Találatok a következő kifejezésre: Melyik reggeli vizeletből (4 db)

Melyik reggeli első vizeletből kell a tesztet megcsinálni?

Azért kérdezem, mert én általában felébredek 1x hajnalban pisilin, úgy 3óra körül, utána 5óra körül, amikor kel a párom, és persze akkor is, amikor felébredek, ez olyan 8óra körül van. Jó ha a 8órai vizeletb?l csinálom meg? Vagy az már a 2.-nak számít, hiszen el?tte hajnal 5kor már voltam pisilni. :)) Melyik legyen? Köszi.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem az 5 óraiból csináld meg. 39hetes kismama.

Szia. Szerintem az 5 óraiból csináld meg. 39hetes kismama.
Szerintem ia az 5órai.Én is 6kor csináltam a reggelit, mivel akkor már nagyon kellett pisilnem, és + lett!
Én a helyedben a 3 órásiból csinálnám, ugyanis ha teszem azt lefekszel olyan 10 óra körül, akkor 5 óra hosszája van a vizeletnek összegyûlni a húgyhólyagban, így lesz a legmagasabb a hcg-koncentrátum benne. 3-5-ig csak 2 óra hossza, míg 5-8-ig csak 3 óra hossza telik el, tehát hígabb ilyenkor a vizelet.
Szia!Az elõttem szólóhoz csatlakoznék, ha 3kor kelsz fel pisilni elõször lefekvés után, akkor az a mérvadó.Sok sikert!Egy öreg róka

Terhességi tesztet a reggeli első vizeletből kell végezni. Melyik az első?

Ugyanis én hajnalban mindig kimegyek WC-re és utána még visszabújok 1-1,5 órára aludni.

Legjobb válasz: Szia! Azt a vizeletet használd amit legtovább gyüjt a szervezeted. Szerintem a hajnali az. Ha tudsz aludni egy 6 órát akkor az már jó. De az se mindegy mikor csinálod nekem az ötödik hétig nem adott igazat a teszt. Nekem egy nem értékelhetõ és 2 negatív után jött a pozitiv teszt. Pedig az egyik negatív és a pozi között 3 nap volt és reggeli elsõ vizeletbõl.

Szia! Azt a vizeletet használd amit legtovább gyüjt a szervezeted. Szerintem a hajnali az. Ha tudsz aludni egy 6 órát akkor az már jó. De az se mindegy mikor csinálod nekem az ötödik hétig nem adott igazat a teszt. Nekem egy nem értékelhetõ és 2 negatív után jött a pozitiv teszt. Pedig az egyik negatív és a pozi között 3 nap volt és reggeli elsõ vizeletbõl.
Szerintem az elsõ vizelettel érdemes megcsinálni, mert 1-2 óra múlva nem biztos, hogy pontos eredményt fog mutatni a teszt, mivel az elsõ vizeletben koncentráltabb a hCG hormon, ha baba van.
Én az 5. héten csináltam tesztet délután 6kor, mikor hazaértem a munkából.És pozitív lett.
Ha hajnalban felkelsz pisilni, s elõtte pár óráig nem ittál, akkor az az elsõ. Tényleg nem mindegy, hogy mennyi ideje késik, ha már több napja, akkor valószínû, hogy a nap bármely szakában kimutatja, nem elsõ pisibõl is. Akkor arra figyelj, hogy elõtte 2 órát legalább ne igyál, mivel felhígul a viselet, s nem biztos, hogy a HCG-t kimutata. Az elsõ vizelet a biztosabb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
szia ha 28 napos a ciklusod és 14. napon van pé-d akkor kb a 12. napon kezd el használni. akkor pozitiv ha egyforma erös a két vonal vagy a teszt vonal erösebb mint a controll. ha csak látszik de gyengébb akkor az negativ. ha a 12. napon neg lesz, másnap ne használd.. csak a 14, napon és mindig este azonos idöben olyan6 vagy 7 körül, de elötte 2 orán átne igyál, tönény legyen a pisi mert akkor termelödik az a hormon este.. ha poz lesz a teszted akkor mindennap csinálj, éálltalában 2 napig erösen poz, ha hirtelen negativ lesz aznap volt a tüszörepedés akkor mindent bele, meg a poz napokon is. ha kevés vagy nem jol mozgo spermátok van akkor poz nap elött ne sex. ha van mégkérdésed szolj. 32


Kb. Egy hete teszteltem medilab teszttel, halványan, de pozitív lett. Ma pedig teszteltem lilyvel, de sajna nem vártam meg a holnap reggelt, így már a sokadik vizeletből csináltam, és negatív lett. Előtte sokat ittam. Akkor most melyiknek higyjek?

Nagyon szurkál már jó pár napja a hasam, hol itt, hol ott, néha kicsit görcsöl.

Legjobb válasz: Szerintem ha babó van egy hét alatt termelõdött annyi hcg a szervezetedben hogy akármikor kimutatná a teszt. Kétnaponta duplázódik a hcg szint. Hanyadik napon vagy?

Szerintem ha babó van egy hét alatt termelõdött annyi hcg a szervezetedben hogy akármikor kimutatná a teszt. Kétnaponta duplázódik a hcg szint. Hanyadik napon vagy?
szia. nem akarlak elkeseríteni de sajnos azt hallottam hogy a medilab sokszor mutat hamisan pozitívat, de attól neked még nem biztos hogy hazudott. ha ma sokat ittál elötte az befolyásolhatta, de szerintem az a biztos ha csinálsz holnap reggel elsõ vizeletbõl.amúgy mikor kéne megjönnie?lehet még korán teszteltél.sok sikert mejd írd ide mit teszteltél.
szia, sajnos nekem már volt poz. medilabom, baba meg sehol!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!