Találatok a következő kifejezésre: Melyik programmal átírni (5 db)

Melyik programmal tudok átírni avi-t audióba?

Legjobb válasz: Sokkal helyesebb, hogyan tudod egy avi audiosávját elmenteni. Hiszen az avi az kép/hang adatfolyam. Míg az audio értelemszerûen csak hang. A megoldás pl. a Virtualdub program. Megnyitod az avi fájlt, majd az audio résznél megtalálod a wav-ba mentés opciót. Egy hosszú filmnél keletkezhet egy méretes hangfájl, de aztán ez pl. Cooledittel vagy Audacity (ez ingyenes is) programmal tudod mp3-ba tömöríteni. Sok sikert!

Sokkal helyesebb, hogyan tudod egy avi audiosávját elmenteni. Hiszen az avi az kép/hang adatfolyam. Míg az audio értelemszerûen csak hang. A megoldás pl. a Virtualdub program. Megnyitod az avi fájlt, majd az audio résznél megtalálod a wav-ba mentés opciót. Egy hosszú filmnél keletkezhet egy méretes hangfájl, de aztán ez pl. Cooledittel vagy Audacity (ez ingyenes is) programmal tudod mp3-ba tömöríteni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget!Kipróbáltam mûködik!
Igazából a ps emulátorok képfájlokat olvasnak be, szóval ha pl Alcohol 120%-kal vagy PowerISO-val képfile-t csinálsz a lemezbõl a ps emulátor képes lesz azt beolvasni. Más megoldásról én még nem hallottam, csak az emulátorról.
Jegyzettömb.
A kérdező hozzászólása: Kicsit bõvebben? :D
Bõvebben: Konfig adatokat akarsz átírni olyan ismeretekkel, hogy azt sem tudod mi az a jegyzettömb? Erre nagyon sok mindent nem tudok mondani, csak annyit, hogy a winyódon törölj ki minden .ini file-t, indítsd újra a géped, és akkor egybõl elõ fog jönni a jegyzettömb. Ini file törlése: start menü, ott van egy keresés ablak, abb írd bele, hogy *.ini Ekkor felugrik egy ablak, ott jelölt ki az összeset ctrl-A-val, majd nyomj delete-et, és restart.
Hehe :D
Dat file egy (valószínûleg) bináris állomány. A program saját magának gyártotta le/tartogatja, és ha nem ismered a szerkezetét, akkor csak elrontani tudod. Amúgy hexaeditort javaslok. Amúgy ha átnevezed .dat végûrõl .txt-re, akkor simán duplakattal is a jegyzettömb jön elõ.


total commander.. kijelölöd a fájlokat fájl>csoportos átnevezés

Hogyan tudok audio zenét átírni mp3ba? Melyik programot kellene letöltenem?

Legjobb válasz: pl a Nero is tud konvertálni ...

pl a Nero is tud konvertálni ...
A kérdező hozzászólása: és azzal hogyan?mert az megvan.de nem tudom h kell vele...csak cd-t szoktam írni...
Nézz szét pl itt: http://szoftverbazis.hu/kategoriak/zenehanggrabberek.html De akár próbálkozhatsz a WMP saját beépített ripperével is, bár az max. 192 kb/s bitrátával dolgozik.
A kérdező hozzászólása: de hogyan??mert már néztem de nem jöttem rá.én csak cd-t szoktam vele írni...
A kérdező hozzászólása: sikerült.köszönöm a linket:D
http://www.bonkenc.org/ ...magyarul is tud.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!