Találatok a következő kifejezésre: Melyik otthoni a (54 db)

Melyik az a program melyikkel instrumental alatt lehet enekelni, vagyis szeretnek erdekessegbol csinalni egy otthoni rap szamot? !

Legjobb válasz: Bármelyik hangszerkesztõ programmal megoldhatod. Pl. Audacity. De Windows beépített eszközeivel is: WMP játsza a zenét, Hangrögzítõvel felveszed...

Bármelyik hangszerkesztõ programmal megoldhatod. Pl. Audacity. De Windows beépített eszközeivel is: WMP játsza a zenét, Hangrögzítõvel felveszed...

Melyik otthoni tornagyakorlattal tudom elégetni a legtöbb kalóriát?

Futásra ugyanis nem mindig van lehetőségem, noha az a leghatékonyabb. Egy otthon, lakásban elvégezhető tornagyakorlat érdekelne, mely igen sok kalóriát éget el. xx/N

Legjobb válasz: Négyütemû fekvõtámasz, ugrókötelezés, köredzések (pl fekvõtámasz, húzódzkodás, guggolás és ezekbõl több kör egymás után)

Négyütemû fekvõtámasz, ugrókötelezés, köredzések (pl fekvõtámasz, húzódzkodás, guggolás és ezekbõl több kör egymás után)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kipróbálom!
ja-ja a köredzéssel. 10 burpee/1 perc ugrókötél. vagy 20 kettlebell swing/1 perc ugrókötél. de állóképesség nélkül 10 perc alatt megölnek ezek, uh könnyítheted, hogy a burpee-ban nem mész le fekvõnél, csak hátraugrasz, vagy guggolsz helyette, vagy árnyék bokszolsz.

Melyik az a hangcucc otthonra, szobába ami hihetetlenül jó cucc?

Nem vásárlás céljából, hanem kíváncsi vagyok a személyes tapasztalatokra, vagy arra, hogy ki mit látna otthon szívesen?

Legjobb válasz: Mi?

Mi?
Az én cuccom egy kicsit konzervatív. Lynn Sondek analóg lemezjátszó, Ortophon MC pick-up, Sherwood csöves erõsítõ, Heybrook HB2 hangfalak. Meg egy Revox magnó.
Nekem egy Genius DHT-510 van, nem is hiányzik több 12 négyzetméterre.
A kérdező hozzászólása: A geinusok jó kis hangerõvel bírnak. harmadik válaszoló... az szép kis rendszer, minõségi anyagok!


Otthoni gyantázásra melyik termék a legjobb?

f?leg bikinivonalra szeretném...még gyantasz?z vagyok :O

Legjobb válasz: meleggyanta

meleggyanta
cukorgyanta
A kérdező hozzászólása: Azt is megírnátok, hogy miért jobb az általatok ajánlott a többitõl??? (csak, hogy tisztábban lássak, hogy mik a fontosak a kiválasztáskor)
A legjobb ha nincs rajtad ruha:D
Nekem a rendõrös és az ápoló nõs jönne be legjobban nem tudom mi a pasid ízlése :P:D
nagykabát meg overál mindenek alatt ... oO
nekem ápolonõs :D de te tudod mi jöhet be a pasidnak :D 21 /f
Ápolónõs, szexi harisnyakötõvel, csipkés melltartóval, meg ilyenekkel :) Na az!
Szerintem a többségnek az ápolónõ fog bejönni.
A kérdező hozzászólása: http://www.vivianna.hu/erotikus-ruha/erotikus-jelmez/rendor-.. http://www.shopmania.hu/shopping~online-noi-ruhazat-noi-fehe.. ilyesmire gondoltam
ápolonõ
nekem a cicás jönne be. :D mondjuk én bisex lány vagyok, lehet a fiúknak inább a másik kettõ.

Melyik otthoni edzőgép a leghatékonyabb?

Legjobb válasz: Én az ellipszis trénert ajánlom, garantáltam minden porcikát megmozgat!

Én az ellipszis trénert ajánlom, garantáltam minden porcikát megmozgat!
Az attól függ, hogy fogyni szeretnél, vagy izmosodni?
Lépcsõzõ. Lényeg, hogy elektromágneses elven mûködjön, ne mechanikusan. Ez persze drága, de hát nem is az volt a kérdés, hogy melyik a legolcsóbb ;-)

Melyik ma a legjobb olyan fegyver ami gáz és gumilövedék kilövésére alkalmas? Vagyis legerõsseb? Legbiztonságosabb? És acél legyen lehetõleg. Vagy ti melyik fegyvert ajáljátok otthoni önvédelemre?

Ha drágább akkor jobb a fegyver?

Legjobb válasz: És a fegyverek amiket irtál megfékezik a támadót? A zoraki az 10mm gumilövedékes? A pitbul az 12 mm gumilövedékes? 50-60 jule elég? Az anesta 100-120 jule torkolati energiályu Nagy a külömbség a kettõ között?

A kérdező hozzászólása: És a fegyverek amiket irtál megfékezik a támadót? A zoraki az 10mm gumilövedékes? A pitbul az 12 mm gumilövedékes? 50-60 jule elég? Az anesta 100-120 jule torkolati energiályu Nagy a külömbség a kettõ között?
Privátban válaszoltam.

Melyik otthoni gyakorlatok edzi kifejezetten a bicepszet, mellizmot és vállat, amivel eredmény is kimutatható?

Legjobb válasz: Mellre: fekvõtámasz szélesebb kéztartással. + tolódzkodás. Bicepszre: húzódzkodás szûken, magad felé nézõ tenyérrel. Váll: kézállásban karhajlítás, de a fekvõtámasz is megy rá valamennyire.

Mellre: fekvõtámasz szélesebb kéztartással. + tolódzkodás. Bicepszre: húzódzkodás szûken, magad felé nézõ tenyérrel. Váll: kézállásban karhajlítás, de a fekvõtámasz is megy rá valamennyire.
Húzódszkodás és fekvõtámasz.
vállra pedig: Kézenállásban végzett karhajlítás

Jól bevált teddy hengeremet a tv reklámokból is ismert, vagy hasonló festékszóró gépre cserélném, kizárólag otthoni használata. Érdemes megvenni 1 ilyen készüléket, és ha igen melyiket? Mik a tapasztalatok?

paint bullet,paint zoom

Legjobb válasz: semmi esetre ne vegyél olyat aminek az elején nincs porlasztón,Bosch PFS 55 festékszóró pisztoly, 280 W talán ez jó lehet

semmi esetre ne vegyél olyat aminek az elején nincs porlasztón, Bosch PFS 55 festékszóró pisztoly, 280 W talán ez jó lehet

Melyik porszívó a jobb általános, otthoni használatra? Illetve a HEPA szűrőt lehet-e mosni?

Szeretnék itthonra venni egy porszívót, mert a régi már nagyon zajos, ráadásul porzsákos és nem is a leghatékonyabb. Két modellt néztem ki:

Legjobb válasz: Jajj köszönöm, közben egyébként egy Electroluxot vettem, és szuperül bevált az is! :)

A kérdező hozzászólása: Jajj köszönöm, közben egyébként egy Electroluxot vettem, és szuperül bevált az is! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!