Találatok a következő kifejezésre: Melyik pályára David Coulthard, (1 db)

Melyik pályára mondta David Coulthard, hogy "a nagy kaland"?

Forma-1

Legjobb válasz: Valószínûleg a belgiumi Spa...azt minden pilóta kalandként fogja fel,DC-nek meg amúgy is az egyik kedvence,ha jól tudom.

Valószínûleg a belgiumi Spa...azt minden pilóta kalandként fogja fel, DC-nek meg amúgy is az egyik kedvence, ha jól tudom.
A régi Hockenheimre mondta


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Baumgartner Zsolt mennyire volt jó versenyző?

Szerintetek volt olyan szintű versenyző, mint Pl: Maldonado, Bruno Senna, Ricciardo, vagy Liuzzi? Ha nem, akkor mennyivel gyengébb a felsoroltaknál?

10

Ismeri valaki az F1-es gumi használatot?

Valaki tudja a 2013-as évre vonatkozó gumi szabályzatot? Arra gondolok konkrétan hogy milyen fajta gumit kötelező használni egy versenyhétvégén. Tehát szabadedzés, kvali, és futamra gondolok! Ugye van a 6 fajta keverék, ebből 4 van száraz pályára, és a közepes illetve a lágy keveréknek van még prime/option "alváltozata".

6

Hungaroringre diákmunkára, hogy lehet jelentkezni? Hány éves kortól lehet jelentkezni?

Ha lehet jelentkezni akkor hol és miképp lehet ezt megtenni? Érdekelne, hogy akkor paddock jegyet kapok vagy nem.

5

Szerintetek létezik olyan verseny szervezet vagy akármi mint a NFS Pro streetben?

Arra gondolok hogy egy városban van egy verseny ami hogy ha sikerül bejutsz az igazi versrnybe és a saját autódat használhatod ennek eléréséhez

2

Van itt olyan aki profi szinten íjászkodik?

érdekelne a dolog és kiváncs lennék mások véleményére

5

Kitetoválva, fültágítóval lehet menni az olimpiára?

2

Miért nem szeretik az emberek a Nascart?

Nem hogy itthon, de még amerikában is sokan nem szeretik. Pedig szerintem azoknak az autóknak a hangja a világon az egyik leszebb muzsika, a nézőtérről az egész versenyt látod, és nem mint a F1 nél hogy csak elmennek előtted azt csá... Sokkal gyakoribban és brutálisabbak az ütközések (van aki ezt szereti...) És a Nascaros videójátékokhoz hozzájutni kész művészet...

14

Tanácstalan vagyok. Vajon indulnom kellene?

Nemrég ajánlatot kaptam egy versenyre(lovaglás). Kezdő kategóriában indulnék, azonban én bizonytalan vagyok magamban. Nem vagyok benne biztos, hogy készen állok rá, sosem terveztem, hogy versenyezzek. Mindig csak a szabadságot, és az élményeket, az örömöt kerestem ebben a sportban. Egy verseny viszont nagy felelősség, és nagy stressz, hiszen közönség előtt kell szerepelnem, ami nekem is, és a sporttársamnak is (mármint a lónak) teljesen idegen, és új. Nem tudom, hogy versenyeznem kellene-e. Félek,hogyha nem indulok, vagy ha indulok is, és nem nyerek, csalódást okoznék az oktatómnak, és magamnak is. Hiszen korántsem biztos, hogy jól fog sikerülni a verseny. Szerintetek mit kellene tennem? 13/L.

7

A Hungaroring idén is árul kedvezményes jegyeket, amikkel 10 ezer forint a belépő és igénybe vehetőek a volánjegyek?

2

Szerintetek, hogy ha egy magyar sportoló az olimpián valamilyen futás számban 1. helyezést érne el, akkor az amekkora sikernek élnék meg itthon és hogy fogadnák az olimpikont?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!