Találatok a következő kifejezésre: Melyik párt 14. havi nyugdíjat a nyugdíjasoknak (1 db)

Melyik párt ígért 14. havi nyugdíjat a nyugdíjasoknak?

Legjobb válasz: Orbán, azaz a Fidesz ígérte a 14. havi nyugdíjat 2006. elején. Az MSZP leszavazta azt. Ezután a szocialisták mégis a 14. havi nyugdíj bevezetésének ígéretével kampányoltak.

Orbán, azaz a Fidesz ígérte a 14. havi nyugdíjat 2006. elején. Az MSZP leszavazta azt. Ezután a szocialisták mégis a 14. havi nyugdíj bevezetésének ígéretével kampányoltak.
Ez hazugság. Az MSZP nem kampányolt a 14. havi nyugdíj igéretével, mert nagyon jól tudta, hogy az kivihetetlen, hülyeség.
A Fidesz igért 14. havi nyugdíjat, de az MSZP váltotta be, igaz nem abban a formában, csak megemelte azt. De ez nem olyan látványos, mint a plusz havi nyugdíj.
Valóban Orbánék igérték a 14. havi nyugdíjat, amit aztán leszavaztak, és valóban az MSZP ezután kampányolt vele. Ez nem hazugság! Tudták õk is, hogy kivitelezhetetlne, mégis igérgettek szelet, esõt, fût, fát. Sõt! Dübörgött a gazdaság, és nagy volt a jólét...; aztán kiderült, hogy na ez tényleg hazugság volt!
A FIDESZ ígért elõször: http://www.origo.hu/itthon/20060120orban.html Az MSZP leszavazta: http://www.origo.hu/itthon/20060213leszavazza.html Ezután az MSZP ellopta az ötletet a kampány idejére, és õ ígért (persze, hiszen 3 millió szavazóról van szó): http://www.ma.hu/page/cikk/aa/0/143908/1 Majd a FIDESZ áttért az MSZP "hitére", és már nem akarja a 14. havi nyugdíjat: http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=142079 A szerepek megcserélõdtek. De nem kell csodálkozni, politika ez. A politikus pedig (párttól függetlenül) ha érdeke úgy kívánja, bizony hazudik. Lehet, hogy legközelebb megint más vélemény lesz errõl (is), akár mindkét párt esetében.
Az az idétlen Orbán ígérte! És a dolgozóknak miért nem jár 13. havi fizetés? Miért csak a nyugdíjasoknak!
miaz h 13. meg 14. havi nyugdíj ?eembeeeer hány hónap is van? -.-" csóri nyugdíjas meg nyomorog egész évbe aztán kiszúrják a szemét a szavazatáért...oszd el az összeget a 12 hónapra... pont annyival lenne több h utolsó napon a nyugdíjig is van mit enni...
Teljesen mindegy ki ígérte, ha így folytatják nem sokára jövõhavi nyugdíj sem lesz.Egyébként pedig nem értek egyet ezzel a tizenharmadik és a többi dologgal. Az év tizenkét hónap.Akkor pedig mire fel kapnak egyesek még plusz, amikor a dolgozó munkás embereknek ennyi és slussz.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nincsenek Magyarországon normális szakszervezetek, amik kikövetelnék az embereknek a magasabb béreket?

Magyarországon ez a hiba. Alacsonyak a fizetések.

9

Miért van ennyi zsidókkal foglalkozó kérdés ebben a rovatban?

24

Miért nem tiltakozik senki a McDonalds betyáros reklámjai miatt?

Szerintem felháborító, hogy egy zsamerikai cég gúnyt űz az ősi kultúránkból, sőt, üzleti célra használja fel! Normális országban ezért már rég bezáratták volna az összes McDonaldsot. Mi miért tűrjük ezt??? Fegyverbe!

19

Miért van az hogy hazánkban a politikában aktív emberek egy jelentős része az "izmusokban" hisz, és nem abból indul ki hogy milyenek az adottságaink a lehetőségeink?

3

Van hitelessége olyan politikai vezetőknek bármilyen erkölcsi kérdésben állást foglalni, akik köztudottan az állami tulajdon ellopásából milliárdosodtak/milliárdosodnak?

9

Tudhatni, hogy hazánkkal kapcsolatban mit szivárogtatott ki a WikiLeaks?

8

Jövőre ismét baloldali kormányunk lesz?

Mesterházy vagy Bajnai lesz a miniszterelnök?

14

Miért van az hogy az Eu csak szavakban támogatja a kisebbségeket?

http://alfahir.hu/brusszel_beintett_a_szekely_autonomianak


Nem az autonómia a kisebbségek teljes kibontakozása?

7

Szabadság, egyenlőség, testvériség vagy erőskezű diktatúra? Melyiket választod?

24

Milyennek képzelsz egy Magyarországon egy autonóm városállamot?

Kérlek válaszolj a kérdésre a következő szempontok alapján:
- neve
- a tartomány fő etnikuma
- elnökei, politikusai
- saját himnusza
- saját zászlaja
- fővárosa
- saját törvények,jogok,rendeletek
Bármilyen ötletet szívesen fogadok. A választásaid lehetnek valós és fiktív dolgok, személyek is! Kérlek,tűrhető hangnemben válaszoljatok! Nem kérek olyan válaszokat,hogy "ennek nics értelme" vagy hasonló. Válaszotokra automatikusan zöld kezet kaptok,kivéve hogyha az "ennek nincs értelme" típusú vagy egyéb nyomdafestéket nem tűrő válaszokat írtok. Kérlek,válaszoljatok a kérdésre,nagyon sürgős lenne! Válaszaitokat előre is köszönöm!

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!