Találatok a következő kifejezésre: Melyik programmal AVI (48 db)

Melyik programmal tudok átírni avi-t audióba?

Legjobb válasz: Sokkal helyesebb, hogyan tudod egy avi audiosávját elmenteni. Hiszen az avi az kép/hang adatfolyam. Míg az audio értelemszerûen csak hang. A megoldás pl. a Virtualdub program. Megnyitod az avi fájlt, majd az audio résznél megtalálod a wav-ba mentés opciót. Egy hosszú filmnél keletkezhet egy méretes hangfájl, de aztán ez pl. Cooledittel vagy Audacity (ez ingyenes is) programmal tudod mp3-ba tömöríteni. Sok sikert!

Sokkal helyesebb, hogyan tudod egy avi audiosávját elmenteni. Hiszen az avi az kép/hang adatfolyam. Míg az audio értelemszerûen csak hang. A megoldás pl. a Virtualdub program. Megnyitod az avi fájlt, majd az audio résznél megtalálod a wav-ba mentés opciót. Egy hosszú filmnél keletkezhet egy méretes hangfájl, de aztán ez pl. Cooledittel vagy Audacity (ez ingyenes is) programmal tudod mp3-ba tömöríteni. Sok sikert!

Melyik programmal lehet emberi fogyasztásra alkalmas formátumba (avi, mpg, divx) konvertálni, leszedni a Google-ról Youtube-ról videókat?

Ingyenes videóleszed? program érdekelne, ami után le is tudom játszani a fájlt. Eddig nem találtam semmi normálisat a neten, csak vagy demóprogramokat, vagy olyanokat amikkel flv-be lehet csak leszedni. Az átkonvertáló programok meg mind vízjelet hagynak :(

Legjobb válasz: Video Get v3.0.2.39 by Nuclear Coffee Ezzel a kis programmal videókat tölthetsz le a You Tube-ról és még pár száz hozzá hasonló oldalról..Elegendõ a video URL-jét bemásolnod és automatikusan felismeri az oldalt és kezdheted is a letöltést. Ha már lejött a video, az általad elõre kiválasztott formátumra és minõségre fogja konvertálni a program (avi, mpeg, wmv, mp4, rm, 3gp, mov, mp3, wav). Tartalmazza a magyar nyelvet is.. Serial mellékelve! Kicsi, ügyes. Mi kell még? És ráadásul MAGYAR nyelvû!!! ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Video Get v3.0.2.39 by Nuclear Coffee Ezzel a kis programmal videókat tölthetsz le a You Tube-ról és még pár száz hozzá hasonló oldalról..Elegendõ a video URL-jét bemásolnod és automatikusan felismeri az oldalt és kezdheted is a letöltést. Ha már lejött a video, az általad elõre kiválasztott formátumra és minõségre fogja konvertálni a program (avi, mpeg, wmv, mp4, rm, 3gp, mov, mp3, wav). Tartalmazza a magyar nyelvet is.. Serial mellékelve! Kicsi, ügyes. Mi kell még? És ráadásul MAGYAR nyelvû!!! ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!!!!!!

Melyik programmal lehet a legjobb minőségben matroskát avi-ba konvertálni?

Sikerült megszereznem egy sportm?sort, melyet szeretnék odaadni egy jó ismer?sömnek is, neki azonban hiába juttatnám el .mkv-ben, hiszen még számítógépe sincsen. Ezért szeretném átkonvertálni avi-ba, mert azt az asztali DVD lejátszóján is meg tudná nézni. Tudom, így elveszik a HD varázs, de a semminél mégis több lenne. Köszi el?re is a választ!

Legjobb válasz: Szia. Szerintem két módszerrel próbálkozhatsz. ConvertXtoDVD-vel, átkonvertáltatod DVD formátumra, 1 DVD-d bánja. Vagy a másik módszer AVIDEMUX-vel átkonvertáltatod AVI-ra (Ha van a DVD lejátszón PENDRIVE csatlakozás, akkor ez nem kerül CD/DVD-be). Tudsz vele 1-1 ben átrakni AVI-ba - de gondolom ez ugysem lesz jó, mivel nagy valószinûség szerint H624 lesz, amit nagy valószinûség szerint nem visz az asztali DVD lejátszó. Ha meg át kell az egészet konvertáltatni,(Xvid, DIVX) akkor meg szinte tök mindegy milyen konvertálót használsz, Te határozod meg a minõséget. Találj egy jó beállitást, aztán már csak meg kell várni, mig végez a gép a konvertálással. Sok sikert. Üdv.

Szia. Szerintem két módszerrel próbálkozhatsz. ConvertXtoDVD-vel, átkonvertáltatod DVD formátumra, 1 DVD-d bánja. Vagy a másik módszer AVIDEMUX-vel átkonvertáltatod AVI-ra (Ha van a DVD lejátszón PENDRIVE csatlakozás, akkor ez nem kerül CD/DVD-be). Tudsz vele 1-1 ben átrakni AVI-ba - de gondolom ez ugysem lesz jó, mivel nagy valószinûség szerint H624 lesz, amit nagy valószinûség szerint nem visz az asztali DVD lejátszó. Ha meg át kell az egészet konvertáltatni, (Xvid, DIVX) akkor meg szinte tök mindegy milyen konvertálót használsz, Te határozod meg a minõséget. Találj egy jó beállitást, aztán már csak meg kell várni, mig végez a gép a konvertálással. Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nagy segítség volt. :)


Melyik programmal lehet a youtuberól avi formátumban videót letölteni, hanggal?

Legjobb válasz: Az elég érdekes lenne, youtube-n nem avi-ban vannak a videók. Az avi nem formátum, hanem konténer.

Az elég érdekes lenne, youtube-n nem avi-ban vannak a videók. Az avi nem formátum, hanem konténer.
Töltsd le aztán meg konvertáld át aviba...
A kérdező hozzászólása: De hogy, vagy hol lehet át konvertálni??
***** Ezzel meg lehet csinálni!* Automatikusan eltávolított tartalom.

Melyik programmal lehet "valódi" AVI-t írni DVD-re, Cd-re?

Valódi AVI-n értem,amit gond nélkül le lehet játszani lejátszókon.

Legjobb válasz: Legtöbb íróprogram beállításaiban van kompatibilitási lehetõség, viszont azt hogy melyik dvd mit játszik le azt egyik sem tudja. Meg kell nézni a DVD lejátszó leírását mit támogat és olyan tömörítésü avi -t kell kiírni.

Legtöbb íróprogram beállításaiban van kompatibilitási lehetõség, viszont azt hogy melyik dvd mit játszik le azt egyik sem tudja. Meg kell nézni a DVD lejátszó leírását mit támogat és olyan tömörítésü avi -t kell kiírni.
freemake
Mindegyik AVI "valódi", csak az asztali gépek általában Xvid és DivX kódolású AVI-t tudnak lejátszani, tehát ilyenbe kéne kódolni...

Melyik programmal lehet . Fic-et avi-ba vagy mpeg4-be convertálni?

Sehol sem találok ilyen programot.pls help

Legjobb válasz: Elvileg a fic fájlt az Allok Video to MP4 Converterrel lehet konvertálni. Nézegettem de én nem jutottam vele semmire. A fic fájlt a Mirillis Splash Pro EX lejátszó kezeli. Gondolom tudod hogy a Fraps programmal is lehet rögzíteni videót a képernyõrõl,de ajánlanám még az Ashampoo Snap programot, az is jó minõségû videót készít wmv formátumban.

Elvileg a fic fájlt az Allok Video to MP4 Converterrel lehet konvertálni. Nézegettem de én nem jutottam vele semmire. A fic fájlt a Mirillis Splash Pro EX lejátszó kezeli. Gondolom tudod hogy a Fraps programmal is lehet rögzíteni videót a képernyõrõl, de ajánlanám még az Ashampoo Snap programot, az is jó minõségû videót készít wmv formátumban.
A kérdező hozzászólása: Megoldottam!
Akkor elárulhatnád hogyan sikerült, mert én is ebben a cipõben vagyok épp.
Már én is megoldottam :)

AVI-ból DVD? Szerintetek melyik programmal lehet egy avi filmből dvd-t konvertálni?

Néró, WinAvi,Vso convert.....vagy van ezeknél jobb is?

Legjobb válasz: Én a ConvertX to DVD progit használom, és teljesen meg vagyok vele elégedve.

Én a ConvertX to DVD progit használom, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
DVD Shrink??? DVD Flick>ingyenes (lassabb) ConvertXtoDVD>fizetõs (gyors) Ha nincs felirat, akkor DivxTo DVD http://download.chip.eu/hu/DivxToDVD-0.5.2_119916.html ez a convertx elõdje, szintén gyors, de feliratokat nem kezel.
DVDShrink

Melyik programmal tudom egy AVI fájl minőségét MKV ra konvertálni (HD-ba)?

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=avi+to+mkv+converter

Avi-ból mkv-t lehet ugyan csinálni, de a minõsége nem lesz jobb, mint az eredetinek. Mert miért is lenne?
Hiába konvertálod mkv-ba, nem lesz jobb az eredetinél, sõt... amúgy> http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html
Az mkv pedig nem egy minõségmegjelölés.

Melyik programmal tudnék 2 avi fájlt egy avi fájllá konvertálni?

Legjobb válasz: Köszi, én is úgy gondoltam h egyesíteni akarom :)

A kérdező hozzászólása: Köszi, én is úgy gondoltam h egyesíteni akarom :)
Virtualdub
VirtualDub, NanDub, AviDemux, mindhárom képes erre. Kb ugyanezekkel a lépésekkel:File => Open video file Kiválasztjuk az elsö avi-nkat Utána File => Append AVI segment Kiválasztjuk a második avi-nkat Beállítás: Audio => Direct stream copy Beállítás: Video => Direct stream copy File => Save as AVI


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!