Találatok a következő kifejezésre: Melyik pózban a (315 db)

Ki szeretnénk majd próbálni a barátommal hogy bennem élvez el. Melyik pózban a legjobb ha bennem megy el? Melyik pózban érezni a legjobban?

Legjobb válasz: ez egyénfüggõ. közösen kell rájönnötök arra h melyik póz a legélvezetesebb mind2töknek.

ez egyénfüggõ. közösen kell rájönnötök arra h melyik póz a legélvezetesebb mind2töknek.
Én olyankor szeretem ha belémélvez amikor én ülök rajta, de háttal neki! : )
A kérdező hozzászólása: és miért pont háttal? hogyha vele szemben vagy és úgy lovagolsz akkor mélyebben van benned nem?
Mi úgy szoktuk a párommal, hogy misszionárius, õ felhúzza a lábait, ezért én "nagyobb teret kapok", és mélyebben lehetek benne, és õ nagyon élvezi úgy. Közben meg tudom csókolni a nyakát, simogatni itt-ott.
ez a ki szeretnénk próbálni nekem úgy hangzik, h gondoltok egyet, sittysutty na nézzük meg milyen csakúgy! szedsz tabit?
A kérdező hozzászólása: persze hogy szedek, anélkül meg nem engedném hogy bennem menjen el....és amugy milyen lesz az elsõ? nektek milyen volt amikor elõször spriccelt belétek a pasi?

Mely pózok a legalkalmasabbak anális szexhez? Melyik póz miért jó?

Kezd? vagyok :) Van egy, ami eddig bevált, de szeretnék másikat is kipróbálni.

Legjobb válasz: Ha nem elsõ alkalom akkor szerintem már nyugodtan lehet kisérletezni, legalábbis mi az elsõ pár alkalom után elkezdtük a legkülömb pózokat is kipróbálni, ugyanis akkor már nem kellene hogy fájjon a lánynak...

Ha nem elsõ alkalom akkor szerintem már nyugodtan lehet kisérletezni, legalábbis mi az elsõ pár alkalom után elkezdtük a legkülömb pózokat is kipróbálni, ugyanis akkor már nem kellene hogy fájjon a lánynak...
nem tudom melyik vált be neked, de nekem csak a kutyás póz. a többi helyzetben kényelmetlen volt és fájt is (lány vagyok)
A kérdező hozzászólása: Eddig azt próbáltuk, hogy a párom az oldalán fekszik, én rá merõlegesen a hátamon. Így nem volt rossz :) Hason fekve is próbáltuk, de úgy fájt.

Melyik póz a legjobb a kama sutrában?

Szerintetek melyik a legjobb, melyik a legélvezetesebb???

Legjobb válasz: Minden nap van 5-6 idióta, aki megkérdezi, melyik a legjobb póz. NINCS legjobb póz. Legjobb étel sincsen, mert ha minden nap hónapokon keresztül ugyanazt ennéd, már a beled kifordulna bármilyen finom kajától. A szexnél is ugyanaz a helyzet. Az a jó, ha változatos a szexuális életetek.

Minden nap van 5-6 idióta, aki megkérdezi, melyik a legjobb póz. NINCS legjobb póz. Legjobb étel sincsen, mert ha minden nap hónapokon keresztül ugyanazt ennéd, már a beled kifordulna bármilyen finom kajától. A szexnél is ugyanaz a helyzet. Az a jó, ha változatos a szexuális életetek.
Én szeretem mindenhogy, nincs olyan, hogy legjobb, maximum kedvenc. 27N
Az, amelyikbe te nem szerepelsz...
A legjobb póz: farkaspóz A férfi ül a lyuk mellet és vonyít :D
' hogy te miket tudsz már? Poz, meg kama sutra. Ez igen! 12 éves korodban már a lányok kedvence leszel ha igy fejlödsz!

Anális szexről Hogyan a legegyszerűbb nekiállni? (póz) Melyik póz a favorit? A melyikben a legjobb?

Legjobb válasz: El mesélem, én hogyan csináltam, ami nagyon bejött neki is nekem is, elõször orálisan kielégítettem, közben néha néha, izgattam a fenekét is ujjammal, ezek után szeretkeztünk egyet ekkor kutya pózban elõkerült egy vibrátor is amivel a popsiját tudtam közben izgatni, így is elélvezett, így már annyira elvolt lazulva, felhevülve, és kitágulva hogy rálehetett térni a poposexre, elõször lassan, aztán õ kért hogy gyorsítsak, és végül így is elélvezett tõle ;)

El mesélem, én hogyan csináltam, ami nagyon bejött neki is nekem is, elõször orálisan kielégítettem, közben néha néha, izgattam a fenekét is ujjammal, ezek után szeretkeztünk egyet ekkor kutya pózban elõkerült egy vibrátor is amivel a popsiját tudtam közben izgatni, így is elélvezett, így már annyira elvolt lazulva, felhevülve, és kitágulva hogy rálehetett térni a poposexre, elõször lassan, aztán õ kért hogy gyorsítsak, és végül így is elélvezett tõle ;)
Fiú vagy, vagy lány?
hat a legegyszerubb es legjobb modja, ha a tarsasag noi tagja atjon hozzam. a tobbit ott elmagyarazom
Nem póz kérdése... 1. csaj el tudjon TELJESEN lazulni... 2. sok síkosító És remélem használtok majd gumit...
A kérdező hozzászólása: Normális és hasznos válaszokat szeretnék kapni! Köszönöm!
Elõször oldalt fekve, és nagyon jót tesz elõtte valamilyen análtágító, pl. elõször vékonyabb, aztán vastagabb "buttplug." Az oldaltfekvõs pózban képes a végbél a legjobban kiegyenesedni és ellazulni.
Lánynak ajánlott elõtte wcznie, vagy beöntés... de ha rákeresel neten a biztonságos, anál, sex szavakkal akk ezer meg ezer találatot dob ki amiben errõl beszélnek... ha tudsz angolul, akk safe analsex-re is sokat kidob...
Nekem misszionárius pózban a legjobb, így kényelmesen tudod közben izgatni magad(feltéve, ha a kérdezõ lány).

Lányok Melyik póz a kedvencetek? Melyik pózban Élveztek el Leghamarabb?

Legjobb válasz: Én személy szerint lovagolni szeretek a legjobban.

Én személy szerint lovagolni szeretek a legjobban.
Én nem vagyok csaj, de azok a csajok, akikkel voltam ezektõl élveztek el leghamarabb: Kutya, lovaglós, el felejtettem a nevét-olyan mint a misszionárius, csak a lábait a vállaimra teszem, és lassan, de erõs lökésekkel nyomom vagy gyorsabban, és erõsen. Ezek a leghatásosabbak, de nem volt olyan póz, ami nem lett volna orgazmust okozó.
Lovaglás 21/L

Melyik póz a legjobb?

Holnap talizok a pasimmal és valószín?leg kipróbáljuk a szabadban való szexet.Melyik póz lenne a legjobb?

Legjobb válasz: Te mondtad,kipróbáljátok!Hát próbálgassátok a pózokat is,nem tudni nektek melyik fog bejönni legjobban!

Te mondtad, kipróbáljátok!Hát próbálgassátok a pózokat is, nem tudni nektek melyik fog bejönni legjobban!
Szabadban leginkább a kutyapózt ajánlom, fõleg ebbe az idõbe. A föld még hideg, nehogy felfázz!
Én kis túlzással onnan jövök:P Mi az erdõben voltunk, a legjobb póz sztem a kutya... Elõre dõlsz, megkapaszkodsz egy fában, a pasid meg hátulról teszi a dolgát:D Isteni...^^ Sok sikert:P
ha visztek egy pokrocot mehet a tobbi is. ha nem, ugy is jo ha felvesz az oledben (ha nem vagy nehez es elbir anelkul h tul faraszto legyen) csak ovatosan a kullancsokkal , nezzetek at magatokat utana! jo szorakozast :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! remélem jó lesz:P:P

Lányok! Melyik póz a kedvencetek szeretkezés közben? Melyik pózban élveztek el legkönnyebben?

Legjobb válasz: A lovagló póznál a legkönyebb a lányoknak eléévezni (legalábbis szerintem) mivel ott a lányok irányíthatnak. Beválik

kutyában a legjobb
A lovagló póznál a legkönyebb a lányoknak eléévezni (legalábbis szerintem) mivel ott a lányok irányíthatnak. Beválik
nekem misszionáriusban :) 21
én szeretem, ha elõször sima pózban kezdünk, majd aztán jöhet a lovagló póz, mert olyankor már tövig mehet be és akkor eltudok elélvezni(:
Én szex közben nem tudok... :D 18L
A válaszok ott lesznek egy korábban feltett ilyen kérdésben!
Utolsó vagyok. Nálam így is tuti az orgazmus!!!! http://www.sexinfo101.com/foldeddeckchair.shtml%20?s=6f55a6e..
Az én kedvencen ha az asztalon fekszem hanyatt, a pasi szemben áll, a lábaim a nyakában. Ehhez hasonlít legjobban, de az asztal magasabb, szóval a pasi nem térdel, hanem áll: http://www.sexinfo101.com/deepimpact.shtml?s=6f55a6e0c1a131f..
Lovagló, úgy, hogy közben a melleimet csókolja. A kutya nekem is fáj- fura, hogy a nõk egy része élvezi. Nekem szerintem rossz az anatómiám hozzá. + 69 oldalt fekve:-)
Amikor még nem szexeltünk, (se tabletta, se óvszer nem volt)úgy "csináltuk", hogy ráültem a barátomra, félig hason fekve, és a farka nem volt bent, hanem köztünk. Az ilyen mozgás "dörzsölte" a dombom és a csiklóm, rászoktam, hogy így (is) elélvezzek. Aztán meg "ragadt" a hasunk .xd
Misszionárius. Hüvelyi orgazmusom csak így van.
A lovagló, de nem teljesen egyenesen ülve, hanem a partnered fölé hajolva, így biztos a siker.Így azt csinálsz vele amit akarsz és ahogy neked jó, mert az is tuti hogy neki is jó lesz. Vagy ha a partnered ölébe ülsz, úgy hogy az õ lába be van hajlítva maga alá, mintha térdepelne és ráül a sarkára és te beleülsz az ölébe, tudsz kapaszkodni a nyakába és õ is segít a hátadat tartani, ez is fantörpikus.
Változó, nekem talán úgy vannak a legjobb orgazmusaim, ha én vagyok felül, de nem kiegyenesedve (azt nem nagyon élvezem, valahogy nem jó szögben van), hanem félig-meddig fekve. De beválik az oldalról + csiklóizgatás, illetve néha a sima misszionárius is (utóbbi nem volt jó mindenkivel, nagyon érzékletes, jól mozgó partner kell hozzá) A kutyát nem szeretem, nekem az fáj.
amikor az ölében ülök :) majdnem lovagló de így szerintem sokkal jobb a testi kontaktus :)
lovagló és kutya (állatbarát vagyok) XD 32/N
Én is a kutyára szavazok, szerintem az a legjobb!
Hmmm. Mindig tanul az ember, még ennyi pasi után is, hogy nem is úgy hívják a kedvenc pózát, ahogy gondolta. Szóval nekem ez a kettõ a tuti, ezeket váltogatom, ahogy fárad a lábam. Persze a pasi közben ki ne húzza! http://www.sexinfo101.com/sp_deckchair.shtml http://www.sexinfo101.com/sp_drill.shtml

Meleg vagyok. Első anális szexnél, melyik póz a legjobb. Ha hátamon fekszem . Lábaimat felemel picit, végülis misszionárius pózban csinálva úgy jó? Többit lent

El?készületekkel nincs gondom. Fájni tuti nem fog fájni, mert el tudok lazulni, meg akarom is. Vagy inkább kutya pózba kellene el?ször. valaki azt mondta, háton fekve, lábamat emelve feszülni fogok és nem lesz olyan jó

Legjobb válasz: oldalfekvésben

oldalfekvésben
Egek... mit kell szekálni h meleg??? Az bezzeg "szexi" ha 2 csaj csinálja! Kérdezõ, szerintem nincs semmi gond azzal ha meleg vagy! És válaszolók akik undoritónak meg ilyennek neveztétek (tisztelet a kivételnek) nézzetek magatokba, ha nem tudtok jót irni hát ne irjatok! A kérdésedre válaszolva kedves kérdezõ, szerintem jó lesz a misszionáris póz, úgy is elfogsz lazulni, nem? :) L
Ja még annyit, hogy meleg és gyakorlott vagy!
Igen igy jó, de közbe a párodat kérd meg hogy maszírozza a zacsidat
Hát aki ennyire rá tud készülni, az tuti, hogy nem elõször csinálja. Még én is tanulhatnák tõled, pedig én lány vagyok. Annak ellenére ennek átverés szaga van. Szerintem lehet, hogy meleg vagy, csak hiányod lehet, és ezért írsz ide ilyen kérdéseket, hogy a válaszokon felizgulhass. Mond, hogy nincs igazam!
azt elmondanám hogy az análtol gyengül a zároizom és öreg korodra be fogsz fosni de komolyan..és akk egy vén buz1 fosos öregember leszel...teéleted
Fúj bameg......
Még az is meglehet, hogy kirakom az ebédet :(
Én is a misszionárius pózt ajánlom. Elsõ kapcsolatomban kipróbáltam párszor az anált kutyapózban és baromira kellemetlen érzés volt, maradtunk az én vagyok aktív, exem passzív felállásban (mindketten így akartuk). Most a második kapcsolatomban az anált nagyon is élvezem misszionárius pózban, úgyhogy átmentem uniba. Hatalmasakat lehet élvezni vele.. sok prûd hetero nem tudja mit hagy ki az anális izgatás (beleértve a G pontot) azonnali lefujjozásával. :)
A kérdező hozzászólása: másrészrõl az is undorító neked amikor esetleg barátnõdnek csinálod análba ha megengedi. Az már nem mi!!!!!! Gondolkodj már mielött írsz
A kérdező hozzászólása: milyen meleg kategóriáról beszélsz te szerencsétlen, olyan kategória nincs. Utolsó, minek olvasod el akkor a kérdést ennyi!!!! Elején írtam meleg vagyok!!! Eleve akkor el sem kell olvasni és válaszlni sem. De hát IQ nem lehet adni senkinek:)
A kérdező hozzászólása: azt meg nem tagadom, valóban hiányom van, mert már szeretném kipróbálni a dolgot valakivel.
A kérdező hozzászólása: nincs igazad. elõkészületekkel nincs gondom. nem akarok itt kiélni semmi az égvilágon. Vibrátorral már próbáltam, de az nem ugyanaz. csupán tudni szerettem volna, hogy ez a póz elsõre megfelelõ lesz e, mert sok helyen azt olvastam, ahogy irtam is hogy ebben a pózban túl feszítõ érzés lesz. ennyi A befosásos dolgot, meg hagyjuk már szerintem, lejárt lemez. Ha így lenne, akkor mindenki aki csinálja, baja lenne.
én is ugyanígy vagyok vele mint az utolsó, bár én még mindig az elsõ párkapcsolatomban vagyok és nem is szándékozom elhagyni a szerelmem :D a lényeg, hogy misszionárius pózban nem fájt nekem elõször, a barátomnak úgy a legjobb érzés, de nekem már a 3. alkalom után nem igazán jött be, és neki is inkább a passzív jön be, így maradtunk ebben a felállásban.

Pasik! Melyik póz a kedvencetek? 18/N

Mert én a misszionáriusban élvezem a legjobban. Hátulról meg egyáltalán nem szeretem. Légyszi ne írjatok priviben.

Legjobb válasz: Hol a söröm? póz

Hol a söröm? póz
Én kutyában, meg lovaglóban szeretem, úgy igazán akkor élvezetes.Miért írnék privátot?Akkor szoktam, ha egy olyan kérdés merül fel bennem, amire nem biztos, hogy nyilvánosan válaszolna az illetõ.Nálad ilyen nincs épp.
lovagló
statisztikát csinálsz? mert amugy mi másért érdekel h ki hogy csinálja? :) )
Én is 18 éves lány vagyok, és én is misszionáriusba szeretném a legjobban, de a pasik általában ponthogy hátulról szeretik.... :/ A barátom is.
Ja meg lovaglóba
kutya Bár tudom sokak azt mondanák erre, hogy nem olyan érzéki, de ez nem igaz. közben lehet a másikat simogatni , meg minden
Pl asztalra felfektetve a nõt...hmm:)
Nekem az a fontos, hogy minél nagyobb felületen érintkezzen a testünk. Szóval ez lehet misszionárius, lehet a lány felül, vagy én ülök és a partnerem az ölemben felém fordulva. Szeretem szembõl, amikor látom az arcát közben vagy tudom csókolni.

Szerintetek melyik pózban a legjobb?

tehát egy 13-14 centis pénisszel melyik pózban a legjobb?

Legjobb válasz: sztem elég gügye kérdés ami lenn van :P nem f*rokmérettõl függ a póz minõsége xD no, viccet félretéve, én a misszionáriusra esküszöm :P

sztem elég gügye kérdés ami lenn van :P nem f*rokmérettõl függ a póz minõsége xD no, viccet félretéve, én a misszionáriusra esküszöm :P
Tényleg nem a mérettõl függ. De kutyapóz ahol tövig betudja tenni talán a legjobb. De az is nagyon jó ha a pasi van felül.
Kutya, Indráni, Bambuszhasogató.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!