Találatok a következő kifejezésre: Melyik pelenkából folyik ki a kaki (1 db)

Melyik pelenkából nem folyik ki a kaki?

Kisfiam anyatejes, elég híg a széklete. Gyakran a ruhácskáján landol a kaki, nem a pelusban. Pamperst használunk, de nem nagyon válik be.

Legjobb válasz: Én még nem találkoztam olyannal:) Kipróbáltam a Liberót,Pempörszt,teszkó színeses,Axxot.Azt hiszem eddig csak ennyit. A legrosszabb az axxo volt.Abból egy sima pisi is képes volt kifolyni.Aztán a másik három nagyjából egy szinten van.A liberó és a pempörsz vékonyabb,és több nedvességet vesz fel,de mivel minden szopi után pelenkázom,így ez nem lényeg.Viszont a toskós olcsóbb.A háromból talán a pempörszbõl folyt ki legtöbbet,de liberóból csak egy kiscsomaggal használtam el,azt is a legelején.

Én még nem találkoztam olyannal:) Kipróbáltam a Liberót, Pempörszt, teszkó színeses, Axxot.Azt hiszem eddig csak ennyit. A legrosszabb az axxo volt.Abból egy sima pisi is képes volt kifolyni.Aztán a másik három nagyjából egy szinten van.A liberó és a pempörsz vékonyabb, és több nedvességet vesz fel, de mivel minden szopi után pelenkázom, így ez nem lényeg.Viszont a toskós olcsóbb.A háromból talán a pempörszbõl folyt ki legtöbbet, de liberóból csak egy kiscsomaggal használtam el, azt is a legelején.
Elsõnek az apuka nálunk bevásárolt 6 csomag Pampers pelenkát (meg kaptunk 2 csomag újszülöttes Pampers pelust is), amit annyira utáltam, hogy hihetetlen. Eresztett mindenhol. Nekünk Pöttöm vált be (Profi üzletlánc pelusa), illetve a DM-es, a Babylove, meg a Tesco színes.
nagyobb méret kell...egyébként libero és huggies!
NEKÜNK A LIBERO A LEGJOBB, DE NÉHA MÉG ABBOL IS KICSURRAN
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a sok választ. Akkor várok, hogy megváltozzon a széklete, mert most 300 db pelenkát táraztunk be a pampersbõl és nem igazán akarom kidobni, így marad az. Jó babázást minden válaszolónak!
mi pampers sleep and play-t használunk(narancssárga csomagos)7 hetes a baba, és még pisi se folyt ki sose.
mi sima pamperst használtunk, abból sokszor kifolyt, de most találtam lila csomagos pamperst az õ méretében, és ebbõl még soha semmi nem távozott.
az én kislányom 6 hónapos, mikor még újszülött volt akkor használtam pampers, liberót, névtelent, nekem csak is a liberó vált be mert gumírozott a dereka!A mai napig azt használjuk!Nekem a liberoból sosem folyt ki kaki.
Mikor még picike volt a lányom, a Huggies vált be a legjobban. A Pampers-szel nekem az volt a baj, hogy nem gumirozott a derékrésze, és mivel egy ujjszülött mindíg fekszik, a hátára maszatolódott a kaka.
Nekem a Huggies vált be. De lehet, hogy csak nagyobb méretre lenne szükség. Nálunk legalábbis akkor van ilyen probléma, amikor kinövi az adott méretet. Mi is már 4-es méretût hordunk, pedig csak fél éves és 6, 8 kiló (de akkorasonkái vannak, mint egy 9 kilósnak :-))
Nekünk a Pampers volt a legrosszabb, a Libero és a Huggies a legjobb, amíg pici volt. Akármilyen jó a pelus anyatejes babáknál elkerülhetetlenek az ilyen balesetek, fõleg, amikor már elkezd mozgolódni. Lehet csúcsszuper minõségû és erõsségû a comb és derékgumírozás, ha késõn veszed észre, hogy bekakált, akkor képesek a tarkójukig szétmozogni a pelus tartalmát...:-) Néha nem tudtam hogy vegyem le a bodyt, hogy ne legyen a haja is trutyis. Aztán ahogy nõnek és változik a széklet állaga ez a probléma magától megoldódik.:-)
Sajnos az elsõ néhány hétben nálunk is ez volt a helyzet, fõleg éjszaka. Már 4, 5 hónapos a kisfiam, de még most is elõfordul néha. Én kipróbáltam a DM-est, a Liberót, a Huggiest, a Pampers és valami névtelent is. Egyik sem vált be igazán. Most már elég régóta a Pampers használjuk, mert talán az a legjobb "fazonra", de ebbõl is ugyanúgy kifolyik a kaki, mint a többibõl. Nem tudom, mennyi idõs a babád, de nekem az a tapasztalatom, hogy ahogy egyre nagyobb lesz, egyre ritkábban fordulnak elõ ilyen "balesetek".
A nagymamák, dédmamák összevásároltak nálunk egy csomó félét, de egyik sem jött be, a Pampers szagától egyenesen rosszul voltam (vmi illatosítás van benne), fõleg amikor összekeveredett a kaki szagával... :-( Nálunk csakis a Libero a nyerõ, de mi úgy használjuk, hogy van kívül gumibugyi. Így ha melléfolyik - ami elõfordul - az felfogja. A gumibugyi a mosható pelenkákhoz tartozik, amire lassan áttérünk így 7. hónap körül, mert kezd szilárdabb lenni a széklete. Amúgy nagyon úgy tûnik hogy "fenék kérdése" a dolog, babuc 9, 5 kiló és már az 5-ös Liberót is kinövi a combija, ami másfél éveseknek való... :-))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

4 hónapos baba ehet céklát?

4

Tescon kívül akciós még valahol a Libero?

2

A cseresznyecumitól fogzás esetén állhatnak csálén a fogak a későbbiekben?

2

Hurutos köhögésre kinek mi vált be (14 hónapos)?

4

Anyukák nektek nincs elegetek abból, hogy nem lehet normálisan közlekedni babakocsival?

Amikor jönnek velem szemben a járdán és nekem kell szlalomozni az emberek között mert ők arrébb nem lépnének egyet. Babakocsival könnyebb ám. Vagy amikor próbálok belavírozni az ajtón ami persze magától visszacsukódik. Feltartom vele a forgalmat, már hárman is állnak mert én foglalom a helyet de az ajtót egy angyal sem fogná meg ha már útban vagyok, hogy gyorsabban haladjunk. A biciklisek nem egyszer kishíján fellöknek. A sarkokon görcsben van a gyomrom mert úgy közlekednek, hogy már volt, hogy majdnem elvitték a babakocsit mert kis ívben úgy kanyarodik be, hogy le sem száll, előre sem néz. Az mindennapos eset, hogy nem lehet normálisan menni a járdán mert a kocsival odaparkolnak és nekem a sárba kell húzódnom , hogy elférjünk. Vagy, hogy a zebránál percekig dekkolok mire hajlandóak megállni de azt is úgy, hogy ha nem húzok bele akkor a sarkamra megy a hülye autójával.De a minap nem fértem el sehogy a kocsi mellett és az útra kellett lemennem, hogy tovább tudjunk sétálni. Megálltak, hogy el tudjak menni de persze láttam az arcokat a kocsiban, hogy mi a fenét keresek az úton és le is olvastam egy szép szót az illető szájáról. Na annyira felhúztam magam, hogy már az jutott eszembe, hogy műsoros pelenkával fogok közlekedni és ha valaki ilyen szépen áll meg mert nem képes 5 méterrel többet sétálni az amúgy üresen álló parkolótól akkor rá fogom nyomni a szélvédőjére. Nektek nincs elegetek? Hihetetlen, hogy mennyire bunkók az emberek.

16

Egy éves babátok mennyi folyadékot iszik?

Én lányom 1,5 deci vizet iszik csak meg egy nap alatt.
Plussz 2 dl tápszer.
Gondolom a többi folyadékot a gyümölcs/főzelekkel viszi be.
Hiaba probalom itatni, nem megy le tobb.

7

Amikor megszülettem a lábamra kötöttek egy szalagot amin szerepel a születésem pontos ideje, év hónap nap óra perc. Mi ennek a kis szalagnak a neve vagy nincs különösebb neve?

5

Másnak is alszik ennyit a 3hetes babája?

Születése óta min. 4óránként eszik nappal,kivéve ha levegőn van,mert akkor addig alszik míg be nem érünk a lakásba akár 6órát is.Éjszaka pedig 2-3 körül kell csak előtte pedig 7körül eszik.Napi 5 étkezése van meg, általában 80-100grokat eszik és már 40dkgot hízott mióta haza jöttünk.

4

Hogyan zajlik a laktózintolerancia vizsgálat egy 9-10 hónapos babánál?

Sziasztok!
Akik már voltak hasonló korú babával, leírnák nekem, hogyan zajlott? Nemsokára megyünk, és szeretném tudni nagyjából, hogyan zajlik. Köszönöm, ha írtok róla! :)

4

Van itt valaki, aki elvégzett babysitter tanfolyamot? Megéri, jobban lehet vele munkát találni? Én egy 3hónaposat néztem ki, nem tudom, az jó lehet-e.

Köszönöm előre is!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!