Találatok a következő kifejezésre: Melyik párt 14. havi nyugdíjat a nyugdíjasoknak (1 db)

Melyik párt ígért 14. havi nyugdíjat a nyugdíjasoknak?

Legjobb válasz: Orbán, azaz a Fidesz ígérte a 14. havi nyugdíjat 2006. elején. Az MSZP leszavazta azt. Ezután a szocialisták mégis a 14. havi nyugdíj bevezetésének ígéretével kampányoltak.

Orbán, azaz a Fidesz ígérte a 14. havi nyugdíjat 2006. elején. Az MSZP leszavazta azt. Ezután a szocialisták mégis a 14. havi nyugdíj bevezetésének ígéretével kampányoltak.
Ez hazugság. Az MSZP nem kampányolt a 14. havi nyugdíj igéretével, mert nagyon jól tudta, hogy az kivihetetlen, hülyeség.
A Fidesz igért 14. havi nyugdíjat, de az MSZP váltotta be, igaz nem abban a formában, csak megemelte azt. De ez nem olyan látványos, mint a plusz havi nyugdíj.
Valóban Orbánék igérték a 14. havi nyugdíjat, amit aztán leszavaztak, és valóban az MSZP ezután kampányolt vele. Ez nem hazugság! Tudták õk is, hogy kivitelezhetetlne, mégis igérgettek szelet, esõt, fût, fát. Sõt! Dübörgött a gazdaság, és nagy volt a jólét...; aztán kiderült, hogy na ez tényleg hazugság volt!
A FIDESZ ígért elõször: http://www.origo.hu/itthon/20060120orban.html Az MSZP leszavazta: http://www.origo.hu/itthon/20060213leszavazza.html Ezután az MSZP ellopta az ötletet a kampány idejére, és õ ígért (persze, hiszen 3 millió szavazóról van szó): http://www.ma.hu/page/cikk/aa/0/143908/1 Majd a FIDESZ áttért az MSZP "hitére", és már nem akarja a 14. havi nyugdíjat: http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=142079 A szerepek megcserélõdtek. De nem kell csodálkozni, politika ez. A politikus pedig (párttól függetlenül) ha érdeke úgy kívánja, bizony hazudik. Lehet, hogy legközelebb megint más vélemény lesz errõl (is), akár mindkét párt esetében.
Az az idétlen Orbán ígérte! És a dolgozóknak miért nem jár 13. havi fizetés? Miért csak a nyugdíjasoknak!
miaz h 13. meg 14. havi nyugdíj ?eembeeeer hány hónap is van? -.-" csóri nyugdíjas meg nyomorog egész évbe aztán kiszúrják a szemét a szavazatáért...oszd el az összeget a 12 hónapra... pont annyival lenne több h utolsó napon a nyugdíjig is van mit enni...
Teljesen mindegy ki ígérte, ha így folytatják nem sokára jövõhavi nyugdíj sem lesz.Egyébként pedig nem értek egyet ezzel a tizenharmadik és a többi dologgal. Az év tizenkét hónap.Akkor pedig mire fel kapnak egyesek még plusz, amikor a dolgozó munkás embereknek ennyi és slussz.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hova tűntek politika témakör véleményformálói / törzsfelhasználói?

Véleményformálónak / törzsfelhasználónak számít:

Spiritus Sanctii
Gondolkozóó
Dantes
Madárkám
desmond
mudri lav
54-es
Pedro
kolopele
Bumbi02
Invesztor
legjobb kérdező
Sz1u
Pedro

20

Hogy is van ez? A Holokauszton és 600e magyar halálán lépjünk túl, mert ideje van már, de a 25 évvel korábbi Trianont sose felejtsük el?

Miért is? Csak mert pár hangoskodó tini mást se tanult egész életében csak a fújfújzsidó fújfújcigány, "ők nem is magyarok" retorikát? Észérvekkel, ha kérhetném. Az, hogy a zsidók nem magyarok nem az.

Gondolom a nekik szánt 50 milliárdnyi stadionépítés abszolút nem felháborító és teljesen elfogadható népegészségügyi beruházás, bezzeg az eseti egyszámjegyű milliárdos beruházás zsidóknak és az évi kártérítés (1,5mrd), na az ellen tiltakozni kell! Elvégre biztos mennyi új izgalmas sörcsapot lehetett volna abból venni a DVTK-stadionba, nem?

Nevetséges a logikát és objektivitást teljesen mellőző érvelésetek, ti csak utálkozni akartok, mert csak ez van a szívetek és agyatok helyén.

26

Csak nekem tűnik betegesnek és perveznek az Orbán-szobor késekkel való szúrkálása?

http://index.hu/belfold/2013/10/03/konya_kesekkel_szurkaltak..

9

Magyarország ÖRÖK VÁLSÁGBAN! Szétesést vizionál Jaksity, higgyünk neki?

http://www.portfolio.hu/gazdasag/jaksity_gyaszos_helyzetben_..

12

A magyar nemzet egésze felelős a holokausztért Navracsics szerint?

Mit tehetett volna a holokauszt ellen mondjuk az uradalmi cseléd dédapám, vagy a falusi egyszerű suszter nagyapám. Vagy az akkor 1-2 éves gyerekek, illetve 80 éves öregek is felelősek? Mi az unokák, dédunokák, akik a háború után születtünk is felelősek vagyunk? Hogy gondolták ezt a nagyokos politikusok?

19

Elküldjük az EU parlamentbe Gyurcsányt, hogy ne legyen itthon, ?

Vagy ott is csak ártana mint Bokros és Göncz Kinga stb.

15

Jól tette a magyar és lengyel kormány, hogy ismét állami tulajdonba vették a nyugdíjpénztárakat?

Ott is rájöttek, hogy a rendszer hosszútávon káros, nagy lyukat üt a költségvetésen és csak a bankok biztos bevételét garantálja.

"A jelenlegi rendszerről kiderült, hogy nagyon költséges, és jórészt az államadósság növekedésére épül" - mondta a lengyel kormányfő. És mintha Orbán Viktor vagy Matolcsy György szavait visszhangozta volna.

Pestiesen szólva, a lengyel kormány is lenyúlta a kötelező magánnyugdíjpénztárakat. Valójában Donald Tusk kabinetje is ráunt arra, hogy az ING-hez, az Avivához vagy az Allianzhoz hasonlatos nagy pénzkezelők nyúlják le a lengyel nyugdíjpénztárat. Az onnan kiterelt extra pénz kezelgetéséből ugyanis jókora hasznot húztak, az államnak pedig friss hitelekből kellett finanszíroznia a nyugdíjak kifizetését.

12

Magyarországon azért olyan rossz a nyelvoktatás, hogy ne vándoroljon külföldre a népesség nagy része?

Ott az ír példa, ahol az emberek anyanyelvi szinten beszéltek angolul. Ez is fontos tényező volt abban, hogy az írek 2/3-a kivándorolt, főleg Észak-Amerikába, Ausztráliába, Angliába.
Másrészt viszont ennek is köszönhető, hogy az otthon maradottak a világ egyik legfejlettebb országát hozták létre.

12

Kinek mennyi megtakarítása marad a hónap végére?

Lehetne itt számolgatni a bérrel, az adókkal, a rezsivel, az árakkal, de a valós képet az adja meg az emberek jólétéről, hogy a hónap végén mennyi pénz marad a tárcájában.
2010-ben kb mennyi pénz maradt nálatok hónap végén? És mostanra ez hogy változott?

14

Miota lett nemzeti sport ez a sok gyulolkodes?

Sok ev utani hazautam alatt meglepoen sok gyulolkodest hallottam. Ugy latszik hogy mindenkit gyulolni kell mostanaban. A zsidokat, a cigokat, a totokat a romanokat, a szerbeket, a gazdagokat, a politikusokat, stb. stb. stb.
A lista veget nem er.

26

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!