Találatok a következő kifejezésre: Melyik programot le (86 db)

Feladat kezelõ, de ha ennyi eszed van hozzá akkor inkább hagyjad
A kérdező hozzászólása: BUNKÓK KÍMÉLJENEK!!!!!!
start menü futtatásba beírod hogy msconfig Automatikus indítás fülnél ki tudod kapcsolni a feleslegesen a rendszerrel induló programokat. Ugyanitt a szolgáltatások fülnél kikapcsolhatod a felesleges szolgáltatásokat. Szintén a felesleges szolgáltatásokat tudod kikapcsolni az alábbi elérhetõségen: Start menü/számítógépen jobb klikk, majd válaszd a kezelés-t Megjelenõ ablakban alul válaszd a "szolgáltatások és kiszolgálói alkalmazások"-at, a középsõ ablakban pedig a szolgáltatásokat. Jobb klikk a kívánt szolgáltatáson, és válaszd a "leállítás" lehetõséget. Takarításra bõven elég a CCleaner.
A kérdező hozzászólása: és mi az ami helyet szabadít fel a gépen?
Lemezkarbantartó Windows gomb + R és írd be idézõjelek nélkül: "%windir%\system32\cleanmgr.exe"
XP-tõl felfelé.
A 35. programot.Az a magyar és minden Windowshoz jó.


Létezik olyan program, ami a feladatkezelőhöz hasonlóan figyeli, melyik program mennyit köt le az internet sávszélességéből?

Szoktam néha játszogatni neten (BF2), de itt ahol lakom, csak 250 k le, és 25 k feltöltésére alkalmas netet tudtam köttetni. Ez éppen elég lenne, de néha rohadtul laggolok, látszólag ok nélkül. A vírusírtó frissít, amikor frissít, azt észre is veszem, a többi esetet viszont nem értem.

Legjobb válasz: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/netlimiter-v2-UG7.html

A kérdező hozzászólása: Köszi! Nem jöttem rá milyen kulcsszóval lehetne rákeresni. igaz, lusta is voltam gondolkodni rajta. :)
Szívesen. Amúgy csak elég szétnézni egy nagyobb program-tárban és el kell találni a megfelelõ kategóriát. Pl.: http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/segedprogramoktesztdi.. Rendszerdiagnosztika.
nekem nagy x10i-m van, de szerintem hasonló a kameramenüje. szóval az idõzítõt nekem bent a beállításokban kell bekapcsolni, ahol a fotófényt is.
Mi a kiterjesztése (a . (pont) után álló karakterek)
A kérdező hozzászólása: Legyél szíves kicsit érthetõbben írd le amit elõbb írtál mert nem igazán értek a gépekhez :S De mikor arra kattintok hogy a számítógépen lévõ programok közül arra kattintson amelyikkel meg szeretné nyitni a fájlt. De olyan programokat add amivel szinte biztos h nem lehet megnyitni.
A fájlnév (az ikon alatti név)-ben kell lennie egy . (pont)-nak, az azutáni karaktereket írd ide le.

Melyik az a program amelyikkel magyar nyelvű zenéket is tudnék letölteni? És honnan tölthetém ezt a programot le?

Megvan nekem a Limewire is, ott nem igazán kap magyar nyelv?t meg, és a DC++üt is letöltöttem az meg egyáltalán nem talál semmit. Szóval aki tud kérem segítsen, és ha ez nem megy akkor megmondom tisztán hogy L.L.Junior zeneszámait szeretném letölteni és akkor egy linket is adhattok ahol megtudom ezt tenni. ( kommentet nem várok amiért ez a zene kell s kész :P )

Legjobb válasz: Hát én mégis kommentet irok! Ha dc+ letöltötted az nem lehet hogy nem talál semmit ott annyi szám van hogy be...rsz! Konfiguráld be helyesen a hublistát aztán tölthetsz reggelig! Ha ez magas akkor ird be goggle-ba hogy "ll junior data.hu" erre talál egy halom datás linket azokat töltheted agybõl ha a dc ennyire magas neked! Szeva

Hát én mégis kommentet irok! Ha dc+ letöltötted az nem lehet hogy nem talál semmit ott annyi szám van hogy be...rsz! Konfiguráld be helyesen a hublistát aztán tölthetsz reggelig! Ha ez magas akkor ird be goggle-ba hogy "ll junior data.hu" erre talál egy halom datás linket azokat töltheted agybõl ha a dc ennyire magas neked! Szeva
A kérdező hozzászólása: kocc a valaszt

Honnan tudhatom meg, hogy melyik programot törölhetem le és melyiket nem?

Rengetek program van a gépen ami lassítja az egész rendszert, és szeretnék tőlük megszabadulni, viszont félek elkezdeni, merz mi van, ha valami olyat is ki fogok törölni amit nagyon nem kéne, és még rosszabb állapotbe kerülni a gép.

Legjobb válasz: Egyszerû: amit rendesen (vezérlõpult, programok telepítése/törlése) el tudsz távolítani, az nem fogja magával rántani a rendszert.

Egyszerû: amit rendesen (vezérlõpult, programok telepítése/törlése) el tudsz távolítani, az nem fogja magával rántani a rendszert.
Alapvetõen olyat törölj amit te telepítettél, tudod róla hogy önálló program és nem a rendszer mûködéséhez szükséges (például egy driver lehet fel van sorolva a telepített programok között, mégis szükséged lesz rá). Ezt neked kell tudnod, vagy annak aki még használja hogy melyik programok települtek külön és manuálisan és melyekre van vagy nincs szükség. A telepített programok mennyisége önmagában nem lassítja a rendszert, csak a tárterületet foglalja. Ha viszont azok futnak is valamilyen formában (automatikusan indul a rendszerrel, idõzített futású), akkor használhatják feleslegesen az erõforrásokat. Két módszer van ennek ellenõrzéséhez. A gyors szerint megnyitod a futtatásban az "msconfig" paranccsal azt a panelt, ami felsorolja mi indul automatikusan. Itt tudod letiltani a programokat, jellemzõ hogy sok automatikusan felírja magát a listára és megy a háttérben feleslegesen. Ehhez megint csak az kell hogy tudd milyen programról van szó és hogy szükséged van-e rá. Egy idegen ezt nem biztos hogy megmondhatná. Ahogy az elsõ válaszoló is írja, csak olyat tudsz letiltani ami nem veszélyezteti a rendszer mûkösédét A lassabb módszer szerint elõször megnyitod a feladatkezelõt a CTRL+ALT+DEL kombinációval, majd a futó programokból felismered vagy következtetsz arra hogy mi megy. A programokat megnyitva azok beállításaiból kiveszed az automatikus futtatás lehetõségét.
#2 jól írta: amit te tettél fel, azt szedd le, a többihez ne nyúlj! #1 módszere kicsit barbár, a .net törlése pl olyan progikat is hazavág, amirõl nem is gondolnád...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Van-e olyan szoftver Windows Vistára, ami meg tudja mutatni, hogy melyik billnetyűkombinációt melyik program foglalta le a számítógépen?

Tehát mondjuk elindítom és kiírja, hogy az ALT Gr + C kombinációt az ATI Catalyst Control Center foglalta le magának vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: van :)

van :)
igen van :D
te kom arra vagy kíváncsi hogy van e?
A kérdező hozzászólása: Ha van, akkor tudni szeretném, hogy melyik szoftver az (tehát a nevét). Így már remélem tiszta! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!