Találatok a következő kifejezésre: Melyik szülésznő az (6 db)

Az Szent István kórházba melyik szülésznő a legjobb?

Kérek mindenkit, hogy akinek vannak jó és rossz tapasztalatai írjanak, hogy kit válasszak, esetleg kit nem! Tarifákat is írjatok ha tudtok, illetve, hogy ki mi mindenben segít!

Melyik szülésznő jobb az Imre Kórházból: Fanta Zsuzsa vagy Csizmadia Erika?

Más ajánlást is szívesen vennék!

Legjobb válasz: Ha a Szent Imrérõl beszélünk,akkor Tóth Irénke. Én nem szültem nála,de sok jó hallottam róla. 33 hetes kismami

Ha a Szent Imrérõl beszélünk, akkor Tóth Irénke. Én nem szültem nála, de sok jó hallottam róla. 33 hetes kismami

Ha az orvost és a szülésznőt is felfogadtad, melyiknek mennyit adtál?

Az orvoshoz magánrendelésre járok, ez esetben is az alkalmankénti ár tízszeresét kell/illik neki adni? Õ az a típusú orvos, aki nem mond árat, ha rákérdez vki. (Budapest)

Legjobb válasz: Nekem sem mondott árat a doki, magánrendelésén 9 ezret szoktam fizetni, így Neki 90 ezret adtunk. A fogadott szülésznõnek 40 ezret. Tõle megkérdeztük, hogy mennyit szoktak adni általában, és ennyit mondott. Budapest, Sote II.

Nekem sem mondott árat a doki, magánrendelésén 9 ezret szoktam fizetni, így Neki 90 ezret adtunk. A fogadott szülésznõnek 40 ezret. Tõle megkérdeztük, hogy mennyit szoktak adni általában, és ennyit mondott. Budapest, Sote II.
Sote 2-n 30 ezret a szülésznõnk (dokim ennyit mondott) és dokinak 80-90 körül szántunk de 100 lett, mert nagyon elhúzódó, komplikált szülésem volt a végén császárral és teljesen a dokin múlt, hogy idõben cselekedett, mert különben nem szundizna itt a másik szobában a végeredmény.. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Dokit csak a 32. héten fogadtunk, így õ 40000 kapott, amúgy 70000 a tarifája. Bejártam hozzá a kórházba, így a terhesgondozásért nem fizettem. Szülésznõ 15000 kapott.
Sz.helyen a dokinak 45000, a szülésznõnek 25000ft. A dokival csak a 36. héten találkoztam, elõtte máshoz jártam.
Bp., idén szeptember.A dokim magánrendelése 14000/alkalom, a szülésért 70 ezret kapott(70-90 között kér, azért az alap összeget adtuk, mert 2 óra alatt lett meg a baba, és nem volt velem teendõje, mert nem volt gátmetszésem, és nem is repedtem), a szülésznõ tarifája 30000 ft(ebben a kórházban).Mi többet adtunk, mert Neki, mert imádjuk, profi, õ csinálta a CTG-t is, amiért nem kért pénzt, ráadásul nem is elõször szültem Vele, és gátvédelmet is alkalmaz.
Utolsó vagyok, ja és Budapesten szültem
Doki 60, szülésznõ 30. Nálunk sem mondott árat a doki, egyedül annyit mondott, hogy a szülésznõknek szoktak 30 ezret adni. Az orvos magánrendelése 9 ezer volt, eszem ágában sem volt annak a 10szeresét adni. Azóta is hozzá járok, ugyanolyan kedves , barátságos, és mindig megismer!
A doki a szülésért 50. 000 forintot kapott, persze a terhesgondozás során is adtunk Neki pénzt, úgyhogy összességében kb. 90. 000 Ft volt. A szülésznõnek 25.000 forintot adtunk.
Huh, jó drágán szültetek elõttem szólók - nem tudom, de szerintem vidéken sokkal barátibbak az árak! Mi összesen szántunk 100.000Ft-ot a szülésre, 70-30 ezer arányban elosztva, végül a doki 60-at, a szülésznõ 40-et kapott, mert õ volt ott végig, rengeteget segített, így láttuk jónak. Nekem mindenki azt mondta, hogy túlfizettem a szülésznõt, ált. 15-20 ezret szoktak kapni...
A dokim 100ért vállal szülést. (havi vizsgálat 10.e.Ft) A szülésznõ pedig 40ért vállal.
90 és 30
Szintén sote2: dokinak 70e (a10x-es magán 100 lett volna), szülésznõnek 40e, mert szuper profi, aranyos volt.


Olyan kismamák tapasztalatait várom, akik a szigetvári kórházban szültek. Melyik orvosnál és milyen volt az ellátás, fogadott orvos, szülésznő, stb?

Legjobb válasz: Én a Rétvári Doktor úrnál szültem a szülésznõm Csirke Rita volt! Hihetetlen jó páros, csak ajánlani tudom! Rita végig ott volt velünk a vajúdóba is a szülõágy mellõl se mozdult el! A doki hamar beért, csak jót tudok róla is írni! Az ellátásban sem volt kifogás! Minden nõvér és szülés nagyon rendes, ha kérsz valamit rögtön segítenek. Ruzicska és a Kerner doki kiborítóan semmit nem csinálnak! Mikor szülsz? van dokid?

Én a Rétvári Doktor úrnál szültem a szülésznõm Csirke Rita volt! Hihetetlen jó páros, csak ajánlani tudom! Rita végig ott volt velünk a vajúdóba is a szülõágy mellõl se mozdult el! A doki hamar beért, csak jót tudok róla is írni! Az ellátásban sem volt kifogás! Minden nõvér és szülés nagyon rendes, ha kérsz valamit rögtön segítenek. Ruzicska és a Kerner doki kiborítóan semmit nem csinálnak! Mikor szülsz? van dokid?
A kérdező hozzászólása: Csak decemberben. Dokim a Ruzicska, szerinted nem jó választás? Szülésznõt még nem választottam.
Én nem szeretnék beleszólni kit választasz, de nekem a Ruzicska nem szimpi. Mellettem a csajszit 3 napig kínozták, Kerner volt ügyeletben, se fájdalomcsillapítót nem adott neki, meg se vizsgálta, akkor jött a Ruzicska és rögtön bevitette a szülõszobába, de közölte, hogy csak este 8 kor császározza meg, hozzáteszem a 3 napja vajúdott és akkor bejött délkörül a dokim és rögtön kivette belõle a babát, már teljesen megnyúlt a baba feje, nem is kicsit....és csak a Rétvárit ajánlom vagy az Écsit, bár õ nagyon vaskalapos, a Rétvárival olyan személyesebb kapcsolatot lehet kialakítani, ami szerintem fontos egy szülésnél. Mondjuk a Rétvári foglalkozott az összes "anyátlan" beteggel is. Csak dícsérni tudom, meg a Ritát is, de nem akarom, hogy õt válaszd miattam és utána megbánd. Ha gondolod menj el egyszer hozzá a rendelésre és döntsd el melyik a szimpatikusabb. Fiatal vagy amúgy, mert õ olyan viccesebb alak, aki a doktor úr és beteg kapcsolatot szereti annak az Écsit ajánlom!
A kérdező hozzászólása: 29 vagyok. Megfontolom tanácsod! köszi!!!

Szent Imrében Vas Gabriella szülésznő kivel, melyik orvossal szokott együtt dolgozni? Van ilyen, vagy épp az ügyeletessel?

Legjobb válasz: Általában Bálintékkal, illetve Zsigmond és Kovács dokival, és mindenkivel, aki az alternatív szülés híve. De nyilván, amikor be van osztva, akkor az ügyeletessel is. Csak ajánlani tudom õt! Remekül végzi a munkáját!

Általában Bálintékkal, illetve Zsigmond és Kovács dokival, és mindenkivel, aki az alternatív szülés híve. De nyilván, amikor be van osztva, akkor az ügyeletessel is. Csak ajánlani tudom õt! Remekül végzi a munkáját!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!