnem ennyi idõsek a melltartók is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!