Találatok a következő kifejezésre: Melyik szerrel jobban (10 db)

Béci vagy Alekosz? KI MELYIKET SZERI JOBBAN?

nem akarok senki részér?l gyalázkodást csak véleményt.

Legjobb válasz: Alek

ALEKOSZ... bécin mit lehet szeretni?
Alek
ALEKOSZ
Alekosz
Alekinyo
Alekosz.
BÉCI
Beci
Béci , mert normálisabb.
Alekosz!
Alekosz!!!!!!
KÖNYÖRGÖM!!! ALKESZT NEEEE!!!!
Béciiiiii ♥
Hajrá Alekinnyóó! :) Béci egy nagyképû senki! Alek meg egy furcsa fazon, jó nézni!
Béci :) (bár olykor Aleknak is vtak megmozdulásai, amiken könnyesre nevettem magamat :D)
Azt hiszem ma sokminden kiderült. Alekosz még ittasan is leiskolázta Bélát :D
Alekosz
ALEKINNYÓ!! :D :P
Leiskoláztatta? :D Ezen röhögnöm kell. Ma ittasan Alekosz kurv*ra leégette magát...büdös alkoholista, fejrázós kérdõjel.
ALEKOSZ!!!
Alekosz
Mindkettõt szeretem, de Bécit kicsit jobban.
Bécit. Sokkal természetesebb és emberibb a viselkedése.
A nyakon baszott kérdõjelen mit lehet szeretni?
Alekosz! Béci emberibb? HAHAHA! Tegnap este megfenyegette a Szandit, hogy ezt odakint nagyon megbánta volna, tényleg emberi a gyerek!
emberibb, nyilván az jobban leköt a tévé elõtt hogy valaki emberi, mint alekosz akin igen nagyokat lehet röhögni
ez megint olyan dolog mint az olivér, nem kell oda mert folyton szivatja szegény lakókat stb, ki is ment tessék most a humor, szivatások helyett lehet nézni a 0-24 veszekedést
alekosz, mert egy csodabogár akit érdekes nézni.
Én Alkeszon már nagyon nem tudok röhögni, mert nem csak hogy visszamaradott, de emellett még rosszindulatú, irigy, visszataszító jellem.
Alekosz. Nem érdekel, ki emberibb és ki nem, én szórakozni szeretnék a mûsoron, nem unatkozni.
Alekosz.
Béci: BLABLABLABLABLABLABLABLA Alek: Hm, milyen finom ez a vaj. :)
S3 LTE
A kérdező hozzászólása: Miért?
Igazából mindegy mert mind a kettõn elfut minden játék.De nem is a processzor a lényeges (az is)hanem a GPU:ebben az esetben Mali-400MP vs.Adreno 305.Az S4 miniben Qualcomm proci van ezért én inkább azt venném.Viszont a 2GB RAM meg ugye jobb ilyen szempontból.De én ennek ellenére is az S4 minit ajánlanám.
Nexus 4... Sokkal jobb mindkettõnél, és olcsóbb is
Mi lenne ha leirnad a telefonok tipusat?
processzor, a telefon „agya”, azon egysége, amely az utasítások értelmezését és végrehajtását vezérli. A memória, egy gyors elérésû memória, amelyet a futó programok használnak.
A kérdező hozzászólása: Kösz.
Igen, de játéktól is függ természetesen.
A HTC-vel sincs bajom, azon is gondolkoztam régen (ONE X) de itt az új, amire még várni kell. De itt az utódja: http://www.telefonguru.hu/hir/HTC_M7-_a_One_X_utodja_2012-12..
A kérdező hozzászólása: MOndjuk akkor egy komolyabb játék is jobban fut egy 4 szer 1400Mhz, Ram: 2048M-on. Mint 4 szer 1700Mhz, Ram: 1024MB-on. Nem ? Amugy a processzornak és a ramnak mi a szerepe?
Igen, mert a RAM-ot jobban ki fogod használni, mint a magasabb processzor frekvenciát. Nap mint nap látom a telómnál, hogy 1gb ram fölött vagyok, és nem érzek lassulást, akadozást. Többet között ezért választottam Note 2 az SGS3 helyett. Akkor még nem jött ki az LTE verzió. Barátomnak SGS3 néha akadozik neki.
A kérdező hozzászólása: Szóval azt mondod hogy inkább a 2 giga ram mint az 1 és a nagyon Processzor sebesség.?
Persze mindkettõ fontos, de RAM a fontosabb. A 4 mag 1400Mhz-en bõven elegendõ lesz. Nekem is 4 mag van a telóban(NOTE2). A CPU spy programmal néztem a legtöbbet 300- 1100Mhz között mozog.
A kérdező hozzászólása: Samsung Galaxy S3 LTE, HTC One X+, Telefonválasztás miatt kérdezzen csak ez egy példa.
A sima galaxy s3 is alazza a HOX+t, nem hogy a dupla RAM-os LTE valtozat...


Melyik pasi szeret jobban?

Van két srác... Az egyik srác másr 4 hónapja a barátom, a másik oda jár a sulimba, és egyszer smároltam vele, azóta is jóban vagyunk, és szeretné, a járnánk.

Legjobb válasz: 4 hónap nem hosszú idõ, ha már most nem az igazi, szerintem egyértelmû mit kellene tenned!! Velem ugyanez 1 hónapja fordult elõ, én is a suliból jöttem össze vkivel, az akkori barátommal pedig szakítottam... És nem bántam meg, mert sokkal jobban érzem magam ebben a kapcsolatban... ez most csak egy történet arra, hogy néha érdemesebb tovább lépni egy jobbba, mint egy rosszban szenvedni!!! De te érzed mit szeretnél...

4 hónap nem hosszú idõ, ha már most nem az igazi, szerintem egyértelmû mit kellene tenned!! Velem ugyanez 1 hónapja fordult elõ, én is a suliból jöttem össze vkivel, az akkori barátommal pedig szakítottam... És nem bántam meg, mert sokkal jobban érzem magam ebben a kapcsolatban... ez most csak egy történet arra, hogy néha érdemesebb tovább lépni egy jobbba, mint egy rosszban szenvedni!!! De te érzed mit szeretnél...
Úgy vettem le te még elég fiatal vagy. Szerintem ne kösd le magad ebben a korban egy olyan fiú mellett, akivel már 4 hónap után kihûlt. Hagyd a fenébe.Ezzel nem azt akarom mondani hogy 1ik ágyból mássz a másikba ne érts félre!! De fiatal vagy még ahoz hogy egy olyan kapcsolatban, olyan fiúva legyél aki nem az igazi!
talán el kéne dönteni elõször hogy most kapcsolatban élsz, vagy mifene, vagy csak annyi pasit akarsz kipróbálni amennyit csak fel tudsz hajtani?! mindenesetre érdekes hogy 4 hónapos kapcsolat mellett nem zavar hogy másokkal smárolgatsz, de mindig is voltak szajhák, valaki csak ilyet érdemel mert nem képes észrevenni ezeket...
Nem értem miért kell egymást sértegetni... az elõzõ kommenthez: nem vagy szajha azért, mert a boldogságot keresed! Nem kell leragadni egy rossznál, ha lehetséges, hogy találtál jobbat! Tedd azt amit a szived diktál...

Aki szedte a homeopatiat még terhesség később vajúdás-szülés során, melyik szer hatott jobban a cimicufuga, vagy a chalypollum?

Legjobb válasz: én cimicifuga-t szedtem caulophyllum-mal felváltva és elég jól hatott.

én cimicifuga-t szedtem caulophyllum-mal felváltva és elég jól hatott.
Én a kettõt felváltva kaptam fél óránként 5-5 szemet, apa adagolta:) Nem tudom hatott-e, oxitocint kaptam, hamar szültem rettenetes fájásokkal.
Én is szedtem mind a kettõt.Reggel egyiket este másikat.Szülés közbe felváltva.5-5 perces forgóba.
1. vagyok. elõzõnek címezem (meg mindenkinek) a homeopátiás doktornõm azt mondta, hogy a cimicifuga-t csak a kórházban szabad szedni!
elõzõ vagyok.Elsõ fájástól ami 10perces volt 2, 5 órára már akezembe volt a manó.Bár én még intim tornáztam is. Meg dinatal gélt is kipróbáltak rajtam a 2-esen akkor kapták tesztelésre.Szerintemígy egybe jó volt. Most várom a másodikat és ugyanezt fogom csinálni. Sok sikert neked
A két szer nem ugyanarra való! A Caulophyllum a méhszájat puhítja fel a szülésre, a Cimicifugát fájásgyengeségre szokták adni.

Melyik szerrel lehet jobban meggátolni a táplálékkal bevitt zsírok és szénhidrátok hájjá alakulását?

Eat-controll, Fitt-forma vagy Cactuslim? Az is érdekelne, egyántalán hatásosak-e vagy pénzkidobás?

Legjobb válasz: Ezek nem igazán hatásosak! :( sajnos. próbálj kicsit diétázni vagy ha nemtudsz lemondani az édességrõl akkor NORBI UPDATE-zz! nekem bevált ;) és egy kis torna = bombaalak

Ezek nem igazán hatásosak! :( sajnos. próbálj kicsit diétázni vagy ha nemtudsz lemondani az édességrõl akkor NORBI UPDATE-zz! nekem bevált ;) és egy kis torna = bombaalak
Ezek az étrendkiegészítõk általában hatásos összetevõket tartalmaznak, csak olyan minimális adagban ami az átlagembernek semmit sem ér. Tehát egyértelmüen pénzkidobás. Nézd meg az összetételüket! Ami hatásos lenne: -chromium picolinate 500mcg/nap -zöld tea kivonat 600 mg/nap (50 %EGCG) -L-carnitine 2-3 g /nap -Yohimbine 20 mg/nap -CLA 5-6 g/nap Ezek sok "csodaszerben" is jelen vannak, csak olyan kis adagban, ami nem hatásos. Sportolóknak készülnek olyan szerek amik elegendõen nagy mennyiséget tartalmaznak -külön-külön (a lista nem teljes, csak a fontosabbakat tartalmazza)

Melyik félnek jobb egy kapcsolatban? Aki jobban szeret, vagy aki kevésbé?

Szerintem azon nem kell vitatkozni, hogy a legtöbb kapcsolatban a felek nem egyformán szeretik egymást, persze nem mindenhol szembet?n? a különbség. Jó a kevésbé szeret?nek, ha kiderül, hogy a másik mennyire odáig van? Azt hittem volna, hogy jó, de 2 kapcsolatot is láttam ebbe tönkremenni, hogy a "kevésbé szeret?" fél egyáltalán nem élvezte, hogy a másik bármit megtenne érte, és még ? érezte hülyén magát, hogy nem tehet róla. A jobban szeret? pedig mindig jól érzi magát a másikkal, nem veszi észre a felmerül? problémákat a rózsaszín ködt?l. Szerintetek hogy van ez?

Legjobb válasz: Annak jobb, aki kevésbé szeret. Ugyanis nála van a kontroll. Mivel a másik jobban szereti, bármit megtesz. Õt viszont nem lehet zsarolni pl. szakítással, mert akkor simán szakít.

Annak jobb, aki kevésbé szeret. Ugyanis nála van a kontroll. Mivel a másik jobban szereti, bármit megtesz. Õt viszont nem lehet zsarolni pl. szakítással, mert akkor simán szakít.
16 F vagyok, a barátnõm 15 L. 8 hónapja vagyunk együtt és kb ugyanannyira szeretjük egymást csak máshogy mutatjuk ki! :) Én nagyon szeretem kimutatni bárhol bármikor, õ meg nem, kicsit gátlásosabb :) De ez hülyeség h "kevésbé" szeretés, maximum máshogy szeret :)
a nem annyira szeretö félnek a lelkiismeretétöl függ szerintem, hogy mennyire rosszul érinti azt akit szeret, hogy nem szeretheti annyira mint a màsik öt nah ez jó hülyeség.. :D na mindegy én nem tudom nàlunk ki szereti jobban a màsikat, én nagyon szeretem, és tudom, hogy ö is nagyon szeret..sok különbség nem lehet :) de nem tudnàm megtippelni se
Egészen véletlenül keveredtem ide, megmozdult az egerem és másik linket nyomtam. De megdöbbentett a kifejezés, hogy jobban szeret, meg kevésbé szeret. Nagyon idõs vagyok már, de életem során azt tapasztaltam, hogy a szeretetet nem lehet méricskélni. A szeretet vagy van, vagy nincs. A szeretet olyan, mint a terhesség. Nem lehet olyat mondani, hogy én egy kicsit terhes vagyok. Vagy áldott állapotban van valaki, vagy nem. Szóval szerintem a szeretet is ilyen. Vagy van, vagy nincs...
19:41-es Nagyon jó a meglátásod, ...pl.ahol ez már fölmerül az nem szeretet, hanem önzés. Ha nem kiegyenlített a helyzet, akkor az idõvel egyértelmûen tönkremegy. Ha nem szeretnek eléggé az ugyanolyan rossz, mintha valakit megfojtanak a szeretettel. Nálunk úgy érzem kiegyenlített a helyzet. 25 éve vagyunk együtt.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:41 Mindent elmondott.
Egy kapcsolat attól kapcsolat hogy a felek szerelmesek egymásba, hogy ezt menyire mutatják ki nem a szerelem mértékétõl függ hanem a személyiségtõl aki már mefojtja a szeretetével a másikat az passziv agresziv a mérhetetlen rajongás csak eszköz a másik irányitására.
Nah ne, , , most történt ez az eset meg velem...a lány nemérzett sokmindent de én egyszerûen belebolondultam....
Milyen jól megfogalmaztad! Szebben vis jobban én sem tudtam volna. Tetszik a meglátásod is. Mennyi idõs vagy? Általában ilyen dolgokról is csak a nõk agyalnak! Ebbõl is látszik, milyen különbözõek nõk és férfiak gondolkodása.
Ha szembetûnõ a különbség, tehát kiderül, akkor nagy a különbség, az gáz.
A kérdező hozzászólása: Itt arra gondoltam, ami érzékelhetõ.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: szerintem nincs igazad. Anyukámat jobban szeretem, mint a szomszédnénit. A kapcsolatunk elején a barátomat sokkal kevésbé szerettem mint most, de nem egyik pillanatról a másikra szerettem meg, hanem fokozatosan. Ha a szeretet vagy lenn, vagy nem, és nem lenne a kettõ között semmi, akkor nem lenne értelme annak a kifejezésnek, hogy egyre jobban szeretsz valakit. Nem?
akit jobban szeretek:D
amelyiket jol tarkon lehet rugni
Amelyik jobban szopik, ofkoz
Ha az elsõ jól néz ki akkor õt.
Ennél kicsit több adat kéne ahhoz, hogy meg lehessen válaszolni a kérdést...
ha csúnya vagy akkor tudod a választ
A kérdező hozzászólása: 16:55 Elnézést, de te meg mi a francról beszélsz? :P
gondolom te vagy a csunya nagyonszeretõ könnyû préda és féltékeny vagy a qrva jól kinézõ plázapcicákra amugy én egyiket se választanám, egyik sem jó
nehéz préda=nagyvad=dagadt??
Mibõl gondolod, hogy könnyû préda, vagy unalmas az, aki szeret téged? A nehéz préda max a melleit döngeti majd, hog te is megvoltál neki, aztán kakukk. Szerintem ezt magaddal kéne megbeszélned. Ha meg lány vagy, hagyd a francba a srácot. Találsz jobbat is :)

Janicsák Veronika melyik zenéjében van benne ez a részlet: "nem tud jobban fájni, hogy nem szeret belém. "?

Nagyon fontos lenne ha valaki megtudná nekem mondani a zene címét! El?re is köszi!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!