Találatok a következő kifejezésre: Melyik szülésznő legjobb (3 db)

Az Szent István kórházba melyik szülésznő a legjobb?

Kérek mindenkit, hogy akinek vannak jó és rossz tapasztalatai írjanak, hogy kit válasszak, esetleg kit nem! Tarifákat is írjatok ha tudtok, illetve, hogy ki mi mindenben segít!

Melyik szülésznő a legjobb a Dél-Pestibe?

Legjobb válasz: Türhetö mind!!!Dél Tepsi jó proli kórház,proli személyzettel!Semmi luxusra,ill.tankönyvi,normális hozzáállásra ne számits!

Türhetö mind!!!Dél Tepsi jó proli kórház, proli személyzettel!Semmi luxusra, ill.tankönyvi, normális hozzáállásra ne számits!
Ha még aktuális, egy Nóra nevû hölgyrõl hallottam, hogy nagyon kedves.
Kunszt Nóra, Juhacsek Ildikó
Gerdei Helga a legjobb! Timi is szuper igazából aki ott szülésznõ mindegyik kifogástalanul végzi a munkáját!
Blahó Éva.

Melyik szülésznő a legjobb a székesfehérvári kórházban?

Legjobb válasz: Szia! Én a Bognár Idához járok. Nekem nagyon sokan ajánlották és csak jót hallottam róla. A szülésrõl még nem tudok nyilatkozni, de a kezdetektõl hozzá járok és én nagyon meg vagyok vele elégedve. Remélem segítettem. 33 hetes kismami

Szia! Én a Bognár Idához járok. Nekem nagyon sokan ajánlották és csak jót hallottam róla. A szülésrõl még nem tudok nyilatkozni, de a kezdetektõl hozzá járok és én nagyon meg vagyok vele elégedve. Remélem segítettem. 33 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! fel fogom keresni õt! Sok sikert a szüléshez!!!
Mészáros Mariann és Bozsa Anikó (év bábája is volt tavaly)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!