Találatok a következő kifejezésre: Melyik poz legjobb (73 db)

Melyik pózba legjobb egy csajnak elvesziteni?

Nah szoval arra lennék kiváncsi h egy lánynak meik pozba a legjobb illetve a legkiméletesebb elveszitenije??

Legjobb válasz: Nekem lovagló volt az elsõ, de a misszionárus is jó lehet. A kutyapózt én nem ajánlanám, de lehet, hogy másnak az jó. A kutyában a férfi nagyon mélyre tud hatolni, elérheti a méhet, emiatt fájdalmas lehet. Elsõre ezért nem ajánlanám.

Nekem lovagló volt az elsõ, de a misszionárus is jó lehet. A kutyapózt én nem ajánlanám, de lehet, hogy másnak az jó. A kutyában a férfi nagyon mélyre tud hatolni, elérheti a méhet, emiatt fájdalmas lehet. Elsõre ezért nem ajánlanám.
Szerintem a hagyományos.. legalábbis nekem az volt a jó elsõnek. Én nem lettem volna felkészülve arra, hogy én mozogjak a barátomon. De amúgy vannak olyan nõk, akik a lovaglót szeretik elsõnek, mert ott õk tudják szabályozni a behatolást, õk érzik amikor fáj.. szerintem ez a lánytól is függ... :)
Az elsõ 00:27es vagyok és teljesen egyetértek a második 00:27sel!!A lovaglópóz lenne az ideális mégha az elsö szövegemböl ugy is derült ki h a misszionáriust javaslom inkább a lovaglópóz legyen!
Én a misszionárius pózt tudnám javasolni (mert úgy a pasid finoman be tud hatolni) vagy ha nem szeretnéd másra bízni akkor a lovaglópózt(mert úgy finoman "rá tudsz ülni"és te irányítod hogy mennyire mehet be?meddig kellemes?hol van az a pont ahol már fáj?meg egyátalán azt h milyen tempóban?)de szerintem lassan csináld egy jó alapos elõjáték után amikor már totál nedves vagy!remélem tudtam segíteni!Sok sikert!!!!
Szerintem a kis kifli-nagy kifli a legjobb 1. alkalomra meg persze a misszionárius:)
kámaszutra 23.dik póza a legjobb ;)
Sokáig mi is a misszionárius pózban csináltuk. De elõfordult, hogy mindenfélét kipróbáltunk, aztán most 3 pózhoz ragaszkodunk, ami nagyon élvezetes: az egyik a már leírt póz, a 2. a lovagló, a 3. amikor az oldalatokon fekszetek, és úgy hatol be a párod. Isteni! :)
Lovagló vagy kutyapóz.
Misszionárius! Én a szüzességem elvesztése után jóval is tök szégyellõsen ültem a barátomra, mert féltem, hogy rosszul csinálom, vagy nem olyan tempóban ahogy õ szeretné. Elsõnek meg elég azon izgulni, hogy ne fájjon, nemhogy azon, hogy kinek hogy jó. :) Amúgy nekem sem fájt misssz.-ban, a kezeddel amúgy is tudod irányítani a csípõjét, hogy mennyire hatoljon be. Lazítani kell és örülni, hogy végre annak adhatod oda a szüzességedet, akit a legjobban szeretsz! ;)
Én lovaglóban vesztettem el, de ahogy becsusszant át is váltottunk misszionáriusra. Isteni volt, egy csöppet sem fájt (:
farkaspóz.

Melyik póz a legjobb a kama sutrában?

Szerintetek melyik a legjobb, melyik a legélvezetesebb???

Legjobb válasz: Minden nap van 5-6 idióta, aki megkérdezi, melyik a legjobb póz. NINCS legjobb póz. Legjobb étel sincsen, mert ha minden nap hónapokon keresztül ugyanazt ennéd, már a beled kifordulna bármilyen finom kajától. A szexnél is ugyanaz a helyzet. Az a jó, ha változatos a szexuális életetek.

Minden nap van 5-6 idióta, aki megkérdezi, melyik a legjobb póz. NINCS legjobb póz. Legjobb étel sincsen, mert ha minden nap hónapokon keresztül ugyanazt ennéd, már a beled kifordulna bármilyen finom kajától. A szexnél is ugyanaz a helyzet. Az a jó, ha változatos a szexuális életetek.
Én szeretem mindenhogy, nincs olyan, hogy legjobb, maximum kedvenc. 27N
Az, amelyikbe te nem szerepelsz...
A legjobb póz: farkaspóz A férfi ül a lyuk mellet és vonyít :D
' hogy te miket tudsz már? Poz, meg kama sutra. Ez igen! 12 éves korodban már a lányok kedvence leszel ha igy fejlödsz!

Ki szeretnénk majd próbálni a barátommal hogy bennem élvez el. Melyik pózban a legjobb ha bennem megy el? Melyik pózban érezni a legjobban?

Legjobb válasz: ez egyénfüggõ. közösen kell rájönnötök arra h melyik póz a legélvezetesebb mind2töknek.

ez egyénfüggõ. közösen kell rájönnötök arra h melyik póz a legélvezetesebb mind2töknek.
Én olyankor szeretem ha belémélvez amikor én ülök rajta, de háttal neki! : )
A kérdező hozzászólása: és miért pont háttal? hogyha vele szemben vagy és úgy lovagolsz akkor mélyebben van benned nem?
Mi úgy szoktuk a párommal, hogy misszionárius, õ felhúzza a lábait, ezért én "nagyobb teret kapok", és mélyebben lehetek benne, és õ nagyon élvezi úgy. Közben meg tudom csókolni a nyakát, simogatni itt-ott.
ez a ki szeretnénk próbálni nekem úgy hangzik, h gondoltok egyet, sittysutty na nézzük meg milyen csakúgy! szedsz tabit?
A kérdező hozzászólása: persze hogy szedek, anélkül meg nem engedném hogy bennem menjen el....és amugy milyen lesz az elsõ? nektek milyen volt amikor elõször spriccelt belétek a pasi?

Anális szexről Hogyan a legegyszerűbb nekiállni? (póz) Melyik póz a favorit? A melyikben a legjobb?

Legjobb válasz: El mesélem, én hogyan csináltam, ami nagyon bejött neki is nekem is, elõször orálisan kielégítettem, közben néha néha, izgattam a fenekét is ujjammal, ezek után szeretkeztünk egyet ekkor kutya pózban elõkerült egy vibrátor is amivel a popsiját tudtam közben izgatni, így is elélvezett, így már annyira elvolt lazulva, felhevülve, és kitágulva hogy rálehetett térni a poposexre, elõször lassan, aztán õ kért hogy gyorsítsak, és végül így is elélvezett tõle ;)

El mesélem, én hogyan csináltam, ami nagyon bejött neki is nekem is, elõször orálisan kielégítettem, közben néha néha, izgattam a fenekét is ujjammal, ezek után szeretkeztünk egyet ekkor kutya pózban elõkerült egy vibrátor is amivel a popsiját tudtam közben izgatni, így is elélvezett, így már annyira elvolt lazulva, felhevülve, és kitágulva hogy rálehetett térni a poposexre, elõször lassan, aztán õ kért hogy gyorsítsak, és végül így is elélvezett tõle ;)
Fiú vagy, vagy lány?
hat a legegyszerubb es legjobb modja, ha a tarsasag noi tagja atjon hozzam. a tobbit ott elmagyarazom
Nem póz kérdése... 1. csaj el tudjon TELJESEN lazulni... 2. sok síkosító És remélem használtok majd gumit...
A kérdező hozzászólása: Normális és hasznos válaszokat szeretnék kapni! Köszönöm!
Elõször oldalt fekve, és nagyon jót tesz elõtte valamilyen análtágító, pl. elõször vékonyabb, aztán vastagabb "buttplug." Az oldaltfekvõs pózban képes a végbél a legjobban kiegyenesedni és ellazulni.
Lánynak ajánlott elõtte wcznie, vagy beöntés... de ha rákeresel neten a biztonságos, anál, sex szavakkal akk ezer meg ezer találatot dob ki amiben errõl beszélnek... ha tudsz angolul, akk safe analsex-re is sokat kidob...
Nekem misszionárius pózban a legjobb, így kényelmesen tudod közben izgatni magad(feltéve, ha a kérdezõ lány).

Milyen pózokba szoktatok szeretkezni? Melyik a legjobb nektek?

Legjobb válasz: misszionárius, kiskanál a legjobb, szoktunk még lovagló, kutya pózban, meg mindenfélében, ami közben kialakul, meg ami eszünkbe jut, vagy ahogy a helyzet hozza :) 20/L

misszionárius, kiskanál a legjobb, szoktunk még lovagló, kutya pózban, meg mindenfélében, ami közben kialakul, meg ami eszünkbe jut, vagy ahogy a helyzet hozza :) 20/L
kecske
túzok
kakadu
Naplopózban.
A kérdező hozzászólása: amikor oldalt fekszik a lány meg a fiú akkor análba megy?
Egyedül?
21:31 vagyok, ha tõlem kérdezted, nekünk nem. Sose csináltam análban, nem is hiányzik.
török ülés jobb napokon lotus

Melyik a "legjobb" póz arra, hogy teherbe essek?

A párommal már 4éve együtt vagyunk, most tervezzök azt, hogy jöhet a baba :) Kinek milyen tipp vállt be? Illetve, amikor belém fog élvezni, akkor úgy kell maradnom egy ideig, hogy ne fojjon ki? :$ Kifolyik utánam? El?re is köszönöm majd az értelmes válaszokat 23éves lány, 25éves fiú.

Legjobb válasz: Azt tanácsolom, hogy ne gyereket csináljatok, hanem élvezzétek egymással az együttlétet. Ha minden rendben van veletek, akkor jönni fog a baba akármiylen pózban is csináljátok. Ha eltelik pár hónap, és nem sikerült, akkor lehet jobban ráfeküdni a témára, de addig felesleges, csak elrontjátok vele a szexet. És a póz, illetve az, hogy mennyire folyik ki az amúgy sem befolyásol semmit.

Azt tanácsolom, hogy ne gyereket csináljatok, hanem élvezzétek egymással az együttlétet. Ha minden rendben van veletek, akkor jönni fog a baba akármiylen pózban is csináljátok. Ha eltelik pár hónap, és nem sikerült, akkor lehet jobban ráfeküdni a témára, de addig felesleges, csak elrontjátok vele a szexet. És a póz, illetve az, hogy mennyire folyik ki az amúgy sem befolyásol semmit.
Én is csatlakozom ahhoz, hogy ne ilyeneken agyalj. Ez már kezd kicsit rágörcsölés szagú lenni! Tessék csak szeretkezni, amikor kedvetek van!
Nekünk elsõre összejött kutyapózzal, azt mondták, az jó a gyerekösszehozáshoz is, de nekünk a kedvenc pózok között van, és ne gondolj közben arra, miért csinálod, csak szeressétek egymást :) Emlékszem, mi végignevettük, az egyik legszebb együttlétünk volt, úgy látszik, ez bejött a babának is, mert rögtön velünk maradt :P
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! Már voltunk kivizsgáláson azzal kezdtük az egészet, orvos szerint mind a ketten egészségesek vagyunk :) csak azért kérdeztem, hogy minnél elõbb teherbe tudjak esni :)
Szerintem teljesen mindegy a póz.
Tök mindegy a póz, és az is mennyit fekszel utána, és hogy mennyi folyik ki...amennyinek kell, az bejut 1 perc fekvés nélkül is!

Melyik a legjobb póz, amelyikben a pasi élvezi ha orálisan kielégítik? És mit nyalogassak, hogy még élvezetesebb legyek?

Legjobb válasz: hát érdekesen fog lehet hangzani, de nekem és barátomnak van egy ojan póz h : hanyattvágod magad. hasonlit a lovagló pózhoz, csak ö van fent, és kicsit elörébb. ö tud a térdén támaszkodni, és pont jo hejen vannak a testrészei, pont eléred.igy kézzel is rátudsz segiteni mert hát ott van minden "szem elött" és ha ojan a pasid, ö is el tud érni téged, csak hátra kell nyúlnia. na meg van a 69. nekem az is teccös, még ha ö nem is csinál semmit. :)

hát érdekesen fog lehet hangzani, de nekem és barátomnak van egy ojan póz h : hanyattvágod magad. hasonlit a lovagló pózhoz, csak ö van fent, és kicsit elörébb. ö tud a térdén támaszkodni, és pont jo hejen vannak a testrészei, pont eléred.igy kézzel is rátudsz segiteni mert hát ott van minden "szem elött" és ha ojan a pasid, ö is el tud érni téged, csak hátra kell nyúlnia. na meg van a 69. nekem az is teccös, még ha ö nem is csinál semmit. :)

Melyik a legjobb póz várandósan?

Alul már nem szeretek lenni,felül jó,de f? a változatosság.:)

Legjobb válasz: Mindkettenoldalt fekszetek, kiskifli vagy:-) Nagyon kényelmes és kellemes póz. Te hanyatt fekszel, párod oldalt és 90fokot zár be a testetek. Te egyik lábad átteszed párod csípõjén. Szintén kényelmes és kellemes póz. A kutyapóz is nagyon praktikus ilyenkor, én imádom:) Széken ülve, kanapé szélén ülve...bármi, légy kreatív.-)

Mindkettenoldalt fekszetek, kiskifli vagy:-) Nagyon kényelmes és kellemes póz. Te hanyatt fekszel, párod oldalt és 90fokot zár be a testetek. Te egyik lábad átteszed párod csípõjén. Szintén kényelmes és kellemes póz. A kutyapóz is nagyon praktikus ilyenkor, én imádom:) Széken ülve, kanapé szélén ülve...bármi, légy kreatív.-)
Ilyenkor az a legjobb amiben mindketten jól érzitek magatok , lefontosabb , az , hogy neked kényelmes legyen.
szerintem legkevésbé megerõltetõ a hátulról.... bár akkor meg annak áll fönt a veszélye, hogy teljesen - ütközésig történhet a behatolás .... persze ha semmi panasz nincs a babával, akkor reméljük "kibírja" õ is :-) vagy Te az oldaladra fekszel, kinyújtott lábakkal, a felül lévõ lábadat felrakod a párod vállára, vagy megfogja, úgy, hogy õ simán betérdel a szétnyitott combjaid közé... nemtom ez mennyire érthetõ-elképzelhetõ, de nem rossz így sem:-) viszonylag kényelmes pozíció.

Lányok ti melyik pózt szeretitek a legjobban? Nektek melyik a legjobb!? Szeretitek a hosszú előjátékot? Kort is lécci

Legjobb válasz: szinte minden pózt szeretek, de azt ki nem állhatom, ha valaki sokáig tököl (értsd: elhúzza az elõjátékot, aztán nagyobb a füstje, mint a lángja).

szinte minden pózt szeretek, de azt ki nem állhatom, ha valaki sokáig tököl (értsd: elhúzza az elõjátékot, aztán nagyobb a füstje, mint a lángja).
29/n
Leginkább hátulról szeretem: állva, négykézláb, oldalt fekve, hasalva... Nekem így a legjobb, de a lovagló is kedvenc!! 23N
Én nem tudnék egy pózt mondani ami a legjobb, minden alkalommal más esik jól!De azért azt szeretem ha én vagyok felül mert akkor irányíthatok!És igen imádom a hosszú elõjátékot!!!! 27/L
A kérdező hozzászólása: Kösz lànyok :)
a szilvásgombóc a kedvenc pózom
nekem meg a mákos guba :DD viccet félretéve: csak akkor vagyok hajlandó szekszelni ha az Uram van felül. amúgy meg nem. nem vagyok prûd amúgy.(sajnos)
19L szeretem a hosszu elojatekot.minden poz oke, de leginkabb a misszionarius mert ugy kozben tudunk csokolozni, atolel.es en szeretem ha õ van felul :)
Kedvenc pózom a misszionárius, egyébként változó hogy mikor mi a jobb póz. Szeretem a hosszú elõjátékot. 23/L

Melyik póz a legjobb?

Holnap talizok a pasimmal és valószín?leg kipróbáljuk a szabadban való szexet.Melyik póz lenne a legjobb?

Legjobb válasz: Te mondtad,kipróbáljátok!Hát próbálgassátok a pózokat is,nem tudni nektek melyik fog bejönni legjobban!

Te mondtad, kipróbáljátok!Hát próbálgassátok a pózokat is, nem tudni nektek melyik fog bejönni legjobban!
Szabadban leginkább a kutyapózt ajánlom, fõleg ebbe az idõbe. A föld még hideg, nehogy felfázz!
Én kis túlzással onnan jövök:P Mi az erdõben voltunk, a legjobb póz sztem a kutya... Elõre dõlsz, megkapaszkodsz egy fában, a pasid meg hátulról teszi a dolgát:D Isteni...^^ Sok sikert:P
ha visztek egy pokrocot mehet a tobbi is. ha nem, ugy is jo ha felvesz az oledben (ha nem vagy nehez es elbir anelkul h tul faraszto legyen) csak ovatosan a kullancsokkal , nezzetek at magatokat utana! jo szorakozast :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! remélem jó lesz:P:P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!