Találatok a következő kifejezésre: Melyik pelus jó, (9 db)

A kislányomnál hogy jövök rá, hogy melyik pelus jó?

Legjobb válasz: Ha kipróbálsz többfélét...

Ha kipróbálsz többfélét...
Sajnos csak próbálgatással. Függ attól is pl, hogy a baba hol "erõsebb", combban, vagy derékban, vagy a popsija nagyobb, ill. kisebb, mint ahogy ezek a pelenkák szabva vannak. Vegyél mindenbõl kis kiszerelésût és prógálgasd. Nekünk a 3. vált be, a Pampers Sleep and Play.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat..

Melyik pelus márka jó, ami nem túl drága?

Kezdésnek liberot vettünk,de ez az egyik legdrágább.Ajánlották még a tescosat is,de a legelejére nem akartam ezt venni..ha esetleg nagyon sok kell majd arra is gondoltam,hogy az elején mosom majd a textil pelust.Melyik a legjobb megoldás?

Legjobb válasz: A Tesco-s nagyon pocsék, arra kár pénzt kiadni. Viszont a Huggies egészen jó minõség és az egyik olcsóbb fajta. Azt hiszem, hogy kb. 37 Ft körül jön ki darabja, szemben a Libero majdnem 50Forintjával. De helyenként bababoltokban lehet kapni olyan pelust, ami ugyan márkátlan, de teljesen jól használható. Nálunk az ilyet 30Ft-ért adják. Nem tudom, merre laksz, de talán a te lakóhelyed környékén is van ilyesmi, érdemes szétnézni!

A Tesco-s nagyon pocsék, arra kár pénzt kiadni. Viszont a Huggies egészen jó minõség és az egyik olcsóbb fajta. Azt hiszem, hogy kb. 37 Ft körül jön ki darabja, szemben a Libero majdnem 50Forintjával. De helyenként bababoltokban lehet kapni olyan pelust, ami ugyan márkátlan, de teljesen jól használható. Nálunk az ilyet 30Ft-ért adják. Nem tudom, merre laksz, de talán a te lakóhelyed környékén is van ilyesmi, érdemes szétnézni!
Szia! Én Liberót használok, de nem értem miért írod, hogy drága. A Tescoban a 88 db-os Liberó 3650 Ft. Nálunk a 33 db-os pedig 2500 Ft. Csak jó helyen kell vásárolni. Nekem ez jött be, semmi más. A Pampers-bõl mindig kipisilt, és még néhány márkát kipróbáltunk, de egyik sem jött be. Csak a Liberó. Én erre esküszöm. De próbálj ki egy párat, te tudod mi jó a babádnak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, én mondjuk a hagyományos régi moshatóra gondoltam...Régen is felnõttünk abban.Amúgy vettem én is monopel mosható pelust 2dbot-most meg nem mondom mennyibe kerül, de nem olcsó...Biztos nagyon jó az öko pelus is, de a férjem már a 38ftoson is kiakad , nemhogy a 43ftososn...azért ez szük háztartásban sokat jelent ez a különbség.Amúgy ezért is gondolkozok a moshatóban, mert akkor nem szennyezem annyira a környezetet sem.Mi odafigyelünk erre is, próbálunk szelektíven gyûjteni mindent-szemetet..
Szia! ez elõzõ válaszoló vagyok. Most olvastam elé rendesen a kérdésed, hogy moshatóban is gondolkozol. Mi is használunk a dm-es mellett olyat. Popolini márkájút, mosható. Nagyon jó a babának, pénztárca és környezetkímélõ szintén. 2900 ft 1 darab, olyan 15-20 db kell belõle, de végig lehet csinálni vele több baba pelusos korszakát. nem érdemes a méretre állíthatósat venni, az nem jó tapasztalatunk szerit.gumibugyiból viszont elég 2 db, abból nem érdemes többet venni, mivel csak kiöblíteni kell, és pillanatok alatt megszárad. Nagyon ajánlom, de éjazsakára jobb az eldobható meg utazáshoz is. Mi kipróbáltunk valami márkátlant, de többe került a sok ruhamosás( az állandóan kifolyt kaki-pisi miatt) mintha jobbat vettünk volna. Ezt érdemes megfontolni! Hajrá megint :)
Szia! Nagyon szeretnélek meggyõzni a dm-es öko pelenkáról :) 1. természetes anyagból van, csak ettõl nem pirosodik ki a babánk popsija. 2. lebomlik, így a természetet sem szennyezed vele. Hihetetlen mennyiségû pelust dobnak ki az emberek, borzalmas amit mûvelünk a környezetünkkel. 3. Nagyon jól zár, és nem folyik ki semmi belõle. 4. nagyon jó az ára (43 ft-ra jön ki 1 db) Próbáld ki :)
Nálunk a két gyereknél a Rossmann-os jött be.Van olyan idõszak hogy éjszakára Libero kell, De nappalra tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget , tényleg az lesz a legjobb ha kipróbálgatom, mert megoszlanak a vélemények.A férjem kiakadta libero árán így ezért is érdeklõdtem, de ugye rossz cuccért meg én sem szeretnék pénzt kiadni..
Szia. Bárki bármit ír , próbálj ki néhányat.Én a huggies-t Úgy ahogy van eltörölném, a széles gumirész állandóan vágta a babám combját, és reggelre állandóan nyakig pisis volt a lányom.A pampers més megfizethetõ és jó is.A liberó drágább, és arra sincs panaszom.Mi sokat használtuk a lila (színes)tescost és teljesen megvoltam elégedve vele, és az árával is.
tescosat, ha nem muszáj ne vegyél, tényleg nagyon rossz.. nagyon jó, és jó árban vannak a dm-s, meg az ilyen db-os pelusok, amiket bababoltokban lehet kapni
Én a fiamnál csak Dm-es pelust használtam, ugyanaz mint a Liberó, csak még jobb, és olcsóbb is! De tényleg jók a bababoltokban kapható nagy kiszerelésû pelusok is. Azok is jó árban vannak.
A Libero a legjobb
A kérdező hozzászólása: okés köszi, végül vettem egy csomag dm eset is de az kisebb-újszülött.meglátjuk mi a jó, az a helyzet, hogy kezdem azt érezni mindenkinek más jön be..tényleg ki kell tapasztalni azt hiszem.

A tescos pelus mennyibe kerul es gumis a dereka? Melyik a jo? Nektek bevalt?

Legjobb válasz: A lilának gumis volt a dereka, de most zöld szinû van már, annak nem gumis a dereka, de gumis a tépõzárnál. Kinek mi válik be, nem lehet tudni. Nekünk konkrétan jó volt a tescos, hónapokig használtuk, aztán egyszercsak kifolyt belõle a pisi, mióta a lányom kúszik mászik egyik pelenka sem jó, mindbõl folyik a pisi, pedig én már mindet kipróbáltam (DM, Rossmann, Pampers, tescos, kimérõs) most a huggies-t és a tescost használjuk. Próbáljátok ki, nektek jó lesz e.

A lilának gumis volt a dereka, de most zöld szinû van már, annak nem gumis a dereka, de gumis a tépõzárnál. Kinek mi válik be, nem lehet tudni. Nekünk konkrétan jó volt a tescos, hónapokig használtuk, aztán egyszercsak kifolyt belõle a pisi, mióta a lányom kúszik mászik egyik pelenka sem jó, mindbõl folyik a pisi, pedig én már mindet kipróbáltam (DM, Rossmann, Pampers, tescos, kimérõs) most a huggies-t és a tescost használjuk. Próbáljátok ki, nektek jó lesz e.
2800 körül van a nagy csomagos.


Kinek mennyi pénz megy el havonta a babára? Pelus, törlőkendő stb? Miből melyik a jó?

Legjobb válasz: Pelenka 9.000 (Pampers), Tápszer 6.000 (Beba), Törlõkendõ 1.000 (Babi Bruin), Bébiételek kb. 3.000 (Kecskeméti, illetve más is), Rugi, zokni kb. 5.000 Összesen: kb. 24-25.000 Ft.

Pelenka 9.000 (Pampers), Tápszer 6.000 (Beba), Törlõkendõ 1.000 (Babi Bruin), Bébiételek kb. 3.000 (Kecskeméti, illetve más is), Rugi, zokni kb. 5.000 Összesen: kb. 24-25.000 Ft.
Nekem kicsit nagyobb a fiam (11 hós) és most már bizony 40-50ezer forintot simán ráköltünk. Most már a 7. méret ruhatárat vettem meg neki, talán a ruhák a leghúzósabbak. Míg kicsi, addig elég a body meg a rugdalózó, de késõbb már pólókat, pulóvereket, nadrágokat, zoknikat, cipõket, pizsamákat, stb.-t is kell venni neki. Esetünkben 1-1, 5 havonta kell cseréljem a ruhatárát, mert kinövi. Pelusból mióta fogzik azóta megint 6-7db elfogy naponta, ez havi szinten 10.000 Ft, a popsitörlõ 1000 Ft. Én általában fõzök már neki, de azért minden hónapban veszek kb. 5.000-ért üveges babahamit is vész esetére. Téli idõszakban a gyümölcs sem olcsó, ilyenkor inkább az üveges gyümölcsöket vásároljuk, hogy változatosan étkezzen. Egy nap megeszik 3 üveges bébiételnek megfelelõ mennyiséget a tápszeren kívül. A tápszer nálunk is kiadás, kb. 15.000 Ft havonta. Ezenkívül ruhát kap a fennmaradó összegbõl. Ha körülnézel a bababoltokban, elég horror árak vannak ruhák tekintetében és hamar eljön a mászós korszak, amikor konkrétan össze is koszolja magát.
Hasonló kérdés már rengetegszer volt. Hatalmas egyéni eltérések vannak. Pelanka 10.000 (Pampers, Huggies)Ki kell tapasztalni nektek melyik jó, mindenkinek más válik be. Törlõkendõ: Mindig megveszek négyes csomagot, úgy olcsóbb(egy csomag 500, négy csomag 1600) Aztán így sokáig kitart. 2-3 hónap, nem szoktam figyelni. Amúgy abból a Tesco sensitive-re esküszöm. A Pampers-nek is mindegyik féléje jó, de drágább. Meg az után nehéz bekrémezni a popót. Ezen felül amit veszek neki: joghurtok, gyümölcsök, játékok, ruhák, tejital, instant tea Ez minden hónapban változó.
Pelus 8000, DM-es dobozos, ha van kuponom, akkor 6000. De lesem a pelus akciókat. Törlõkendõ 1600 4 csomag egyben, szintén Dm-es, ez elég 1-2 hónapig. Ruha mostanában nem kellett, mert nem sokat nõtt. De átlag 5000. Használtan vásárolok, meg 1-2 új, azt Tescoba. A body mindég új.Én fõzök neki, de kap üvegeset is, ez 1000-1500 között.
Ja, a lényeget nem írtam. Pelusból Pamperst használunk, popsitörlõbõl tescosat (lilát), a tápszer Beba, az üveges hamik meg teljesen változó. Inkább azt nézem, hogy mi van az üvegben nem azt, hogy ki gyártja.
Míg megette a tápszert, Bebát vagy Milumilt evett. Most joghurtot, pudingot, túrót, ...stb. eszik. Babánként változó, hogy melyik a jó. Nestlé, Humana, ... 500-600 Ft/4 dz. Ebbõl kell egy csomó, + gyümölcs, zöldség, üveges bébiételek (Kecskeméti, Hipp, Nestlé). Tea 3 dz (600 Ft/dz, Hipp). Pelenka: eleinte Libero, most Tesco színes és Rossmann Babydream (bár nem biztos, hogy ezután is fogok venni, mert már nem gumis a dereka). 7500-10000 Ft. Popsitörlõ: Johnson's extra protection, akciósan 1700 Ft/4 cs., ez elég 1 hónapra. Nekünk ez jött be, szinte mindent kipróbáltunk. Sampon: Johnson's búzacsírás kb. 600 Ft, nem kell minden hónapban venni, és isteni az illata! Fürdetõ: Johnson's Top-to-toe wash 1000 Ft, vagy Gabi Édes álom, de ezeket sem minden hónapban kell venni. Popsikrém: Sudocrem 250 g 3200 Ft, 5 hónapig elég. Vitaminok pl. Cebion, Vigantol. Ha beteg, egyéb gyógyszerek, állandó dolgok pl. Nurofen, Dentinox, Laevolac szirup, ... Egy-egy ruha, játék, ... 11 hónapos, eddig még nem volt olyan hónap, amikor 30 e alatt "megúsztuk" volna.
13 hós: Pelus (libero, pampers, huggies) kb 10000 Másfél két havonta 1700/4cs popsitörlõ. Gyógyszertári pkrém 1000-ez is kb 3 hónap. Itt már nem nõnek annyira ebben a korban, szóval ruhát kb 3 hónapja nm vettem. Amit ússzel levettünk pl.bodi még mindig jó rá. Ált. tescoban érdemes bodyt venni 1000 per 2-3db, Tea granulátom (milupa) 3db/ hó 2100ft. És a tej amit egyszerre veszek meg. Napi fél lityi, az havi 15-20 liter. 5000 ft. Joghurt, gyümi, zöldséget magunknak is veszek, és a manóm azt eszik amit mi.Általában nem érjük el a 20000et. (ja de hozzá kell tennem vannak nagyszülõk, keresztszülõk. Ha jönnek kérdezik mit hozzanak. Akkor lehet sorolni. Joghurt, habfürdõ stb, ami pár száz forint de mondjuk 4*párszáz ...akár már 4000 sprólosz :)
11:35 ismét Nem írtam, hogy ruhát boltban csak pár darabot veszek, utcai használatra, meg bodyt, zoknit, lassan cipõt is. Mivel egész nap mászik, pakol, malackodik az étellel, rendkívül mocskos estére. Így itthonra a játszós rucikat turizom, 2-400 Ft/db. Ha nem így csinálnám, bizony 40-50 ezerbe is belekerülne a gyerkõc! (Néha még így is.) Hiába takarítok minden nap, olyan foltokat produkál a ruhájára, hogy lehetetlen kimosni. A turist legalább nem sajnálom. A bolti 2800 Ft-os rövidnadrágot viszont igen! Horror árak vannak a bababoltokban tényleg! A Tesco-ban aránylag jók a cuccok, és megfizethetõek általában, bár annyira nem, hogy itthon csússzon-másszon benne!
Nálunk a pelenka kb 6000, törlõkendõ 1000, még 2-szer szopik, 10 hónapos, és javarészt én fõzöm a kajáját, de veszek néha konzerveket és tejpépet mindig + babyjoghurtot. kb 10 000 1 hónapban. Még ha kellenek gyógyszerek, vagy esetleg ruha, de azt kaptunk sokat, és veszek használtat is, kb 20 000 ft egy hónapban.

Tudnátok abban segíteni, hogy melyik mosható pelust érdemes venni? Most akarunk váltani (10 hónapos, 10 kilós a kisfiam), de olyat szeretnék, ami a tesónak is jó lesz majd. Olyanok véleményére vagyok kíváncsi, akik maguk is használnak mosható pelust!

A PopIn pelusokról már sok jót hallottam, de azt is mondták, hogy ebben a korban már nem tartja jól a vizeletet, így nadrágpelust érdemes választani. Az viszont a tesónak nem lesz megfelelő :/

Legjobb válasz: Mivel már elég nagy, - korra is és méretre is értem - ezért mindenképp külön belsõ nadrágpelus és külön pelenka külsõ lenne a legjobb. Ezzel sokkal kevesebb az esély arra, hogy ázzatok. Belsõbõl is érdemes zsebest, vagy pluszban bepatentolható betétest venni, mert kelleni fog a turbózás a pisi mennyiség miatt. (ami teljesen egyben van az van túl vékony lenne, vagy rettentõ lassan száradna) Ha azt szeretnéd, hogy a tesó is egybõl tudja használni, akkor "egyméretest" vegyél a külsõbõl és a belsõbõl is, bár újszülötteken minden olyan óriási. Igazából nekik külön picike méret kéne,(vagy nekik még a tetra pelus is elég, az nem nagy beruházás) de ha nincs rá keret, akkor ki lehet húzni az egyméretessel.

Mivel már elég nagy, - korra is és méretre is értem - ezért mindenképp külön belsõ nadrágpelus és külön pelenka külsõ lenne a legjobb. Ezzel sokkal kevesebb az esély arra, hogy ázzatok. Belsõbõl is érdemes zsebest, vagy pluszban bepatentolható betétest venni, mert kelleni fog a turbózás a pisi mennyiség miatt. (ami teljesen egyben van az van túl vékony lenne, vagy rettentõ lassan száradna) Ha azt szeretnéd, hogy a tesó is egybõl tudja használni, akkor "egyméretest" vegyél a külsõbõl és a belsõbõl is, bár újszülötteken minden olyan óriási. Igazából nekik külön picike méret kéne, (vagy nekik még a tetra pelus is elég, az nem nagy beruházás) de ha nincs rá keret, akkor ki lehet húzni az egyméretessel.
A kérdező hozzászólása: Már vettünk egy darab pop-in pelust, a pisi bent maradt, a kaki is, de elég kicsike... A derekát nyomja, akármennyire szélre csatolom... Így szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz jó végig. Viszont annyiféle nadrágpelenka van, hogy nem tudok kiigazodni közöttük. Melyiket ajánlanátok?
Szia! Velem levelezel privátban is :) Van ötletem, hogy hogy lehet majd úgy variálni az én megoldásomat a picinek, hogy ne, vagy ne kelljen teljes mini készletet venni. Majd figyelmeztess és írom, hogy mikre gondoltam
Én most vettem Csimota egyméretes belsõket (4-15 kg között állítható) Eddig újszülött méretû prefoldot használtam. Jó is volt de most már egyre többet mocorog a kicsi, így félek, hogy elcsúszik. A Csimota belsõk nagyon szépek, lehajtható az eleje, így kisebbre lehet állítani. Én komfortot vettem, aminek finom puha plüss a belseje. Nem ázik, gyorsan fel tudom adni a gyerekre. Ja és van zsebe, amibe bele tudom dugni a prefoldjaimat betétnek. Azt tervezem, hogy veszek premiumot is, az még puhább. És veszek hozzá bambusz betéteket is. Szóval nekem nagyon bejött ez a pelus. És ami nem utolsó szempont nagyon jó áron vettem. Kaptam a gyártónál 25%-os kedvezményt, mert több darabot vettem. http://textilpelusvilag.hu/index.php/forum/7-csimota-pelenka..
Szerintem is jó kis pelus a csimota. Nekem jobban is tetszik, hogy úgy egyméretes, hogy lehajtod a tetejét, nem összepatentolod hosszban. Az utóbbi nem minden esetben illeszkedik szépen combnál. Ez a kialakítás jobb.

Tesco-s pelus tényleg jo? Melyik? Tényleg beszüntették a lilát? Ti milyen olcsó pelust használtok? Melyik jobb?

Legjobb válasz: A lilát szerettem, de csak akkor vettem, ha akciós volt, mert különben az akciós pampersel egy árban volt. Ez most is így van, de én ezt a zöldet nem szeretem, mert nem gumis a háta. Valahogy keményebb, mint a lila volt. Ki nem folyik semmi belõle, tehát használható, de télleg egy árban van a pampers-el! (Mi az 5-öst használjuk, juniort, Tescos akciósan: 48.-, Papmers akciósan 50-51.-, tehát 1-2 ft miatt nem fogom a szarabbikat megvenni.)

A lilát szerettem, de csak akkor vettem, ha akciós volt, mert különben az akciós pampersel egy árban volt. Ez most is így van, de én ezt a zöldet nem szeretem, mert nem gumis a háta. Valahogy keményebb, mint a lila volt. Ki nem folyik semmi belõle, tehát használható, de télleg egy árban van a pampers-el! (Mi az 5-öst használjuk, juniort, Tescos akciósan: 48.-, Papmers akciósan 50-51.-, tehát 1-2 ft miatt nem fogom a szarabbikat megvenni.)
a tesco pelusról jókat hallottam, de egyenlõre nem mertem belõle venni.még nem szültem meg de már vettem 3 csomag pelust h legyen kezdésnek.pamperst vettem a sárgát.1-es méret ami 2-5 kilóig van.42 db-os, és 1599 ft.bnõm ezt használja és nagyon meg van vele elégedve.
Mi a kék tescosat használjuk. Én meg vagyok vele elégedve. Mondjuk ennek sem gumis a háta. 5-ös méretbõl akciósan 56 db 1900 Ft. Szerintem ez azért elég jó ár.
mi pont ma használtuk ezt a zöldet elõször, és meg vagyok vele elégedve! (nekem jobban tetszik mint a lila.) Akciós volt, valszeg én sem venném meg ha 1-2 ft különbség lenne a pempi és eközött.
babylove + mindig váltok rá 25%-os kupont, ebben a kategóriában a legolcsóbb és jó is
Mi is nagyon sokszor használtuk a Tesco-st, és nagyon meg voltunk vele elégedve. De sajnos fölvitték az árát. Nem szokott mostanában jó akció lenni. Így DM-s kuponnal sokszor jóval olcsóbb a Libero, és a Pampers. A Huggies-bõl kipisilt rendszeresen az nem vált be egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat azért is kérdeztem mert lassan szülök és még nem vettem pelenkát a babának.. milyet vegyek?
Újszükött babának a Newborn Pampers vagy Newborn Libero a megfelelõ. Amíg picike, nehogy valami ócskaságot vegyél neki. Ezek kifejezetten újszülött babáknak vannak, a belseje is úgy van kiképezve, hogy a hígabb cuccot is beszívja. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, nem veszek gagyit amíg picike, csak utána? azért nem akarom a rosszat de hátha van olcsó is ami jo..
én azt csináltam h minden vásárlásnál vettem egy csomag pelenkát, minden félét, megnézztem h melyik válik be a legjobban, szülés elõtt, így sokáig nem kell aput szalasztani...... most babylovet használunk, de használtunk tescosat is, de mivel dmben veszek ilyen dolgokat az éri meg alegjobban

DM-ben melyik pelenkát érdemes megvenni 25%-os joker kuponnal, hogy jó áron vegyek pelust?

44Ft-ért veszek midit máshol

Legjobb válasz: Gyakorlatilag bármelyiket, lényeg, hogy nagy csomagos legyen!

Gyakorlatilag bármelyiket, lényeg, hogy nagy csomagos legyen!
ott is ki van írja a Ft/db ár, de a megapack-os jobban megéri
Multkor kb ennyiért vettem így liberot.
Szia! A midit 36 ft ért tudod kedvezménnyel megvenni a saját márkásból! 100% ig liberó ez az új fajta dm-es. A 96db os pamperst meg 43Ft ért veheted meg. És még ezekre végösszegi is váltható.
Én most a nagy dobozos pamperst amiben 132 darab van azt most 5250 forintért vettem.darabja 40 forint.Az eredeti ára 7000 most hogy akciós és abból lejön a 25%joker kupon.Ennyiért sehol nem kapok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, végül 84 db-os babylove maxit vettünk 25%-os kuponnal 43Ft-ra jött ki darabja.

Melyik úszó pelust tartjátok jónak?

Legjobb válasz: Jót nem tudok ajánlani, de a DM- es Babylove az elég rossz. Inkább ne spórolj rajta.

Jót nem tudok ajánlani, de a DM- es Babylove az elég rossz. Inkább ne spórolj rajta.
Mi Libero-t használunk, maximálisan meg vagyok elégedve. Mire vagy pontosan kíváncsi?
Nekünk a DM-es nagyon bevált.
Mi Kushies pelust haszáltunk, 6 hós korától kitartott 11hós koráig az 'S' meretû. Múltkor a Kikben vettem leárazottan 150Ftért(!). Teljesen jó, meg vagyunk vele elégedve! Én is és a babóm is jobb szeretjük a nem eldobhatót, nem szív fel annyi vizet, úgyhogy könnyebb bugyorral tud pancsizni.

2 honapos babám popsija kezd piros lenni. Melyik krémmel kenjem neki? vagy a pelus nem jó?

sajnos tápszeres pár napja nincs már tejem,lehet attól?

Legjobb válasz: A piros popsi ellen a legjobb a szellõztetés. sokan javasolják még a sudocreamet.Én csak sima gyógyszertárit használok,amit gyerekorvosom ír fel.Semmi pirosság nincs,pedig textilpelust használunk.

A piros popsi ellen a legjobb a szellõztetés. sokan javasolják még a sudocreamet.Én csak sima gyógyszertárit használok, amit gyerekorvosom ír fel.Semmi pirosság nincs, pedig textilpelust használunk.
szia! Nekünk a Bepanthen vált be.
Próbáld szellõztetni és sudocremetmel bekenni. (Az elõttem válaszolónak üzenem, hogy nem drága, 4 hónapos a kislányom és a doboz negyede se fogyott el és 2600ft-ért vettem.) Ha ezektõl se javul, akkor peluscsere. Jobbulást a babónak.
Nem csípte ki neki a kaki? Én csak a gyógyszertári krémeket használom. Illetve tegnap a melegben sétáltunk és pettyesek lettünk a pelus alatt, arra viszont hintõport tettem. Kicsit próbáld meg szabadon hagyni, meglátod, hogy enyhült-e vagy sem.
Szia! Én minden ilyen pirosodásra Neogranormont használok. Akár két pelenkázás közt is látható a jó hatása. A Sudocreame-mel az a baj, hogy irtó drága. Valószinû, hogy a kaki vagy a pisi csípte ki, de ha gondolod próbálj ki másik pelust. bár nem hiszem, hogy az lenne a gond.
Nem lehet, hogy nedvesített törlõkendõt használsz? Vagy áttértél másikra? Az én babábnak attól lett piros a popója, azóta csak sima vízzel és vattával törlöm neki. Amúgy én is gyószertári popsikrémet használok, ill. akkor pár napig a sudocremet.
Az anyatejes kaki nem csipi a fenekét csak a tápszeres vagy szilárd kajás. Valószinü ez az oka.
Az én babámnak a gyógyszertári popsikrémtõl volt piros :-( Nálunk csak a Bepanthen vált be, azóta mindig szép a popsi (most 6 hónapos). Próbáld minél többet szellõztetni.
Szia! Lánykám szintén 2 hónaposan lett tápszeres, de nem volt pirosodás. Mi naturlandos popsikrémet használunk, az nagyon jó volt. Sudocream-et is használtunk és van kisebb és nagyobb kiszerelésig. A kicsi kiszerelés 1100 forint körül van. Próbáld ki a törlõkendõ elhagyást, és ha ezek nem használnak, akkor pelenka csere. Ha pár napon belül nem jön rendben mutatsd meg az orvosnak. Nálunk fogzáskor gombás fertõzést kapott a kislányom. Ezt csak a késõbbiek miatt írom, hogy akkor se ijedj meg. Most biztos csak bepállott. Próbáld ki a sudocream-et. Erika


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!