Találatok a következő kifejezésre: Melyik párt 1 (31 db)

Melyik típust érdemes? 200e Ft-ért vennék (1. autó) Szempontok:1.3-as benzines, al. Fogyi, al. Fenntartás, olcsó alkatrész. Kinézve: swift 3 ajtós, ford fiesta. Fiesta tetszik, páromnak swift. Autópályán, országúton melyik jobb? Véleményeket várok.

Legjobb válasz: "200.000.ft Szempontok:1.3-as benzines, al. Fogyi, al. Fenntartás, olcsó alkatrész.ha lenne ilyen kocsi ki venne újakat?" Mondjuk azok akkor most akinek pénze van akinek meg nincs pénze mint én is az megelégszik egy 15-20 éves öreg autóval is.

"200.000.ft Szempontok:1.3-as benzines, al. Fogyi, al. Fenntartás, olcsó alkatrész.ha lenne ilyen kocsi ki venne újakat?" Mondjuk azok akkor most akinek pénze van akinek meg nincs pénze mint én is az megelégszik egy 15-20 éves öreg autóval is.
200.000.ft Szempontok:1.3-as benzines, al. Fogyi, al. Fenntartás, olcsó alkatrész.ha lenne ilyen kocsi ki venne újakat?Csak érdekelne tisztában vagy vele hogy ezért a pénzért egy kalap x.rt adnak?ja elképzeléseid szempontjaid vannak pénzed meg nincs...
a swiftel jobban jártok
Viszont, ha belegondolunk ez teljesen reális dolog. Költsön rá az új tulaj, ha akar. De egy korrekt ember legalább megmondja az igazat és nem árul zsákba macskát. Na a kereskedõk pont nem ilyenek. Õk ott vezetik félre a tudatlan vásárlót ahol csak lehet. Persze megint lehet mondani, hogy tisztelet a kivételnek, de az olyan ritka mint a fehér holló. Ennyi pénzért ajánlatosabb inkább magán embertõl vásárolni. Ott nagyobb rá az esély, hogy mégis csak valami jobb állapotú darabba botlik bele az ember. Hagyatékból visszamaradt, második autóként használt, idõs házaspártól vásárolt példány. Nagyjából ezek a lehetõségek. Sikeres vásárlást! :)
Csak kár hogy nagyon kevés a kivétel aki meg is javítja legalább hellyel közel jó állapotba szedje :)
Minél fiatalabb valószínûleg annál kevesebbet kell rákölteni. Ha jobban megnézed, a mostani 5-6 éves autók többségét azért adják el, mert nem tudták/tudják fizetni a törlesztõt. Akár 300 ezres, akár 1 millás akár 5 millás a kocsi, több mint valószínû, hogy még kell rá költeni! Csak az nem mindegy hogy mennyit. A legtöbb ember , ha már eldöntötte, hogy eladja a kocsiját (ilyen-olyan okból), fix hogy nem fogja elõtte teljesen felújítani (persze tisztelet a kivételnek).
Ilyen alapon akkor a milliós értékû autóra meg rá kell költeni 2-300.000 forintot mert olyan használt autó nincs amire ne kén kõlteni még az 5 évesek között sem különben nem adnák el.
Az 5-ös válaszló nem mondott nagy hülyeséget! 200 ezer körüli összegért lemustrált, vagy közel 20 éves példányokat lehet kapni (Swiftre értendõ). Persze attól, hogy öreg, még nem biztos, hogy sz*r is, de az tuti, hogy 50 -100 ezer körüli összeget még biztosan rá kell majd költened a vásárlás után. Én a Swiftre voksolnék, de lehetõleg 50, vagy 100 ezerrel próbáljátok még megtoldani a keretet, mert akkor a kockázat is kisebb, hogy valami romhalmazt fogtok ki.
Utolsó hülye vagy. Ha egy 200 ezres Swiftre, ami nincs nagyon szétnyírva, szépen lassan rákölt 50-60-at, még évekig egy megbízható autója lesz.
Swiftet érdemesebb ennyiért.
Ha sokat jártok autópályán akkor valami nagyobb motorral ajánlom a kocsit.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket! Leginkább magánszemélytõl próbálunk majd autót venni. Azzal is számoltunk h valamennyit biztos még rá kell a kocsira költeni a megvételen és kötelezökön kívül..


1 Laptopot szeretnek venni, de nem nagyon ertek hozza. Kineztem 1 parat csak meg nem tudom melyik lenne az idealis, jatszanek is rajta. Meg tudnatok mondani melyik ezek kozol a legjobb? vagy 1 sorrendet állítani?

MSI gx633 AMD 2 200 notebook 4 096 MB

Legjobb válasz: Szivesen segítek, de közvetlen linkeket írj be, hogy az összes paraméterét meg tudjam nézni a gépeknek.

Szivesen segítek, de közvetlen linkeket írj be, hogy az összes paraméterét meg tudjam nézni a gépeknek.
Mindenféleképpen a Toshiba vagy ASUS. Az Acer 1 év garit ad csak többnyire, az MSI az ipari hulladék. A Dell meg, ez kicsit szubjektív, de nem jó. Sokszor indokolatlanul drága, nem jó driverek vannak a weblapjukon, sok hülye egyedi megoldás, ami miatt drága javítani.

Melyik az a papír típus amelyiket ruhára lehet rávasalni és kb.1-2 évig jó? :D Van pár egyedi mintám és szeretnék pár egyedi polót.

Legjobb válasz: van ilyen nagyobb papírboltokba lehet venni póló matrica. rányomtatsz és örömködés. a gyakrolat viszont az, hogy kb 3 hétig jó a póló, utána úgy széttöredezik a minta, hogy gáz felvenni, kb kuka. ja és a fehér színt nyomtatni otthon ugye nem tudod, csak olyan ábát használhatsz amiben nincs benne

van ilyen nagyobb papírboltokba lehet venni póló matrica. rányomtatsz és örömködés. a gyakrolat viszont az, hogy kb 3 hétig jó a póló, utána úgy széttöredezik a minta, hogy gáz felvenni, kb kuka. ja és a fehér színt nyomtatni otthon ugye nem tudod, csak olyan ábát használhatsz amiben nincs benne
A kérdező hozzászólása: Ja de én nekem vannak egyedi mintáim itt a gépen...Csak én ki is akarom õket nyomtatni.

Segítségetek szeretném kérni párommal 2011. aug elején tervezzük az esküvőt aki jártas benne az irjon nekem.1. polgári esküvő mennyi lenne illetve budapesten és melyik kerületben volt számít a létszám is? Ha mondjuk olyan 50fő lenne összesen.2.

ki tud egy jó helyszínt ami hangulatos és 50f? elfér és budapesten van? 3. esetleg vkinek volt e fotós és ha igen mennyiért csinálta a képet.4. mennyivel el?tte érdemes mindennek utána járni helyszín, meghívó, torta, polgármesteri hivatal stb. ké

Legjobb válasz: Kevesebben voltak (kb 15 fõ), de befér akár 100 is. VI. kerület, helyi lakosoknak 5 rugó, más kerületbõl 10 a terembérlés. Fotós (egy szobával kell arrébb menni, mint az anyakönyvvezetõ) 8000 Ft. 30 nappal korábban kell menni, de ez a jog miatt van - kötelezõ várakozási idõ.Egyszer még vissza kell menni bemutatni a szükséges papírokat (sz.ig., lakcím kártya, születési anyakönyvi kivonatok, elvált fél esetén bontó határozat), illetve kitöltenek egy adatlapot (kinek fog változni a neve, születendõ gyerek neve, stb) Nagyon kedves és segítõkész volt mindenki, jó szívvel ajánlom õket. Nekünk pár hete volt ott az esküvõnk. A terembérlés független a létszámtól.

Kevesebben voltak (kb 15 fõ), de befér akár 100 is. VI. kerület, helyi lakosoknak 5 rugó, más kerületbõl 10 a terembérlés. Fotós (egy szobával kell arrébb menni, mint az anyakönyvvezetõ) 8000 Ft. 30 nappal korábban kell menni, de ez a jog miatt van - kötelezõ várakozási idõ.Egyszer még vissza kell menni bemutatni a szükséges papírokat (sz.ig., lakcím kártya, születési anyakönyvi kivonatok, elvált fél esetén bontó határozat), illetve kitöltenek egy adatlapot (kinek fog változni a neve, születendõ gyerek neve, stb) Nagyon kedves és segítõkész volt mindenki, jó szívvel ajánlom õket. Nekünk pár hete volt ott az esküvõnk. A terembérlés független a létszámtól.
Ja, lehet extrákat is kérni, a pezsgõzéstõl a vermondáson át a zenéig sok mindent. Mi csak zenét és fotóst kértünk - a szülõknek mi vittük az ajándékot, azt díjmentesen bevitték, elrakták, stb. A fotós, zene együtt volt kb 15.000. Zenét vinni is lehet, de helyben is lehet kérni (letorrentezik :) ), kinek melyik jobb.
A kérdező hozzászólása: és hol volt a helyszín nektek?? amúgy gratulálok... :)
Oktogonnál van az anyakönyvi hivatal, nagyon szép házasságkötõ termük van. Mivel nem szerettem volna nagy cécót (ha valaki szeretne, abban is segítenek), utána egy családi vacsora volt csak a Haxen-ben (Király-Rózsa sarok). Az is jól sikerült, nagyon jó hely.
A kérdező hozzászólása: meg köszönöm ha utána kérdeznél nekem :)
Ha nem keverem most a kerületeket, az unokatesóm mintha ott tartotta volna. Holnap rákérdezek, hogy pontosan hol volt. Az nagyobb esküvõ volt, a helyszínre azért nem emlékszem, mert évekkel ezelõtt, kocsival vittek ki és nem volt fontos, hogy pontosan hova megyek.
Ja, csak ne legyél olyan barom, mint én. Csináltattam egy nadrágkosztümöt, alatta fûzõ. Hát enni nem sokat tudtam, átrendezte a belsõ szerveimet...
A kaját a szülõk fizették felesben, diszkréten, így azt nem tudom mennyi lehetett. (Szerintem fejenként kb 5 rugóra jöhetett ki) A kosztüm 90 volt fûzõvel, varrónõvel (nagyon profi!), anyaggal. A férjem máshol csináltatott öltönyt, de neki a vizsgák miatt mindenképp kellett, az tokkal-vonóval 100 rugó volt.De ott is nagyon jó munkát végeztek, mert alacsony és férfi létére széles a csípõje, nehéz rá varrni. A terembérlés 5, egyebek 15 - tehát a ceremónia egy huszas volt. A menyasszonyi ruhás, menyecskeruhás, "normál" lagzi szerintem fél misitõl felfelé bármennyi lehet - ott sokkal több kiadás merül fel.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget én itt 18be szeretném a polgárit és helyszín még kérdéses de én esküvõi ruhát szeretnék majd a bulira meg menyecske ruhát.. neked amugy mennyi volt összesen??
szia! nekem most decemberben volt az esküvõm a 19.kerületben!bátran ajánlom neked a helyet vna 30 fõs, 70 fõs , termük is!mi 45-en voltunk de a 30 fõs teremnek mondott helyen simán elfértünk szék is jutott mindenkinek!12.000 ft-ot fizettünk úgy.hogy a pezsgõt mi vittük õk csak felszolgálták, 3 zenét választottunk és volt gyertyagyújtás is, szülõköszöntés!min 30 nappal elõtte kell bejelentkezni de én ajánlom , hogy 60 napoppal elõtte jelezzétek!meghívót mi magunk készítettük abba nem tudok segíteni neked, a szülõköszöntõ csokrok 5000-5000 ezerbe kerültek a menyasszonyi pedig 8000! ha kell helyet is tudok ajánlani ahol a lagzit tartottuk mi, cukrászt is!nekünk 3 emeletes gyönyörû tortánk volt kivitte a srác a helyszínre és úgy kért érte 15 ezer forintot isteni finom és szép is volt!ha bármi kérdésed van írj nyugodtan szívesen segítek..
Ezekre a kérdésekre könnyedén választ lehet kapni a könyv elolvasásával.
Hú-ha! 30 év után is tudnék segíteni, de nem teszem.Gonosz vagyok.Te is olvasd el és biztosan emlékezni fogsz rá nagyszülõkorodban is!
Inkább tényleg olvasd el. Jó könyv. Sokat tanulnál belõle.
én az Ödönös sztorit szerettem benne a legjobban. Azt, amikor jön haza.
Richárd többször is megmenekül a könyvben, Pál úr az, aki egyszer megmenti. :-)
tegnap 20:53 vagyok. Én is azért tudok ilyen részleteket, mert nemrég olvastam újra.
Elmondom neked, de csaka zért, hogy hencegjek, hogy én elolvastam xD 1.: Oroszországból(szentpétervárról), magyarországra. 2.:A megyei népség azt hitte, hogy Baradlayné, és Ridegváry esküvõjére, de nem, mert Ödön, és Aranka házasodott össze 3.Az apácák verték meg, a kolostorban, hogy megtudják hová szökött el, és mit csinált este. 4.Richárd srege(220 fõ), és Ridegváry serege. Richárdot üldözik, mert el akar szökni Mo-ra. 5.:Hát, itt 2 is lehet, hogy amikor Ridegváry elõl, avyg amikor Jenõ feláldozza maát. Ezt nemtom. 6.:Pál úr meg Richárd cselédje volt, de egyben a barátja, és az apja, meg a seregben õ vitte a zászlót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ. Megírtam a házi dogát és csak az enyém lett ötös az osztályban.:P Pedig nem is olvastam el a könyvet...
Egyértelmûen a Corsa.
A kérdező hozzászólása: igy van , erre gondoltam....köszi a válaszokat
A 120-as tempó se az 1.2-es Corsa-nak, se az 1.4-es Astra-nak nem megfelelõ tempó. Maradjunk a 90-100 körüli tempónál, és akkor takarékoskodsz a legjobban. Nem fogsz felborulni kanyarban, ha megfelelõ sebességet választasz. Ez nem kocsifüggõ. 400km nem olyan nagy táv, ez megint nem csak típustól függ. Állapotra figyelj, hogy mit veszel.
A kérdező hozzászólása: Természetesen takarékoskodni, de biztonságban nem felborulva pld 120 nál... és nem versenyautózni, de képes akár egy 400 km távot tenni biztonságban... :) koszi a valaszt
Na most takarékoskodni akarsz, vagy élményautózni? a kettõ együtt nem megy. Ez nem versenyautó.
A kérdező hozzászólása: Hát épp arra gondoltam, tehát második generációs autó... én a leginkább arra volnék kiváncsi hogy mennyire stabil a corsa az astra f melett pld 110 vagy 120as sebességnél, hogy álja helyét a kanyarokban... :)
"ja és a corsa sima B kategoria" Ez mit jelent? Ha azt hogy Corsa B van a hirdetésben akkor az azt jelenti hogy egy 2. generációs Corsa. Én mondjuk Astrát vennék, mivel valamivel tágasabb, és a nagyobb sebességet jobban lehet vele tartani. AMõgy a szervize kb ugyanannyi a kettõnek.
A kérdező hozzászólása: ja és a corsa sima B kategoria
A kérdező hozzászólása: Többnyire faluban és fö útakon, nem sokat városban...
kérdés, hogy hol használnák városban jobb a corsa, viszont pályán nagyon megugrik a fogyasztása a kis 1.2-es motornak keresztanyám 1.2-es corsája 2 literrel többet eszik pályán, mint az én 1.8-asom, emelkedõn a tempó tartása is nehézséget okoz
Én is inkább az F Astrát választanám. Valamivel nagyobb, kényelmesebb, praktikusabb, jobban pakolható autó. Fogyasztásban, szervizköltségben nincs jelentõs különbség. Az adó lehet rá minimálisan, évente max egy-két ezressel több. De gondolom egy autó fenntartásánál nem évi 2000Ft fog a földhöz vágni. Felborulni nem fog egyik sem és 400km-t is elmennek gond nélkül megfelelõ állapot és karbantartás mellett. Mint ahogy Ladával is közlekednek mind a mai napig és az sem borul fel és vígan elmegy ennyit.

Az lehet hogy 7db tojást rakjon le 1 Nimfa papagáj 2 héten belül? Mert van 1 párom és remélem hogy az egyik tojó másik hím! Én nem tudom hogy melyik mi! De mind a kettő ül a tojásokon felváltva!

Legjobb válasz: Normális hogy ennyi tojást tojnak,viszont nem tudják az összeset kikelteni. 4-nél több tojást ne hagyj bent nekik. Legalább hármat vegyél ki. Az is normális hogy felváltva ülnek a tojásokon,hiszen a hímek is szoktak segíteni.

Normális hogy ennyi tojást tojnak, viszont nem tudják az összeset kikelteni. 4-nél több tojást ne hagyj bent nekik. Legalább hármat vegyél ki. Az is normális hogy felváltva ülnek a tojásokon, hiszen a hímek is szoktak segíteni.

Melyik az a video konvertáló ami megtartja az eredeti film AC3 5.1-es hangot? Próbáltam párat de csak 2 csatornát tudnak.

Legjobb válasz: format factory....ingyenes, magyar! van benne 5.1-es lehetõség!

format factory....ingyenes, magyar! van benne 5.1-es lehetõség!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!