Találatok a következő kifejezésre: Melyik pelenka be Nektek (9 db)

Pelenka kérdés. Melyik vált be nektek? 2 hetes a babám (fiú).

Legjobb válasz: Nekünk lányunk van,de a Pampers Premium Care jött be a legjobban.

Nekünk lányunk van, de a Pampers Premium Care jött be a legjobban.
libero a Pamperst nem szerettem mert ahogy írták jó meg minden hogy vékony de szerintem ne szív elég pisit....Hugies is jó de szerintem drága
Huggies Premium és Tesco Essentials (zöld csomagos).Elõbbit a DM-ben veszem kuponnal, utóbbit értelemszerûen a Tescoban. Újszülött korban is a Huggies volt a jó (krém színû csomagos)mert gumis a dereka hátul így nem volt mindig tiszta kaki a lánykám háta közepe is. Pamperst kaptunk apóstól, de az pont a dereka miatt nem vált be, alig vártam, hogy elfogyjon. Babydream és Babylove pelus is jó.A Bella kritikán aluli. A Pampers Sllep&Play volt az egyetlen amit a lányom nem viselt el magán egy apró pisilésnél tovább, így ezt is hanyagoltuk :) Most 7, 5 hós
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm.
Pampers active babyt használunk, de emelett szoktam neki Müller, DM és Rossmann saját márkásat is venni. Mindegyikkel elégedett vagyok, de tény és való, hogy a pampers a legvékonyabb és az bír a legtöbbet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Huggies vált be, újszülött korában is és most is (6hós) 33 Ft/db áron vesszük akciósan, szerintem ez nagyon jó és popsitörlõben is verhetetlen a Huggies.
Nekem is fiam van, pár nap múlva 5 hónapos. Mi is sokmindent kipróbáltunk, és a Pampers Sleep&Play vált be eddig. R.
Pampers active baby 3 , nekem ez vált be, a bella nem tetszet:) Nekem 3honapos a kislányom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
eddig liberot használtunk, most váltottam a huggies új csomagosra, ez szuper+popsitörlõ is a legjobb:-)pampersbõl nekünk kifolyt a kaki míg anyatejes volt. rossmann, dm saját márkás nekünk nem jött be.
Szia! Fiam van és a Pampers Premium Care. Nagyon jó pelus, a baba bõre tényleg száraz marad! ( még reggelre sem nedvesedik át) A hígabb székletet sem érintkezik a baba bõrével...
nekem fiam van de csak a lindl pelenka valt. be tokeletesen
Mindkét fiú babám 1-2 méretében a Liberót használtam, késõbb meg már vegyesen ami jobb árban volt(Tesco-szines, pampers, Huggys, Bella)sosem áztak át, ez mind jó volt nekik.
Amikor már éjszaka nem kellett tisztába tenni, mert nem kakilt be, Pampers Premium Care-t használtunk, egyedül ebbõl nem folyt ki a pisi. Nappalra mindig azt vettük, ami akciós valahol. (Huggies, Tesco színes)
tesco szines - sárga csomagos.- dm babylove bella pampers sleep and play pampers babybeauty ezek mind jók voltak .a 3-6 kg os csoportból
A kérdező hozzászólása: köszönöm, 4090 grammal született, gondolom most több.
Én Pamperset veszek mindig. A lányomnál Liberot használtunk, az is jó, de a Pampers az puhább, vékonyabb.
Fiam van, s pampers new babyvel kezdtünk, most a pampers activebaby-t használjuk. Egy ismerõsöm mondta, hogy õ eleinte a liberot használta, s abból kifolyt a pisi, s ez vált be nekik, s így mi már ezzel kezdtünk, s eddig tökéletes. 6, 5 hónapos. Mi a DM-ben vesszük akciósan. Párom ezenkívül mást nem akar kipróbálni, ez szerinte tökéletes.
Pampers-t eddig, de neme most a Huggies új változata nagyon elnyerte a tetszésem! Jelenleg azt használja a kislányom. 14 hónapos.
1 éves korig csak a narancssárga Pampers.Aztán elkezdett átázni, nagyon sokat kipróbáltunk, és végül a Huggisnál maradtunk.Ritkán ez is átázik, de nem jellemzõ.
Pampers Sleep&Play. Nekem is fiam van.
nekünk a Dm-es vált be a leginkább! olcsó is, és nagyon jó minõségû.
A kérdező hozzászólása: köszi, és milyen színû a csomagolása?

Melyik Pempers pelenka vagy más jött be Nektek és miért?

Főleg a gumisak érdekelnek?:)

Legjobb válasz: Én pampers-sel kezdtem, mert azt ajánlották. Azóta már vettem tescósat és lidl-et is. Nekem egyikkel sem volt gondom. Szerintem teljesen babafüggõ kinek melyik válik be. Ki kell tapasztalni.

Én pampers-sel kezdtem, mert azt ajánlották. Azóta már vettem tescósat és lidl-et is. Nekem egyikkel sem volt gondom. Szerintem teljesen babafüggõ kinek melyik válik be. Ki kell tapasztalni.
mi is sok pelust kipróbáltunk (babylove, babydream, lidl, libero), a pampers-el kezdtük. eddig a huggies-el vagyok megelégedve.
Huggies prémium! Sose folyt ki, nem ázott át, nem szakadt ki, gumis, imádom. Nálunk pampers többször kiszakadt, nem kísérletezek már.
A zöld és a narancs sárga is bejött nekünk.De a Dm.es is jó, a pampers gyártja azt is.
Szia! Mi kaptunk Pempers-t, de mindig kipisilt... Vettünk Huggies, jó-jó, de... aztán vettünk Libero-t. Na az a tuti!!! Még akkor sem folyik ki, ha a férjem pelenkázza... :D
Mi Liberoval kezdtük, de abból kifolyt minden, aztán átváltottunk Pampersre. Azóta is azt használjuk és semmi gond vele. 9 hós a lányom.
én csak Pamperst használok, a Huggies szörnyû volt egyszer vettem hogy kipróbáljam, kiütéses lett, kifolyt, kemény volt.A Pampers tökéletes, amíg jó volt rá addig a legújabb fajtát A Pampers Premiumot használtuk, most a Pampers Active Babyt.
Pampers Premium Care, a fehér, nagyon jó, szinte teljesen balesetmentes... :) )

Melyik pelenka vált be nektek a legjobban? 4 hetem van még a szülésig és érdekelne melyik az amiből nem folyik ki a cucc.

Sokan a Liberót dicsérik, a dm-es babylove termékek milyenek?

Legjobb válasz: Pampers active baby

Pampers active baby
A fehér pampers vát be a legjobban! És olcsobb is mint a libero. De mindenkinek más jön be. Én szülés elõtt egy kiscsomag papers-t vettem, a kórházban liberót adtak! Nem érdemes sok pelenkát elõre beszerezni, mert sok mintát fogtok kapni (így ki tudod próbálni), meg a látogatók is úgyis visznek pelusokat.
Tökéletesen egyetértek, aki azt írta, hogy majd te fogsz erre tudni válaszolni, mert fõként a gyerektõl függ, milyen kell rá. És még annyi, lehet pampers-szel fogtok kezdeni, beválik, de aztán nõni fog és utána meg már nem leszel vele elégedett és váltani kell. Nekünk így volt. Amúgy meg az se mindegy, ki pelenkázza be a gyereket és hogyan. Huggiest használtunk, de aztán áttértünk az olcsóbb tescosra (zöld zacskós), nagyon jó áron van és tökéletes (szerintem majdnem ugyanaz mint a pampers).
Libero, Pampers, Dm-es
újszülött babának nálunk a Huggies vált be (hátul gumis, talán kevésbé talál utat kifele a híg kaka :-) ) Most 4-es méretnél tartunk, és Libero-t használunk... ...de ha kisfiú lesz, akkor a kukacot lefele kell fordítani! ;-) ...néhányszor öltöztettünk ez miatt :-)
Nekünk a Libero vált be! Nem folyik ki, kibírja az éjszakát... Bár szerintem attól is függ hogyan adod rá, mert a kórházba is ugyanezt a liberót használták a nõvérkék, és napi 3-4szer öltöztetni kellett a fiamat, mert kifolyt a pisi!
Mi újszülöttként a Pampers Premium Care (fehér)-t használtuk, a kórházban is ezt adták, nagyon bevált, direkt érzékeny bõrre van. Most fél éves és ezt illetve az Active Babyt használjuk felváltva.
Pampers active baby
Libero! Vettem anno Huggies newbornt is, alig vártam, hogy elfogyjon!
Nekünk a Pamperstõl a háta lett piros, kidörzsölte. A Liberó bevált.
12:19 vagyok. Még annyi, h nekem a Babylove-ban az tetszett, h nagyon jó puha a belsõ felülete, valamint ahogy én észrevettem, egy nagyon picit nagyobb, mint a többibõl, az adott méretek.(Pl a pampersbõl már kissé kinõtte a 2-est, és akkor volt jó a BL 2-es. Elõtte nagynak gondoltam, hiába használtunk már 2-es pelust.)
Én nem szerettem a Libero-t, túl vastag és merev, nem illeszkedett a kisfiam cingár combjaihoz rendesen. Nálunk a Pampers vált be, és néha Huggies-t is használtunk. A többirõl nem tudok nyilatkozni sajnos.
A kislányomnak a Pampersbõl kifolyt minden, a Libero jó volt, sokáig azt használtuk. Nekünk a babylove-os nem jött be.
Szia mindenkinek más jön be. A fiam Libero-s volt. A lányom combiját kidörzsölte, de a Pampers jó rá. A Huggies-t is szeretem. A többit csak kipróbáltam, egyikkel se voltam megelégedve valami miatt. Vagy a külsõ réteg, vagy a tapintás, vagy túl széles volt, vagy kifolyt belõle minden. Az én tanácsom az, hogy elsõ pelusnak valami drágábbat vegyél, mert a babák bõre nagyon érzékeny, és nagyon sokszor kakilnak, könnyen kipirosodik. Késõbb kezdhetsz el próbálkozni, és majd azt használni ami leginkább beválik.
Én is Pampers párti vagyok, a Liberó nekem se jött be a merevsége és a vastagsága miatt. Mostanában viszont pelenkadiszkontban veszek pelust, általában Atvipel-t. Kb olyan minõségû, mint a Pampers, csak olcsóbb.
Szerintem próbáld ki az egyiket (bármelyiket), ezek úgyis még kicsi csomagok. Az lesz a lényeg, hogy Nektek mi jön be. Nálunk mind a két gyerek Huggiest használ, mi ezt szeretjük. Van fiam is és lányom is, nem folyik ki semmi, kényelmesnek látom. De elképzelhetõ, hogy a harmadik babánál ez valamiért nem válna be és váltanom kéne. Nagyon sok minden függ a baba testi adottságaitól is, nekünk két vékony gyermekünk van.
Huggies Newborn vált be leginkább, az elsõ idõkben. Utána pedig Pampers és babylove! Használok most is Huggiest is, de attól függetlenül, h nálunk soha nem folyt ki semmi, nagyon merev a nagyobb méretek anyaga :-/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Pamper Premium Care újszülöttnek, Actív baby 3astól.
a DM-es nagyon jó a bella happy is, a huggies-t alig vártam hogy elfoggyon.


Melyik pelenka vált be Nektek?

Mi próbáltuk kisfiammal a liberot, pamperst, tecso lilát, pelenka gazdaságost, de mindb?l van, h kicsurog v fel se tudom rá adni mert nagyok a rések ( érdekes, mert zacskón belül hol lyen hol olyan, van h jó, van h óriás).

Legjobb válasz: MI is jártunk így. Nekem a Huggies vált be, számtaan próbákozás után

MI is jártunk így. Nekem a Huggies vált be, számtaan próbákozás után
Szia!Szintén a huggis jött be nekünk is.Vékony és puha gumis a dereka és nem folyik ki belöle a cucc.
Huggies-szerintem ennél jobb nincs.
Szia! Én teszteltem a liberot, pamperst, baby love-t (DM) és a huggiest, mivel a fiam 3-5 naponta teszi csak tele, így olyan kell, amibõl nem folyik ki a tekintélyes adag, és nem lesz nyakig kakis. A pampers nagyon rossz, a baby love sem jött be, de a libero és a huggies tökéletes. Én ezeket ajánlom.
Libero!
Huggies, és ha tényleg nem kakilja egyszerre tele több napos adaggal, akkor a DM-es Babylove is jó.
Mi is Huggiest használunk. A Libero is jó volt, amig nem jött ez a melg. Túl vastag és a lányom izzad benne, és csak pálik a feneke.

3-as méretű pelenkát mekkora babára adtok? Milyet érdemes venni, nektek melyik pelenka vált be?

Legjobb válasz: Hát mi 9 hónapos kortól 4-est használunk! Mi most vettünk elõször az aldiban sajna pénzhiány miatt és itt a legolcsóbb! Néztem a dm-ben id de az 60 ft-ra jött ki! És meglepõdtem de nagyon jó ez a pelus! Amúgy éjszakára Pamperst használunk!

Hát mi 9 hónapos kortól 4-est használunk! Mi most vettünk elõször az aldiban sajna pénzhiány miatt és itt a legolcsóbb! Néztem a dm-ben id de az 60 ft-ra jött ki! És meglepõdtem de nagyon jó ez a pelus! Amúgy éjszakára Pamperst használunk!
A kérdező hozzászólása: Úgy értem mekkora súlyú babára?
én kb. 5 kg-tók adom, dm-eset, bevált. kislányomnak csak éjszakára 4-est 7 kg körül óta, mert néha reggelre kifolyt a pisi (de 11-12 órát van benne)
kb 5, 5 kiló volt kisfiam mikor elkezdtük, 3 és fél hós kor körül. Õ kifejezetten hosszú és vékony baba, mások akiknek dundibb babájuk van, kisebb súlynál szokták kezdeni a 3-ast. Én is DM-est vettem elsõ körben de most a Rossmannban akciós a rossmanó kártyával a sajátmárkás, szerintem bevásárolok belõle :)
5 kiló felett kezdtük el használni, most 6-3 kiló. Bella happyt használjuk, éjszakára is, nem folyik ki belõle semmi :) , ha akciós, betárazunk belõle.
5 kiló felett kezdtük el használni, mikor pont kifogyott a kettes. Nekünk a pine vált be és darabárra is nagyon jól kijön.
mi is 5 kg felett kezdtük használni, libero és huggies mikor melyik akciós ( ezeket használjuk születése óta)
5, 5kiló volt a lányom mikor váltottunk, de már 5kilósan kellett volna, csak nem akartam kukába dobni.4esre most váltottunk 7, 5kilósan.Tescos, Dada, Banbino, Toujours vált be.Éjjelre tescos, mert kényelmes és jól birja.2hónapos kora után váltottunk a 3-asra.

Melyik az a pelenka ami nagyon nem vált be nektek?

Legjobb válasz: pampers. Nekünk mindig "balesetes" lett szinte 1 óra alatt...

pampers. Nekünk mindig "balesetes" lett szinte 1 óra alatt...
Pampers sleep&play!! 1, 2 méret még elmegy de a 3-mas nagyon merev és minden kifolyik belöle:! A legjobb a libero!!
Rossmannos, Pampers, Bella Häppy.
Pampers Sleep&Play!! Még jó, hogy csak 1 csomaggal volt itthon. Hát én alig vártam, hogy elfogyjon! Elvileg éjszakai pelusnak van meghirdetve... Na most nekünk 2 órát nem bírt ki ez a pelenka, tiszta pisi volt a body, a nadrág, stb...
Bella Háppy. Rettenetesen begombásodott a lányom! Soha többet, csak a megszokott, bevállt pampers activ baby. Szerintem ez a legszörnyûbb.
S&P, Rossmann-os (reggelre nagyon pisiszagú lett)
Pampers sleep&play, Huggies
Huggies. Na az, nagyon nem. Nem elég, hogy minden kifolyt belõle, de még kiütéses is lett a kis popsija tõle. De Õ nyúlánk, vékony combú baba, a barátnõk kisfiának szép kis hurkái vannak, neki teljesen bevált, tehát ez alkat függõ. (jó a kiütés az nem, ez egyéni nálunk) Nekünk a Pampers Active Baby vált be.
Sleep & play pelus!!!Nagyon-nagyon nem jó, és nem érdemes költeni rá.
Pampers - már fél óra múlva pisiszagú!
Totálisan egyetértek. A sleep&play-bõl használtunk egyes és kettes méretet, de hármastól felfelé már nagyon sokat számított a gumis derék vagy tépõzár. A sleep&play pedig túl merev derékban. Nem túl sok fajtát használtunk amúgy: huggies newborn jó volt, nyáron sajtkukac idõszakra vettem libero [email protected] pelust, az sajnos drága, de nem volt rossz. Pampers active babyt használunk már nagyon régóta, a premium care és a Müller saját márkás pelusa sem rossz, de fogzás idejére nem ajánlom: nem zárja magába annyira a nedvességet, mint az active baby, így jobban kicsípi a popsit a megváltozott ph-jú pisi és kaki.
pampers s&p

Melyik pelenka vált be neked/nektek mind anyagilag mind a babának?

Legjobb válasz: nekem még csak 2 hetes a babám de pamperst nem veszek ha elfogy az tuti, minden kifolyik belöle, , a libero jo.

nekem még csak 2 hetes a babám de pamperst nem veszek ha elfogy az tuti, minden kifolyik belöle, , a libero jo.
Az én kislányomnak a pampers vált be, most 6 hónapos! Még az elején mikor csak anyatejes/tápszeres volt, mindegy volt, hogy milyen, úgy is kifolyt belõle.
Mi egy csomót kipróbáltunk, de igazából csak a Pampers Premium Care vált be... Bár nem egy olcsó darab, de a többivel minddel volt vmi ami nem tetszett. Ebbõl eddig 1-es, 2-es méretet használtunk, a 3-as most jön.
Mindkét kisfiamnál csak a Libero-t használtam, a Pampers nem gumis és kifolyt minden, lehet, hogy a Libero vastagabb, de rengeteg pisit felszív, ami nagyobb korban nem mindegy, amikor már sokkal többet isznak.
Huggies az jó!!
mi kb 3hóig pamperst használtunk aztán Dm-est ez tisztára olyan mint a pampers csak nincs agyon cicomázva a pelus külseje meg nincs benne azaz aloe csík, vagy tesco színest mikor melyk éri meg jobban4
Nekem is 2 hetes a babám, a 2-es liberót vesszük, nagyon jó, és a 25%-os kuponnal 27 ft-ra jött ki darabja a dm-ben
Kezdetben a Libero, a Pampers egyáltalán nem. Aztán jó ideje a Rossmann pelusát veszem. De vettem már LIDL-s pelust is, azzal is meg vagyok elégedve. Nem olyan vastag, mint a többi, most nyáron jobb.
Pampers Sleep and Play Jó az ára, a minõsége, az, hogy nem gumis a dereka, nem nagy probléma
Nekünk csak a pampers active baby, születésekor használtunk egy kb. 2hónapos koráig huggiest, azóta csak a pampers!
nekünk születése óta csak a huggies.
Nekünk meg pont a Pampers vált be 3-asban és 4-esben. Huggies pedig 1-esben és 2-esben. Bár most vettem 4-est is, az is jónak tûnik. Babafüggõ szerintem teljesen.
elsö vagyok. az igaz hogy a papmpersnek jobb az anyaga és vékonyabb de minden kifolyik belöle, akárhogy teszem rá, én maradok a liberonál, de ha baba nagyobb lesz kiprobálok mást is.
A babám már 1 éves, kisfiú és nekünk a Pampers vált be. Születése óta ezt használom. Amikor anyatejes volt, akkor teljesen mindegy volt milyen pelust adok rá, nekünk is mindig kakis volt a body széle, meg az egész háta a kisfiamnak:-) Ebben az idõszakban kipróbáltam többet is, de nekem nekem a Libero meg a Huggies túl vastag. A Libero sokat bír, de túl nagy és vastag a Pampers szabásához képest. Így mi maradtunk ennél. Az árat nem nézem pelenka vásárlásakor.
Nekünk is a libero vált be. A pampers semmit se ér! Olcsóbbak közül a Happy egész jó volt.
Mi éjjelrePamperst vagy Liberot használunk. Nappalra BO-Gi Pellest. Újszülött korában Pamperst csak úgy az elsõ 2 hónapban. Aztán DM-es, színes Tescos. De már egy jó 7-8 hónapja Bo_Gi Pellest. Ezt házhoz hozzák, olcsó és jó.
DM-es, Tesco színes zöld. A többivel napi több öltözködésünk van, és még drágábbak is.

Fiús anyukák! Nektek melyik pelenka vált be?

A két lányomnál a pampersre esküdtem,de a kisfiamnál lehet hogy váltani kell.Éjjel egyszer biztos,de sokszor van,hogy kétszer is cserélnem kell.Várom a válaszokat,el?re is köszönöm :)))

Legjobb válasz: én pamperst használok, nem volt gond. viszont éjszakára egy mérettel nagyobbat szoktam rá adni mikor 4-5 hós volt.fõleg olyankor, mikor mondjuk még a 3-6 kilósat használtuk, de már 5-6 kilo körül volt a fiam. akkor már a 7-18 kilost adtam rá éjszakára, és így ne mvolt gondunk a cserével. most már 8,5 kilo, a 7-18 kg-t használjuk, nincsen baleset éjszaka.

én pamperst használok, nem volt gond. viszont éjszakára egy mérettel nagyobbat szoktam rá adni mikor 4-5 hós volt.fõleg olyankor, mikor mondjuk még a 3-6 kilósat használtuk, de már 5-6 kilo körül volt a fiam. akkor már a 7-18 kilost adtam rá éjszakára, és így ne mvolt gondunk a cserével. most már 8, 5 kilo, a 7-18 kg-t használjuk, nincsen baleset éjszaka.
szia, az én fiam 5hós és bizony éjjel van ám pisi... nekünk végül a lila tesco-s vált be, ebbõl nem folyik ki...
Nálunk Huggies vagy Libero. A Liberot jobban szeretem, mert sokkal puhábbnak tûnik, de külföldön élünk, itt nem forgalmazzák, sajna csak a nagyilátogatáskor használhatjuk. De a Huggies-nél sem volt sok baleset a fél év alatt, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor öltöztettem át a fiamat emiatt. Viszont próbáltam pampers-t és a tesco-s lilat, meg két saját márkás itteni terméket és egyik sem jött be. De ez nagyon baba függõ.
Nekünk se volt jó a pampers, és liberora váltottunk.nagyon szeretjük. most 2, 5 hónapos a babám 7 kg és a 3-ast használjuk.
Nekünk nagyon bevált a lila színes tescos.Simán bír éjszaka 12 óráz is.Pedig rendesen teli szokott lenni, most már nem annyira, mert kezdjük az éjszakát átaludni(3 hós).De nem tettem tisztába éjszaka csak kb.6 hetes koráig.
a sógornõm mindkét fiánál liberót használt, az unokatesóm viszont váltogatta ezeket: pampers, libero, huggies - mikor mi volt akciós
5 hónaposak vagyunk, mi Pampers active baby-t használunk, 4-9 kg-ig. Kb 7 kilós a fiam, de még éjszakára is jó, nem szokott baleset lenni.
A kérdező hozzászólása: Húúúú! Köszi a gyors válaszokat:) A kukira vigyázok :) A kisfiam 5 és fél hónapos(ez kimaradt)Kb. 3-4 hónapos koráig többször volt kaki éjjel, akkor nem volt ideje a pisinek kifolyni:) A liberót nem merem megpróbálni, mert a kórházba kiütéses lett tõle.De majd válogatok .Köszönöm :) ))
használtunk már olyan 60 félét, most a rossmannos látszik befutónak. 1 éves kisfiú.
Nekünk a kezdetektõl a Pampers Slap&Play vált be.
Mi pampers-el kezdtünk, de minden folyt belõle. Azóta Libero-t, vagy huggies-t használunk, mindkettõ nagyon jó (én a huggies-t egy picit jobbnak tartom), azóta semmi 'baleset'. 9.5 hónaposak vagyunk.
Szia.Mi is kipróbáltunk már sokfélét, de igazán ami bejött az a Rossmanos és a lila Tescós pelus, a Liberó is jó volt meg a Huggies(a drágák között), de nem mindegy, hogy mennyit költünk, ugye:D.Nem ázott át még egyik sem, de a kukira figyelj, hogy mindig lefelé legyen. 8hós manó anyuja
Nekem nappal tescos van rajta éjszaka pedig huggies.Nagyon ritkán van baleset.
3-4 hónapos koráig jó volt bármelyik Pampers vagy a Huggies is, azóta csak a Libero vagy a Pampers aktive Fit (az Elmo-s). Kicsit drágábbnak tûnik, de összevetve mégsem, hiszen így nem érhet meglepetés.
Szia! Én az elsõ 4 hónapban csak Libero-t használtam, azóta nappalra DM-est, éjjelre pedig marad a Libero! A 2.hónaptól nem kellett éjjel pelust cserélnem. Mindig úgy veszek pelust, hogy pl.amikor a kisfiam 5 kg volt, akkor már nem a 3-6 kg-ig pelust vettem, hanem az 5-8 kg-ig valót. Most 7, 5 kg és már a 4-es Libero-t vettem neki.

Milyen az új babydream pelenka? Nektek melyik pelus vált még be ami nem pampers és liberó?

Régen használtuk a lányomnál, most jön a kistesó, de azóta talán változtattak rajta, ha jól láttam. nekem fontos szempont egy pelenkánál, hogy gumis legyen a dereka és a tépõzárja. köszi

Legjobb válasz: Aldis Mylove, és lidls Toujours. Az aldis volt a kedvencem.

Aldis Mylove, és lidls Toujours. Az aldis volt a kedvencem.
mi sokat kipróbáltunk..nekem is az aldis a kedvencem a mylove.most is azt használjuk..éjjel is kibírja este fél 9-tõl akár d.e. 10-ig is!!!szuper
Még egy szavazat az ALDI pelusára! :) Nekünk ez vált be a legjobban. A pamperst szerettem még, de aztán kiütéses lett tõle a lányom pocakrészen, és combrészen, ahol a kis fodrok vannak. Ugyanígy jártunk a DM pelusával is, attól is kiütéses lett. Azóta csak az Aldisat használjuk, már nem is vagyok hajlandó mást kipróbálni. Szökõ évente van vele baleset, mondjuk a jó vizes hasmenésnél, de azt egyik pelus sem képes benn tartani... Szóval minõségben kiváló, és gumis a dereka...
3-as vagyok, a babydreamrõl el is felejtettem írni. Egyébként az is jó, olyan mint a pampers, azzal sem volt gond, jó puha az anyaga, viszont kívülrõl szöszölõdik valamiért... Fõleg nyáron vettem észre, amikor kisruha volt a lányomon. De igazából az értékébõl nem von le, csak fura...
A Babydream pelenkát nem ismerem, én is az Aldis pelenkára esküszöm. Emellett a Pennys pelenka is nagyon jó.
Az Aldis nagyon jó, amúgy a Mülleres ugyanaz, más mintával és olcsóbb is, ugyanaz cég gyártja nekem ez jobban bejött :)
A babydream pelenka jó, az éjszakát kibírja és kényelmes a bébinek. Viszont ez a babydream premium dry pelenka egy rakás kaksi (aki mégis kipróbálná és pesti, ingyen odaadom mind a 33db-ot :D )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!