Találatok a következő kifejezésre: Melyik pelust az (20 db)

Milyen az a Tesco szines pelus, ami most lesz akciós? Melyik pelushoz lehetne hasonlítani?

Legjobb válasz: Olyan, mint a Libero. Nagyon jó pelus, nagyon szeretem.

Olyan, mint a Libero. Nagyon jó pelus, nagyon szeretem.
igen mint a libero kicsit keményebb a fogása van, puhább a dm-es és a pampers.

Melyik pelus a legjobb az újszülött számára, és tovább is persze? Milyen márkájút válasszak? Ti milyet használtok majd, vagy éppen jenleg?

Jelenleg csak egy csomag pamperst vettem, újszülöttnek. De kéne még persze, hisz nem sokáig lesz elég.

Legjobb válasz: köszi,gondolom kitapasztalom majd én is hogy melyik a jobb. csk fogalmam sincs milyet vegyek itthonra neki...

A kérdező hozzászólása: köszi, gondolom kitapasztalom majd én is hogy melyik a jobb. csk fogalmam sincs milyet vegyek itthonra neki...
Lányok látom megoszlanak a vélemények pelenka téren. Azt nem tudnátok megmondani, hogy mindegy milyen nemû a gyerkõc, ha pelenkát akarok majd venni?
Mi Pamperst használtunk, a kilóknak megfelelõen. De egy idõ után már kevés lett a kapacitása, de ez kb 2 hónap után volt. A Liberóból kifolyt a lábánál minden mindig.
Nekem a Libero vált be, a Pampers nem.Vegyél ilyet is, olyat is, próbálgasd, nektek majd melyik lesz jó.Szerintem nem rossz még a Huggies, viszont a Dm-es nekünk nem jött be annyira.
Mi a Pampers Giant Pack-ot használjuk az elejétõl fogva. Nekünk bevált, most 6 hónaposak vagyunk. Viszont mindenkinek más jön be, érdemes próbálgatni.
Nekem meg tökéletes a Lidl ben kaphato Toujors pelenka, iletve a Huggies
Huggis és pempers és még a színes tescós(jobb változat!) A dm-es nem jó.Se a liberó.Nekünk.:-)
nekünk elösször a libero jött be.Mostmár azt adok éjszakára, nappal-dm-es, tescos, pampers.A huggies nagyon rossz volt.
Szia! Én a múlt héten vettem meg az elsõ csomit, az huggies. De veszek majd még egy kis csomagosat is, azt viszem szülni, ez a nagy meg marad itthonra. De még veszek majd, azon gondolkodtam, hogy veszek liberot is, meg egy csomi pamperst is, és akkor kitudom majd tapasztalni hogy melyik a jó még az elején.

Milyen az új babydream pelenka? Nektek melyik pelus vált még be ami nem pampers és liberó?

Régen használtuk a lányomnál, most jön a kistesó, de azóta talán változtattak rajta, ha jól láttam. nekem fontos szempont egy pelenkánál, hogy gumis legyen a dereka és a tépõzárja. köszi

Legjobb válasz: Aldis Mylove, és lidls Toujours. Az aldis volt a kedvencem.

Aldis Mylove, és lidls Toujours. Az aldis volt a kedvencem.
mi sokat kipróbáltunk..nekem is az aldis a kedvencem a mylove.most is azt használjuk..éjjel is kibírja este fél 9-tõl akár d.e. 10-ig is!!!szuper
Még egy szavazat az ALDI pelusára! :) Nekünk ez vált be a legjobban. A pamperst szerettem még, de aztán kiütéses lett tõle a lányom pocakrészen, és combrészen, ahol a kis fodrok vannak. Ugyanígy jártunk a DM pelusával is, attól is kiütéses lett. Azóta csak az Aldisat használjuk, már nem is vagyok hajlandó mást kipróbálni. Szökõ évente van vele baleset, mondjuk a jó vizes hasmenésnél, de azt egyik pelus sem képes benn tartani... Szóval minõségben kiváló, és gumis a dereka...
3-as vagyok, a babydreamrõl el is felejtettem írni. Egyébként az is jó, olyan mint a pampers, azzal sem volt gond, jó puha az anyaga, viszont kívülrõl szöszölõdik valamiért... Fõleg nyáron vettem észre, amikor kisruha volt a lányomon. De igazából az értékébõl nem von le, csak fura...
A Babydream pelenkát nem ismerem, én is az Aldis pelenkára esküszöm. Emellett a Pennys pelenka is nagyon jó.
Az Aldis nagyon jó, amúgy a Mülleres ugyanaz, más mintával és olcsóbb is, ugyanaz cég gyártja nekem ez jobban bejött :)
A babydream pelenka jó, az éjszakát kibírja és kényelmes a bébinek. Viszont ez a babydream premium dry pelenka egy rakás kaksi (aki mégis kipróbálná és pesti, ingyen odaadom mind a 33db-ot :D )


Melyik pelus bírta az éjszakákat?

Kislányom két és fél hónapos. Éjszaka akár 10-12 órát is van hogy alszik egyhuzamban.... elég sokat pisil és a Pampers pelus nem bírja az éjszakát (ma reggelre is iszonyatosan átázott). Ráadásul kislányom mindíg hason alszik így a pelusnak csak az első felébe pisil... Ötletek? Kinek mi vált be?

Legjobb válasz: Éjjel Liberot használunk. Ritkán van baleset még úgy is, hogy a fiam sokszor szopik egy éjjel.

Éjjel Liberot használunk. Ritkán van baleset még úgy is, hogy a fiam sokszor szopik egy éjjel.
én a Tesco zöld essentials -re esküszöm, mindig az van rajta éjszaka és sosem ázott még át. Szerintem a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Nekünk a kék pampers ázott át azaz folyt ki de nagyon... van itthon Libero még ismerõstõl kaptuk mert rajta maradt akkor most azt hiszem azt fogom 1-2 éjszakára kipróbálni... Aztán meglátjuk...
Az enyém is minden éjszaka pisisen ébred, már vagy 5félét kipróbáltunk, de mindbõl kifolyt. Találtunk egy DADA nevû pelenkát, most már az van rajta éjszaka, és ebbõl nem folyik ki.
Mi már kipróbáltunk mindenféle pelust, de én a pampers, active baby-re esküszöm.Szerintem ez a legjobb.:)
Nekünk is a Libero jött be a legjobban, de arra is figyelni kell, hogy a body ne feszüljön rajta, mert amiatt is kiszorulhat a pisi a pelusból.
Nekünk a dm-es babylove-ból is kifolyt, még a sima rossmannos babydream se olyan rossz.De nem is az igazi.
A dm-es Babylove sem rossz, vagy azt adok rá vagy Liberót. Korábban a fiamnál is rengeteg baleset volt. Kicsinek Pamperst használt, de nem volt az igazi. A Huggiest alig vártam hogy elfogyjon, még nappal is kifolyt belõle... Tehát próbálgasd, egyik majdcsak bejön.
Csak a pampers actyve baby(kék).A Liberoból is kifolyt, ráadásul jól ki is ütötte.A Huggiesról meg nem is beszélek, egyszer vettem olyat szinte minden éjjel pisis volt.De minden babánál más pelus válik be.
Huggies. Nekünk csak az vált be. 10-12 órákat simán bír. Arra kell figyelni, hogy a Huggies kisebb, mint az elvileg ugyanolyan méretû más pelusok, így hamarabb kell méretet váltani, sokan ezt nem tudják és ezért van rossz tapasztalatuk. Ha megfelelõ méretet veszel, az életben nem ázik át.
csakis a libero olyan hosszú idõt csak az bír ki, draga de megéri, mi napközben a dm-es babylovet használtuk az kb 5-órát ki bír
kék pampers, libero, egyik sem ázott át soha...
Libero - bár mi napközben is azt használjuk. A kisfiam 15 hónapos, de szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hány éjszakai balesetünk volt vele.
Mi Liberot használunk már hónapok óta, sosem ázik át, teljesen jól bevált (mi már 4-es méretet, mert 13 hónaposak) Este 8-tól másnap reggel 9-ig vannak ugyanabban (éjjel alszanak).
sárga pampers nem bírta, de a kék igen.
Pampers, és huggies a legjobb.A fiam 15 hós, a mai napig 3x-4x szopik éjjel, és kitart a pelus.Libero átázott.Az csak akkor bír ha nem szopik sokat éjjel a gyerek, akkor nincs ami kifollyon:) )

Melyik pelust vegyem inkább? A 4+-os, vagy az 5-ös?

1 éves a kicsi fiam!

Legjobb válasz: Szerintem símán mehet már az 5-ös! Jó éjt!

Szerintem símán mehet már az 5-ös! Jó éjt!
4+-ost vettem ilyenkor. Több van benne, csak azért:)
A kérdező hozzászólása: 06:08-nak!!! Kszi, aranyos vagy, de ne fáradj!!!:) ) A pk. miatt nem érné meg, hogy küldjél nekem!! Akkor lehet, hogy a 4+-ost választom, mert abba tényleg több van!!!:P
Ha Bp-en laksz, akkor megoldható ma, ha vidéki, akkor meg holnap postára dobom nagyon szívesen. Lehet, hogy késõbb meg Te tudsz nekem segíteni valamiben ;)

Melyik pelus jobb a Lidl-s vagy az Aldis? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Nekünk a Lidl-es vált be jobban

Nekünk a Lidl-es vált be jobban
A Lidls Toujours sokkal többet tud magába szívni, mint az Aldis. Plusz, felrakni is jobb, passzentossabb.

Melyik pelust válasszam az újszülöttemnek? Mennyi kell és mennyibe kerül egy havi adag?

Legjobb válasz: Vannak újszülött méretezésû pelenkák, azok mind jók. A Liberónak van köldökvédõ fazonja. A márkásabbak jók persze, a névteleneket én allergia miatt még nem használnám, csak késõbb. Óvatosan kell bevásárolni, egyszerre egy csomagot, mert nagyon hamar kinövik. Sõt, ha már tudjátok a baba becsült méretét, ha nagy a baba, nem is fogjátok tudni használni ezeket a piciket. Jó babavárást!

Vannak újszülött méretezésû pelenkák, azok mind jók. A Liberónak van köldökvédõ fazonja. A márkásabbak jók persze, a névteleneket én allergia miatt még nem használnám, csak késõbb. Óvatosan kell bevásárolni, egyszerre egy csomagot, mert nagyon hamar kinövik. Sõt, ha már tudjátok a baba becsült méretét, ha nagy a baba, nem is fogjátok tudni használni ezeket a piciket. Jó babavárást!
szia! én mindkét lányomnál az elsõ 3 hónapban pamperst használtam.nagyon tudom ajánlani fõleg az elsõ hetekben mert a new born változat a híg kakit is beszívja és nem csípi ki azonnal a bab bõrét.jó a liberó és a dm-es pelenka is. mostmár holland pelenkát használunk amit házhoz hoznak ha nagy tételben rendelek.nagyon jó minõségû puha bõrbarát gumis derekú és tépõzáras és nem utolsó sorban 27ft/db míg a pampers 42ft/db. a pelenkafutártól is tudsz rendelni. ja és még a tesco-s is jó!a lila csomagos
Lányoknak a Liberó, fiúknak a Papers jó. A lányora és p.. adtam és kifolyt a pisi. Mi amíg 1-4 hónapos volt kb 10 pelust használtunnk. Most, hogy 8 hónapos már elég a 6 pelus. Persze már a nagyobb pelenka több nedvességet bír. Érdemes a 84 db-os kiszerelést megvenni, mert így olcsóbb. A Dm-ben mindig olcsóbb a pelus. :)
Én pampers-t használtam 2-6 kg-ig egészen három hónapos koráig. Az 3000, - ft havonta kb. Most próbáltam ki a DM-ben kapható pelenkát, ami 1290 ft, de abból is kettõ kell már neki havonta. Az is nagyon jó nedv szívó és olcsóbb mint a pampers.

Azok, akik Huggies pelust használtak a gyereknek, melyik pelenkára tértetek át?

Legjobb válasz: Babylove (DM-es). Huggies után ez vált be legjobban, de nagyon sajnálom, hogy kivonták a Huggiest. A többi pelussal "hadilábon áll" a lányom. :)

Babylove (DM-es). Huggies után ez vált be legjobban, de nagyon sajnálom, hogy kivonták a Huggiest. A többi pelussal "hadilábon áll" a lányom. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, ment a zöld kéz:-). Én is sajnálom:-(. Én Pamperst vettem, de borzalmas lett.
Régen jó volt a Pampers, most már lányomnak sem az igazi. Mi saját márkásakat szoktunk venni, pl. Mülleres Beauty Baby-t vagy DM-st. Ezek bejöttek. A Libero sajnos nem vált be, bár nem is bánom, mert nekem drága. Mást még nem próbáltam a babámra. A Huggies volt nekünk is a legjobb. :(
Én Libero-t vettem.Ez nagyon szuper pelus csak az ára nem olyan szuper. Most be tudtam szerezni 50 ft/db áron.Így vettem annó a Huggiest is. Nagyon bevált nekünk ez a pelus.Még jobb, mint a huggies.Vékonyabb és jó nedvszívó.

Van olyan pelus, amit fürdőzéshez használhatunk? Strandra például? És melyik az?

Legjobb válasz: Dm-ben lehet kapni Babylove márkájú fürdõpelust. Mi csak ezt használjuk.

Dm-ben lehet kapni Babylove márkájú fürdõpelust. Mi csak ezt használjuk.
Úszópelus, sok féle van, nekünk a libero és a huggies jött be. Vagy van olyan fürdõruci/gatyó, aminek van ilyen gumibetétje, ami a vizet átengedi, de a kakit felfogja.
A kérdező hozzászólása: Ok, és akkor így kell kérni, hogy fürdõpelus?
Úszópelus, de nem kell kérni, meg fogod találni te is a polcon:-)
A Flexico Kft.-nek vannak profi pelenkái, többek között úszópelus is. http://www.pelenka.com
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Melyik az a pelusmárka, amelyiknek a legnagyobb a pelusa? 6-os méretnél van nagyobb?

Kisfiam 3 éves,és még mindig nem szobatiszta.Kin?tte a Libero 6-os méretét is...Szeptemberben kezdi az ovit,így gyorsan szobatisztának kell lennünk.Melyik pelusmárka,az amelyik a legnagyobb méretet árulja/gyártja?

Legjobb válasz: Utolsó vagyok,meg múltkor egy anyukától hallottam,hogy libero-ból is van 7-es,de csak a kis csomagosba.A megapack-ba nincs.

Utolsó vagyok, meg múltkor egy anyukától hallottam, hogy libero-ból is van 7-es, de csak a kis csomagosba.A megapack-ba nincs.
A babydream-nek a rossmann-ba van 7-es pelusa is.
Liberóból is van 7-es, olyan 30db körül van benne.
Libero 7-esben 42 db van. Ezt használja a fiam is, hál istennek már csak éjszakára.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Vettünk 7-es Liberot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!