Találatok a következő kifejezésre: Melyik programmal AVI filmeket (3 db)

Melyik programmal lehet megcsinálni a filmek összerakását? Van egy film avi formátumba szét van szedve 2 részre hogy tudnám összerakni?

Legjobb válasz: Természetesen egy videószerkesztó progival, mint pl az Adobe Premier Pro, v a VirtualDub, stb.

Természetesen egy videószerkesztó progival, mint pl az Adobe Premier Pro, v a VirtualDub, stb.
Movie Maker vagy Muvee Reveal
VirtualDub-bal. 1. betöltöd az elsõ részt (file menü, open video file) 2. Hozzáteszed a másodikat (file menü, append video file) 3. Video és audió: "DIRECT STREAM COPY" kipipálni, hogy ne romoljon a minõség. 4. Kimented az összefûzött fikmet (file menü, save as avi)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Melyik programmal lehetne AVI filmeket Divx-re konvertálni a Total Video Converteren és a DivX converteren kívül?

Total Video Converter lejárt a DivX converter is nem tudom melyik programmal lehetne AVI filmeket Divx-re konvertálni?

Legjobb válasz: Super video converter 2007 http://download.chip.eu/hu/SUPER-2007-Build-21_139207.html

Olyan dvd író program kéne nekem ami avi formátomú filmeket is kiír dvd-re, hol találok ilyet vagy tudnátok belinkelni ilyet? Melyik a legjobb dvd író program?

Legjobb válasz: Bármelyik DVD író programmal ki lehet írni AVI videót DVD-re.De a DVD lejátszód csak akkor játssza le,ha ismeri az AVI formátumot. Ha DVD lejátszóban akarod használni,akkor nem az a lényeg hogy DVD lemezen legyen hanem át kell konvertálnod DVD formátumra és az így kapott videót kell kiírnod. Itt van egy ingyenes program hozzá: http://www.avitodvd.ws/freeware/ Ha átkonvertáltad bármilyen DVD író programmal ki írhatod. Például imgBurn,ez is ingyenes: http://www.imgburn.com/

Bármelyik DVD író programmal ki lehet írni AVI videót DVD-re.De a DVD lejátszód csak akkor játssza le, ha ismeri az AVI formátumot. Ha DVD lejátszóban akarod használni, akkor nem az a lényeg hogy DVD lemezen legyen hanem át kell konvertálnod DVD formátumra és az így kapott videót kell kiírnod. Itt van egy ingyenes program hozzá: http://www.avitodvd.ws/freeware/ Ha átkonvertáltad bármilyen DVD író programmal ki írhatod. Például imgBurn, ez is ingyenes: http://www.imgburn.com/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!