Találatok a következő kifejezésre: Melyik programmal olyan (200 db)

Melyik programmal lehet olyat csinálni hogy beírok pl 3 nevet, hogy pl. melyik diák feleljen és akkor kidobja az egyiket csak úgy spontán, ez melyik program?

Mert 2 éve tanultuk, suliban csak elfelejtettem melyik progival lehet :/ Tudnátok segíteni? :) (Sorsoláshoz kéne)

Legjobb válasz: Ez olyan negyed óra - fél óra programozással megoldható.

Ez olyan negyed óra - fél óra programozással megoldható.
Ezt Excelllel is megoldhatod. Egyébként 1 sor VBS script az egész. De online eszköz is van például: http://www.random.org/lists/
A kérdező hozzászólása: Exsellel tanultuk, de most nincs rajta a gépemen xDD Am azt szeretném még kérdezni, hogy a "random"-os linkbe amit küldtél egy sorba egy nevet írjak, vagy pontosvesszõvel válasszam el a neveket? :) (Egyébként köszönöm) ♥
"a "random"-os linkbe amit küldtél egy sorba egy nevet írjak, vagy pontosvesszõvel válasszam el a neveket? :) " Válasz ott van angolul: "each on a separate line" Vagyis soronként egy elem. :) (De próbálgatással is rá lehet jönni. :) )
@qax: megtapsolunk, hogy ehhez neked csak 2 perc kell, de nem kell játszani a janit. A kérdezõ soha életében nem programozott, mert akkor nem tette volna fel a kérdést. Ergó még az sem menne neki 2 perc alatt, hogy kitalálja, mit kezdjen a kódoddal. A 15-30 perc reális, mind az Excel-es, mind a VBS megközelítés esetén. Ennyi idõ alatt egy átlagos de elszánt felhasználó ki tudja guglizni, össze tudja rakni. Persze te is, meg én is össze tudjuk rakni 2 perc alatt, de a kérdezõ nem. Ezért is kért segítséget. És nem-programozó létére minek szenvedjen C++ kódokkal, ha van rá online tool is? :) </off>
blablabla
A kérdező hozzászólása: Most olyan bután érzem magam ^^"
Biztos, hogy van.
A kérdező hozzászólása: akkor rosszul fogalmaztam meg olyan kellene amiben be lehet állítani hogy a GÉP kapcsoljon be egy progival és a progiban legyen egy olyan beállítás h adott idõben egy másik progit indít el amit én mondok neki és egy adott idõben azt állítsa le majd állítsa le egy adott idõben a GÉPET is

Van olyan program Windows-ra, amivel meg tudom nézni százalékosan, hogy mennyire pörög a HDD, és ebből melyik program mennyit?

Legjobb válasz: Windows 7-ben beépített program is van: Erõforrás-figyelõ. A Feladatkezelõbõl érhetõ el.

Windows 7-ben beépített program is van: Erõforrás-figyelõ. A Feladatkezelõbõl érhetõ el.
A kérdező hozzászólása: XP-s felhasználó vagyok.


Olyan videó/képszerkesztő programot keresek, amivel egy adott videóból képeket tudnék kivágni. Melyik program tudja ezt?

Tehát mondjuk egy klipben megtetszik egy képkocka, és ki szeretném vágni (elmenteni), de úgy, hogy a min?sége is azért megmaradjon.

Legjobb válasz: A videólejátszókban van olyan lehetõség, hogy képkockát ments ki. VLC Player shift+s, bs player P, stb...

A videólejátszókban van olyan lehetõség, hogy képkockát ments ki. VLC Player shift+s, bs player P, stb...

Melyik program tud olyat hogy teljesen mély zenét csinál az adott számból és mar úgy is menti el?

Legjobb válasz: Audacity: http://audacity.sourceforge.net/download/?lang=hu Az effektek között találsz olyat, amelyik a tempó módosítása nélkül változtatja a hang magasságát.

Audacity: http://audacity.sourceforge.net/download/?lang=hu Az effektek között találsz olyat, amelyik a tempó módosítása nélkül változtatja a hang magasságát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)

Melyik program képes arra, hogy egyszerre vegye a képernyõmet, és közben a kamerámat is vegye, olyan kép a képben effectel?

Kb. olyasmi ami itt is van:

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, hogy utólag van vágó-programmal oda vágva, elkészítette a kettõt külön (pl: amin õ látszik egy kamerával) majd rávágta a játékra.

Én úgy gondolom, hogy utólag van vágó-programmal oda vágva, elkészítette a kettõt külön (pl: amin õ látszik egy kamerával) majd rávágta a játékra.
A kérdező hozzászólása: Értem, akkor a 2-õt egyszerre veszi, de nem egybe :) Melyik programmal tudom akkor rátenni azt a felvételt amin én vagyok? :)
A Camtasia Studio 8, illetve az Action! bizonyos verziója tud egyszerre rögzíteni. A Camtasia az alapvetõen egy videószerkesztõ, ami mellesleg rögzíteni is képes ilyen módon. De akár kép a képben videót is csinálhatsz vele. http://www.youtube.com/watch?v=fnos95N-sfk Az Action! az kimondottan rögzítõ program.
Én Corel Video Studiot használok, vágásra tökéletes (természetesen nem csinálok ilyen állat gémpléjeket, remélem Neked sem arra kell) :D
A kérdező hozzászólása: Ki kell ámbrándítsalak :D A barátnõimmel rávettük magunkat egy ilyen videóra :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat! :)

Lassú a gépem. Olyan programot keresek, amivel tudom törölni a hibákat a gépből. Melyik programmal lehet?

Legjobb válasz: Ha Windows, akkor szinte bármelyik Linux disztró telepítõje. :))) Amúgy próbálkozz a CCleaner - Defraggler párossal, vagy ehhez hasonló cleaner progikkal. http://www.piriform.com/download

Ha Windows, akkor szinte bármelyik Linux disztró telepítõje. :) )) Amúgy próbálkozz a CCleaner - Defraggler párossal, vagy ehhez hasonló cleaner progikkal. http://www.piriform.com/download
Mivel én se vagyok sz.gép zseni én ezt a progit használom.Your Uninstaller.A nyelvet magyarra át lehet állítani(magyart keress).Lemeztisztító-kijelöl meghajtót-idítás.Összeszedi a használaton kívüli fájlokat.Törléskor pedig meghagyja azokat amit a gép használ!Tehát nem rontom el a gépet.Kb 4 éve használom.Tud más dolgokat is de tisztítani nekem nagyon bevált!
AVG PC Tuneup.
AVG PV Tune Up hülyeség. #1 -nek van igaza.
#4: Hülyeség ? Ha nem értesz valamihez akkor inkább ne szólj semmit. Úgy látszik a CCleaner-nél senki nem lát tovább. Ez szûk látókörûség. Igenis nagyon jó program. Havonta egyszer használom, és rendkívûl hatékony. http://informatika.belvarbcs.hu/avg-pc-tuneup-2011-%E2%80%93.. Az én verzióm ráadásul magyar nyelvû, és pont ma reggel tisztítottam a gépemet vele. http://kepkezelo.com/images/qd1vgoxomub9wsi7pwv.jpg
Ingyenesek: VirtualDub zenevágáshoz: Audacity Fizetõs: Cyberlink PowerDirector
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!