Találatok a következő kifejezésre: Melyik országokban az arany (5 db)

Melyik országban a legolcsóbb az arany és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Az arany mindenhol ugyanannyi, pontosabban igazán jelentõs különbség (1%-nál nagyobb) biztosan nincs.

Az arany mindenhol ugyanannyi, pontosabban igazán jelentõs különbség (1%-nál nagyobb) biztosan nincs.
Ez részben igaz, de dubaiban a legolcsóbb.
én még thaiföldöt írtam volna.

Melyik országokban olcsó az arany?

Legjobb válasz: Az igaz hogy olcsobb a torok arany, de gyenge is, vagyis kisebb a karatja.

Az igaz hogy olcsobb a torok arany, de gyenge is, vagyis kisebb a karatja.
Arany ékszerekre gondolsz? Szerintem Törökország, és még aludni is lehet.
Dubaiban! A wikipédián olvastam, ha ott járunk, akkor érdemes venni aranyékszereket, mert a világon itt a legolcsóbb.
Puerto Rico. Jo minoseg, hatalmas valasztek.
Eldorádóban... xD ott az út mellõl szeded mint a kavicsot... nah jó félre téve Candide-ot tényleg Dubaiban.
Hello Tud valaki segíteni abban hogy Dubai-ban mennyibe kerül 1gramm arany ékszer
A kérdező hozzászólása: és a jó minõséget hol kapom meg ?

Hogy is van? 10 lányból 1 leszbikus? Jó ez az arány? és ez melyik országban van így?

Magyarországon mennyi az arány? (hány lányból hány leszbikus?)

Legjobb válasz: Mész az utcán számolod a lányokat és minden 10edikre rámutatsz és ráordítasz hogy "TE LEZBIKUS VAGY, A STATISZTIKÁK NEM HAZUDNAK" Várd a reakciót és kiderül a végén hogy magyarországon igaz-e ez a statisztika

Mész az utcán számolod a lányokat és minden 10edikre rámutatsz és ráordítasz hogy "TE LEZBIKUS VAGY, A STATISZTIKÁK NEM HAZUDNAK" Várd a reakciót és kiderül a végén hogy magyarországon igaz-e ez a statisztika
Nem, kb 10bõl 3 leszbi, 2 biszex 4 ribanc.De van hogy ezek keveréke, végül is 10bõl 9 nem hozzám való. 100ból 3nak tetszem, abból a 3ból is ugyanígy van, így 1000 lányt kell megismernem, hogy legyen 3 olyan, aki tisztességes, és tetszem neki.Ebbõl is olyat kell találni, akinek nem gond a távolság, vagy közel lakik, így kb 15-20 ezer lányt kéne megismernem, hogy biztos legyen 1, akivel minden passzol, és akkor is simán eltolhatom. Ha csak nincs szerencsém, mondjuk nagy szerencse nem kell, csak mint az 1000esnek az olcsó kaparóson.De már 2 éve nincs ilyen szerencsém.Na ez a nem túl jó arány szerintem.
Az emberek tizede vonzódik a saját neméhez. Mindig is igy volt . minden országba igy van.

A környéken melyik országban olcsóbb az arany?

A közeljöv?ben szeretnék arany nyakláncot venni,100-130 gramm körül.Megérné kint venni?Én Törökország,és Olaszországra gondolok ahol olcsóbb lehet.De ha vki tud mást,jobbat,esetleg tapasztalatokat,kérem írjon.El?re is köszönöm

Legjobb válasz: Pár éve voltunk Szerbia-Montenegroban. Ha jól emlékszem, azt mondták, hogy a környéken ott a legolcsóbb. De azért nézz körül :)

Pár éve voltunk Szerbia-Montenegroban. Ha jól emlékszem, azt mondták, hogy a környéken ott a legolcsóbb. De azért nézz körül :)
A reklám nem ugrik be? Klapka táblával..ne a nõt.. az éxert nézzeee, vámház körút 9.
Nagyobb különbség van a tegnapi és mai ár között Budapesten, mint mondjuk az ugyanabban az órában Budapesten, Londonban, Zürichben és Isztambulban meghatározott ár között. Kb. a 90-es évek elején volt utoljára érdemes Törökországba menni aranyért.
Párom szerint a Four Roses buorbon.
Amerikaiból Evan Williams 7 Years 4000 Ft körül, vagy esetleg Heaven Hill, hogyha találsz 3000-ért. (A Four Roses ár-értékétõl én nem estem hanyatt, azt inkább azért tartják sokra, mert itthon nem is igazán ismert más normális bourbon.) Skótból a Lauder's blended scotch 2800 Ft-tól, de a Ballantine's-on kívül végülis minden híresebb márka egyformán megéri az árát, mikor 3 ezer/7dl körül van akcióban (Johnnie Walker, Grant's, Famous Grouse). Meg persze ha fontos az ár/érték, akkor eleve italkerben kezdj, és ne teszkóban/hasonlóban, mert ott gyakoriak az irreális árak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!