Találatok a következő kifejezésre: Melyik országokban és (293 db)

ápolóként melyik országba, és hogyan? Bõvebben lent

sokaktól hallom, hogy külföldön sokkal jobbak a munkalehetõségek ápolóként. 3 gyerekem van, és szeretnénk kimenni külföldre a jobb megélhetés érdekében. láttam sok céget akik ilyen kiközvetítéssel foglalkoznak, és nyelvtanfolyamot is biztosítanak, de nem tudom, megbízhatóek e. aki már ezt egyszer végigjárta tudna segíteni, hogy kihez forduljak? vagy tanácsokat tudnátok e adni, hogy melyik országba jobb menni? válaszotokat elõre ia köszönöm :)

Legjobb válasz: A facen vannak kulonfele csoportok: Akik atvertek minket kulfoldon, Munkalehetosegek kulfoldre vagyoknak,ott kerdezhetsz is,hogy kit ajanlanak es kit nem.

A facen vannak kulonfele csoportok: Akik atvertek minket kulfoldon, Munkalehetosegek kulfoldre vagyoknak, ott kerdezhetsz is, hogy kit ajanlanak es kit nem.

A mai lányok miért olyan agresszívek és verekedősek? Ki látott már, vagy vett részt verekedésben? A külföldi csajok szerintetek harciasabbak, ha igen akkor melyik országban? És mért gondolod?

Ha verekedtél már, vagy láttál ilyet az: Hol és mért történt ez (iskola,munkahely)? Hajtépés vagy inkább birkózás? És hogyan ért véget a dolog? Mennyi idősek voltatok? Utána milyen volt a viszonyotok egymással? stb. Légyszi normális válaszokat írjatok. Előre is köszi!

Legjobb válasz: gáznak tartom,és min orvosi segítséget,akiben ennyire nem alakúlt kis a konfliktus kezelõ képessége.Egy nõnél is ronda tud lenni,sajnálom aki ilyen [email protected]

gáznak tartom, és min orvosi segítséget, akiben ennyire nem alakúlt kis a konfliktus kezelõ képessége.Egy nõnél is ronda tud lenni, sajnálom aki ilyen [email protected]
Attól hogy az illetõn nõtt két csecs, még nincs másmilyen agya mint akin nem nõtt ha érted mire gondolok. Hagyjuk már meg ezt a túlságosan is idealizált, full passzív nõképet mondjuk az 1800as éveknek, mert kb akkor volt releváns. Az embert ha provokálják, aggreszív lesz. Egyénileg változik, hogy mennyi az annyi és mi a reakció, de ez nem nem hanem személyiség és neveletetés kérdése. Ha szórakozóhelyen megfogják egy nõ sejhaját, teljesen jogos, ha leken eggyet önvédelembõl. Sõt, van olyan, aki csak abból ért, ha adott esetben nekifutásból rúgják tökön.
A kérdező hozzászólása: Ebben teljesen egyetértek. Szerintem se kimondottan negatív dolog ha valaki megvédi magát, sõt szerintem az a negatív ha nem tudja megvédeni magát. Nem is errõl szól a kérdésem, hanem arról, hogy egyre jobban képesek eldurvulni ezek a verekedések. És az utána való viszonyok is. Szóval ezért szeretném, ha írnátok konkrét példákat, hogy mi és hogy történik ma. Vagy aki régen, látott vagy vett részt ilyenben az akkor hogy zajlott.
Én a munkámból kifolyólag már láttam nõket egymásnak menni, és vicc kategória. Az más szituáció, ha meg kell védenie magát. Sajnos lehet tanulni önvédelmet és egyéb harcmûvészeteket, sõt javasolt is, de mindig éles helyzetben derül ki, hogy tud-e reagálni. Nekem a munkámban az elsõ éles szituáció után olyan hányás tört rám, hogy csoda. Így dolgozta fel a szervezetem a sokkot. Akármennyire is felkészült voltam. Szóval ez személyiségfüggõ is. 29N
Utolsó, nagyon titokzatos vagy, mi a foglalkozásod?
Lehet hogy rendészeti feladatot lát el(pl vagyonõr stb.) Viszont én két egymásnak esõ lánynak tuti lekevernék egy nagy pofont+szétválasztanám õket 25/F

Mely országok és mikor csatlakoztak az Európai Unióhoz?

Legjobb válasz: Te még komolyan nem hallottál a google-ról meg a wikipédie-ról? Bemutassalak nekik személyesen? google.hu http://hu.wikipedia.org/ Tessék! És mert nagyon kedves vagyok: http://hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pai_Uni%C3%B3#Tagok

Te még komolyan nem hallottál a google-ról meg a wikipédie-ról? Bemutassalak nekik személyesen? google.hu http://hu.wikipedia.org/ Tessék! És mert nagyon kedves vagyok: http://hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pai_Uni%C3%B3#Tagok


Hol élsz? Melyik országban és városban? (NEM MAGYARORSZÁG) Milyen a megélhetés, az emberek, összességében milyen az életed kint? És mivel foglalkozol?

Legjobb válasz: Bocs, hogy offolok, de egy ilyen válasz mellett nem tudok elmenni. Ahogy elnézem a %-odat (A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad.) Elég gyengén muzsikálsz :D Persze ez a mások hibája lehet ugye? Hisz Te okosnak érzed magad... Felvilágosítalak, messze vagy tõle...

Bocs, hogy offolok, de egy ilyen válasz mellett nem tudok elmenni. Ahogy elnézem a %-odat (A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad.) Elég gyengén muzsikálsz :D Persze ez a mások hibája lehet ugye? Hisz Te okosnak érzed magad... Felvilágosítalak, messze vagy tõle...
1. Finnországban 2. Finnország, Espoo 3. Megélhetés: egész jó, de itt sem fenékig tejfel az élet, minden nagyon nagyon drága. Emberek: mint mindenhol itt is változó. Milyen az életem? Hát néha jobb mint otthon néha rosszabb. Sokat utazom, megismertem egy másik országot, viszont ha honvágyam van akkor minden rossz és mindenen kiakadok stb :-) 4. Tanulok fõiskolán.
1.Anglia 2. Egy kisvárosban nem messze Stonehenge-tõl 3. Ahogy mondják nincs kolbászból a kerítés, és eléd drága az élet itt kint 4.Itt is vannak olyanok akiktõl fel áll a szúr az ember hátán..Nem sokban különbözik az otthoniaktól.Csak más nyelven beszélnek..Ja! Itt kint a pakisztániak és a feketék viselkednek úgy mint otthon a cigányok, szóval Angliának is megvan a maga kisebbségi csoportja.. 5.Inkább azt írom erre, hogy elvagyok, akárcsak otthon elvoltam..Az idõjárás utálom és több éve nem tudom megszokni..Néha van honvágyam, és azt már most tudom, hogy nem itt akarok megöregedni..Nem csoda hogy az angolok meg Spanyolországba költöznek...:) 6.Dolgozom..de azt szeretem csinálni(és nem mosogatok vagy ilyesmi...)
ma 13:13 javítok* eléd--elég szúr-- szõr
1.Szerbia/Vajdaság/Bácska, Zenta :) 2.Kb ugyanolyan mint Mo.-n. Az emberek, hát, olyanok mint máshol, vannak kedvesek és gonoszak is :P Zenta 90%-a magyar , ezt hozzáteszem, szóval a nagy töbség magyarul beszél, és az iskolákban is több osztályban folyik magyar nyelven a tanítás, mint szerben. Nekem ez nem "kint" van. Ide születtem. Itt [vagyis pontosabban a környéken] éltek a szüleim is, és minden elõdöm. Tudod, NagyMagyarország!(?) 4.Tanulok :)
Franciaországba, Lyontól 15 km-re egy kis faluban. Épp "gyesen" vagyok a lányommal, az emberek barátságosak, közvetlenek, az életem csak abból rossz, hogy imádom Pestet és a családomat, így mind a kettõ hiányzik. Nehéz megszokni a falusi életet, egyáltalán nem is szeretem, hiányzik a nagyváros, az hogy minden elérhetõ, minden közel van. Megélhetésben én nem tapasztalok különbséget, otthon sem voltak anyagi gondjaim.
1.:hollandia, Rotterdam mellett 2:drágább a vásárlás, de az emberek fizetése is több, sokkal jobb a magélhetõség, nincsenek hajléktalanok(2 év alatt 1-et láttam amsterdmban.)Én szerettem otthon lenni, amég ide nem költöztünk, de most hogy itt vagyunk rájöttem hogy itt sokkal jobbak a kilátások. 4.:tnulok :

Ha lehetőséged lenne rá, melyik ország és milyen típusú házban laknál?

Stílus is kell, nem csak annyi, hogy családi ház

Legjobb válasz: Ha lehetosegem lenne ra, Magyarorszagon elnek, azon belul azt hiszem, Budapesten es a [email protected] tudja, mondjuk barokk stilusu hazban, hogy csaladi vagy panel az mindegy.

Ha lehetosegem lenne ra, Magyarorszagon elnek, azon belul azt hiszem, Budapesten es a [email protected] tudja, mondjuk barokk stilusu hazban, hogy csaladi vagy panel az mindegy.
Én Romániában, Csíkszeredában a rokonaimmal és panelben vagy társasházban.
USA , Suburban style.
Németországban :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Utolsó, stílust is írj! Nekem vagy Kanada Viktória korabeli családi ház vagy Svájci faház
Puerto Ricoban vagy Kubában a saját szállodámban.
Az ország mindegy, ahová születek (jelenleg Mo.) és 10 emeletes panelban a 10. emeleten.

Külföldön lakók: Mit dolgoztok kint külföldön? Melyik országban? És hogy jutottatok ki? (Úgy értem, a munkád miatt vagy munkaügyi kp által stb. )

Legjobb válasz: Kutyatápárus sátrat építek fel meg bontok le az Egyesült Királyságban mindenfelé kutyakiállításokon. És úgy jutottam ki, hogy vettem egy repjegyet, foglaltam szállást és amikor kijöttem elkezdtem munkát keresni...

Kutyatápárus sátrat építek fel meg bontok le az Egyesült Királyságban mindenfelé kutyakiállításokon. És úgy jutottam ki, hogy vettem egy repjegyet, foglaltam szállást és amikor kijöttem elkezdtem munkát keresni...
Erre én is kíváncsi vagyok, szóval a kérdés elmentése céljából írtam.
A kérdező hozzászólása: Legalább kint lehetsz a szabadban. :) Kb. hány hét/hónap után találtál melót?
Én Liechtenstein-ben kamionozom már 1, 5 éve :) Egy állás keresõ portál segítségével kerültem ki, a hangulat nagyon jó, sok magyar dolgozik itt a cégnél. Kereset az otthoni sofõr fizu háromszorosa, és egészét véve a körülmények sokkal jobbak. És itt az emberi megbecsülést is kiemelném:)
En Spanyolorszagban vagyok, recepcioskent dolgoztam egy szallodaban, egy honapja sincs, hogy felmondtam, mert haza akarok menni. Pedig jobb a fizetes, rendesek a munkatarsak, de honvagyam van....egyebkent foiskolarol gyakorlati helyet kerestem meg par eve, ugy akadtam erre a szallodara, kijohettem, es itt maradtam. Csak addig akartam itt maradni, amig megtanulom a spanyolt, de megtetszett a hely. Amugy onalloan kerestem a helyet, sulibol nem segitettek semmit.
A kérdező hozzászólása: Jó nektek. :) Én jövõ nyáron szeretnék majd kimenni, de nem tudom melyik honlap "biztonságos".

Melyik országban és hol van az a dupla w alakú ház?

na?????? Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: hú,megint egy szõke nõ....

hú, megint egy szõke nõ....
A kérdező hozzászólása: köszi

SURGOS! Mely orszagokon es fovarosokon halad at a Duna? Kerem irjak sorrendbe! KoSzOnOm

Legjobb válasz: maps.google.com oldalon végigkövetve a Duna folyását választ kapsz a kérdésedre.

maps.google.com oldalon végigkövetve a Duna folyását választ kapsz a kérdésedre.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Duna#A_foly.C3.B3_szakaszai Ezen belül Dunai országok és Dunai települések alfejezet. Azért az internetet tudni kéne használni, nem csak GyK-ra rohangálni minden apró-cseprõ kérdéssel. Fõleg mert úgy gyorsabb is, mintha itt vársz órákat a válaszra.

Mely országokban és milyen körülmények között lehet nemesi címhez jutni?

Legjobb válasz: Királyságban pl. Nagy-Britannia. Kiérdemelni (Elton Johon) vagy megvenni (Francis Drake) lehet.

Királyságban pl. Nagy-Britannia. Kiérdemelni (Elton Johon) vagy megvenni (Francis Drake) lehet.

Az Alkonyat (Twilight) c. film melyik országban és mikor jön ki legelőször DVD-n?

Legjobb válasz: Az USA-ban fog megjelenni legelõször március 21-én. http://kristen-world.blogspot.com/2009/01/twilight-dvd.html

Az USA-ban fog megjelenni legelõször március 21-én. http://kristen-world.blogspot.com/2009/01/twilight-dvd.html
A kérdező hozzászólása: Köszii :)
Nálunk április 28-án jön ki DVD-n magyar szinkronnal is.
április 28.-án ki van írva a hivatalos honlapra gondolom magyar felirattal
Nem magyar felirattal hanem 5.1 magyar szinkronnal. És dupla lemezes lesz sok-sok extrával!!
A film (igaz regisztrálni kell) magyar hanggal!!! alkonyat szinkron nagyon jó minõségben!!! http://www.evolution-network.ws/reszletek.php?id=28601


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!