Találatok a következő kifejezésre: Melyik szúnyogírtó legjobb (2 db)

Melyik a legjobb szúnyogirtó?

Legjobb válasz: Valami piszok tõmény citromhéj aromát kaptam (5litert). Mitcsináljak vele? 1/2decis üvegbe tölt, ajándék szomszédnak. Belerakott a párologhatatójába. Rájött hogy se légy se szúnyog.Azóta magam megken, szúnyog elkerül.Vagy rongyra rácsepegtett, és magam mellé tesszem

Valami piszok tõmény citromhéj aromát kaptam (5litert). Mitcsináljak vele? 1/2decis üvegbe tölt, ajándék szomszédnak. Belerakott a párologhatatójába. Rájött hogy se légy se szúnyog.Azóta magam megken, szúnyog elkerül.Vagy rongyra rácsepegtett, és magam mellé tesszem
A kérdező hozzászólása: hát nem semmi!!

Melyik szúnyogírtó a legjobb ár/teljesítmény szerint? A kéklámpás elektromos, a párologtatós vagy netán a kemény lapos?

Eddig csak kemény laposat használtam de büdös és fél óra elteltével már nem használ.

Legjobb válasz: A kéklámpás akkor hatásos ha már bejutottak a lakásba a kis vérszívók. A párologtatós 2-3 hétig hatásos, és távol tartja õket, vagyis nem bírják a szagát és nem mennek oda. Bár van köztük fakír az megkockáztatja a bejutást. Olyankor jön a fújás!

A kéklámpás akkor hatásos ha már bejutottak a lakásba a kis vérszívók. A párologtatós 2-3 hétig hatásos, és távol tartja õket, vagyis nem bírják a szagát és nem mennek oda. Bár van köztük fakír az megkockáztatja a bejutást. Olyankor jön a fújás!
Év pár éve vettem néhány olcsó (2-3 ezer ft.) kéklámpás moszkító irtót. Lehet, hogy jó szúnyog ellen, mert mostanában nem látom õket a lakásban. (bár mindenütt van szúnyogháló) Ürítéskor viszont leginkább a szúnyogtól is kisebb molyok alkatrészeit látom benne! Egyszer találtam egy éjjeli lepkét is benne, de az még mászott rajta, nekem kellett elintézni. Kéklámpásból szerintem csak a nagyok érnek valamit (azok, amiknél hangos csattanást lehet hallani, mikor elégetik a rovarokat) amik pl. a MOL kutak ajtói felett vannak, de azok 20-30 ezernél kezdõdnek!
nekünk egy kb. 2000 forintos kéklámpás van. eredetileg arra vettük, hogy ha megyünk az anyóshoz, akkor nyugodtan ki lehessen ülni a verandára. egyszer gondoltam egyet, amikor az asszonyt összemarták a szúnyogok (engem nem esznek) és fellógattam az ágyunk fölé. ha a tv is megy, de amúgy sötét van, akkor nem ér semmit, de ha kikapcsolom a tv-t, akkor egybõl írt mindent. se szunyog, se lepke, se légy, se semmi nem ússza meg. szóval nálunk bevált, de csak akkor tud mûködni, ha nincs más fényforrás a közelben.
Nekünk a konektorokban vannak keménylapos morteines vackok.A lányom allergiás a szúnyogcsípésre így 12db van a lakásban, meg szúnyogháló az ágyak fölött, meg még be is kenem a végtagjait kampec habbal.Így talán nem csípnek a szemetek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor én is beújítok egy olcsóbbra, más fény úgysincs éjszaka (max néha a számítógép Power meg HDD LED-jei égnek).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!