Találatok a következő kifejezésre: Melyik programmal a digitális (5 db)

S. O. S. Melyik az a program (ha létezik egyáltalán) amivel ha egy digitális fényképen kijelölök egy képrészletet, akkor a KIJELÖLT részlet területét megadja bármilyen mértékegységben?

Legjobb válasz: Ilyen nincsen szerintem mivel a képek nem 3D-sek általában és nem tud mihez viszonyitani! Nincs mélysége a képnek! A magasság és szélleség kombojával meg semmilyen program nem képes erre! (Ha viszont ez kell akkor nyomtasd ki és ragadj vonalzót!)

Ilyen nincsen szerintem mivel a képek nem 3D-sek általában és nem tud mihez viszonyitani! Nincs mélysége a képnek! A magasság és szélleség kombojával meg semmilyen program nem képes erre! (Ha viszont ez kell akkor nyomtasd ki és ragadj vonalzót!)
de ha egy kicsit jobban kifejtenéd, akkor biztos tudnánk segíteni, (én arra gondolok, hogy te csak esetleg simán kicsinyíteni szeretnél egy képet)
Csak azt gondold végig, hogy ha látsz egy húrtrapézt egy képen, akkor az tényleg húrtrapéz-e vagy pedig egy alacsonyabb szögbõl (nem merõlegesen felülrõl) fényképezett négyzet...
A kérdező hozzászólása: Tehát, hogy kicsit konkrétabb legyen a kérdés! Ha lefényképezek valamit egy milliméter papírra fektetve, akkor van e olyan program aminek megadhatom a milliméter papíron bejelölve a mértékegységet és ahhoz viszonyítva megmondja a papírra fektetett tárgy (és csak a tárgy) területét(most tekintsük a tárgyat egy síkbeli dolognak, hogy ne térfogatot kelljen számolni)!?

Melyik programot használjátok a digitális scrapbookhoz?

Én photoshop CS5-öt! Van scrap blogotok, ahol a készített oldalaitokat töltitek fel?? Linkelnétek......!

Melyik programmal lehet a digitális képeken lévő alakokat egy kicsit "jobb formába" hozni, úgy, hogy ne lehessen észrevenni?

B?r, alak stb. Ingyenesen letölthet?t keresek.

Legjobb válasz: Photoshop/paintoshopot ajánlanám, de ezek korántsem ingyenesek. Persze utánajárás kérdése az egész. Talán a gimpel próbálkozhatsz, nem ez nem kecseget annyi jóval mint az elõzõek.

Photoshop/paintoshopot ajánlanám, de ezek korántsem ingyenesek. Persze utánajárás kérdése az egész. Talán a gimpel próbálkozhatsz, nem ez nem kecseget annyi jóval mint az elõzõek.
Adobe Photoshop. A netrõl le lehet szedni a próbaverzióját.


Eloszor nezz szet a videolejatszo beallitasai kozott. Kovetkezo lepes talan a a windows movie maker lenne.

VAn olyan program hogy virtális! Digitális! Keverőpult. Vagy digitális erősitő program ami tudja növelni a hangkártya teljesitményét? Ha van akkor melyik az és honnan lehet letölteni?

Legjobb válasz: Hangkártyá teljesítményét nem tudom elképzelni hogy lehetne szoftveresen növelni. Az annyit tud leadni amennyi. Persze ha tévedek javítsatok ki:).

Hangkártyá teljesítményét nem tudom elképzelni hogy lehetne szoftveresen növelni. Az annyit tud leadni amennyi. Persze ha tévedek javítsatok ki:) .
Egy power mixer tudna segíteni de valszeg nem arra gondoltál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!