Találatok a következő kifejezésre: Melyik reggeli vizeletből kell (2 db)

Terhességi tesztet a reggeli első vizeletből kell végezni. Melyik az első?

Ugyanis én hajnalban mindig kimegyek WC-re és utána még visszabújok 1-1,5 órára aludni.

Legjobb válasz: Szia! Azt a vizeletet használd amit legtovább gyüjt a szervezeted. Szerintem a hajnali az. Ha tudsz aludni egy 6 órát akkor az már jó. De az se mindegy mikor csinálod nekem az ötödik hétig nem adott igazat a teszt. Nekem egy nem értékelhetõ és 2 negatív után jött a pozitiv teszt. Pedig az egyik negatív és a pozi között 3 nap volt és reggeli elsõ vizeletbõl.

Szia! Azt a vizeletet használd amit legtovább gyüjt a szervezeted. Szerintem a hajnali az. Ha tudsz aludni egy 6 órát akkor az már jó. De az se mindegy mikor csinálod nekem az ötödik hétig nem adott igazat a teszt. Nekem egy nem értékelhetõ és 2 negatív után jött a pozitiv teszt. Pedig az egyik negatív és a pozi között 3 nap volt és reggeli elsõ vizeletbõl.
Szerintem az elsõ vizelettel érdemes megcsinálni, mert 1-2 óra múlva nem biztos, hogy pontos eredményt fog mutatni a teszt, mivel az elsõ vizeletben koncentráltabb a hCG hormon, ha baba van.
Én az 5. héten csináltam tesztet délután 6kor, mikor hazaértem a munkából.És pozitív lett.
Ha hajnalban felkelsz pisilni, s elõtte pár óráig nem ittál, akkor az az elsõ. Tényleg nem mindegy, hogy mennyi ideje késik, ha már több napja, akkor valószínû, hogy a nap bármely szakában kimutatja, nem elsõ pisibõl is. Akkor arra figyelj, hogy elõtte 2 órát legalább ne igyál, mivel felhígul a viselet, s nem biztos, hogy a HCG-t kimutata. Az elsõ vizelet a biztosabb.

Melyik reggeli első vizeletből kell a tesztet megcsinálni?

Azért kérdezem, mert én általában felébredek 1x hajnalban pisilin, úgy 3óra körül, utána 5óra körül, amikor kel a párom, és persze akkor is, amikor felébredek, ez olyan 8óra körül van. Jó ha a 8órai vizeletb?l csinálom meg? Vagy az már a 2.-nak számít, hiszen el?tte hajnal 5kor már voltam pisilni. :)) Melyik legyen? Köszi.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem az 5 óraiból csináld meg. 39hetes kismama.

Szia. Szerintem az 5 óraiból csináld meg. 39hetes kismama.
Szerintem ia az 5órai.Én is 6kor csináltam a reggelit, mivel akkor már nagyon kellett pisilnem, és + lett!
Én a helyedben a 3 órásiból csinálnám, ugyanis ha teszem azt lefekszel olyan 10 óra körül, akkor 5 óra hosszája van a vizeletnek összegyûlni a húgyhólyagban, így lesz a legmagasabb a hcg-koncentrátum benne. 3-5-ig csak 2 óra hossza, míg 5-8-ig csak 3 óra hossza telik el, tehát hígabb ilyenkor a vizelet.
Szia!Az elõttem szólóhoz csatlakoznék, ha 3kor kelsz fel pisilni elõször lefekvés után, akkor az a mérvadó.Sok sikert!Egy öreg róka


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!