Találatok a következő kifejezésre: Melyik szülésznő legjobb a székesfehérvári kórházban (1 db)

Melyik szülésznő a legjobb a székesfehérvári kórházban?

Legjobb válasz: Szia! Én a Bognár Idához járok. Nekem nagyon sokan ajánlották és csak jót hallottam róla. A szülésrõl még nem tudok nyilatkozni, de a kezdetektõl hozzá járok és én nagyon meg vagyok vele elégedve. Remélem segítettem. 33 hetes kismami

Szia! Én a Bognár Idához járok. Nekem nagyon sokan ajánlották és csak jót hallottam róla. A szülésrõl még nem tudok nyilatkozni, de a kezdetektõl hozzá járok és én nagyon meg vagyok vele elégedve. Remélem segítettem. 33 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! fel fogom keresni õt! Sok sikert a szüléshez!!!
Mészáros Mariann és Bozsa Anikó (év bábája is volt tavaly)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Extrém vagy gyors szüléses történeteket irtok?

14

5 oraja elfolyt a magzatvizem viszont nem jonnek a fajasok. Mikor lesz meg a babam? Vkinek tapasztalat?

Persze tudom, hogy nem vagytok josok es nem lehet tudni. De aki hasonloann jart mikor tarthatta a kesseben a babajat? Vszinuleg oxit fogok kapni ha nemn indul meg bar nem tudom mikor...

26

37 hete vagyok és a harmadik babám. Napok óta görcsölgetek, de ma úgy görcsölt a derekam meg a hasam is hogy azt hittem menni kell. Aztán csillapodott. Szülhetek hamarabb? Az első két gyermekemnél ilyen nem volt.

1

Hogy vannak a dioptriák (pluszos), amiktől nem engednek természetes módon szülni, hanem császároznak?

2

Szült itt valaki Szolnokon a Hetényiben?

Minden érdekelne a szülésről, és a kórházban töltött napokról! :-)

3

Ez tényleg így van?

Tegnap óta nem olyan aktívan mozog a babám. Mozog csak másképp mint eddig :) Nem olyan erőteljesen alig érzem. Ez a szülést jelentheti? Mert azt halottam, hogy van akinél belassul a mozgás szülés elött. Vagy azt hogy kell értelmezni, hogy belassul? Semmi fájás az NST sem mutat semmit. Néha vannak enyhe görcseim de ezen kívül semmi. 39+2 hkm.

7

Mennyi az esélye annak, hogy azon a napon szüljek, amikorra kivagyok írva?

4. gyerek!

9

Ha 3 szülés természetes úton volt, akkor 4. szülésre programozott szülést kérhetek? A 3. babámnál volt egy kisebb komplikáció és elhúzódó szülés volt.

5

Hogyan kell pontosan mérni a fájások idejét?

A fájás elindulásától a következő fájás elindulásáig eltelt idő a két fájás közötti időérték, vagy az egyik fájás végétől a másik fájás kezdete közötti értéket kell nézni?

4

Mit csinaljak h gyorsabban forrjon, gyogyuljon a sebem? Kozeli allapotban van h szetnyiljon?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!