Találatok a következő kifejezésre: Melyik sampon legjobb (68 db)

Zsíros, lelapuló hajra melyik a legjobb sampon?

Legjobb válasz: Szia! Ha hiszed, ha nem, a legolcsóbb csalános samponok a legjobbak, szinte "érdes" lesz a hajad utána. Ehhez viszont balzsam mindenképp kell, én Gliss Cure-t használok, gyönyörû tartása és illata lesz, és nem zsírosodik úgy, mint más samponnal. :) 21/L

Szia! Ha hiszed, ha nem, a legolcsóbb csalános samponok a legjobbak, szinte "érdes" lesz a hajad utána. Ehhez viszont balzsam mindenképp kell, én Gliss Cure-t használok, gyönyörû tartása és illata lesz, és nem zsírosodik úgy, mint más samponnal. :) 21/L

Szerinted melyik a legjobb sampon márka, nem számít hogy milyen hajtípusra csak márkára vagyok kíváncsi?

És melyek azok amelyekben kevés a vegyszer, a Wu2 tényleg ilyen? köszi

Legjobb válasz: Legjobb sampon márka a Dulgon kids nekem. A WU2-vel az a helyzet, hogy kevesebb az összetevõje, mint a többi samponnak. Ez nem azt jelenti, hogy kevésbé káros, sõt... Ugyanúgy tele van SLES-sel, ami egy nagyon irritatív, erõs anyag. A samponok 95%-ának ez a fõ összetevõje, a különbség viszont az, hogy a többi samponban általában vannak rendes ápoló anyagok is, nem csak a tisztítószer, mint ebben. Gondolom az ára miatt is kispórolják... Hosszú hajra semmiképp nem ajánlom, fõleg az eredeti fajtáját. Nekem 2-3 mosással tönkretette a fenékig érõ hajam. Teljesen kiszáradt tõle a hajam vége, a teteje meg 2x olyan gyorsan zsírosodott, mint elõtte. Barátnõmnek a derék alá érõ haját kellett váll alá levágni, miután 1 évig ezt használta. Szétszáradt és eltöredezett az egész.

Legjobb sampon márka a Dulgon kids nekem. A WU2-vel az a helyzet, hogy kevesebb az összetevõje, mint a többi samponnak. Ez nem azt jelenti, hogy kevésbé káros, sõt... Ugyanúgy tele van SLES-sel, ami egy nagyon irritatív, erõs anyag. A samponok 95%-ának ez a fõ összetevõje, a különbség viszont az, hogy a többi samponban általában vannak rendes ápoló anyagok is, nem csak a tisztítószer, mint ebben. Gondolom az ára miatt is kispórolják... Hosszú hajra semmiképp nem ajánlom, fõleg az eredeti fajtáját. Nekem 2-3 mosással tönkretette a fenékig érõ hajam. Teljesen kiszáradt tõle a hajam vége, a teteje meg 2x olyan gyorsan zsírosodott, mint elõtte. Barátnõmnek a derék alá érõ haját kellett váll alá levágni, miután 1 évig ezt használta. Szétszáradt és eltöredezett az egész.
Hát a WU2 nekem tényleg nagyon bejön. Fõleg az az eredeti, ami kicsit olyan répaszagú. De az az egy amitõl nem zsírosodik olyan gyorsan a hajam.
Nekem a Fructis vált be. Évek óta azt használom. 29/N
Wella Pro series a legeslegjobb szerintem! :)
Szia! Én a Herbáriás Bánfi sampont használom. Abban nem túl sok a vegyszer. Nekem nagyon sokat segített, azóta nem korpás a hajam. 600-900 Ft között szokott mozogni az ára.
nekem borzalmas a hajam. alapból hullámos, de vannak benne egyenes részek, könnyen korpásodik, a töve nagyon zsírosodik-fõleg, ha nem szárítom meg, reggelre a fülem fölött mintha meg sem mostam volna-a vége pedig nagyon száraz. próbáltam már mindent, de tényleg mindent, és nekem csak a head and sholders ami használható.
Én Garnier Fructis-t használok egy jó ideje, és nagyon szeretem. Egyszer kipróbáltam a Syoss-t, de soha többé! Borzalmas.
A kérdező hozzászólása: köszi
Nem tudom, hogy van-e balzsamjuk, lehetséges, hogy az új termékekkel balzsamot is dobtak piacra. Én Elséve kifésülõbalzsamot használok, szinte minden hajtípusra van, nem kell kimosni, mert nem krém hanem spray-állagú, és ennek köszönhetõen nem is nehezíti el a hajat.
A kérdező hozzászólása: köszi és ugye az nem roncsolja a hajat mármint nincs tele vegyszerrel? ja és golf balzsam? vagy wu2 balzsam van?
Szintén Wu2! De nem ezek az új, krémes 250 ml-esek, hanem a klasszikus, nagy 1 literes, a Wu2 Miraculum. Sárga doboz, kék kupak.
Húú a WU2 az nekem is a kedvencem! De ami még nagyon bejön, a Schwarzkopf intenzív olaj sampon.
Nekem most a head&scholders jött be nagyon. Régen én is Wu2-t használtam, jó volt az is! Nekem még a baba sampon szokott jó lenni:) 16/L
Nekem csak a Head&Shoulders vált be, mióta ezt használom, nem korpásodik, és nem is zsírosodik annyira.
Syoss.
GLISS KUR!!!

Eszméletlenül száraz hajra melyik a legjobb sampon?

Legjobb válasz: Nem sampon,hanem balzsam és pakolás.A sampon arra való,hogy tisztítson,a balzsam és pakolás arra,hogy ápoljon.

Nem sampon, hanem balzsam és pakolás.A sampon arra való, hogy tisztítson, a balzsam és pakolás arra, hogy ápoljon.
Sajnos mindenkinél más, kísérletezni kell, máshogy nem fog kiderülni. Én pl ezt használom ; Gliss Kur sampon tápláló olajjal. Nekem nincs vele gondom. De pl. elõtte vettem a Loreal elseve full restore 5 sampont, mert agyon dícsérték, hát az én hajam borzalmasan száraz lett tõle, azóta is ott áll a fürdõben... De ha van olivaolajad, és hajmosás elõtt azzal bekened, szépen rendbe fogja hozni. Esetleg hajvégápoló olaj, ami nálam bevált szárazság ellen.:)
Orchidea sampon+ampulla+pakolás. Már az elsõ alkalommal észreveszed a változást. TUTI. Szia!


Ha a középbarna színű hajamat befestem: Garnier természetes barna festékkel, nagyon sötét lesz az eredmény? Nem baj, ha igen, de csak akkor ha vmelyest visszakopik. Melyik a legjobb festett hajra való sampon?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy tol nagy változás lesz a szinbe. Valamelyest lehet sotéteb lesz, de ugyis kopni fog minden mossás utan. Mindenkinek más sampon jon be, de ha bemész a boltba nagyon sok sampon van barna hajra, minden márkábol. Valasz olyat amit eddig is használtál! Vagyis olyan márkát!

Nem hiszem, hogy tol nagy változás lesz a szinbe. Valamelyest lehet sotéteb lesz, de ugyis kopni fog minden mossás utan. Mindenkinek más sampon jon be, de ha bemész a boltba nagyon sok sampon van barna hajra, minden márkábol. Valasz olyat amit eddig is használtál! Vagyis olyan márkát!

Melyik a legjobb sampon és balzsam töredezett hajra?

én gliss kur balzsamot használok

Legjobb válasz: Töredezett hajra már semmilyen sampon és balzsam nem jó. Azon csak az olló segít. Töredezés megelõzésére nekem a Balea oil repair balzsam vált be.

Töredezett hajra már semmilyen sampon és balzsam nem jó. Azon csak az olló segít. Töredezés megelõzésére nekem a Balea oil repair balzsam vált be.
Ahogy megláttam a kérdésedet ez ugrott be :http://diabeautyblog.blogspot.hu/2012/07/kallos-serical-latt.. .
A kérdező hozzászólása: 2.vâlaszoló: köszönöm szépen *-* :**
Nincsmit, örülök ha segítettem :) Bár annyit hozzátennék , hogy én is használtam ezt a pakolást de én nem vettem észre különbséget az egészséges hajamon , viszont két barátnõm is pozitív véleménnyel volt róla , és az egyiknek szintén töredezett haja van . Ezért is mertem neked ajánlani , mindenkinek más a haja , lehet hogy neked beválik :)
A kérdező hozzászólása: Én nem vasalom a hajam megis törik :( hosszú hajam van ès nem akarom levágatni :((( remelem beválik amit ajánlottal *-*

Szerintetek melyik a legjobb szőkítő sampon?

Legjobb válasz: Nem létezik szõkítõ sampon.

Nem létezik szõkítõ sampon.

Melyik a legjobb csalán sampon?

Elég nagy a választék a különböz? márkájú csalán samponok között és tanácstalan vagyok, hogy melyiket lenne a legérdemesebb megvásárolni. Szerintetek melyik a legjobb? Ti melyiket használjátok?

Legjobb válasz: http://www.google.hu/imgres?q=herb%C3%A1ria+csal%C3%A1n+samp.. remélem meg fogja nyitni de ha nem akkor a herbária csalán samponját linkeltem be neked, 500-700 Ft között lehet kapni. Én a normál hajra valót használom, de utána szerintem balzsamozd a hajad mert száríthatja a csalánsampon. Remélem tudtam segíteni :)

http://www.google.hu/imgres?q=herb%C3%A1ria+csal%C3%A1n+samp.. remélem meg fogja nyitni de ha nem akkor a herbária csalán samponját linkeltem be neked, 500-700 Ft között lehet kapni. Én a normál hajra valót használom, de utána szerintem balzsamozd a hajad mert száríthatja a csalánsampon. Remélem tudtam segíteni :)
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://florencosmetic.hu/.. én ilyet használtam egyszer, olcsó volt, és tök átlagos sampon. 100-asban láttam meg.
Ha aktuális: http://herba-fitt.hu/k/1120/1/csalan-sampon-normal-hajra--25.. Én ilyennel kezdtem el mosni. Gyógyszertárba szoktam venni de drogériákban is lehet szerintem.

Most komolyan! Melyik a legjobb sampon zsíros hajra?

Próbáltam már pár zsíros hajra valót, egyik se jött be. Próbálam normál hajra, valamit száraz hajra valót is, de attól mégrosszabb volt. Második nap délutánjára már zsíros, unom minden másnap mosni és gondolom nem is tesz jót. Szerintetek melyik a legjobb?

Legjobb válasz: Nálam a szilárd sampon jött be. Elõtte két naponta kellett hajat mosnom, most hetente egyszer :)

Nálam a szilárd sampon jött be. Elõtte két naponta kellett hajat mosnom, most hetente egyszer :)
Én a Lush-t használom, azt csak Budapesten tudod megvenni, vagy net-en rendelni. Mivel csak 20 ezer forint felett ingyenes a szállítás, mi a barátnõimmel együtt rendelünk mindig, persze nem csak sampont. Így nincs postaköltség :)
Nekem a csalán sampon vállt be a legjobban :)
Szilárd sampont honnan lehet beszerezni?
nekem a Garnier Fructis citrus detox a jött be, eddig kipróbáltam már szinte mindent, másnapra már zsíros volt, ettõl még 3. nap is csillogó a hajam

Melyik sampon és balzsam a legjobb korpás hajra? És mitől korpásodik?

Legjobb válasz: A sampon attól korpásodik, hogy a korpás, zsíros hajadra ráteszed, és el is kened benne.

A sampon attól korpásodik, hogy a korpás, zsíros hajadra ráteszed, és el is kened benne.
Nisoral. Gyógyszertárban kapható.
A kérdező hozzászólása: Nem azt kérdeztem, hogy a sampon mitõl korpásodik hanem, hogy a haj mitõl korpásodik és az én hajam egyáltalán nem zsírosodik.

Melyik a legjobb hajdúsító sampon? Az Avonos Advance Techniques dúsító sampon tényleg dúsít?

Legjobb válasz: Egy alapból vékony haj soha nem lesz dús.Az ilyen termékekben szilikon van ami bevonja a hajszálat,tartást ad,de ez csak átmeneti.

Egy alapból vékony haj soha nem lesz dús.Az ilyen termékekben szilikon van ami bevonja a hajszálat, tartást ad, de ez csak átmeneti.
A kérdező hozzászólása: és mégis mennyire átmeneti? mennyi ideig tart a hatása az ilyen samponoknak?
Nekem a lila háát nem annyira vált be, úgy emlékszem azért kicsit megemelte a hajam, viszont hamar zsírosodott is a hajam tõle. Dúsító samponoknál nekem talán még a head and shoulders lila változata volt még egész jó és nedves hajon szétoszlatni egy kis extra volume-os hajhabot...ezek után reggel mindig úgy nézek ki, mint 1 oroszlán (ha este mosom), de napközben is viszonylag jól tart olyan 2, max 3 napig.
A kérdező hozzászólása: köszi, hajhabot még nem próbáltam, szerintem szárítja a hajat és kezelhetetlen lesz, de azért lehet veszek, mert tényleg dús hajat szeretnék


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!