Találatok a következő kifejezésre: Melyik országokban és melyikekben (3 db)

A Föld összes országa közül melyikeket tartod a legszebbnek, melyek tetszenek a legjobban? És melyek tetszenek a legkevésbé.

Legjobb válasz: Hát a Föld összes országában még nem volt szerencsém járni, de eddig Anglia hangulata tetszett a legjobban. Legkevésbé eddig horvátország tetszett.

Hát a Föld összes országában még nem volt szerencsém járni, de eddig Anglia hangulata tetszett a legjobban. Legkevésbé eddig horvátország tetszett.
Norvégia a kedvencem!(Narvik a kedvenc városom Norvégiából.) Szerbia, Makedónia Nem tetszik.

Melyik országok tartoznak Európához, és melyikek Ázsiához?

Légyszi írjátok le az európai országokat, de ne csak azokat, amik az unióhoz csatlakoztak, hanem mindegyiket, amelyik az európa földrészen van! Mindegyiket légyszi! Nem tudom eldönteni, mert minden netes oldal mást mond! Értelmes válaszokat légyszi! Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Felesleges mindet leírni, csak azokat írom, amiket határesetnek gondolnál. Hangsúlyozom, földrajzi szempontból írom le az országokat. Északról délre Európához tartozik: Finnország, Észtország, Lettország, Litvánia, Fehéroroszország (Belorusszia), Ukrajna, Moldova, Románia, Bulgária, Görögország, Ciprus. Atlanti-óceánban pedig Izland és Nagy-Britannia. TEHÁT: Oroszországot és Törökországot NEM sorolom Európához földrajzilag.

Felesleges mindet leírni, csak azokat írom, amiket határesetnek gondolnál. Hangsúlyozom, földrajzi szempontból írom le az országokat. Északról délre Európához tartozik: Finnország, Észtország, Lettország, Litvánia, Fehéroroszország (Belorusszia), Ukrajna, Moldova, Románia, Bulgária, Görögország, Ciprus. Atlanti-óceánban pedig Izland és Nagy-Britannia. TEHÁT: Oroszországot és Törökországot NEM sorolom Európához földrajzilag.
Törökország 3%-a tartozik Európához!

Melyik országokban kemények és melyikekben enyhék a törvények?

és a magyar törvények kemények a többi országéhoz képest?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!