Találatok a következő kifejezésre: Melyik poz hogy előbb el (2 db)

Melyik poz jobb hogy előbb el jusenak a fiuk. Hamarabb terhes legyek? Hátra hajlo méhem van

Legjobb válasz: bocsi a petevezetékbe értetem a fiukat megtermékenyûlni

A kérdező hozzászólása: bocsi a petevezetékbe értetem a fiukat megtermékenyûlni
Szia! Nekem is hátrahajló a méhem. Azt szokták tanácsolni, hogy a misszionárius póz ill. a hátulról történõ szeretkezés a legjobb, mert ilyenkor elég mélyre tudnak jutni a spermák. Ja és azt sem árt, ha szeretkezés után kispárnát raksz magad alá és vhova felpakolod a lábaidat. Én a falra szoktam:)
Hagyományos misszonárius póz a legjobb. Nekem két fiam van.
Jaj lemaradt hogy a két fiam mellett hátrahajló méhem.

Hogy tudom elérni előbb a barátnőmnek a csiklóorgazmust aktus nélkül, ha nyalom, vagy ha simogatom? Aktus közben melyik pózban megy el leghamarabb?

Akárhogy próbálkozunk, képtelen elmenni. :S Léci segítsetek!

Legjobb válasz: Egy csajnak nem feltétlenül az a célja, hogy eldurranjon. A szex más formáit is szeretné élvezni, nem csak a spriccet. Ne rohanj rá a csiklójára, mert ha idõ elõtt elkezded kínozni, végképp leblokkol. Gondold meg a következõket. 1. lehet, hogy utál téged, vagy csak simán nem szeret. Valószínûleg más okból hagyja, hogy használd. 2. Lehet, hogy elélvezett már, de nem mutatja meg, vagy szégyelli, esetleg nem tart téged méltónak rá. 3. Örülj, hogy nem játssza el elõtted a fene nagy orgazmust, hanem õszinte. 4. A lányok egy része nem szereti, ha megérzed a punciszagot. Olyan csajjal is találkoztam már, aki unalmasnak tartja a nyalást. Kérdezd meg talán tõle végre, hogy mit szeretne, meg hogy mit nem.

Egy csajnak nem feltétlenül az a célja, hogy eldurranjon. A szex más formáit is szeretné élvezni, nem csak a spriccet. Ne rohanj rá a csiklójára, mert ha idõ elõtt elkezded kínozni, végképp leblokkol. Gondold meg a következõket. 1. lehet, hogy utál téged, vagy csak simán nem szeret. Valószínûleg más okból hagyja, hogy használd. 2. Lehet, hogy elélvezett már, de nem mutatja meg, vagy szégyelli, esetleg nem tart téged méltónak rá. 3. Örülj, hogy nem játssza el elõtted a fene nagy orgazmust, hanem õszinte. 4. A lányok egy része nem szereti, ha megérzed a punciszagot. Olyan csajjal is találkoztam már, aki unalmasnak tartja a nyalást. Kérdezd meg talán tõle végre, hogy mit szeretne, meg hogy mit nem.
Figyeljetek a megfelelõ körítésre. Ha vannak õszinte érzelmek mindkét részrõl, akkor nem lehet probléma. Az a legfontosabb, hogy feloldódjon és ne teljesítmény kényszer legyen az együttlét. Ha nem az orgazmus elérésére figyeltek mindenáron, akkor hamarabb ellazul és akkor jön az magától is. Ha gátlásosabb, akkor az együttlét elõtt kellemes zene, amennyiben már ihat alkoholt, egy pohár finom bor, vagy pezsgõ szintén oldjaa a feszültséget. Együtt fürdés, utána maszírozd át testápolóval, vagy olajjal pl. Ne rögtön a csiklóra menj rá, hanem keress egyébb erogén zónákat, mell, combok, has, oldalak, stb. azokat kényeztesd nyelveddel, kezeddel. Ha kellõképpen nedves lesz, akkor próbáld finoman a nyelveddel izgatni a csiklóját. A kutyapózt próbáljátok meg, a legmélyebben ebben a pózban tudsz belehatolni. Remélem kellemes együttlét lesz.
Ha csiklóorgazmust akarsz, akkor ne kutyapózban csináljátok. Akkor a csikló egyáltalán nem ingerlõdik. Most nem a mélységen van a lényeg. Hosszas elõjáték, ez fontos, ahogy írták, érezze, hogy most nem "dugni" akarsz, hanem csak neki örömet szerezni. Aztán a nyelveddel izgasd, elõbb lassan, aztán késõbb gyorsíthatsz. Aztán ha már fokozottabb izgalmi állapotban van, akkor az ujjaddal segíts rá lassan a hüvelynél. Csak odateszed elõbb, aztán esetleg néha becsúszik véletlenül... Szex a hagyományos pózban, ha rádõlsz, akor közben dörzsölöd a csiklót is és az segíthet neki. 36/L
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló, ez mind igaz, de én nem ezt kérdeztem. Szeretjük egymást, meg teljesen elengedi magát, nem errõl van szó. Nem is gátlásos. Elõjáték kb 2-3 óra. Ez szerintem nem olyan kevés. Be van nedvesedve teljesen. Többször pettingelünk, de nem megy el. Tudom, hogy nem ez a legfontosabb, de akkor is...
Én sem tudok elélvezni, ha a csiklómat izgatja a barátom. Én azt szeretem ha a G pontomat izgatják. Az a hüvely elsõ felében van a felsõ (has felõli) oladlon. A barátom úgy kezdi, hogy nem nyúl bele a puncimba csak a hüvelybemeneteltõl a csiklómig húzogatja finoman az ujját, aztán amikor már elég nedves vagyok akkor benyúl és elkezdi izgatni a G pontom. Nekem ez nagyon bejön. Plussz érdemes olyan pózokat választani, ahol eléred a barátnõd punciját és tudod izgatni miközben benne van a péniszed. Ilyen a kutya póz pl.. Ha kell még segítség írj! Remélem tudtam segíteni! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hasznos volt!:)
a lány masztizás közben eljut?
A kérdező hozzászólása: Nem... Nem is nagyon szokta magának...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!