Találatok a következő kifejezésre: Melyik pózban a férfiak (7 db)

Melyik a legkedveltebb póz a férfiak szemszögéből, ha a lány orálisan elégíti ki?

Úgy értem a lány hogy/hol feküdjön a férfi helyzetéhez képest?

Legjobb válasz: szerintem a legkedveltebb(férfiaknak) a kalsszikus, férfi áll, lány térdel téma. bár sok nõ ezt megalázónak találja.

szerintem a legkedveltebb(férfiaknak) a kalsszikus, férfi áll, lány térdel téma. bár sok nõ ezt megalázónak találja.
Sztem is a pasi áll lány térdel formáció a legkedveltebb a számukra!HA szerelmesek vagytok akkor sztem nem megalázó!
*kedvesem, sorry :)
Én sem szeretem ha csaj térdel, (fiu vagyok) inkább hanyat fekszek, és hagyom hogy õ legyen felül, játszon velem, õ irányítson ahogy neki jó.Csak párszor nézzen a szemembe és lássam rajta hogy õ is élvezi.-attól nagyon el tudok szálni! :)
Nekem a hatvankilences a kedvencem, úgy hogy a lányok vannak felül.
Én is úgy szeretem, ha hanyatfekszek, de bárhogy jó, ha a csaj jól tudja csinálni és élvezi is. :P Elég kiábrándító lenne, ha fanyalogva elégítene ki. :S
"Az Én barátomnak esze ágában sem lenne azt kérni tõlem, mert tudja, h a végletekig kiakadnék" azt üzenném, h ha meg sem mer kérni rá, h kipróbáljátok úgy, akkor honnét tudja eldönteni, h ugyanolyan jó neki így is?? Háááát Én mindenféleképpen szoktam Neki csinálni és mindegyiket szereti vmiért, de sztem a térdelõs a kedvence(így fölényben érzi magát)és nincs ebbe semmi rossz!Fõleg, h a kényeztetés oda-vissza jár!Én sem maradok ki a jóból úgyhogy szívesen csinálom:) Ja és a ha szerelmesek vagytok ez egyáltalán nem megalázó hanem magától értetõdõ.Amúgy meg sztem ez nem a prûd nõk kérdése szal.....
Szerintem (is) a 69-es póz a leggerjesztöbb, és én nagyon szeretem, ha a lánynak hosszú haja (én fekve) elöre esik a testemre-hasamra, combomra mig rajtam térdel.De jól esik néha rápillantani a kedvesre, ahogy élveztet..és remélem, ö is élvezi..szeretem nézni ilyenkor a szemét!! Laci
Én lány vagyok és a kedvesen kifejezetten utálja ha térdelek elötte. Úgy érzi, hogy kihasznál és még nekem sem jó, szóval õ úgy szereti ha oldalról vagyok és simogathat, vagy izgathatja a csiklómat, de szereti a 69es pózt is.
Az én barátomnak esze ágában sincs olyat kérni, hogy térdeljek le elé és csináljam úgy, tudja, hogy a végletekig kiakdnék. Azt mondja, ugyanolyan jó, ha õ fekszik, és én föléhajolok, illetve sokszor csináljuk 69ben is, mindketten oldalt fekszünk úgy, hogy egymáshot férjünk.
Kedves utolsó válaszadó, onnan van összehasonlítási alapja, hogy nem az elsõ barátnõje vagyok, ahogy nekem sem õ az elsõ barátom. Van, amit nem kell kipróbálni ahhoz, hogy tudjam, nem élvezném. Ha ez prûdéria, akkor prûd vagyok, vállalom! :D A szex nem arról szól, hogy van egy norma (Cosmopolitanben, hasonló helyeken :P), amit minden nõnek teljesítenie kell; hanem a cél az örömszerzés, amibe egyéni stílusok, határok beleférnek - ahogy egyéni fantáziák is. :)
Szia mostani utolsó! Megint Én vagyok.Nem azon akadtam ki, h Te nem szereted úgy csinálni, hanem azon, h mi az, hogyha megkérne a végletekig kiakadnál.Az sztem természetes, h mindenkinek más a határ, h meddig megy el, másak a vágyak, az igények!Szíved joga eldönteni, h Neked mi fér bele!!Egyébként itt nem az a lényeg, h elõírás ezt megcsinálni, hanem az, h sztem természetes, h meg akarunk nekik mindent adni!Most ne hidd azt, h mi(3asban, kikökötözve, verekedve....vagy vmi morbid és gusztutalan üzemmódban csináljuk), mert szó sincs róla!!Nemsokára megszületik kisbabánk, nyárron lehet már esküvõ....:) Csak tudod mi mindig azt nézzük, h mi a jó egymásnak és sosem akadnánk ki ilyeneken! Ui.:Az, h mással nem élveztetek bizonyos dolgokat az nem jelenti azt, h egymással nem élveznétek!!:) Bocs a prûdért csak hirtelen felindultság volt!!Szijja:)
A kérdező hozzászólása: Huhh, ez az utolsó válasz nagyon tetszett! :) Teljesen, a végletekig egyetértek Veled!
Köszi szépen:)
Nálunk 2 póz megy: 1: a Párom ül, én elõtte állok, õ szájjal, kézzel váltogatva, ahogy kérem. ". 2: Hanyatt fexem, ( ez nálam a lusta póz ) párom rajtam fexik szögben, szintén szájával, kezével felváltva. És mindig lenyeli. Imádom !! (( A 69 - est nem kedvelem, mert akkor a nyelve a makkomat ingerli, ami nekem TÚL ERÕS érzés.)) Sok jó orgasmust nektek !

Melyik az a póz amelyikben a férfiak nem élveznek el olyan hamar?

Tudom, h ez szubjektív, de érdekelnének a tapasztalatok.

Legjobb válasz: Ez tényleg tök szubjektív, kinek melyik. Az adott pasinál (vagy ha pasi vagy, önmagadnál) kell kitapasztalni ezt. Váltogasd a pózokat, aztán csak rájössz... Elõzõ: :D

1. ott van:D
Ez tényleg tök szubjektív, kinek melyik. Az adott pasinál (vagy ha pasi vagy, önmagadnál) kell kitapasztalni ezt. Váltogasd a pózokat, aztán csak rájössz... Elõzõ: :D
1. :DDDDDD
Hát én pl. állva szinte egyáltalán nem tudok elmenni.
A farkas pózban. Amikor ülsz a lyuk mellett és vonyítasz!
ha a lány van felül (lovagol) :D
Amikor befogod egy satuba. Ha még mindig élvezi, használj fûrészport és vasreszeléket =P
én utálom, ha lovagolnak, alig érzek valamit... csak, ha nagyon ügyesen csinálja akkor. attól függ ki mit szeret, én pl akkor élvezek el legkésõbb, ha asztalon csináljuk
törökülés
Érdekes, aki a lovaglót írja...én akkor megyek el leghamarabb, ha nem én irányítok...bármilyen póz, ha nem én lököm, hamar kész...:(
Elsõ, XDXDXD
Kedves utolsó! Te valami csoda vagy, 2 óráig is bírod...:) )) Szerintem is egyénfüggõ..de a legjobb az elsõ válasz:)
Szerintem óvszer is befolyásolja. Én pl két órán keresztül is bírom úgy. :)
Lovaglóban élvezek el a legkésõbb.
Én azért írtam a lovaglót, mert valahogy mintha akkor érintkezne legkevesebbet a nemiszervünk, meg ez talán attól is függ, hogy a barátnõnk éppen hogy ugrál rajtunk. Nekem tényleg az, amivel többnyire a legtovább bírom.
Nemtom, még sosem akartam, hogy hamar vége legyen.
Talán lovaglóba, de úgy, hogy én adom a ritmust, csak ezzel az a baj, hogy utána lihegem, izzadok és minden bajom van.
Hamarabb? Akkor misszionárius... :)

Férfiak! Nektek melyik szex póz a legőrjítőbb/legjobb?

Legjobb válasz: Lovagló , kutya de én lány vagyok :)

Lovagló , kutya de én lány vagyok :)
legõrjítõbb: a farkas-póz legjobb: lány hason fekszik zártlábbal...
kutya
Kutya is jó.Hatalmas pucsítás és tárul minden.Nem bírom megállni.... ;)
Kutyapóz
mazsolás fánk-póz a kedvencem
a kutyapóz nálam is viszi a pálmát, de minden olyan póz ahol állni kell azt nem csípem
Látom, a kutyapóz vezet eddig. Úgyhogy én is arra szavaznék! :) Indokolás: Tökéletes a látvány hátulról, és az egyik legmélyebb a behatolás ebben a pózban. Lehet érzelmesen csinálni, olyankor rá lehet simulni a lány hátára, és a fülébe lehet súgni izgató dolgokat. De lehet jó értelemben véve állatias is, olyankor meg lehet ragadni a leányzó testét, lehet paskolni a fenekét, lehet húzni a haját és ezzel irányítani a tekintetét... ;) 26/F
Én a lány háton, a fiú szembõl misszionárius pózt kedvelem legjobban, mert ott bírom legtovább;) Csak épp partnerem nincs hozzá :( A kutya póz is nagyon fincsi, de az annyira izgató, hogy csak második menetben vállalom be, mert elsõre tuti belesülnék hamar;) A lovagló is jó, de az is csak második menetben, mert a nõ ki tud készíteni és általában meg is teszik :D Én meg úgy szeretem ha minimum egyszerre, vagy legalább a nõ megy el elõbb és én utána durrantom tele ;)

Melyik pózban kényelmes a férfiak kielégítése?

mellett üljek és úgy hajoljak le(én ezt szoktam de nem mindig kényelmes) vagy esetleg ráüljek a hasára/mellkasára esetleg valahogy a lábára? melyik pózban a kényelmesebb ha a fiú fekszik?

Legjobb válasz: 69ez mindkét részrõl jó."francia"

69ez mindkét részrõl jó."francia"
A kérdező hozzászólása: Igen, ismerem ezt a pózt de ha nekem megvan a menszeszem és csak én elégítem ki õt akkor melyik póz a kényelmes?
sztem, ha a pasi fexik, csússz le a lába közé, õ hanyatt, te hason, és csináld úgy, elég kényelmes is mindkettõtöknek (ha épp nem tudtok franciázni), az baromira izgatja a pasit, ha közben látja a nõ arcát, és a szemébe tud nézni..:)
Az a tuti, ha lát téged! Mi pl. imádjuk tükör elõtt. (!!!bármit!!!)

Férfiak! Melyik pózt szeretitek a szexben legjobban, illetve mi az amivel a legjobban fel lehet izgatni benneteket? ( egy kicsit telt nő)

Legjobb válasz: én szeretem ha közben markolják a golyóim. Persze nem erõsen, csak finoman. Vagy ha a csaj simogatja a saját ánuszát.

én szeretem ha közben markolják a golyóim. Persze nem erõsen, csak finoman. Vagy ha a csaj simogatja a saját ánuszát.
a csaj félig oldalt , én térdelek és olló szerüen vagyok benne , félig hátulról - félig elölrõl. (imádom a dundi formát)
Akkor a lovagló póz...
Nekem a kutya póz, amikor az a csodás fenék elõttem van, és én addig döfködöm a kardomat a hüvelyébe, amíg a nõ sikoltva elélvez! Carramba!!
Szerintem mindegy nekik.
A kérdező hozzászólása: A Macska póz A macska póz, szintén a misszionárius póz egy továbbfejlesztett változata. Lényege, hogy a tipikus testhelyzethez képest a férfi 4-5 centivel elõrébb csúszik és mintegy felülrõl helyezi a hüvelybe a péniszét. Ez csak úgy lehetséges, ha a könyökén támaszkodik, és kicsit kitolja a fenekét. Míg a nõnek háton fekve kell egy kicsit domborítania, hogy a férfi felsõteste is kényelmesen elférjen. Ez a póz a férfiaknak is nagyon élvezhetõ, hiszen pontosan szemben helyezkedik el a nõi mellel. Így a férfi nemi szerv egyszerre izgatja a hüvelyt és a csiklót. tévedtem, sorry! :D
köszi, nah okosabbak lettünk.Ma este ki is kell próbálni:)
én azt szeretem legjobban ha ki van kötözve :$
barátomnak az összes póz hátulról, fõleg a fordított lovagló :D és még sima lovagló, meg a lábat-vállra-tevõs, amit linken küldött valaki :D
ha két kézzel támasztja a falat - kényelem kedvéért az ágyon térdelve, nem állva - és közben pucsít, én meg lököm neki hátúlról, közben meg belecsókolgatok a nyakába és a melleit is simogathatom, vagy tarthatom, hogy ne rázkódjon miközben intenzíven lököm
én személy szerint a linkben szereplõ pózt annyi különbséggel, hogy a láb vagy behajlítva, vagy a mellkasomon összezárva legyen. Ebben a legszexibb a látvány közben nézve a párom arcát. Viszont ha a szex egyéb részérõl van szó, akkor a kutya-póz a best of... :)
hátulról, minél jobban bepucsítva a nõ, mint a macska amikor nyújtózkodik
õ alul fekszik én rajta és közben a vállamra teszi a lábait
A kutyapóz, ha jol hátra-fel tolja a fenekét. Na attól nagyon beindulok :D ja meg még a lovagló póz is :)
KUTYÁK FOREVA!!!!!! XDXD
A kérdező hozzászólása: semmilyen azt hitte poénos lesz csak nem jött neki össze.
macska az milyen póz??
Az én kedvencem a 69.
A kérdező hozzászólása: elsõ: jó, de azért mégis.
A kérdező hozzászólása: és most tényleg konkrétan a látványra vagyok kíváncsi
kutya! jol kitolt hátsóval, hogy kilógjon a cica nyelve...:P
kutya
Leírni nehéz, úgyhogy inkább mutatok illusztrációt. Nekem ez: http://www.sexinfo101.com/foldeddeckchair.shtml
Egy sztriptízzel szerintem jobban jársz:) Mivel szex póz nem lehet látványos kívéve, ha csak nézõje vagy az események. Nekem látványra a sztriptíz. Nem olyan póz beállások mint egy playboy magazin fotózásaXD
én nõ vagyok de én az utolsó (link)pozt imádom:D
Macska.
Lovagló
Ha kutyában támasztja a falat, én pedig a melle és a torka alá nyúlva feszítem felfelé, hogy felemelkedjen. Õ is imádja :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!