Találatok a következő kifejezésre: Melyik pelenka be (32 db)

Pelenka kérdés! Fiam 3 hónapos és 6kg. A 6kg jó pelenka kicsi mert elszorítja mindenhol. Az 5-8ig és a 6-9ig nekem meg nagynak tűnik felér a mellkasáig. Valaki tapasztalt hasonlót? Melyik pelenka vált be és milyen méretbe?

Legjobb válasz: Én úgy tapasztaltam, hogy amikor a babóca eléri mondjuk a 6 kilós súlyt akkor olyan pelust kellett neki venni ami 6-9 kilóig volt. Simán ráadhatod, nem baj ha nagynak látod, ez így van, fiamnak is eleinte a köldökéig ért fel a pelenka, ahogy nõnek úgy lesz jobb és jobb :)

Én úgy tapasztaltam, hogy amikor a babóca eléri mondjuk a 6 kilós súlyt akkor olyan pelust kellett neki venni ami 6-9 kilóig volt. Simán ráadhatod, nem baj ha nagynak látod, ez így van, fiamnak is eleinte a köldökéig ért fel a pelenka, ahogy nõnek úgy lesz jobb és jobb :)
Nézzél meg több pelenkamárkát, mert mindegyik máshogy osztja el a kilókat. Mi DM-eset és Liberót használtunk, ált. ahogy elérte az alsó határt, már kellett a nagyobb. Nem baj, ha nagyon felér, a combjánál ne folyjon ki a cucc, az a lényeg.
11 hónapos most :)

Újszülöttnek melyik pelenka vált be? Tapasztalt anyukák?

Legjobb válasz: Az újszülött pelenkája a Liberónak is jó. mi annak idején bevásároltunk szülés elõtt egy csomó Pampers pelust, aztán szüléskor kaptam pelenka mintát és nekem a Liberó tetszett a legjobban 2-es (new born) pelusban. 3as pelenkában pedig talán a Huggies. :) De mindegyik (pampers, libero is) jó volt, de a Huggies mintája tetszett legjobban. ami még nekem fontos volt, hogy sokszor, ha gyûjtöd a vonalkódot, kapsz ajándékot. Mi ezért vettünk sok Pampers-t, erre megszüntették az ajándék akciót. :( A liberoklub-ban sok jó babás ajándék van...

Az egyik fiam 2450 grammal született, rá csak az 1-es Huggies volt jó, minden másból kicsorgott a pisi. A másikra bármelyik 1-es pelenka jó volt. Több márkát is kipróbáltunk, a legolcsóbbakat leszámítva, végül a Liberot használtuk tartósan, néha veszünk Pamperst, amik az olcsóbb.
A kérdező hozzászólása: Hááát, akkor leírom a tapasztalatom: a Pampers Premium Care-t használtuk eddig, az bevált. Kaptunk egy csomag Pampers New Baby-t, az is jó volt. Mi is kaptunk libero mintát, de azt túl vastagnak, túl keménynek tartottam, ugyanígy a bella háppy-t. Most pedig huggies-t használunk, ez is teljesen megfelelõ nekünk, és olcsóbb, mint a premium care. (bár már nem újszülöttek vagyunk mi sem :) )
Az újszülött pelenkája a Liberónak is jó. mi annak idején bevásároltunk szülés elõtt egy csomó Pampers pelust, aztán szüléskor kaptam pelenka mintát és nekem a Liberó tetszett a legjobban 2-es (new born) pelusban. 3as pelenkában pedig talán a Huggies. :) De mindegyik (pampers, libero is) jó volt, de a Huggies mintája tetszett legjobban. ami még nekem fontos volt, hogy sokszor, ha gyûjtöd a vonalkódot, kapsz ajándékot. Mi ezért vettünk sok Pampers-t, erre megszüntették az ajándék akciót. :( A liberoklub-ban sok jó babás ajándék van...
A kérdező hozzászólása: Hát, úgy látom, a vélemények, tapasztalatok teljesen eltérõek. Valakinek ez vált be, valakinek az. Akkor ezek szerint muszáj lesz kísérletezni, és megtalálnunk a nekünk megfelelõ pelust! A válaszokat köszönöm, és továbbra is várom! :)
Nálunk a lányoknak jó volt a Pampers és a liberó ami újszülötteknek való.A kisfiú kipisilt egy nap 6x a pampersbõl a Huggiesbõl csak a Liberó volt jó neki.
Pampers Premium Care, a legjobb.
Nekünk elsõre a pampers premium care jött be az 1-es, a liberót én túl keménynek találtam, bár a 2-es már abbol is jó, de én pampers párti vagyok( sokkal puhább és kényelmesebbnek látszik! és jó a nedvszívó képessége!)
Huggiest használunk a kezdetektõl, nekem a Pampers nem jött be.
Pampers Premium Care. És azóta is ezt használjuk. Majdnem 1 éves.
Mi is a Huggies Newborn-t szerettük (kislány).
Sokféle pelenka jó. Legjobb volt újszülöttnek a pampers, a dm saját márkás pelusa, a tescos saját márkás pelus, a rosmann-os pelus. Ami nekünk nem jött akkor be, az a huggies. Most már viszont jó lett ez is. A baba popsijának alakjától is függ a pelus jósága, ki kell õket próbálni. Kezdeni a pamperst javaslom. (premium care)
Szia!Nem tudom mi volt a márkája de olcsó volt!!!!Minden etetéskor(de 2 óránként tuti)cserélni kellett így nem akartunk méreg drága pelenkát venni!!!2-3 hét után váltottunk Liberora(mindhárom gyermekünknél ez vált be).
Pampers Newborn Premium Care - van benne egy kakifogó háló, direkt a kezdeti nagyon híg anyatejes kakihoz fejlesztették ki. A többibõl kifolyt a kaki, így ezt használtuk, nem folyt ki belõle sosem.
Huggies Newborn! A lányom tudtam, h nem lesz hatalmas nagy! Nem is lett 2640grammal született! :) És nekem nagyon bevált! Azóta is a Huggiest használom, csak már a 4-est! :)
Nálunk a pine vált be, jó a nedvszívóképessége, meg az ára is. :)

Kinek melyik pelenka vált be, és miért?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Nekünk a Tescos pelus vált be, nem a gazdaságos, hanem lila színû színes termék. Árban is megfelelõ és sokszor akciós. A Spar pelenka viszont nagyon vékony, az többször is átázott nálunk, pedig elég gyakran cseréltem. Eleinte vettem Pamperst és Liberot is, azok se rosszak, de árban olcsóbb a tescos és minõségben majdnem ott van.

Nekünk a Tescos pelus vált be, nem a gazdaságos, hanem lila színû színes termék. Árban is megfelelõ és sokszor akciós. A Spar pelenka viszont nagyon vékony, az többször is átázott nálunk, pedig elég gyakran cseréltem. Eleinte vettem Pamperst és Liberot is, azok se rosszak, de árban olcsóbb a tescos és minõségben majdnem ott van.
Huggies-t használok születésétõl kezdve, más nem is kell. Pampers, Libero egyszer volt rajta mindkettõ, de minek... Össze se lehet hasonlítani. Pedig a Huggies az olcsóbb. Nincs agyonreklámozva, azért.
Kezdetnek vetetm Pamperst. Utána Liberót. Aztán Huggist. Nálunk mindegyik nagyon gyorsan elfogyott, és nem is vette mtöbbet egyikbõl sem, mert anyatejes kisfiam híg kakija mindegyikbõl szó szerint folyt ki vagy oldalt vagy hátul. Teljes nagygenerállal végzõdött minden kakilás. Ekkor határoztam el, ha úgyis kifolyik, akkor jó lesz az olcsó pelenka is. Tesco színes és a DM-es pelust váltogatjuk. Még van egy 15%-os DM-es kuponfüzetem, tehát most is azt veszek. De a tesco-s is most potom árban lesz. Lehet, hogy arra is beruházok. Azóta annyi a változás, hogy már nem folyós a kaki, de maradtunk az olcsó pelusnál.
mi próbáltuk a pampers sleep&playt. elég jó volt, amíg feküdt egyhelyben. szóval kb 3 hónapig. közben néha becsúszott 1-1 csmag happy, tesco, amik nagyon szarok. aztán jött a dmes, ami jó, csak átázik.:) ) most rossmannt használunk, eddig jó:) ) tesóm a huggies-ra esküszik. mást nem is használ.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszát, ha elég sok jön össze, lehet, hogy összegzem, és kiteszem a statisztikát. :) Egyben szeretném kérni a lepontozó(ka)t, hogy ne húzza/húzzák le a válaszokat, mert kérdésem eléggé szubjektív volt, és mindenki a saját tapasztalatát írta meg. Ezt kétségbe vonni pedig - szerintem - udvariatlanság! Köszönöm és üdv!
Én próbáltam a liberót és a pemperst is, de mindig kifolyt valahol. Most a lila tescost használjuk, és szuper! Kár, hogy hamarabb nem próbáltuk.
3 hónapos a babám. Mikor megszületett, 1-es Huggest használtam 3 hétig, majd3 hétig 2-es huggies, majd jött kettes liberó, mert a 2-es huggies kicsi lett a hármas pedig nagy. Most 3 hós 5 kiló, s 3-as huggies. Nekünk ez nagyon bevált, gumis a dereka, így nem folyik ki, néha a combjánál kijön ha nagyon nagyot kakál, de az kifolyt a liberóból, Huggiesból pampersbõl is. Olcsó pelenkát én megmondom nem találtam míg pici volt a baba, mind 1000ft/30 db, még a kettes is ez árkategóriába sorolható, a 3-as méretnél lehet már észre venni hogy van drágább olcsóbb, a Huggies a legolcsóbb szerintem a márkás pelusok között, s tán a legjobb is. Lila tescosat ki akartam próbálni, de én nem találtam csak olyan árban mint a Huggies, akkor inkább vettem ezt, mert ez bevált.
10 hónapig csak pamperst használtunk, aztán volt akciós a tescó lila csomagolású pelus, gondoltuk kipróbáljuk 1600 Ft-ért, miért ne. Hát stinte egy az egyben pampers, csak kicsit merevebb az eleje, de abból se folyik ki soha. Már bánom, hogy elõbb nem próbáltam ki, sok pénz megspórolhattam volna...
Mi is végigteszteltük szinte az összeset, nappal a Babydream-nál maradtunk(Rossmann), éjjel a Libero a befutó:)
Kezdetben a Pampers New Born-t használtuk, de kaptunk Libero-ból is ebben a méretben. Újszülötteknek tökéletes, csak nem szabad túl sokat venni belõle, mert nagyon hamar kinõvi. Nekem iker fiaim vannak, egyik babám 2700 gr-mal született, a másik bébi 3500 gr-mal. Kb. 3 hétig tudtam a nagyobbik babámra adni ezt a pelust, a kisebbik fiamnak 5 hétig volt jó. Utánna váltottunk a Tesco színes pelenkára. Árban is és minõségben is kiváló.


Nálunk a Pampers a nyerõ.
19-én volt 15 hós, egy sereg kiskacsa veszett el benne, és mi Liberot használunk, minden másból kifolyik... 11, 6 kg és 6-os méretet használunk már 11 kiló óta, pedig elvileg a hatos 12 kilótól jó... :)
pampers 5 vagy libero 6-os.Mind a kettõ bevált.

Melyik pelenka vált be nektek a legjobban? 4 hetem van még a szülésig és érdekelne melyik az amiből nem folyik ki a cucc.

Sokan a Liberót dicsérik, a dm-es babylove termékek milyenek?

Legjobb válasz: Pampers active baby

Pampers active baby
A fehér pampers vát be a legjobban! És olcsobb is mint a libero. De mindenkinek más jön be. Én szülés elõtt egy kiscsomag papers-t vettem, a kórházban liberót adtak! Nem érdemes sok pelenkát elõre beszerezni, mert sok mintát fogtok kapni (így ki tudod próbálni), meg a látogatók is úgyis visznek pelusokat.
Tökéletesen egyetértek, aki azt írta, hogy majd te fogsz erre tudni válaszolni, mert fõként a gyerektõl függ, milyen kell rá. És még annyi, lehet pampers-szel fogtok kezdeni, beválik, de aztán nõni fog és utána meg már nem leszel vele elégedett és váltani kell. Nekünk így volt. Amúgy meg az se mindegy, ki pelenkázza be a gyereket és hogyan. Huggiest használtunk, de aztán áttértünk az olcsóbb tescosra (zöld zacskós), nagyon jó áron van és tökéletes (szerintem majdnem ugyanaz mint a pampers).
Libero, Pampers, Dm-es
újszülött babának nálunk a Huggies vált be (hátul gumis, talán kevésbé talál utat kifele a híg kaka :-) ) Most 4-es méretnél tartunk, és Libero-t használunk... ...de ha kisfiú lesz, akkor a kukacot lefele kell fordítani! ;-) ...néhányszor öltöztettünk ez miatt :-)
Nekünk a Libero vált be! Nem folyik ki, kibírja az éjszakát... Bár szerintem attól is függ hogyan adod rá, mert a kórházba is ugyanezt a liberót használták a nõvérkék, és napi 3-4szer öltöztetni kellett a fiamat, mert kifolyt a pisi!
Mi újszülöttként a Pampers Premium Care (fehér)-t használtuk, a kórházban is ezt adták, nagyon bevált, direkt érzékeny bõrre van. Most fél éves és ezt illetve az Active Babyt használjuk felváltva.
Pampers active baby
Libero! Vettem anno Huggies newbornt is, alig vártam, hogy elfogyjon!
Nekünk a Pamperstõl a háta lett piros, kidörzsölte. A Liberó bevált.
12:19 vagyok. Még annyi, h nekem a Babylove-ban az tetszett, h nagyon jó puha a belsõ felülete, valamint ahogy én észrevettem, egy nagyon picit nagyobb, mint a többibõl, az adott méretek.(Pl a pampersbõl már kissé kinõtte a 2-est, és akkor volt jó a BL 2-es. Elõtte nagynak gondoltam, hiába használtunk már 2-es pelust.)
Én nem szerettem a Libero-t, túl vastag és merev, nem illeszkedett a kisfiam cingár combjaihoz rendesen. Nálunk a Pampers vált be, és néha Huggies-t is használtunk. A többirõl nem tudok nyilatkozni sajnos.
A kislányomnak a Pampersbõl kifolyt minden, a Libero jó volt, sokáig azt használtuk. Nekünk a babylove-os nem jött be.
Szia mindenkinek más jön be. A fiam Libero-s volt. A lányom combiját kidörzsölte, de a Pampers jó rá. A Huggies-t is szeretem. A többit csak kipróbáltam, egyikkel se voltam megelégedve valami miatt. Vagy a külsõ réteg, vagy a tapintás, vagy túl széles volt, vagy kifolyt belõle minden. Az én tanácsom az, hogy elsõ pelusnak valami drágábbat vegyél, mert a babák bõre nagyon érzékeny, és nagyon sokszor kakilnak, könnyen kipirosodik. Késõbb kezdhetsz el próbálkozni, és majd azt használni ami leginkább beválik.
Én is Pampers párti vagyok, a Liberó nekem se jött be a merevsége és a vastagsága miatt. Mostanában viszont pelenkadiszkontban veszek pelust, általában Atvipel-t. Kb olyan minõségû, mint a Pampers, csak olcsóbb.
Szerintem próbáld ki az egyiket (bármelyiket), ezek úgyis még kicsi csomagok. Az lesz a lényeg, hogy Nektek mi jön be. Nálunk mind a két gyerek Huggiest használ, mi ezt szeretjük. Van fiam is és lányom is, nem folyik ki semmi, kényelmesnek látom. De elképzelhetõ, hogy a harmadik babánál ez valamiért nem válna be és váltanom kéne. Nagyon sok minden függ a baba testi adottságaitól is, nekünk két vékony gyermekünk van.
Huggies Newborn vált be leginkább, az elsõ idõkben. Utána pedig Pampers és babylove! Használok most is Huggiest is, de attól függetlenül, h nálunk soha nem folyt ki semmi, nagyon merev a nagyobb méretek anyaga :-/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Pamper Premium Care újszülöttnek, Actív baby 3astól.
a DM-es nagyon jó a bella happy is, a huggies-t alig vártam hogy elfoggyon.

LIBERO-sok! Most készülünk váltani Libero pelenkára, de láttam, több féle fajta van. Kinek melyik vált be? Melyiket ajánljátok?

Kisfiam 19 hós,13 kg,és valami olyasmit keresnénk,aminek jó szélesek el?l az oldalsó részei...

Legjobb válasz: Mi ezt a Comfort Fit tipusút használjuk, és nagyon szeretjük: http://www.libero.hu/Pages/Products/ProductCategory.aspx?id=..

Mi ezt a Comfort Fit tipusút használjuk, és nagyon szeretjük: http://www.libero.hu/Pages/Products/ProductCategory.aspx?id=..
Szia! Mi is ezt a Confort Fittet használjuk, amit az elõttem válaszoló írt.
Csak ajánlani tudom! Az elsõ idõkben sok pelust kipróbáltunk, de nekem ez vált be, ez igazodik leginkább a fiamhoz, a növéséhez, méreteihez. Õ most 7 hónaposan 10 kiló, nem mindegy mit használ :)

Pelenka kérdés. Melyik vált be nektek? 2 hetes a babám (fiú).

Legjobb válasz: Nekünk lányunk van,de a Pampers Premium Care jött be a legjobban.

Nekünk lányunk van, de a Pampers Premium Care jött be a legjobban.
libero a Pamperst nem szerettem mert ahogy írták jó meg minden hogy vékony de szerintem ne szív elég pisit....Hugies is jó de szerintem drága
Huggies Premium és Tesco Essentials (zöld csomagos).Elõbbit a DM-ben veszem kuponnal, utóbbit értelemszerûen a Tescoban. Újszülött korban is a Huggies volt a jó (krém színû csomagos)mert gumis a dereka hátul így nem volt mindig tiszta kaki a lánykám háta közepe is. Pamperst kaptunk apóstól, de az pont a dereka miatt nem vált be, alig vártam, hogy elfogyjon. Babydream és Babylove pelus is jó.A Bella kritikán aluli. A Pampers Sllep&Play volt az egyetlen amit a lányom nem viselt el magán egy apró pisilésnél tovább, így ezt is hanyagoltuk :) Most 7, 5 hós
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm.
Pampers active babyt használunk, de emelett szoktam neki Müller, DM és Rossmann saját márkásat is venni. Mindegyikkel elégedett vagyok, de tény és való, hogy a pampers a legvékonyabb és az bír a legtöbbet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Huggies vált be, újszülött korában is és most is (6hós) 33 Ft/db áron vesszük akciósan, szerintem ez nagyon jó és popsitörlõben is verhetetlen a Huggies.
Nekem is fiam van, pár nap múlva 5 hónapos. Mi is sokmindent kipróbáltunk, és a Pampers Sleep&Play vált be eddig. R.
Pampers active baby 3 , nekem ez vált be, a bella nem tetszet:) Nekem 3honapos a kislányom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
eddig liberot használtunk, most váltottam a huggies új csomagosra, ez szuper+popsitörlõ is a legjobb:-)pampersbõl nekünk kifolyt a kaki míg anyatejes volt. rossmann, dm saját márkás nekünk nem jött be.
Szia! Fiam van és a Pampers Premium Care. Nagyon jó pelus, a baba bõre tényleg száraz marad! ( még reggelre sem nedvesedik át) A hígabb székletet sem érintkezik a baba bõrével...
nekem fiam van de csak a lindl pelenka valt. be tokeletesen
Mindkét fiú babám 1-2 méretében a Liberót használtam, késõbb meg már vegyesen ami jobb árban volt(Tesco-szines, pampers, Huggys, Bella)sosem áztak át, ez mind jó volt nekik.
Amikor már éjszaka nem kellett tisztába tenni, mert nem kakilt be, Pampers Premium Care-t használtunk, egyedül ebbõl nem folyt ki a pisi. Nappalra mindig azt vettük, ami akciós valahol. (Huggies, Tesco színes)
tesco szines - sárga csomagos.- dm babylove bella pampers sleep and play pampers babybeauty ezek mind jók voltak .a 3-6 kg os csoportból
A kérdező hozzászólása: köszönöm, 4090 grammal született, gondolom most több.
Én Pamperset veszek mindig. A lányomnál Liberot használtunk, az is jó, de a Pampers az puhább, vékonyabb.
Fiam van, s pampers new babyvel kezdtünk, most a pampers activebaby-t használjuk. Egy ismerõsöm mondta, hogy õ eleinte a liberot használta, s abból kifolyt a pisi, s ez vált be nekik, s így mi már ezzel kezdtünk, s eddig tökéletes. 6, 5 hónapos. Mi a DM-ben vesszük akciósan. Párom ezenkívül mást nem akar kipróbálni, ez szerinte tökéletes.
Pampers-t eddig, de neme most a Huggies új változata nagyon elnyerte a tetszésem! Jelenleg azt használja a kislányom. 14 hónapos.
1 éves korig csak a narancssárga Pampers.Aztán elkezdett átázni, nagyon sokat kipróbáltunk, és végül a Huggisnál maradtunk.Ritkán ez is átázik, de nem jellemzõ.
Pampers Sleep&Play. Nekem is fiam van.
nekünk a Dm-es vált be a leginkább! olcsó is, és nagyon jó minõségû.
A kérdező hozzászólása: köszi, és milyen színû a csomagolása?

Melyik pelenka vált be Nektek?

Mi próbáltuk kisfiammal a liberot, pamperst, tecso lilát, pelenka gazdaságost, de mindb?l van, h kicsurog v fel se tudom rá adni mert nagyok a rések ( érdekes, mert zacskón belül hol lyen hol olyan, van h jó, van h óriás).

Legjobb válasz: MI is jártunk így. Nekem a Huggies vált be, számtaan próbákozás után

MI is jártunk így. Nekem a Huggies vált be, számtaan próbákozás után
Szia!Szintén a huggis jött be nekünk is.Vékony és puha gumis a dereka és nem folyik ki belöle a cucc.
Huggies-szerintem ennél jobb nincs.
Szia! Én teszteltem a liberot, pamperst, baby love-t (DM) és a huggiest, mivel a fiam 3-5 naponta teszi csak tele, így olyan kell, amibõl nem folyik ki a tekintélyes adag, és nem lesz nyakig kakis. A pampers nagyon rossz, a baby love sem jött be, de a libero és a huggies tökéletes. Én ezeket ajánlom.
Libero!
Huggies, és ha tényleg nem kakilja egyszerre tele több napos adaggal, akkor a DM-es Babylove is jó.
Mi is Huggiest használunk. A Libero is jó volt, amig nem jött ez a melg. Túl vastag és a lányom izzad benne, és csak pálik a feneke.

Melyik pelenka vált be nálatok a 11 kg súlycsoportba?

Legjobb válasz: 4-es, 4+os. Liberot, dm-est, használok leginkább. Néha tescos (zöld).

4-es, 4+os. Liberot, dm-est, használok leginkább. Néha tescos (zöld).
Huggies, Babylove. De valójában a gyerek egyéni alakjától függ, nem a súlyától. Meg persze attól is, hogy mennyit pisil, hányszor és milyen állagút kakál. Van amelyik több pisit bír el, a másik jobban zár oldalt, kevésbé engedi ki a nagy dolgot, van ami szélesebb, van ami hosszabb babákra passzol jobban. Próbálgasd melyik a legjobb nektek
Az 5-ös méretû Aldis pelenka.
Lányom olyan 10, 5-11között lehet, még van egy jó adag 4es Dada, de ha elfogyott, 5ös lesz már véve.
10, 5 kg a kisfiam. Pampers Active baby 4+ vagy Pampers Premium care 4 pelenkák váltak be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.
Pampers.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! A Dada pelenkát hol veszitek?
Nappalra Dada vagy Toujours 40 ft/db.Éjszakára Libero.
Nekünk jó a Dada, Banbino és a Toujours is.38ft/db Éjjelre tescos van.Libero 2órát se bir ki.Pampers meg drága és ha az olcsóbb is jó, fene költ annyit rá csak hogy márkás legyen a fenekén.
Rossmann saját márkás! Éjjelre nekünk sokkal jobb mint a Pampers, meg általánosságban is jobb.
Nappalra a Dada pelust használuk, éjjelre pedig a Rossmann saját márkását, estleg Huggiest, de már nem találok sehol pedig nagyon szerettem :( Az árak pedig akciótól függõek.
A Liberot veszem a dm-ben amikor akciós kupon van rá a 15%-os+ még felhasználom a 15%-os végösszegi vásárlás kupont is, így mérettõl függõen 38-40 Ft-ra jön ki darabja (két pelenkásom van itthon, 3-as és 5-ös méretet használunk Liberóból). A Dada egy nagy rakás k...ki már bocsánat. Ha ügyes vagy és figyelmesen kifogod az akciós kuponokat akár a Rossmanban akár a DM-ben márkás pelusokat is meg tudsz venni 38-42 Ft/db áron! Én mindig így csinálom! Ha van ilyen akció mindig betárazok pelenkából és a következõ akcióig bõven kitart.
Árakat nem nagyon tudok sajnos mondani. De én ajánlom, hogy a dada pelust próbáld ki, mert nagyon jó a minõsége. 36ft/db veszem. Ezenkívül nekünk a libero jött be, de az iszonyat drága.
Nappal Aldis 48 ft. Éjjel Pampers 56-66 ft.( mikor mennyi)
Pelenkadiszkont vagy internet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!