Találatok a következő kifejezésre: Melyik országokba magunkkal (12 db)

Melyik ország/város az, ahol egy nő egyedül eltudja magát úgy tartani normális munkával, hogy pasit nem állít maga mellé?

Legjobb válasz: Szinte bármelyik. Ja, hogy ninc szakmád, nem értesz semmihez, lusta vagy dolgozni, vagy folyton lógnál a gyerekekre hivatkozva? Na úgy nem megy sehol.

Szinte bármelyik. Ja, hogy ninc szakmád, nem értesz semmihez, lusta vagy dolgozni, vagy folyton lógnál a gyerekekre hivatkozva? Na úgy nem megy sehol.

Hogy erzed magad kulfoldon ahol eppen elsz? Miota elsz ott es mit csinalsz, es melyik orszagban? Le tudnad elni ott az eletedet?

Erdekelne, hogy olyanok irjanak akik kulfoldon elnek, es mit csinalnak, milyen ott stb... Elegedettek e azzal amit ott elertek.

Legjobb válasz: Jól érzem magam itt Londonban. 2010. októbere óta élek itt. Igen, le tudnám élni itt az életem, de több mint valószínû, hogy az USA-ba fogok majd továbbmenni, mert a barátnõm egy amerikai lány, akivel komolyak a szándékaink. Egyébként programozóként dolgozom.

Jól érzem magam itt Londonban. 2010. októbere óta élek itt. Igen, le tudnám élni itt az életem, de több mint valószínû, hogy az USA-ba fogok majd továbbmenni, mert a barátnõm egy amerikai lány, akivel komolyak a szándékaink. Egyébként programozóként dolgozom.
A kérdező hozzászólása: Na az jó :-) Jó szakmát tanultál.

Melyik országokba lehet magunkkal vinni a kutyát nyaralni?

(Pl. Hollandia?)

Legjobb válasz: A nagykövetségen tudsz érdeklõdni,hogy milyen feltételekkel tudsz kutyust vinni.8 kg-ig felviheted magaddal kézipoggyászként (kosárral együtt 8 kg),de akkor másik kézipoggyászod nem lehet.Ha vérvétel is kell,az állatorvos elintézi Németországba küldik ki a mintát30.000.- került nekem kb 2 éve.

A nagykövetségen tudsz érdeklõdni, hogy milyen feltételekkel tudsz kutyust vinni.8 kg-ig felviheted magaddal kézipoggyászként (kosárral együtt 8 kg), de akkor másik kézipoggyászod nem lehet.Ha vérvétel is kell, az állatorvos elintézi Németországba küldik ki a mintát30.000.- került nekem kb 2 éve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.


Melyik ország uralkodója nyílvánította a keleti egyház védelmezõjének magát?

Kérlek segítsetek sûrgõs lenne. Elõre is köszönöm szépen az értelmes válaszokat.

Legjobb válasz: Az orosz cár.

Az orosz cár.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

Melyen országokban legális a marihuána magán fogyasztásra (nem értékesítésre)?

Legjobb válasz: Hollandia, Amerika bizonyos államai és azt hiszem ennyi.

Hollandia, Amerika bizonyos államai és azt hiszem ennyi.
Dekriminalizált: Hollandia, Ausztria, Svájc, Portugália, Spanyolország, Izrael, Kanada, Prága városa Alaska, Arizona, California, Connecticut, Delaware, Hawaii, Maine, Massachusetts, Michigan, Montana, Nevada, New Jersey, New Mexico, Oregon, Rhode Island, Vermont, Virginia, Washington D.C. Cannabis Social Club rendszer: Egyesült Királyság, Németország, Franciaország Legális(alkoholhoz hasonló szabályozás): Colorado, Washington, Uruguay Idén szavaznak a legalitásáról: Alaszka, Rhode Island, Oregon
A kérdező hozzászólása: láttam a filmet de annak nincs köze a kérdéshez. ne haragudj de a válaszod irreleváns. de kösz hogy irtál
Pont, hogy nem az. Épp, hogy válasz arra, hogy milyen is az emberi jellem függetlenül attól, hogy(homokos, fekete, mûvész, arab...)
A kérdező hozzászólása: ja és szerintem nagyban múlik ezen is, úgy gondolom hogy lennének kiemelkedõen "teljesítõ" népek pl: szerintem a japánok vagy a németek. Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok errõl

Biztosítottá váltam más országban. Eddig magam után fizettem az EÜ járulékot, erről hogy kell kijelentkezni (melyik nyomtatványon)?

Az nem tiszta, melyiket kell, mert kettőt is találtam ami ezzel kapcsolatos: 13T1011 OEP EGT tagállam Vagy mind a kettőt ki kell tölteni? A másik, hogy mennyi időn belül kell kijelentkezni?

Legjobb válasz: Csak akkor lehet kijelentkezni , ha hozol róla igazolást , hogy valaki már fizeti utánad a járulékokat. Bejelentkezni könnyû , kijelentkezni nehezebb. Nekem másfél évvel ezelõtt E301- es nyomtatványt kellett bemutatnom , de az Ausztria volt , lehet , hogy azóta ez változott , kérdezd a NAV- ot , õk az illetékesek , telefonon is megmondják. Az a szabály , hogy egyszerre két országban nem lehet egészségbiztosításod , neked kell azonnal kijelentkezned , ha valaki elkezd utánad TB. - t fizetni. A Magyarországon az általad befizetett összeget visszautalják az adófolyószámládra arra az idõszakra vonatkozóan , amikor párhuzamosan két országban volt TB. - jogviszonyod. De ehhez igazolást kell hozni. Velem közölték , hogy ezt igazán tudhatnám....

Csak akkor lehet kijelentkezni , ha hozol róla igazolást , hogy valaki már fizeti utánad a járulékokat. Bejelentkezni könnyû , kijelentkezni nehezebb. Nekem másfél évvel ezelõtt E301- es nyomtatványt kellett bemutatnom , de az Ausztria volt , lehet , hogy azóta ez változott , kérdezd a NAV- ot , õk az illetékesek , telefonon is megmondják. Az a szabály , hogy egyszerre két országban nem lehet egészségbiztosításod , neked kell azonnal kijelentkezned , ha valaki elkezd utánad TB. - t fizetni. A Magyarországon az általad befizetett összeget visszautalják az adófolyószámládra arra az idõszakra vonatkozóan , amikor párhuzamosan két országban volt TB. - jogviszonyod. De ehhez igazolást kell hozni. Velem közölték , hogy ezt igazán tudhatnám....
A kérdező hozzászólása: Én ügyfélkapun intézném, mivel értelemszerûen külföldön vagyok. Csak azt nem tudom, hogy elég e az OEP felé elküldeni, vagy a NAV-nak is kell a T1011-es nyomtatványon kijelentkezni?

"Tényleg nem értem, miért égetik magukat ilyen levelekkel? Mely más európai országok kormányai írogatnak még olvasói leveleket külföldi újságokba? Hol, melyik kommunikációs vagy pr tankönyvben tanítják ezt? "

http://vastagbor.blog.hu/2012/07/18/hugh_grant_utan_a_financ..

Legjobb válasz: A FT bebizonyíthatja, hogy mennyire fontos nekik a jogállamiság, írjanak az erdélyi magyarok elleni támadásokról. Jelenleg a román és magyar nép teljesítményének totális lebecsülése megy, olyan szervezetek részérõl, akiknek erre semmi alapjuk nincs. Romániában eddig nagyon bírták az IMF - et, meg is lett az eredménye. Nem tudom miért kell csodálkozni az eredményen. Egyébként népszavazás lesz majd, ha annyira jó az a Basescu, akkor a szavazók majd támogatják.

A FT bebizonyíthatja, hogy mennyire fontos nekik a jogállamiság, írjanak az erdélyi magyarok elleni támadásokról. Jelenleg a román és magyar nép teljesítményének totális lebecsülése megy, olyan szervezetek részérõl, akiknek erre semmi alapjuk nincs. Romániában eddig nagyon bírták az IMF - et, meg is lett az eredménye. Nem tudom miért kell csodálkozni az eredményen. Egyébként népszavazás lesz majd, ha annyira jó az a Basescu, akkor a szavazók majd támogatják.
Ne is haragudj, de úgy emlékszem a teljes baloldal képes volt az osztrákok pártját fogni március 15.én amikor Orbán azt mondta, hogy aki magyar kokárdát vesz...
Miért lenne égetés, hogy kiállnak az igazukért? Egyébként az az angol színész még mindig nem publikálta a nézeteit, hogy miért is gondolja, hogy a médiatörvény sérti a sajtószabadságot. Itt egyedül Mr. Grant égett be.
A kérdező hozzászólása: "Miért lenne égetés, hogy kiállnak az igazukért? " Attól, hogy a fidesz és a támogatóik másként gondolják, még nincs igazuk.
Állj csak Magyarországgal szemben... Hontalan igazolványod kikérted már?
A kérdező hozzászólása: "Állj csak Magyarországgal szemben." Mintha Viktort hallanám. HA valaki megsérti õt külföldön, akkor az az ország elleni támadás. Ha valamit mondanak, akkor erre jön Viktor: "ezzel a magyar embereket sértik.". Az más kérdés persze, hogy a magyar emberek és egyetértenek a kritikával. LEszámítva a fideszt, akik úgy vélik, hogy ez nem igaz.
A finnek ilyesmik
Svájc
olaszok meg spanyolok
Spanyolok??? Honnan vetted ezt a hulyeseget?
Természetesen Magyarországra.
Spanyolország.
Svájc, vagy valami skandináv ország, vagy az USA.
Északi országok a stabil gazdaság, fenttartható társadalmi rendszer, jó fizetések, alacsony államadósság miatt. Svédország, Dánia, Finnország, esetleg Hollandia.
Szintén a skandináv országokra szavazok! :)
jó ami most van, Magyarország. a másik esetleg Franciaország, esetleg Anglia lenne.
Csakis Norvégia... tájaiknál már csak a bikini-válogatottjuk szebb :)
VAgy skandináv országok, vagy kanada talán usa.
ma 16:42 Nekem nem jön be ez a talpnyalás a moderátorok irányába.
16:51 Nem talpnyalás akart lenni.
Magyarország.
teljesen mindegy csak ne magyarország!!Nekem jó lenne az Antarktisz is :)
Arab sejk lennek szivesen xD
Magyarországra.
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel, hogy a tisztességes család mindenhol alap, de a társadalmi osztály teljesen random.
Magyarországba, minden jó és rossz tulajdonságával együtt
Nagyon finoman szólva nem értem miért kellett kitörölni a válaszomat pedig ha azt vesszük válaszoltam is benne a kérdésre: ha választhatnék újra magyarnak akarnék születni. Inkább mennék külföldre bevándorlóként, mintsem külföldinek szülessek és azt se tudjam hol van Magyarország.
Valamelyik angolszász ország, leginkább Ausztrália.
Anglia :)
"Beadnám a felmondásom", - nem születnék újra (ha rajtam múlna).
Írország
A kérdező hozzászólása: Számomra Ausztria jelenti a vágyak meseországát, de csakis születni szerettem volna oda, bevándorolni már nem. Magyarországon születtem, és ide fognak eltemetni.
A kérdező hozzászólása: Ahhoz, hogy viszonylag tiszta lappal kivándorolhass, tudatosan kell erre készülni nagyon fiatal kortól kezdve (nyelvtanulás, kinti kapcsolatok felépítése interneten, stb..), ismerek ilyet. Nagyon sokan voltunk a kilencvenes és kétezres években, akik úgy gondoltuk, hogy majd mi itt fogunk jól és kellemesen élni, nagyot tévedtünk. De idõközben gyökeret (családot) eresztettünk, és így már nem olyan egyszerû ilyet meglépni.
Finnországba! szép a környék kedves emberek, és felülmúlhatatlan hazai metálzene^^:P 14/f


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!