Találatok a következő kifejezésre: Melyik programmal a windows XP (5 db)

Melyik az a program amivel a Windows XP újraindítás után visszaáll az eredeti állapotára?

Esetleg meg lehetne oldani, hogy egy könyvtár tartalma módosítható legyen?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy hol de van a Windows XP-ben valahol rendszervisszaállítás. Keress rá google-ban hogy hogyan kell. A fájlrendszert nem érinti az nem áll vissza, tudtommal. Egy könyvtár tartalma módosítható legyen? Ezt most nem értem. Mire gondolsz?

Nem tudom, hogy hol de van a Windows XP-ben valahol rendszervisszaállítás. Keress rá google-ban hogy hogyan kell. A fájlrendszert nem érinti az nem áll vissza, tudtommal. Egy könyvtár tartalma módosítható legyen? Ezt most nem értem. Mire gondolsz?
A dokumentumaidat külön partícióra kellene tenned, mert a Dokumentumok mappa tartalmát is törölni szokták ezek a programok.
A Windowsba beépített rendszervisszaállítás nem töröl fájlokat, mappákat, úgy tudom. Ha valami más programmal próbálkozol, akkor az a programtól vagy annak beállításától függ.
Start menü->Programok(vagy minden program, beállítástól függõen)->Kellékek->Rendszereszközök->Rendszer visszaállítás Semmi dokumentumot és hasonlókat nem töröl, csak az utolsó rendszervisszaállítási pont óta feltelepített drájvereket, eszközöket és programokat tünteti el. Ha mégsem jó a végeredmény, vissza lehet akár vonni, de mindenképpen egy korábbi idõponttal kell próbálkozni. Ha valamikor véletlenül kikapcsoltad a rendszervisszaállítási pont létrehozása funkciót (alapból engedélyezve van), akkor bizony bukta...
1.: Rendszer-visszaállítás. 2.: Minden könyvtár tartalma módosítható, csak jogosultság kell hozzá.

Melyik programmal lehet a windows XP logot cserélgetni?

Legjobb válasz: Ha a boot képernyõre gondolsz akkor: Bootskin http://www.download.com/BootSkin/3000-2105_4-10257781.html

Ha a boot képernyõre gondolsz akkor: Bootskin http://www.download.com/BootSkin/3000-2105_4-10257781.html

Melyik a legjobb töredezettségmentesítő program Windows XP-re?

Jelenleg én Diskeeper 9.0-t használok. Boot Defrag is van benne, Pagefile defrag, minden ami kellene. Viszont a véleményetekre lennék kíváncsi, melyik töredezettségmentesítő program lenne a legjobb XP-re? (Lehetőleg olyan, amiben van jó Boot Defrag is)


Szerintetek melyik a legjobb windows xp tisztito, optimalizalo program?

Legjobb válasz: A format c:, fõleg egy ilyen ókori rendszeren.

A format c:, fõleg egy ilyen ókori rendszeren.
Advanced SystemCare 4 Auslogics BoostSpeed Nálam ezek váltak be.
http://www.auslogics.com/en/software/registry-defrag/download/ ez nagyon hasznos xp alatt, ajánlom. Nálam fut win7, és xp is a gépen. Nos, inkább a "kövületet" használom...
CCleaner meg Defraggler együtt nem elég? ha régia hardware d semi se fog csodát teni de ezek segiteñek eleget a többi inkább még bajt is csinál de ha nem baj ha összeomlik a rendszered akor csak csináld (de enyierövel elég enëlkül is rendszeresen újratelepiteni windows t)
szerintem a windowsnak a tisztitója, az nem fogja töknkre tenni a gépet;) minden programok kellékek rendszereszközök közt megtalálod

Kérdésem a következő! Windows xp-nél melyik file-ba kell beírnom, ha azt szeretném hogy minden indításkor elindítsa azt az exe filet (programot) amit szeretnék?

Legjobb válasz: Start menü > Programok Indítópultra kattints kétszer, és a feljövõ ablakban található mappába helyezd azt a fájlt, amit indítani szeretnél.

Start menü > Programok Indítópultra kattints kétszer, és a feljövõ ablakban található mappába helyezd azt a fájlt, amit indítani szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam ezt az indítópultos dolgot de nem indítja el automatikusan.Mi lehet a probléma?
A programot hagyd az eredeti helyén mert hiányozhatnak fájlok az elindulásához. Hozz létre egy parancsikont ami az exe fájlra mutat, és azt tedd az indítópult mappába.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!