Találatok a következő kifejezésre: Melyik pelenkából folyik ki a kaki (1 db)

Melyik pelenkából nem folyik ki a kaki?

Kisfiam anyatejes, elég híg a széklete. Gyakran a ruhácskáján landol a kaki, nem a pelusban. Pamperst használunk, de nem nagyon válik be.

Legjobb válasz: Én még nem találkoztam olyannal:) Kipróbáltam a Liberót,Pempörszt,teszkó színeses,Axxot.Azt hiszem eddig csak ennyit. A legrosszabb az axxo volt.Abból egy sima pisi is képes volt kifolyni.Aztán a másik három nagyjából egy szinten van.A liberó és a pempörsz vékonyabb,és több nedvességet vesz fel,de mivel minden szopi után pelenkázom,így ez nem lényeg.Viszont a toskós olcsóbb.A háromból talán a pempörszbõl folyt ki legtöbbet,de liberóból csak egy kiscsomaggal használtam el,azt is a legelején.

Én még nem találkoztam olyannal:) Kipróbáltam a Liberót, Pempörszt, teszkó színeses, Axxot.Azt hiszem eddig csak ennyit. A legrosszabb az axxo volt.Abból egy sima pisi is képes volt kifolyni.Aztán a másik három nagyjából egy szinten van.A liberó és a pempörsz vékonyabb, és több nedvességet vesz fel, de mivel minden szopi után pelenkázom, így ez nem lényeg.Viszont a toskós olcsóbb.A háromból talán a pempörszbõl folyt ki legtöbbet, de liberóból csak egy kiscsomaggal használtam el, azt is a legelején.
Elsõnek az apuka nálunk bevásárolt 6 csomag Pampers pelenkát (meg kaptunk 2 csomag újszülöttes Pampers pelust is), amit annyira utáltam, hogy hihetetlen. Eresztett mindenhol. Nekünk Pöttöm vált be (Profi üzletlánc pelusa), illetve a DM-es, a Babylove, meg a Tesco színes.
nagyobb méret kell...egyébként libero és huggies!
NEKÜNK A LIBERO A LEGJOBB, DE NÉHA MÉG ABBOL IS KICSURRAN
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a sok választ. Akkor várok, hogy megváltozzon a széklete, mert most 300 db pelenkát táraztunk be a pampersbõl és nem igazán akarom kidobni, így marad az. Jó babázást minden válaszolónak!
mi pampers sleep and play-t használunk(narancssárga csomagos)7 hetes a baba, és még pisi se folyt ki sose.
mi sima pamperst használtunk, abból sokszor kifolyt, de most találtam lila csomagos pamperst az õ méretében, és ebbõl még soha semmi nem távozott.
az én kislányom 6 hónapos, mikor még újszülött volt akkor használtam pampers, liberót, névtelent, nekem csak is a liberó vált be mert gumírozott a dereka!A mai napig azt használjuk!Nekem a liberoból sosem folyt ki kaki.
Mikor még picike volt a lányom, a Huggies vált be a legjobban. A Pampers-szel nekem az volt a baj, hogy nem gumirozott a derékrésze, és mivel egy ujjszülött mindíg fekszik, a hátára maszatolódott a kaka.
Nekem a Huggies vált be. De lehet, hogy csak nagyobb méretre lenne szükség. Nálunk legalábbis akkor van ilyen probléma, amikor kinövi az adott méretet. Mi is már 4-es méretût hordunk, pedig csak fél éves és 6, 8 kiló (de akkorasonkái vannak, mint egy 9 kilósnak :-))
Nekünk a Pampers volt a legrosszabb, a Libero és a Huggies a legjobb, amíg pici volt. Akármilyen jó a pelus anyatejes babáknál elkerülhetetlenek az ilyen balesetek, fõleg, amikor már elkezd mozgolódni. Lehet csúcsszuper minõségû és erõsségû a comb és derékgumírozás, ha késõn veszed észre, hogy bekakált, akkor képesek a tarkójukig szétmozogni a pelus tartalmát...:-) Néha nem tudtam hogy vegyem le a bodyt, hogy ne legyen a haja is trutyis. Aztán ahogy nõnek és változik a széklet állaga ez a probléma magától megoldódik.:-)
Sajnos az elsõ néhány hétben nálunk is ez volt a helyzet, fõleg éjszaka. Már 4, 5 hónapos a kisfiam, de még most is elõfordul néha. Én kipróbáltam a DM-est, a Liberót, a Huggiest, a Pampers és valami névtelent is. Egyik sem vált be igazán. Most már elég régóta a Pampers használjuk, mert talán az a legjobb "fazonra", de ebbõl is ugyanúgy kifolyik a kaki, mint a többibõl. Nem tudom, mennyi idõs a babád, de nekem az a tapasztalatom, hogy ahogy egyre nagyobb lesz, egyre ritkábban fordulnak elõ ilyen "balesetek".
A nagymamák, dédmamák összevásároltak nálunk egy csomó félét, de egyik sem jött be, a Pampers szagától egyenesen rosszul voltam (vmi illatosítás van benne), fõleg amikor összekeveredett a kaki szagával... :-( Nálunk csakis a Libero a nyerõ, de mi úgy használjuk, hogy van kívül gumibugyi. Így ha melléfolyik - ami elõfordul - az felfogja. A gumibugyi a mosható pelenkákhoz tartozik, amire lassan áttérünk így 7. hónap körül, mert kezd szilárdabb lenni a széklete. Amúgy nagyon úgy tûnik hogy "fenék kérdése" a dolog, babuc 9, 5 kiló és már az 5-ös Liberót is kinövi a combija, ami másfél éveseknek való... :-))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi idős volt a babád mikor rád mosolygot?

14

Mit és milyen márkájú készségfejlesztőket vettetek babátoknak? 6-36 hósokra gondolok.

2

2 hetes a kisfiam, de ma csak egyszer volt kaka a pelusban. Normál esetben 4-6x kakil egy nap. Meddig normális a "szünet"?

Csak anyatejes baba

4

Mennyi idős korától lehet a babának 1, 5-ös tejet adni?

2

MIt tud 4, 5 honapos babytek?

8

Mitől van egy kb.1 hónapos baba arca teljesen pirosan kipattogva?

Ma láttam egy babát a buszmegállóban kb. 1 hónapos lehetett és az arca totálisan tele volt apró duzzadt piros kiütésekkel. Szegénynek szinte egy szabad hely sem volt az arcán a sok kiütéstől. Nagyon meglepett mert még nem láttam ilyen babát. Mitől van ez?

9

Milyen az állatkert baba mama szobája?

Leginkább az érdekel, van -e lehetőség bébiétel melegítésre.

1

Van olyan, aki olyan nehéznek érzi/érezte a csecsemőkort, hogy kifejezetten emiatt - és nem a gyerekvárás nehézségei, szülés, dackorszak, anyagiak, saját kora - miatt nem vállal több gyereket?

Mi volt a leginkább kiváltó oka?
Éjszakázás, nagyon sok kötöttség, sírás, tehetetlenségük a mozgás terén stb.?

6

Mikortól adtok a baba lábára cipőt-szandált?

lányom lassan 8 hónapos, bútorok mellett kapaszkodva szép lassan, de már megy. kintre ugye még nem kell neki, mert babakocsizik, de bentre kell neki szandi már? melyiket ajánljátok?
köszönöm!

5

9 hónaposom miért üvölt a járókában?

a kisebbik fiam most több,mint 9 hónapos már,hozzá van szokva a járókához,újszülött volt mikor vettük,nyilván nem abban tartottam állandóan de sokat aludt benne,mert a nappaliban van,ráláttam.most ha már csak beletenném üvölt.ha kiveszem egyből megy fel a lépcsőn,ácsorog egyfolytában,én egyedül vagyok,meg kellene főzni valakinek,nálatok van ilyen? 1,5 órát sírt benne,míg megcsináltam a dolgom,persze egy könnycsepp nélkül,így még nem jártam,sosem hagytam sírni,lehet ezért csinálta ilyen sokáig,most akkor ez hiszti? persze tudom hogy azért üvölt,mert menne állandóan de nem tudok rá mindig figyelni,tök egyedül vagyok.ti ilyenkor mit csináltok,ez a kérdés igazából,köszönöm.egyébként ahogy kivettem egyből megnyugodott,ebédelt szépen,majd aludt.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!