Találatok a következő kifejezésre: Melyik poz hogy (41 db)

A fiúk melyik pózt szeretik? Ha már leírod ne csak a nevét hanem hogy hogyan! Előre is kössz

am 19/l vok

Legjobb válasz: A lányok a kutyapózt szeretik a legjobban, mert kicsit "alárendelt" helyzetben vannak, és a pénisz kellõ mértékben be tud hatolni a vaginába. A fiú számára is örömteli pillanat ez, mert a lány popsiját csodálhatja, ami kellõ mértékben izgató. Nekem is ez az egyik kedvencem, de vannak olyan pózok, amiknek nem számít a neve (s nem is tudom), csak a helyzet hozza. A szex tud olyan szituációt kialakítani, hogy bármilyen testhelyzetben képesek legyünk szexelni! Modern pózok lehetnének pl ilyenek: - autó hátsóülésen póz - padon-hanyatt póz - állva farkaló póz ...stb :)

A lányok a kutyapózt szeretik a legjobban, mert kicsit "alárendelt" helyzetben vannak, és a pénisz kellõ mértékben be tud hatolni a vaginába. A fiú számára is örömteli pillanat ez, mert a lány popsiját csodálhatja, ami kellõ mértékben izgató. Nekem is ez az egyik kedvencem, de vannak olyan pózok, amiknek nem számít a neve (s nem is tudom), csak a helyzet hozza. A szex tud olyan szituációt kialakítani, hogy bármilyen testhelyzetben képesek legyünk szexelni! Modern pózok lehetnének pl ilyenek: - autó hátsóülésen póz - padon-hanyatt póz - állva farkaló póz ...stb :)
Én a szembõl-szembe pózok híve vagyok (misszionárius és lovagló póz), mert szeretek szex közben minél többet csókolózni.

Ki szeretnénk majd próbálni a barátommal hogy bennem élvez el. Melyik pózban a legjobb ha bennem megy el? Melyik pózban érezni a legjobban?

Legjobb válasz: ez egyénfüggõ. közösen kell rájönnötök arra h melyik póz a legélvezetesebb mind2töknek.

ez egyénfüggõ. közösen kell rájönnötök arra h melyik póz a legélvezetesebb mind2töknek.
Én olyankor szeretem ha belémélvez amikor én ülök rajta, de háttal neki! : )
A kérdező hozzászólása: és miért pont háttal? hogyha vele szemben vagy és úgy lovagolsz akkor mélyebben van benned nem?
Mi úgy szoktuk a párommal, hogy misszionárius, õ felhúzza a lábait, ezért én "nagyobb teret kapok", és mélyebben lehetek benne, és õ nagyon élvezi úgy. Közben meg tudom csókolni a nyakát, simogatni itt-ott.
ez a ki szeretnénk próbálni nekem úgy hangzik, h gondoltok egyet, sittysutty na nézzük meg milyen csakúgy! szedsz tabit?
A kérdező hozzászólása: persze hogy szedek, anélkül meg nem engedném hogy bennem menjen el....és amugy milyen lesz az elsõ? nektek milyen volt amikor elõször spriccelt belétek a pasi?

Anális szexről Hogyan a legegyszerűbb nekiállni? (póz) Melyik póz a favorit? A melyikben a legjobb?

Legjobb válasz: El mesélem, én hogyan csináltam, ami nagyon bejött neki is nekem is, elõször orálisan kielégítettem, közben néha néha, izgattam a fenekét is ujjammal, ezek után szeretkeztünk egyet ekkor kutya pózban elõkerült egy vibrátor is amivel a popsiját tudtam közben izgatni, így is elélvezett, így már annyira elvolt lazulva, felhevülve, és kitágulva hogy rálehetett térni a poposexre, elõször lassan, aztán õ kért hogy gyorsítsak, és végül így is elélvezett tõle ;)

El mesélem, én hogyan csináltam, ami nagyon bejött neki is nekem is, elõször orálisan kielégítettem, közben néha néha, izgattam a fenekét is ujjammal, ezek után szeretkeztünk egyet ekkor kutya pózban elõkerült egy vibrátor is amivel a popsiját tudtam közben izgatni, így is elélvezett, így már annyira elvolt lazulva, felhevülve, és kitágulva hogy rálehetett térni a poposexre, elõször lassan, aztán õ kért hogy gyorsítsak, és végül így is elélvezett tõle ;)
Fiú vagy, vagy lány?
hat a legegyszerubb es legjobb modja, ha a tarsasag noi tagja atjon hozzam. a tobbit ott elmagyarazom
Nem póz kérdése... 1. csaj el tudjon TELJESEN lazulni... 2. sok síkosító És remélem használtok majd gumit...
A kérdező hozzászólása: Normális és hasznos válaszokat szeretnék kapni! Köszönöm!
Elõször oldalt fekve, és nagyon jót tesz elõtte valamilyen análtágító, pl. elõször vékonyabb, aztán vastagabb "buttplug." Az oldaltfekvõs pózban képes a végbél a legjobban kiegyenesedni és ellazulni.
Lánynak ajánlott elõtte wcznie, vagy beöntés... de ha rákeresel neten a biztonságos, anál, sex szavakkal akk ezer meg ezer találatot dob ki amiben errõl beszélnek... ha tudsz angolul, akk safe analsex-re is sokat kidob...
Nekem misszionárius pózban a legjobb, így kényelmesen tudod közben izgatni magad(feltéve, ha a kérdezõ lány).

Lányok! Milyen pózban vesztettétek el a szüzességeteket és melyik pózban szeretkeztek legszívesebben? Hogy élveztek el a legkönnyebben? Igaz hogy a tapasztaltabb húsz feletti lányok inkább lovagolnak, a tini lányok inkább a misszionáriust kedvelik?

Legjobb válasz: Misszináriusban veszítettem el, lovagolni nem szerettem meg a 20. életév betöltése után sem, de nyilván aktusonként egyszer belefér. Elég szerencsés vagyok, bármilyen pózban könnyen és gyorsan elmegyek; a legjobb persze a kutyapóz, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül. 24/N

Misszináriusban veszítettem el, lovagolni nem szerettem meg a 20. életév betöltése után sem, de nyilván aktusonként egyszer belefér. Elég szerencsés vagyok, bármilyen pózban könnyen és gyorsan elmegyek; a legjobb persze a kutyapóz, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül. 24/N
Misszionárius pózban vesztettem el igen a lovaglás tök jó mert én irányitok könnyebben tudok élvezni
masnap szolj vissza mire jutottatok addigra felnott lany leszel ha sikerul sok sikert kedves
A misszionárius. Legyél nagy terpeszben, hajlítsd be a térded és húzd magad felé, akkor alig érzeni valamit :) Amúgy is a tágulás fáj, ha a barátod szokott nyúlkálni ott lent akkor alig érzel vmit.
Mi utána kb 10féle pózt kipróbáltunk, csak misszionárisban kezdtük :) 2. válaszoló voltam
nagyjabol az volt nlm is mint 2esnel DE mi kozbe kiprobaltuk a kutyapozt a parom javaslatara es jo volt mar nem fajt L/15
A kérdező hozzászólása: Jajj Perszee :$$$
A coitusról pedig egy fénykép sorozatot kérünk.Na jó lehet egy 2 órás videó is :) )
A kérdező hozzászólása: Hát majd próbálkozok azzal is ;)
Azért az elsõ alkalomtól ne várj frenetikus orgazmust.A barátod is gondolom tapasztalatlan, hamar elfog menni.Ne parázz azon, hogy fájni fog, mert tényleg fájni fog. Sok sok millió nõ nem halt bele, te sem fogsz.Sõt..:) )) Fogamzásgátlásra gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Szolok nagyon szépen köszönöm remélem sikerel járnuk és örömet okozok a páromnak!!!
A kérdező hozzászólása: igen a barátom is abba a pózba akarta csak mondtam neki hogy inkább még ne...de ma este szerintem menni fog köszönöm a segicséget ;)
Elõször is: nem biztos, hogy fájni fog, és egyáltalán nem biztos, hogy vérezni fogsz. Nekem pl. nagyon fájt 1-2 percig, de egyáltalán nem vérzett, utána pedig nagyon élveztem... Amíg félsz a fájdalomtól, meg eleve ilyeneken gondolkozol, hogy fájni fog, addig szerintem még várj egy kicsit, még nincs itt az ideje. Hogy melyik a legalkalmasabb póz, az csak rajtad múlik. Én pl. mindenképp misszionáriusban szerettem volna, mert azt akartam, hogy a barátom hatoljon belém és õ irányítson. Valószínûleg lovaglóban nem is ment volna, mert annyira fájt, hogy úgy egybõl leszálltam volna róla és nem tudtam volna folytatni- így viszont hiába fájt, kértem Õt, hogy folytassa és pár perc után elmúlt a fájdalom és elkezdtem nagyon élvezni. Viszont sokan mondják, hogy lovaglóban jó egy lánynak az elsõt, mert akkor õ irányít, érzi, hogy jó stb. Ezt a két pózt szokták javasolni, rajtad áll a döntés, hogy inkább Te akarsz irányítani, vagy azt szeretnéd, hogy a párod irányítson. 21/L
A kérdező hozzászólása: miis aba fogunk próbálkozni elsöre mert a párom se akarja hogy fájon nekem...:)

Milyen az a misszionarius póz? Melyik póz a legkényelmesebb első alkalomhoz? Mit kell "petting" címszó alatt csinálni? Hogyan csináljam, hogy minnél elvezetesebb de ne legyen fájdalmas lánynak?

Legjobb válasz: Petting: az mident magaba foglal kiveve azt h beteszed neki!! Nyalogatasok,simik, ujjazas stb. Misszionarius: a lany fekszik a hatan te meg felete vagy a laba kozott es... Es az a legkenyelmesebb ami a lanynak es neked, mindenkinel mash van! Es a lenyeg, h nagyon ovatosan,figyelj a lanyra!!!!!:)

Petting: az mident magaba foglal kiveve azt h beteszed neki!! Nyalogatasok, simik, ujjazas stb. Misszionarius: a lany fekszik a hatan te meg felete vagy a laba kozott es... Es az a legkenyelmesebb ami a lanynak es neked, mindenkinel mash van! Es a lenyeg, h nagyon ovatosan, figyelj a lanyra!!!!!:)
akkor fáj ha rágörcsölsz, és nem lazulsz el. Hidd el szeret, és vigyázni fog rád.
1.: muszáj volt ?:D tudod mennyire szeretem lecsapni az ilyen labdákat. hidd el 2 hét múlva elköltözik / meghal / nem lesz rád ideje. :D na jó nem. szóval: nem feltétlenül vérzel és nem feltétlenül fáj anatómia függõ + lehet már korábban átszakadt vmitõl a szûzhártyád nem kell rágörcsölni nem tudom mi lesz utána de az tuti h nincs olyan gyökér pasi aki ne lenne óvatos 1 szûzlánnyal. ami a pózokat illeti a misszionárius magától értetõdik ott neked nem kell túl sokat melózni adja magát 1. alkalomra v lovaglás ott meg te szabod meg a mélységet. de majd rájöttök 1ütt nem lövöm le a poénokat.
Majd akkor feküdj le vele, miután megtanultad leírni a légy szíves szót.
Ne engedd hogy párod teljesen beléd hatoljon szex közben és miszionális pózt ajánlom dolgozzon meg rajtad a pasi.És hirtelen szakítsa át a szûzhártyát mert ha csak feszegeti akkor annál jobban fog fájni ha hirtelen akkor csak addig érzel fájdalmat olyan szúró érzést. Maga az nem fáj hogy beléd hatol csak a széle egy kicsit meg ha a méhszájadat bögdösi ha van vagy 22 cm neki.
igen, misszionárius
nem emlékszem tisztán de asszem miszionárius, 69, kutya, fordított lovagló, lovagló, volt repertoáron mikor elvesztettem a szüzességem a játszótéren mikor parti -ba vertünk 1 csajt mostani sógorommal.
Nem, fokozatosan jöttek az új pózok
Nem, már a következõ alkalommal újabbat próbáltunk, aztán megint újabbat... :)
nem, már a szüzességem elvesztése után is közvetlenül más pózt használtunk és még csak nem is fájt egyiksem 17/L

Lányok! Nektek melyik póz tetszik a legjobban és miért vagy hogy melyik nem tetszik és az mért nem? Mikor tudtok a legjobban elélvezni?

Legjobb válasz: Ezt nõ válogatja ki melyikre tud jobban elélvezni. Meg melyikhez van éppen kedve..

Ezt nõ válogatja ki melyikre tud jobban elélvezni. Meg melyikhez van éppen kedve..

Melyik pozt használjuk eloszor? Vagy hogyan kezdjem el?

Legjobb válasz: Ne azzal kezd, hogy berakod, hanem a pettingbõl haladjatok a szex felé, hosszú elõjáték után, és majd minden jön, ahogy jönnie kell. Ezt nem lehet elrontani, legfeljebb kicsit ügyetlenek lesztek. A legegyszerûbb a misszionárius, meg a lovagló, ezt még a kezdõk sem tudják elrontani :) Meg összeszokás sem kell hozzá. És itt látjátok a leginkább egymást, az meg az elsõ alkalommal nem hátrány :) De ne siessétek el a dolgot, és védekezzetek, mert nem szeretnék megint olyan kérdéseket hallani, hogy szerintetek terhes vagyok?, meg hasonló...

Ne azzal kezd, hogy berakod, hanem a pettingbõl haladjatok a szex felé, hosszú elõjáték után, és majd minden jön, ahogy jönnie kell. Ezt nem lehet elrontani, legfeljebb kicsit ügyetlenek lesztek. A legegyszerûbb a misszionárius, meg a lovagló, ezt még a kezdõk sem tudják elrontani :) Meg összeszokás sem kell hozzá. És itt látjátok a leginkább egymást, az meg az elsõ alkalommal nem hátrány :) De ne siessétek el a dolgot, és védekezzetek, mert nem szeretnék megint olyan kérdéseket hallani, hogy szerintetek terhes vagyok?, meg hasonló...
A kérdező hozzászólása: Oké oké ám én nem leszek terhes mer fiu vagyok :D
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Hosszú petting, esetleg egy kis suncisimogatás, de ne ujjazd meg, csak simogasd lent. Aztán ha úgy érzed, hogy már eléggé nedves, akkor jöhet a többi. Mondjuk én a misszionáriust javaslom elõször, mert úgy tudja a legjobban ellazítani magát a lány. De csak nagyon lassan hatolj be (feltéve ha a lány még szûz.) Ha nem szûz a lány, akkor meg bízd rá magad, majd õ rávezet arra, hogy melyik legyen az elsõ póz, garantálom :)
Nekem elsõre a lovagló vált be, mert ott én irányíthattam, hogy meddig menjenek a dolgok, meg tudtam állni, ha nagyon fájt. (Nõ vagyok:-))Ha mégis misszionárius, akkor segít, ha egy kispárnát raktok a lány feneke alá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!