Találatok a következő kifejezésre: Melyik sorozat a (468 db)

Szerintetek melyik sorozat a jobb? Pretty Little Liars vs. Vámõírnaplók?

Szerintem a PLL jobb,bár lehet azért mert a Vámpírnaplókból csak a 3 évad elején járok és a PLL-nek az összes levetített részét láttam már..

Legjobb válasz: a két sorozat teljesen más de nekem jobban tetszik a vámpírnaplók:)

a két sorozat teljesen más de nekem jobban tetszik a vámpírnaplók:)
nekem a Pll már kicsit erõltetett...de a Vámpírnaplóknak az utolsó évadja sem tetszett...
Én mind a 2-õt imádom. <3 De ha választanom kell akkor nagyon kicsivel, de a vámpírnaplók a nyerõ, de csak Ian miatt :D kedvenc színészem.
én is nézem mindkettõt. a vámpírnaplók a kedvencem azt imádom<33333 A PLL-t is szeretem, de már nem tudom hova húzzák ezt a dolgot.. most ki A meg ilyenek.. még egy évad lesz belõle aztán mozifilmet csinálnak elvileg és abba derül ki h ki A... kicsit már uncsi..
mivel a tvd elejetol kezdve nezem, pllt csak 1 eve, ezert tvdhez mar jobban kotodom:Dde mind2t imadooom<3
Vámpírnaplók :)
A TVD jobb , a PLL túl vontatott nekem .

Melyik sorozat a legbrutálisabb, legbetegebb legaberráltabb?

Több is jöhet :P

Legjobb válasz: a vv az jóóó :D

a vv az jóóó :D
Barátok Közt
dóra, a felfedezõ
Aberrált a Lucky Louie, de jó értelemben. Brutális?-olyat nem tudok.:)
Való Világ
joban rosszban, baratok kozt
A kérdező hozzászólása: Hmm... Köfi a hasznos kommenteket :D:D:D Én valami véresre gondoltam, bár ezt gondolom, ti is tudtátok... :D
Dexter
Spartacus Vér és Homok

Szerintetek melyik sorozat a jobb? Dragonball vagy Naruto?

írjatok indokot is, de megkérek mindenkit, hogy ne szarozza, meg ne fikázza le egyik sorozatot se, csak írja le, hogy melyik, és hogy miért jobb.

Legjobb válasz: Egyértelmû, hogy a Dragon Ball...soha nem fognak ennél jobb animét csinálni!

Egyértelmû, hogy a Dragon Ball...soha nem fognak ennél jobb animét csinálni!
Kiskoromban én is néztem Dragon Ballt de nem nyerte el a tetszésem. Valahogy a Naruto jobban megfogott!:) Most Shippundenbe nézem! Eszméletlen jó mese!:)
Ezt kérdezni kell ? DRAGON BALL!!!!!! :-) persze kinek a pap kinek a papné lánya másvalakinek meg a papné lányának a barátnõje ja-ja
A kérdező hozzászólása: igazság szerint a dragonball minden részét láttam, a Naruto-t pedig most kezdtem el nézni, és azért tettem fel a kérdést, hogy nagy átlagban kinek melyik sorozat tetszik jobban, és hogy miért. Köszönöm a válaszod! :D
Kedves 3. kommenetlo Naruto NEM MESE!!!HANEM ANIME Kedves kerdezo nekem Naruto sokkal jobban tetszik
A kérdező hozzászólása: a Shippudenben ott tartok ahol az anime is, és biztosíthatlak, hogy Goku erejét meg sem közelíti :) de nem is ez a lényeg
de te csak a sima Narutot nezed ott meg nem kozeliti meg de a Naruto shippuudenben mar rohadt eros lesz.
A kérdező hozzászólása: én elhiszem ha valaki nagy fan, de azért az erõviszonyokkal legyünk tisztában:) Naruto meg se közelíti Goku-t, de nem is ezen múlik h melyik anime jobb
A Naruto szerintem jobb mint a DB , mert Naruto erosebb mint Goku ...De meg lenne mit irnom mind1 Naruto jo es kesz.
Egyik sem a kedvencem, de akkor már inkább a Naruto.
Songoku és társai egyértelmûen!!


Melyik sorozat a lent leírt?

Bankban túszokat ejtenek kártyalap-maszkos emberek.

Legjobb válasz: A zöld íjász http://www.port.hu/a_zold_ijasz_arrow/pls/w/films.film_page?..

A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, de nem ez lesz az. Az elsõ néhány részt néztem, talán 2-3-at, addig a bankban játszódott. A linkelt film pedig nem. Vagy talán nem kártyalaposok, de az biztos, hogy valami nem sima maszkos emberek.
Elõszöris ez egy sorozat, nem film és én erre gondoltam: http://www.port.hu/pls/me/media.print_media_popup?i_area_id=..

Melyik sorozat a legjobb és miért? Pretty Little Liars, New Girl vagy Glee?

nem tudom eldönteni, hogy melyiknek álljak neki, most fejeztem be a Gossip Girlt.... esetleg más sorozat ezeken felül?

Legjobb válasz: ezek közül csak a glee-t nézem, de az nagyon tetszik. jók a zenék amiket feldolgoznak benne. ezen kívül még ajánlom: odaát, vámpírnaplók, grace klinika, így jártam anyátokkal, született feleségek. én többek között ezeket nézem, nekem nagyon bejönnek . :)

ezek közül csak a glee-t nézem, de az nagyon tetszik. jók a zenék amiket feldolgoznak benne. ezen kívül még ajánlom: odaát, vámpírnaplók, grace klinika, így jártam anyátokkal, született feleségek. én többek között ezeket nézem, nekem nagyon bejönnek . :)
Én pedig a Glee-n kívül a többit nézem, amit írtál. A new girl nekem nagyon tetszik, könnyed humor van benne, nem hosszúak a részek, mindig feldobta kicsit a napomat. A pretty little liars is egész jó, sok rejtély tele romantikával. Rengeteg más egyéb sorozat is van, ami tetszhet.
én még a Skins címû sorozatot tudnám ajánlani :) (nekem eddig a GG volt a kedvencem, de most már teljesen Skinsfüggõ lettem) :)
én mindegyik sorozatot néztem a new girl a legfrissebb számomra de attól függ mit szeretnél a gossip girl után hasonlót mint az vagy valami mást ?! Én az összeset ajánlom a new girl-t mindenképpen mert vicces de nekem kevés mert rövidek a részek és még csak 2 évad van belõle ezért sajnálom is hogy megnéztem de a pretty little liars szerintem nagyon hasonlít a gossip girl - hez hasonló az alapja is de itt inkább a lányok vannak elõtérben és kicsit krimisebb de nagyon jó a glee pedig ilyen ábrándozós kissé hétköznapias de tele nagyon jó feldolgozásokkal :)
Pretty Little Liars-t nagyon szeretem a New Girlrõl eddig még nem hallottam de a kommentek miatt majd utána nézek és a Glee áh örök kedvenc ^^ :D
abszólut a New Girlt ajánlom, könnyed és tele van humorral, minden rész élvezhetõ, a szereplõk pedig fenomenálisak. Ezenkívül esetleg HIMYMet (így jártam anyátokkal) ajánlhatom, csak msot kezdtem bele, és hihetetlenül jó!!
New Girl! Mostanában kezdték el adni a Baby Daddyt is, szerintem szórakoztató az is :) ja, és más mûfajban: Teen Wolf, az elsõ évad is jó volt, de a második messze túlszárnyalta azt. : )
Nekem a Pretty Little Liars a kedvencem.
A Big Bang Theory-t és a Pretty Little Liars-t nézem, mindkettõ a kedvencem a maga mûfajában. Persze kinek mi jön be. Ha Big Bang Theory-t akarsz nézni akkor szerintem elõny, ha legalább olvastál már a kvantumfizikáról (én régen bele voltam bolondulva, azért is jön be a sorozat :D) de végül is Star Warsról, Star Trekrõl is szó van sokszor, ezeket én nem nézem, de mégsem zavaró hogy ennyiszer megemlítik. A Pretty Little Liars-ban sok a történetszál, ezért soha nem unalmas. Nem túlzottan sok a "nyálas rész", de azért van, szerintem tökéletes összhangban. Amúgy a Gossip Girl-t én elkezdtem nézni, de csak az ötödik részig jutottam, szóval az nekem nem jött be. A The Lying Game-t nézem még, ha nagyon unatkozol elmegy, de nem vagyok megelégedve a fõszereplõ színészi alakításával... Ugye két embert játszik el, és Nina Dobrev alakítása után (vámpírnaplók) hát nem esett valami jól nézni azt a szenvedést... Remélem tudtam segíteni :D
A New Girl nagyon jó, csak ajánlani tudom. Nagyon jól sikerült sorozat lett! A Glee-t egy idõben nem szerettem, de ha szereted a zenéket, akkor ugyanúgy rád fog nõni, mint rám. Mostmár nagyon szeretem. A PLL-t meg bepróbáltam, de nekem nem jött be, én mindig nagyon komolytalannak tartottam ezt a gimis csaj fenyegetõzik meg gyilkol stb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi kommenteket.. :) nehéz a döntés:D:P am és a The Big Bang Theory-t valaki nézi?:D:P azt elfelejtettem beleírni a kérdésbe.... Skins-nek az amcsi változatát láttam, és utána elég furcsa volt nézni a britet, szóval azzal nem tudom milegyen:D
Nekem a Pretty Little Liars a kedvenc. Mindig izgalmas. Ja meg a Gleet is szeretem. Nagyon aranyosak és szerethetöek a szereplök. A harmadikról még csak nem is hallotam.
bk
Jóban Rosszban :)
mostanság (a földrengés óta) elvileg többen nézik a jóban rosszbant...legalábbis én ezt hallottam
Jóban rosszban!!
Jóban-rosszban <3
Jóban Rosszban <3
Jóban rosszban*--*

Melyik sorozat a jobb a forma 1 vagy az indycar?

Legjobb válasz: Ez valóban nézõpont kérdése. Európában az Indycarnak soha nem volt olyan a hírverése mint a Forma-1-é. Néztem én az Indycart is az F1 mellett, de teljesen más a kettõ. Ettõl még mindegyik szerethetõ. Barichello meg nem az elsõ aki átment, de ez nem jelent semmit. Viszont ha belegondolok, még Amerikában is jól ismert pilóták az F1-es versenyzõk, míg az Indycarból egy európai nem sokat tudna felsorolni...

Ez valóban nézõpont kérdése. Európában az Indycarnak soha nem volt olyan a hírverése mint a Forma-1-é. Néztem én az Indycart is az F1 mellett, de teljesen más a kettõ. Ettõl még mindegyik szerethetõ. Barichello meg nem az elsõ aki átment, de ez nem jelent semmit. Viszont ha belegondolok, még Amerikában is jól ismert pilóták az F1-es versenyzõk, míg az Indycarból egy európai nem sokat tudna felsorolni...
na most mondok neked valamit.. Barichello 1 közepes pilóta az F1-ben, átment az Indycar-ba, és olyan köröket ment elsõre, mint a legjobbak, akkor mirõl beszélsz te?!
F1 sokkal színvonalasabb, izgalmasabb "közelebb vannak" (személyiségre gondolok) a pilóták. Az indycar meg lemásolta az f1-et, csak az indyben 50 csõlátású ember köröz egy ovális pályán 400al, ahová nem is kell autóvezetési tudás, csak tartani egy irányba a kormányt és padlógáz.
forma 1 sokkal jobb
Átment az Indybe és ugyanúgy egy közepes pilóta. Pedig ott ugyanolyan technika van alatta mint a bajnokság éllovasai alatt. Eddig a legjobb helyezése egy 8. Az F1-ben is kb így ment pedig ott az egyik leggyengébb technika volt alatta.
" "közelebb vannak" (személyiségre gondolok) a pilóták" Ha ezzel most arra célzol hogy néhány versenyzõ mát járt a másikban az oké, csak az sokat nem ad hozzá a színvonalhoz, hogy melegek versenyeznek. "Az indycar meg lemásolta az f1-et, " Õh F1 elsõ szezonja 1950. Indy elsõ szezonja 1902. Akkor most ki másolt kit? :) "csak az indyben 50 csõlátású ember köröz egy ovális pályán 400al, ahová nem is kell autóvezetési tudás, csak tartani egy irányba a kormányt és padlógáz." Az indyben nem csak ovál pályák vannak. Az meg hogy ehhez tehetség sem kell... azért nem merik bevállalni az F1-es barbifiúk. Aki meg bevállalta csúnyán felsült :)
Az f1 az idomított majmok versenye az indycar az igazi versenyzõké. Hogy kinek mi tetszik jobban? Azt döntse el maga. Én a versenyre szavazok a majomparádéval szemben.
# 34 Az indyben komolyabb G hatások vannak mint az F1-ben és nem csak oválon versenyeznek.
Nekem az F1 jobban tetszik.Nem hiába hívják királykategóriának.Az F1 nem arról szól, hogy egy oválpályán nyomjuk mint állat. Legalább akkora jelentõsége van a gumiknak, a taktikának, bokszkiállásnak, (és még sorolhatnám), mint a sebességnek, és az elõzésnek.Továbbá aki lemajmozza az F1-es pilótát.Megnézném, hogy 1-2 jelenlegi Indys pilóta, hogy tudná elviselni azokat az erõket, amiket egy F1-es pilóta kap, valószínûleg sehogy.És mit jelent a kamuelõzés?Én inkább kemény test-test elleni küzdelmeknek hívnám.Szal errõl ennyit.
Igaz-igaz! Button, Alonso valóban sokoldalúbb és harcos, egyben autókímélõ.. És Power is nagy lehetne F1-ben ... csak hát a legnagyobbak nem cserélnek ugye.. :D (Csak egy hétvégére lécci-lécci.. :D )
#29 Van magyar kommentár a sportklubon. És nem is rossz. Jobb mint makogós Wéber meg Mezei Dönci.
#26 Akkor a "futottak még" versenyzõ sok ilyet csináljon még.. :) Na de komolyan: teljesítmény tekintetében Kimi és csapattársa Grosjean igen szépet mutatott. Miért nem sikerült ez másoknak? De mindegy is. Néztem az Indy-s Long Beach-i versenyt, de nekem az nagyon mûanyag még annak ellenére is, hogy amúgy szoktam nézni ha idõm engedi.. max utólag. Itt nem karattyolja mindenki a végeredményt, így egy hét szünettel is megnézhetem. De komolyan unalmasabb volt számomra mint az F1. De van azért ellen példa is, elismerem... csak ritkábban. Most ott tartunk, ahol már régen. Négy futam és négy gyõztes az F1-ben. Ez azért tök jó szerintem. Barichello meg most ugyanott versenyez, ahol az F1-ben abbahagyta. Bár hagyjunk idõt neki, szoknia kell a kocsit. Sato-tól majd tanulgathat.. :) )))
#27 Nekem az szuper izgalmas versenyrõl nem egy rajt-cél gyõzelem jut eszembe néhány mûelõzéssel megfûszerezve. Az IndyCar-ban nagyon jó versenyek vannak annak ellenére, hogy ott gyakran vissza kell venniük, mert az új mocik elõszeretettel füstölnek el, míg az f1-ben az ezer éves V8-asok bírják a strapát, de még így is jóval látványosabb csatákat, elõzéseket lehet látni az Indyben, az F1-ben meg megy a zónában az elengedõsdi, azon kívül egy darab manõver nem volt ma. Szóval lehet ezt akárhogy ragozni, én inkább nézek igazi versenyzést mint celebparádét háborús övezetben meg kamu elõzéseket.
#28 Oké, igazad van, vannak mûbalhék a Forma-1-ben, de azért remek kis csatákat látok ott. És ami még az Indy ellen szól, hogy nincs magyar kommentár, ami jó lenne. Komolyan többen néznék Magyarországon is... Mert angol tudás ide-angol tudás oda, az mégis csak jobb lenne. Tavaly kicsit elegem volt a Forma-1-bõl, de most van remény, hogy visszakapom a "játékom" azzal, hogy kiegyenlítettebb eddig a verseny. Félre ne érts, én nem vagyok az Indy ellen, mindkettõ jó a maga nemében, de közelebb áll az F1 hozzám. Meg lehet gyõzni, nem vagyok bigott F1-es rajongó, de nem szükséges, látom, nézem mindkettõt. Bár megnézném Franchittit, Castroneves-t F1-ben, éppen úgy mint Vettelt, Hamiltont Indy-ben.. Vicces lenne. :D
de a nézõknek biztos nem nagy élvezet az, hogy körbe-körbe mennek az autók :)
#37 Indianapolisban tegnap 300 ezren voltak kint. Monacoban hány nézõ is volt tegnap? Ja hogy közzé sem merik tenni olyan szánalom a helyi nézõszám? Akkor asszem ez a kérdés meg van válaszolva.
#38 - mert Monacóban olyan sokan elférnek ugye? pff...
Monaco-t felhozni példának elég nagy lámaság volt, az egy egyedi pálya. Indycarra meg persze hogy sokan mennek(oválra) mivel egy k*rva nagy aréna az egész és jóval olcsóbb az F1-nél. Ez kell az amcsinak, hogy olcsó legyen a jegy, mellé tudjon még venni tonnaszámra hotdog-ot, ne kelljen érte meg erõltetni magát és lásson nagy baleseteket.
#39 Monaco a legnépszerûbb verseny, és van ott hely bõven. De jó akkor nézzük kínát, vagy koreát, vagy akármelyiket. Mennyien mennek ki egy versenyre? 10-20 ezren? Akkor errõl ennyit, hogy mi érdekli jobban az embereket.
Amíg az indyben belátod az ovált teljesen 1 nézõpontból, addig az F1-nek maximum 2 kanyart vagy 1hosszú egyenesét látod. Nyílván az is nagyon élvezetes, de nem annyira. Ezért sokan inkább a TV-be nézik. Tehát a nézõszámot ezért nem lehet összeveteni a 2sorozatban. Amúgy az egész olyan, mint az amerikai "foci" vs európai foci. Amerikai focit amerikában nagyon sokan nézik, ismernek minden játékost, addig európában aztmondják, hogy nincs értelme az amerikai focinak. Nyílván van olyan aki mind2-t szereti, de ez a 2 mindig ellentéte lesz egymásnak.
Az f1, mert mostanában nagyon izgalmas, és sok elõzés van benne. Am meg az f1 és az Indy nem egy súlycsoport (szerintem), mert az f1-ben a technikás pályákra koncentrálnak, addig az Indyben a gyors pályákra figyelnek oda...
Pityeeesz - egyébként a kóreai pályát folyamatosan építik a lelátokat is beleértve (egész várost akarnak kiépíteni a pálya köré)... És amint azt már leírták, az indycarban belehet látni az egész pályát, míg az F1-ben nem, és nem 10-20 ezren mennek ki, hanem 50-60 ezren... ERRÕL ENNYIT.
# 44 Korea nem tudom hogy jön ide, ott pl voltak kint 20 ezren legalábbis a hivatalos adatok szerint, de akik ott voltak a versenyen fele ennyit nem tartottak reálisnak. De oké legyen 60 ezer, az hol is van a 250 ezerhez képest? Errõl ennyit ;)
Azoknak akik itt szájalnak, hogy az F1-ben vannak a legjobb a versenyzõk ajánlom a mai F1 futamot. Egy futottak még kategóriás rali versenyzõ ment át a fél mezõnyön minden nehézség nélkül. Ez ám a színvonal :P
vortex123 válasza: Ott van Birka. Az F1-ben egy sereghajtó Williamssel hozta azt amit az Indyben a legjobb technikával. Ez jól demonstrálja a különbségeket. ;)
Minõségre az F1, az IndyCar meg sokszínûbb izgalmasabb. Az F1 inkább az autók versenye, az IndyCar meg inkább a versenyzõké. Versenyzõk az F1-ben a jobbak, de az F1 után a legkomolyabb mezõny pályaautózás terén az Indyben van, az ottani legjobbak vannak olyan jók mint az F1-es élmenõk.
Sorozat a "Sport" kategóriához? eltévedtél, haver:)
#10 Ez gigalol hogy amerikában az F1-esek jól ismertek. A kutya sem ismeri õket, nem véletlen dõlt be minden F1 futam az USA-ban. Senna neve az egyetlen ami ott is mond valamit persze azokén kívül akik az IndyCarban is megfordultak(Fittipaldi, Clark). Szvsz rosszabb a helyzet mint fordítva mert ha neked nem is de egy autóversenyzésben kicsit jártas embernek azért egy Franchitti, Castroneves, Power név elég sokat mond.
utolsó Igen és ez ugyanúgy igaz Amerikára is szal bukta. Ha veszünk egy átlag európait tuti nem tud 1 indycar pilótát se mondani ahogy fordítva is igaz. Ha viszont egy autósport szeretõ embert veszünk mindkét fél tudna. Ez amit te mondtál csak egy begyöpösödött amcsi felfogás.
Utolsó: Csak míg Amerikában egy F1 versenyt jó ha néznek 100 ezren a tv-ben addig európában jóval többen néznek IndyCar-t. Konkrét adatot nem tudok az egész földrészre, de csak Angliában többen nézik az Indy versenyeket átlagosan 100 ezernél. :) Szal ez nem gyöpösödött akármilyen felfogás szimplán a valóság. Õk nézik a sajátjukat, mi erre felé meg nézünk mindent.
na hogy amerikába biztos hogy sokkal tobben nézik az F1-et az 100%! 1 millio a minimum de talán 2 millioan is nézik
#11 Amerikában sokan ismerik az F1 pilótákat, persze itt az autóversenyt figyelemmel kisérõkre gondolok, hiszen számtalan híresség is folyton a futamokon van. De tovább megyek: Ha nem lenne nézettség, nem lenne Amerikában futam. Indy nincs európában. És terveznek egyet még F1-et az Amcsiknál. Hozzáteszem, én jártas vagyok a forma autóversenyekben és a nevekkel is tisztában vagyok. Látom, tapasztalom, hogy a Forma-1 határozottan ismertebb Amerikában, mint az Indy Európában. De isten õrizz, hogy ezen vitázzak, csak a szubjektív tapasztalataimat osztottam meg.
vortex123! Pontos adatot nem tudok mondani, de magáért beszél az, hogy (még ha voltak bukták is) folyton visszatér Amerikába a verseny. Ott megbukik valami, ha nem nézik 5 millióan legalább, tehát szerintem az ötös is reális kép lehet, bár nem tudok pontos adatot, de rajta leszek, mert most már izgat a kérdés. :)
A SpeedTV-n (csak ez a csatorna adja ott az f1-et) a versenyt felvételrõl(mert más hogy nem adják, de élõben amúgy sem nézné a kutya se a nézhetetlen idõpont miatt) a Nielsen rating szerinti 0.15-ös nézettséget ért el. Ez pontos, hivatalos adat. Tavaly a legnézettebb versenynek volt 0.45 a nézettsége ami majdnem fél millió ember. Egyébként az butaság az uccsó hozzászólótól hogy amit nem néznek 5 millióan blablabla. amerikában nem csak 3 csatorna van. Ott az 1-2 milliós nézettség elég komolynak mondható pl a NASCAR versenyeket nézik átlagban 2-3 millióan és az ott toronymagasan a legnézettebb autósport.
Formula1 szerintem sokkal jobb mint az indycar :)
A fenti viták ellenére én hozzáteszem, hogy a Forma-1 sokkal izgalmasabb. Mindkettõt nyomon követem, de az Indy bizony kicsit uncsibb. Ettõl még mindkettõt élvezem...
Szerintem is elég egyértelmû a dolgot. Meg kell nézni a két legutóbbi versenyt, Kína vs Long Beach. Az IndyCarban egy körben volt annyi akció mint az egész kínai gp-n. És ott még nincs is drs meg egyé mû dolgok hogy látványosabbá tegyék a versenyt. :)
Az Indy egy unalmas szar. Bár nem minden pálya ovális de legtöbbször akkor is csak esztelen körözés az egész. Ha nincs egy csattanás törés zúzás akkor nem is érdekelne senkit. Amcsiknak pont jó. Európai szemmel az F1 az autós sport királya.
Az F1 egy unalmas kakkancs rakás, csak akkor van elõzés ha a csapat rászól valakire, hogy engedje el a másikat. Két óra nulla történéssel. Kínába is mi történt, egy elõzést nem tudok felidézni, Rosberg elindult az elsõ helyrõl és befutott az elsõ helyen. Az ilyen 12 éves i love kimis pólóban feszítõ agymosott tinilányoknak persze az F1 az isten, de ha a sportértékét nézzük egy hatalmas nulla. Egy megtervezett show celebekkel.
Az indycar egy unalmas semmi... F1-ben vannak a legjobb pilótak, ha egy F1-es pilóta most indycarba lenne, simán ott lenne az elsõk között, de egy indycaros pilóta semmit se érne az F1ben!
Szerintem ez attól is függ milyen beállítottságú vagy. Európai nézõhöz elvileg közelebb áll az F1, szerintem is ez a jobb kategória. Többségében minõségi pilóták, konstruktõri harcok, viszonylag jó pályák. Indycarban egyen kaszni van, pilótákból csak 1-2 nagy szám a többi elmegy.

A Lenovo laptop megbízható? Melyik sorozat a jó választás?

Legjobb válasz: Lenovok a legjobb notebookok, és itt nincs rossz választás szerintem. Olyan van, hogy megfizethetõ:D De az is messze túl teljesít bármelyik notebookon megbízhatóságban. De pl a ThinkPadX300 az egy nagyon jól sikerült (sub)notebook, 10 órás rendelkezésre állással, munkára ennél jobb notebook nem sok van. De persze ára is van:S Itt van róla teszt: http://prohardver.hu/teszt/thinkpad_x300_a_legujabb_legenda/..

Lenovok a legjobb notebookok, és itt nincs rossz választás szerintem. Olyan van, hogy megfizethetõ:D De az is messze túl teljesít bármelyik notebookon megbízhatóságban. De pl a ThinkPadX300 az egy nagyon jól sikerült (sub)notebook, 10 órás rendelkezésre állással, munkára ennél jobb notebook nem sok van. De persze ára is van:S Itt van róla teszt: http://prohardver.hu/teszt/thinkpad_x300_a_legujabb_legenda/..
A Lenovo-k tényleg jók. Kár, hogy én nem azt vettem.
Nekem is ilyenem van. 3000 n100. Semmi gondom nem volt vele. Cca. 1 éves munkagép. Szerintem jó választás.
Az a baj, hogy rossz bennük a videókártya. Kivéve a drágákat, de arra rámegy az ember gatyája is.
Szerintem megbízható, nekem is jelenleg az van, nem bántam meg. Utolsónak üzenem, minden laptopban gyenge VGA van
nekem http://images.google.hu/images?hl=hu&ei=4qt9S6bHOtSi_Abm5fDw.. -em van :D és szeretem :DD 13/L

Szerintetek melyik sorozat a jobb:a Family Guy vagy a South Park?

Legjobb válasz: A South Park összes részét láttam, de a legújabbak már nem tetszenek...a régiek, amik papírból kivágott figurák, és nem ilyen mindenféle modern technikával elõállított vackok voltak, azokat nagyon bírtam, de most inkább a Family Guy-t részesítem elõnyben ha nézni akarok valamit :) bár még csak 9 évadot láttam belõle :)

A South Park összes részét láttam, de a legújabbak már nem tetszenek...a régiek, amik papírból kivágott figurák, és nem ilyen mindenféle modern technikával elõállított vackok voltak, azokat nagyon bírtam, de most inkább a Family Guy-t részesítem elõnyben ha nézni akarok valamit :) bár még csak 9 évadot láttam belõle :)
South Park
Family Guy
South park
A South Park manapság rettentõ gyenge, néha van 1-2 jó rész, tehát Family Guy.
Family Guy
South Park színvonala ingatagabb, egyes részek felvállalhatatlanul gyér minõséget nyújtanak, míg mások olyannyira kiemelkedõek, hogy kenterbe verik bármelyik Family Guy-féle momentumot, ezen kívül a társadalomkritika ékes mûfaját is fokozottabban adja vissza. Ami viszont az FG mellett szólhat, az nem más, mint a karakterek jellemrajzának kidolgozottabb volta és a poénok általi dúsabb telítettség. Summázva; mindkettejüket imádom, a különbség az adott pillanatban felettem uralkodó hangulatban rejlik. Ha kedélyeim épp filózásra sarkallnak, a South Park mellett teszem le a voksom, míg röhögni vágyódásom eredményeképp a Family Guy elé fogok nagyobb eséllyel beülni. Dönteni nem tudok, nem is áll szándékomban.
South Park. a family guynak már béna poénjai vannnak a 6. évadtól
Family guy.:) *-*

Star Trek rajongók! Szerteném tudni, mi fán terem a ST, de nem tervezem a teljes sorozat végignézését. Mit ajánlotok, melyikkel kezdjem, melyik az a pár, amit érdemes megnéznem?

Legjobb válasz: A teljes sorozat 728 részbõl áll (az összes sorozat összes évadának összes része). Azt tényleg ne kezdd el, ha annyira nem érdekel. A TNG-bõl vagy a Voyagerbõl ajánlok pár részt. Azok leginkább társadalmi, ritkábban személyes vagy technikai problémákat járnak körül, de vannak részek, amik kifejezetten az akcióról szólnak. A Deep Space 9 pedig inkább az egyes személyek fejlõdésérõl szól. Érdemes lehet amúgy inkább nem a sorozattal kezdeni, hanem a 11 film bármelyikével, inkább a vége felérõl. Nem annyira függnek össze a szálak, tehát nézheted bármelyiket. Azok komplett történetek önmagukban is.

A teljes sorozat 728 részbõl áll (az összes sorozat összes évadának összes része). Azt tényleg ne kezdd el, ha annyira nem érdekel. A TNG-bõl vagy a Voyagerbõl ajánlok pár részt. Azok leginkább társadalmi, ritkábban személyes vagy technikai problémákat járnak körül, de vannak részek, amik kifejezetten az akcióról szólnak. A Deep Space 9 pedig inkább az egyes személyek fejlõdésérõl szól. Érdemes lehet amúgy inkább nem a sorozattal kezdeni, hanem a 11 film bármelyikével, inkább a vége felérõl. Nem annyira függnek össze a szálak, tehát nézheted bármelyiket. Azok komplett történetek önmagukban is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!