Találatok a következő kifejezésre: Melyik programmal a windows (32 db)

Ha windows 7 operációs rendszerem van, akkor melyik program a rossz?

Windows 7 operációs rendszerem van, és már 2* is volt ilyen, az automatikus frissítés be volt kapcsolva, és nekem nem az eredeti van meg, hanem fel van crackelve, és melyik frissítés sz?ri ki, hogy nem eredeti a rendszer?.

Legjobb válasz: KB971033 - ezt ne telepítsd, az összes többi mehet nyugodtan.

KB971033 - ezt ne telepítsd, az összes többi mehet nyugodtan.
****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Ohh nagyon szépen köszönöm, sokat segítettetek! :)

Melyik az a windows live program ami működik is a telefonon?

Pélául egy Samsung GT S5230-on

Legjobb válasz: S5230 on biztos, hogy nem fut. Yupiter

S5230 on biztos, hogy nem fut. Yupiter
A kérdező hozzászólása: Mért ne futna? Akkor nem tudsz egyet se mondani?
EGyik volt osztálytársam ugyan ilyen telefonról msn-ezett.. A program nevét sajnos nem tudom

Van olyan program Windows-ra, amivel meg tudom nézni százalékosan, hogy mennyire pörög a HDD, és ebből melyik program mennyit?

Legjobb válasz: Windows 7-ben beépített program is van: Erõforrás-figyelõ. A Feladatkezelõbõl érhetõ el.

Windows 7-ben beépített program is van: Erõforrás-figyelõ. A Feladatkezelõbõl érhetõ el.
A kérdező hozzászólása: XP-s felhasználó vagyok.


Mi a kiterjesztése (a . (pont) után álló karakterek)
A kérdező hozzászólása: Legyél szíves kicsit érthetõbben írd le amit elõbb írtál mert nem igazán értek a gépekhez :S De mikor arra kattintok hogy a számítógépen lévõ programok közül arra kattintson amelyikkel meg szeretné nyitni a fájlt. De olyan programokat add amivel szinte biztos h nem lehet megnyitni.
A fájlnév (az ikon alatti név)-ben kell lennie egy . (pont)-nak, az azutáni karaktereket írd ide le.

Windows 7-re nem tudom telepíteni a nyomtatót. Melyik program kéne? (HP Deskjet nyomtató)

Már kerestem illesztőprogramot, frissítést de egyik se jó. Vagy csak én töltöm le a rosszat.. A CD-t továbbra se engedi telepíteni.

Legjobb válasz: HP Deskjet ( ide kéne írnod a típusát ) + ( windows7 ) + ( driver ) ( ide kéne írnod a típusát ) = van vagy 100 típus melyik is kellene ??? PL : HP Deskjet sfr-260 windows7 driver ( az adat nem valós , csak tájékoztató jelegû , mit is kellene beírnod a böngészõd keresõjébe !!! ) Mivel nem írtad le pontosan az összes adatot , így mi se tudunk keresni neked drivert . A cd nem tartalmazza a windows 7 drivert azért nem engedi telepíteni ! Fontos hogy csak is kizárólag "WINDOWS 7" drivert szedj le és próbáld telepíteni !

HP Deskjet ( ide kéne írnod a típusát ) + ( windows7 ) + ( driver ) ( ide kéne írnod a típusát ) = van vagy 100 típus melyik is kellene ??? PL : HP Deskjet sfr-260 windows7 driver ( az adat nem valós , csak tájékoztató jelegû , mit is kellene beírnod a böngészõd keresõjébe !!! ) Mivel nem írtad le pontosan az összes adatot , így mi se tudunk keresni neked drivert . A cd nem tartalmazza a windows 7 drivert azért nem engedi telepíteni ! Fontos hogy csak is kizárólag "WINDOWS 7" drivert szedj le és próbáld telepíteni !
A kérdező hozzászólása: Deskjet F2180 a nyomtató Letöltöm a programot és aztán elindítja majd nem hoz be semmit..és nincs semmi ikon se utána. Keresem de semmit nem mentett le. Nem tudom mi baja
Hewlett-Packard Deskjet F2180 All-in-One Driver Windows 7 Hewlett-Packard HP Deskjet ( All-in-One Printer ) teljes szoftver és illesztõprogramok http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?sof.. famouswhy HP Deskjet F2180 All-in-One Driver for Windows 7 13.1.0 Download http://download.famouswhy.com/hp_deskjet_f2180_all_in_one_dr..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Van hasonlo program mint a Windows Movie Maker, es melyek azok?

Legjobb válasz: Sony Vegas Movie Studio Adobe Premiere Adobe After Effects Ez mind videószerkesztõ program.

Sony Vegas Movie Studio Adobe Premiere Adobe After Effects Ez mind videószerkesztõ program.
A kérdező hozzászólása: a masodiknak nem megy de azert koszi azt irja h nem XP- s nem is telepiti
A Sony Vegas PRO 9 szerintem a legmegfelelõbb videók vágására, szerkesztésére. (én is ezt használom) Egyszerûen haszbálható és könnyen megtanulható. De ez is mint minden más izlés kérdése. Van aki az edius-t isteníti van aki az adobe premiere pro-t és van aki a vegas-t :)
Hát, ha nem sajnálod a pénzt, akkor van Avid Xpress Pro, ami másfélmillió forintért már megvehetõ (ne kérdezzétek, nekem honnan van) xD Azzal vágták az Avatart :D amúgy meg megtanulni kezelni egy jó év kb, amíg mindent megtudsz. De tréfát félre téve, a Cyberlink powerdirector egy viszonylag könnyen kezelhetõ program, és le lehet tölteni több helyrõl, csak írd be a google-ba. Ja, és ne felejts el lefuttatni egy vírusellenõrzést, mielõtt megnyitod ;)

Van-e olyan szoftver Windows Vistára, ami meg tudja mutatni, hogy melyik billnetyűkombinációt melyik program foglalta le a számítógépen?

Tehát mondjuk elindítom és kiírja, hogy az ALT Gr + C kombinációt az ATI Catalyst Control Center foglalta le magának vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: van :)

van :)
igen van :D
te kom arra vagy kíváncsi hogy van e?
A kérdező hozzászólása: Ha van, akkor tudni szeretném, hogy melyik szoftver az (tehát a nevét). Így már remélem tiszta! :)

Melyik az a program amivel a Windows XP újraindítás után visszaáll az eredeti állapotára?

Esetleg meg lehetne oldani, hogy egy könyvtár tartalma módosítható legyen?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy hol de van a Windows XP-ben valahol rendszervisszaállítás. Keress rá google-ban hogy hogyan kell. A fájlrendszert nem érinti az nem áll vissza, tudtommal. Egy könyvtár tartalma módosítható legyen? Ezt most nem értem. Mire gondolsz?

Nem tudom, hogy hol de van a Windows XP-ben valahol rendszervisszaállítás. Keress rá google-ban hogy hogyan kell. A fájlrendszert nem érinti az nem áll vissza, tudtommal. Egy könyvtár tartalma módosítható legyen? Ezt most nem értem. Mire gondolsz?
A dokumentumaidat külön partícióra kellene tenned, mert a Dokumentumok mappa tartalmát is törölni szokták ezek a programok.
A Windowsba beépített rendszervisszaállítás nem töröl fájlokat, mappákat, úgy tudom. Ha valami más programmal próbálkozol, akkor az a programtól vagy annak beállításától függ.
Start menü->Programok(vagy minden program, beállítástól függõen)->Kellékek->Rendszereszközök->Rendszer visszaállítás Semmi dokumentumot és hasonlókat nem töröl, csak az utolsó rendszervisszaállítási pont óta feltelepített drájvereket, eszközöket és programokat tünteti el. Ha mégsem jó a végeredmény, vissza lehet akár vonni, de mindenképpen egy korábbi idõponttal kell próbálkozni. Ha valamikor véletlenül kikapcsoltad a rendszervisszaállítási pont létrehozása funkciót (alapból engedélyezve van), akkor bizony bukta...
1.: Rendszer-visszaállítás. 2.: Minden könyvtár tartalma módosítható, csak jogosultság kell hozzá.

Lenovo Z570 laptopomon windows ujratelepités óta nincs fent az üzemód hangerõ szabályzó program, mi ennek a programnak a neve, vgy a driverek között melyik lehet?

A billentyüzet felett vannak fényre reagáló gombok, elötte bármelyiket lenyomtam kijött egy kis program és kimutatta hogy halkul hagosodik, stb, most az nincs meg..

Legjobb válasz: Az Audio résznél töltsd le az oprendszernek megfelelõt: [link]

Az Audio résznél töltsd le az oprendszernek megfelelõt: [link]

Mi a véleményetek a Windows 7-ről (Ulti.64bit) és a Windows 8-ról (Prof.64bit). Melyiket rakjam fel a mostani állás szerint a laptopomra? És milyen vírus irtó program az AVG 2013 Business Endition?

Melyik a jobb (Win. 7-8)? Mi a különbség? Melyik kompatibilisebb? AVG: Nem tud olyat csinálni h bekavar az op rendszerbe? Mik a vélemények erről a programról? Mivel tudnám méltón helyettesíteni, túlszárnyalni?

Legjobb válasz: business editiont minek teszed fel ha nem vagy vállalkozó?..win8 at nyugottan felteheted nekem is az van meg vagyok vele elégedve..en egszer használtam az avg-t de nekem nem vállt be most a comodo internet security ingyenes változata van nekem és avval tökéletesen meg vagyok elégedve

business editiont minek teszed fel ha nem vagy vállalkozó?..win8 at nyugottan felteheted nekem is az van meg vagyok vele elégedve..en egszer használtam az avg-t de nekem nem vállt be most a comodo internet security ingyenes változata van nekem és avval tökéletesen meg vagyok elégedve
Az AVG-t fel ne rakd.Nekem tönkrevágta a gépet. Csak reinstallal lehetett megoldani. Az avasttal tudod helyettesíteni. Win 8-cal nincs semmi bajom, bátran merem ajánlani, de ehhez kell egy PAE , NX-et támogató processzor


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!