Találatok a következő kifejezésre: Melyik országokban és melyikekben enyhék a törvények (1 db)

Melyik országokban kemények és melyikekben enyhék a törvények?

és a magyar törvények kemények a többi országéhoz képest?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik mit jelent?

1. Mit jelenet a Házi őrizet?

2. Mit jelenet a Lakhelyelhagyási tilalom?

3. Mi a kettő között a különbség?

4. Bele számít-e a végleges büntetésbe?

5. Ha igen. Milyen formában?

6. Mit jelent az Összbüntetés?

7. Mit jelent a halmazati büntetés?

8. Mi a kettő között a különbség?

9. Ha egy adott ügyben több bűncselekmény van akkor Összbüntetést vagy Halmazati büntetést szabnak ki?

10. Ha egy személy ellen folyik egy büntetőeljárás és ezen eljárás ideje alatt követ el újabb bűncselekményt akkor milyen büntetésre számíthat?

11. Ha egy jogerősen próbaidejét töltő követ el újabb bűncselekményt akkor Halmazati büntetést vagy Összbüntetést kap?

12. Mi alapján számolják ki Halmazati büntetés vagy az Összbüntetés mértékét?

13. Eltér-e a Felnőttekre illetve a Fiatalkorúakra kiszabható Halmazati illetve Összbüntetés mértéke?

4

A emberek miert allnak be rendszeresen a mozgasserült parkoloba, rokkant kartya nelkül?

Altalaban meg nekik all feljebb, ha valaki szova teszi ezt. Hazudoznak, hogy "otthon felejtettek a kartyat" meg velük van az igazolvany, de a kesztyütartoban. Lefotoztam öket, erre majdnem nekem jöttek.

7

Hány éves kortól nem büntetik a szexet Szlovákiában?

Nem tud valaki olyasmiről h 16év felett már nem büntetendő? Vagy csak 18 felett? Mert feljött egy pletyka h megrontott engem egy 25éves lány én 17vagyok és ezt büntetik? vagy hogy működik? Nem értem vagy valami link segíteni ahol utánna tudok olvasni erről? SZLOVÁKIA

12

Az alkohol márkák végezhetnek szponzori tevékenységeket?

Vagy van vmi tiltás, korlátozás erre vonatkozóan?

2

Szilveszter este ha kiteszem a hangfalaim az erkélyre és zenét hallgatok az mennyire törvényes? (nagy teljesítményű hangfalakról van szó)

7

Beperelhetem-e a főnökömet?

A főnököm megzsarolt azzal, hogy ha nem fekszem le vele, akkor nem ad fizetésemelést. Mikor ezt várhatóan harmadjára is tudtomra adta egy beszélgetés kapcsán, már felkészülten érkeztem a találkozóra és a táskámban bevittem magammal egy diktafont, amire rögzítettem a beszélgetést. Visszahallgattam a felvételt otthon, felismerhető rajta a hangja és a sajátomé is. Tiszta szerencse, hogy teljes hangerőn háttérzajként még az aznapi hírek is hallatszanak, amik éppen a főnököm tévéjéből szóltak, és amikben bemondták a dátumot és az időt. Beperelhetem-e? Elérhetek-e ezzel valamit? Ha igen, akkor mit? Van egy másodállásom is, szóval nem érdekel, ha kirúgnak, ha kell, abból is megélek szűkösen valahogy egy ideig. Még csak 25 vagyok, diplomás, nem azért vettem fel diákhitelt és tanultam át éjszakákat az egyetemen, hogy életem végéig egy féreg mellett dolgozzak, két év is sok volt belőle.

18

Köteles részt megkaphatom?

Édesanyámmal megromlott a kapcsolatunk, mert nem tetszik neki az élettársam, akit választottam páromul, így édesapám halála után, miután az apai örökségemet megkaptam, édesanyám minden ingatlanvagyonát eladta és ráíratta a húgom nevére.Természetesen testvéremmel együtt azt állítják édesanyám minden pénzét elbulizta és a nagy ház amit vett, csak a saját pénzéből van, de vagyoni helyzetét ismerve tudom, hogy az édesanyám pénzéből lett ráfordítva.egy igen nagyértékű ingatlanról van szó. Jár nekem a köteles rész?

15

Előzetes letartóztatást elrendelhetnek a gyanúsított kihallgatása előtt? Nem kötelesek először kihallgatni és csak utána kérni ezt?

1

A megbízási szerződés egyenértékű a határozatlan időre szóló szerződéssel?

Munkaszerződésre gondolok. Ha megbízási szerződéssel vesznek fel, akkor ugyanúgy felmondhatok ha találok jobb munkát?

1

Ha netről letöltöm a diákhitel szerződést, és átíróm, aláírom mind2 példányt és úgy viszem a bankba akkor mi van?

SEMMILYEN hamisítást nem követek el, semmilyen törvénysértő dolgot!
Csak letöltöm a diákhitel szerződést, amit amúgy is le kell tölteni és el kell vinni a bankba, ők is aláírják és kész.
Annyit csinálok vele, hogy és beleírok még 1+sort, van olyan része pl, hogy ha törlesztés közben nyugdíjba megyek akkor nem kell tovább törlesztenem, és az adóság megszűnik, na én ezt a részt átírnám mondjuk arra, hogy ha törlesztés közben elmúlok mondjuk 21 akkor nem kell fizetnem stb.
Ezzel én semmit nem hamisítok, a szerződés jó hosszú több oldalas, arról nem tehetek, ha majd a banki ügyintéző nem olvassa végig figyelmesen, nekem ott lesz a papír, hogy hát mi ezt írtuk alá, sajna elmúltam 21 nem kell visszafizetnem, HÁT ÍGY VAN A SZERZÕDÉSBEN, ALÁÍRTA AZ EMBERÜK!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!